300 руснаци в черния списък на САЩ

В следващите дни администрацията на САЩ ще обяви въвеждането на нов пакет санкции срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - 300 руснаци в черния списък на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо в най-богатата на ресурси страна,средната възраст на мъжете е 59г,колкото в Африка-в САЩ е 76г,защо руснаците не са щастливи и нямат благосъстояние?

Русия готви жесток отговор! Готов е черният списък на 600 американци, на които ще им бъдат блокирани всичките рублеви сметки във всички руски банки! Нема лабаво!

Когато войната се пренесе на територията на финансоеото поле, тоест когато битката се поведе точно там, където са най-важните сили и амуниции де факто на враждуващите страни, това е сигнал, че развръзката предстои! Ако наистина се води, разбира се, а не са някакви имитации и задкулисни палиативни действия за пред хората. С две думи - ако тя продължи на тази територия със следващите ясни и логични стъпки и действия, тогава ще стане наистина интересно. Струва ми се, че и Путин, и Тръмп са в малко разкрачено, тоест неудобно положение. Всъщност мисля, че д повече от очевидно - за онези, които имат очи да виждат и глави да мислят, разбира се, и не гледат и мислят с техните очи и глави:)

Черният списък за 300 руснаци е бял списък за РФ. Нови милиарди ще влязат в руската хазна

Молят Тремп да не ги вкарва в списъка, за да не ги наказва да се прибират в родината си.

Така е, руските милиардери само чакат татко да ми купи колелото, та да почнат да връщат крадените пари!

Фейк статия. Не пише от къде ка я копирали.

Kalin

Кво си играят на дребно!Да вземат да вкарат всичките 144 милиона руснаци в тоя списък и да приключва тоя цирк.То се е видяло че си търсят белята и тласкат света към война така че по добре сега отколкото тая помия дето ни заливат нон стоп .

""В отговор Владимир Путин анонсира издаването на валутни облигации за онези руски милиардери, които искат да извадят парите си от чужди банки и офшорки и да ги върнат в Русия."" Купувайте облигациите на РЦБ. Страната има война да води!

Абе покрай санкциите разбираме и някои забавни неща. Ето това напр.: На 9 януари, Ройтерс обясни, как се заобикалят санкциите при започващия вноса на втечнен газ от Русия в САЩ. Танкер тръгва от терминала за LNG Ямал и ко разтоварва във Великобритания. Там го претоварват на друг и - в САЩ... Който не вярва да потърси статията в Ройтерс - U.S. may get first LNG import from Russia despite sanctions: report

да се реверсира към България и готово. От тук хъба и Турция,Гърция и т.н. Хитро! За по евтино, нали?

Ким ги направи за смях, та Русия, Китай и Иран ли ? Ким наложи и подстрижката тип анадолски манаф в целия свят. ха ха ха

Ким 'направи за смях' само подчинените си генерали, но това си им е в задължението. Този който не се смее достатъчно на свинския хумор го разстрелват с оръдие.

По-долу колегата посочил че на 9 Май зад Путин са старите Ротшилд и Рокфелер. Инвестицията от 32 млрд. долара в заводи за втечнен газ е на Ротшил-Ямала

Ангола има такъв терминал от 2013 без фанфари и дуене на бузи..

и кои точно 'санкции' е успяла да заобиколи Русия?

Шило

Всичките. Бъди сигурен. Страда само туризма в Крим. Ако може да се каже страдание забраната, наложена на западняците да посещават организирано полуострова.

Само в омразната Великобритания се учат 3000 руснаци - не деца на сулю и пулю а главно на 'запутински патриоти'. Спрат ли възможностите да се изнася краденото ще обезсмисли фундаментално путинската система на грабе..ъъъ управление.

Кралицата на Англия, която плащала данъзи - 12.7 млрд. долара на Кайманите. ББ -2012 г. 100 млн. долара. В момента 3.8 млрд. 40% акции в Тойота и другите в Гугъл Досиетата от Рая Зюд Дойче Цайтунг 21.11.17 г.

Ти за британските (не английски тъпчо) данъци се не кахъри- там не газят кал и минималната заплата не е 160 евро. Нито пък са си закупили къщи в подмосковието или пратили децата си в МГУ.

Там учат и над 4000 българи. Значи Тиквата е... така ли? Или може би Радев? Не разбирам довода ти.

За българите (ЕС) е друго - таксите в държавните Университети са много по-ниски. Руснаците са предимно в изключително скъпия частен сектор.

Там учат и над 4000 българи. Значи Тиквата е... така ли? Или може би Радев? Не разбирам довода ти.

Учат и българи. Защото могат.

Пияните ватенки вече започнаха да се моля на Тръмп да ги пожали: " Российские олигархи попросили США не включать их в новый санкционный список " Такова огромно е желанието им да не се връщат в блатото на бедната Раша, където е невъзможно да се живее нормално. А и ботоксовият пигмей ги кара да купят фалшиви руски облигации, като по този начин им открадне парите...

Ако вие имате 10 долара в джоба си и нямате дългове, то вие сте по-богат от 25 % , от американците

На 9 Май зад Путин на трибуната бяха старите Ротшилд и Рокфелер, които отлично знаят кой смачка Германия. В санкционираната държава преди 3 г. Ротшилд инвестира в заводи за втечнен газ 32 млрд..долара,Този месец замина първия кораб за Британия. А тази година Рокфелер 18 млрд. в заводи за ешалонирана преработка на газа

кого?

Все евреи. Начело със Шаломов!

И Давид Мендель

Като не ги искат в САЩ, руските бизнесмени, ще инвестират в братска Турция. Там поне ще им го признаят.

Ваня, Боря, Вова, Миша... в Анадола не подбират, щом е дупе все става...

Руските 'бизнесмени' инвестират навсякъде, само не и в родината си..

Смучат отвън, прибират в Родината. Инвестирането не е равносилно на благотворителност. Пример -бългатското злато, българската енергетика и др.

Какво като краварите ще ходят на Марс? Важното е че ние имаме снаряд Симферополь!

Василий Иванович, американците канцнаха на луната.. Бая голям е моя и от страх се скриха в пустинята Невада, където наравиха лунните снимки....

Дори и така да е, защо руснаците не отидоха до луната да проверят? Толкова ли е трудно да се докаже? Или не е изгодно за руснака, ако излезе истина?

Ватники имам въпрос: защо в най богатата на ресурси страна в света, жизненият стандарт на ватенките е 20 пъти по-нисък от този в най-изостаналата държава в Западна Европа?

За январь-июль 2017 года родилось 969 357 человек (на 124 360 человек меньше, чем за январь-июль 2016)... гарантирано от путя и т. Попков...

Към Русия ще потекат милиарди. :) Краварите чупят тъпомера със своето безгранично малоумие, преливащо в чиста олигофрения - поради няква причина са решили, че милиардерите имат няква власт в Русия.

Чета в други медии "Тръмп подготвя петролна бомба на Путин"...

Шило

Петролната бомба я видяхме с фалиралите шистаци и новия скок на цените.

На 9 Май зад Путин на трибуната бяха старите Ротшилд и Рокфелер, които отлично знаят кой смачка Германия. В санкционираната държава преди 3 г. Ротшилд инвестира в заводи за втечнен газ 32 млрд..долара,Този месец замина първия кораб за Британия. А тази година Рокфелер 18 млрд. в заводи за ешалонирана преработка на газа

кого?

Ким ги направи за смях, та Русия, Китай и Иран ли ? Ким наложи и подстрижката тип анадолски манаф в целия свят. ха ха ха

Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия

Само наивен глупак тотално незапознат с методите на руския 'бизнес' може да таи подобни надежди..

Санкциите са в помощ на руския народ и срещу управляващите.

На руснаците им е през мантинелата. Трепят като плъхове американските изчадия. Тук купиха над половин милион жилища, да не говорим за Ница, Крушевел, Кипър, Гърция, Италия. Ти въшльо какво купи бе ?

купих си един педал като теб да ми го държи !

все им е през мантинелата. И всеки път недоумяват, защо САЩ продължават санкциите. Луда работа. И аз недоумявам, защо заради забраната за визи на някой руски олигарх, руския народ гладува, ама нейсе. Свикнали са.

Ъхъм. Ясно предизборно послание на САЩ до руските олигарси: С Путин и със санкции или отстранете Путин и вие и вашите пари сте ни добре дошли! Простичко е.

целите балкани са в черния им списък!вече изтрепаа 10 милиона за 30 години! долу #европата! да вземем лопатите и да изринем #евро-боклуците!

Ако вие имате 10 долара в джоба си и нямате дългове, то вие сте по-богат от 25 % , от американците

България не е в черния списък, но американците не плащат наеми за базите. Защо ? Защто те са собствениците

Пък и визите не искат да ни махат...

Защото сме в НАТО, боклук...

Шило

Скоро ще сложат и надпис: "Разрешено само за лакеи!" Хахахаха

този момент ли чакаш - ха ха ха ?

Шило

За разлика от теб, не съм ничий лакей! Де бре, що не махат визите за българи? Що им подгъзурчват нашите толкова?

Шило

Както се казва, скоро САЩ ще забранят на целия свят да ги посещава . "Великата" Доналдова стена, вчера гафа с "мръсните дупки", параноята от всеки и всичко...

Путин уплашен се е почесъл по пакета....

Шило

Тия "санкции", заради провала на САЩ в Сирия ли са?

какво общо има това със Сирия или още си на черешата ?

Шило

По принцип нищо, ама все си търсят поводи. Основно-несъществуващи. Айде слез ти от черешата

Какъв провал бе глупак. Погледни картата. США имеют 10 баз на территории Сирии. Россия, в отличие от Соединенных Штатов, две базы Целият североизточен бряг на Ефрат с най-големите залежи на нефт и газ са под управлението на Американците и кюрдите. На север също. Останалото е безплодна пустиня.

пиян украински войник след скандал разстрелял 7 от колегите си, петима от тях издъхнали . Hе че нещо ама ако беше руски войник разстрелял 7 съслуживци новината щяха да я въртят по нащи медии поне 2 дена а тук мълчание , странна работа ....

България обявила война на Русия. Шойгу докладва на Путин. Колко са като народ? Около 6 млн.души. Армия ? Около 20 000 души. В кой хотел ги настанихте ?

За Ноември рейтингът на Путин в САЩ е 37%. На бай Дончо Перуката е 21%.

Общо взето за всеки санкциониран от престъпник като САЩ трябва да е гордост ,че е в такъв списък .......

Като не ги пускат в САЩ, руснаците ще ходят в братска Турция.

Няма лошо, турците са любезни домакини. За огромно съжаление, българската туристическа общност може само да се учи от турците.

На руснаците им е през мантинелата. Трепят като плъхове американските изчадия. Тук купиха над половин милион жилища, да не говорим за Ница, Крушевел, Кипър, Гърция, Италия. Ти въшльо какво купи бе ?

все им е през мантинелата. И всеки път недоумяват, защо САЩ продължават санкциите. Луда работа. И аз недоумявам, защо заради забраната за визи на някой руски олигарх, руския народ гладува, ама нейсе. Свикнали са.

За какво им на на руснаците да пътуват.Да си стоян при Путин.Тях и в Европа не трябва да ги пускат.

турай феса стоиле и в анадола

Задокеанските говеда много обичат да правят разни списъци, да "налагат санкции", да ограничават ходенето в говедарника и други подобни щуротии. Все едно, че някой се е засилил да се занимава с тях. Преди два дена китайците пръднаха и уолстрийт се насра. Оказа се, че е някой бил казал нещо и "великия" говедарник се смря на минутата. А били "велики"...

защо и руснаците не въведат подобни санкции ?

А защо да въвеждат?

у Дубай. Ко търсят майка си в Америка.

поредното измучаване от фермата

За кво му е на Путин да харчи пари и време за предизборна кампания, като Щатите са решили да му свършат мръсната работа и да му поднесат победата на тепсия?Умните хора обикновено променят стратегията, като разберат, че нещо не сработва, обаче явно тука случаят е на инат, граничещ с идиотизъм.

Колко са? Без мелези с дръпнати очи и скули, само антите. И не бъркайте "олигарх" примерно с Плутарх. Моля! Поне този път.

щото Пичин изобщо не е с дръпнати очи...

Заглавието на статията в руски ресурси е "Наши, тоест руски бизнесмени, молят САЩ да не бъдат включвани в новия списък" А още по-интересно беше от коментарите: Мръсни гадове, а сега къде ще си харчите окрадените от народа пари, а? Става въпрос за приятели на Путин

Бе гей, ти трябва да се молиш, да не те вкарат в някоя лудница

Санкциите са срещу руски крадци, а руснаците ще си ги прибират обратно, че и хартийки ще им дават. Правилно !

За последните 2 години от Русия са изнесени пари равняващи се на мижавия и годишен БВП. Затова са облигациите. Война трябва да се води, а денги нет.

Не са 300 руснаци, а са 50 олигарси със семействата им. И това няма никакво отношение към руския народ.

Е нали таковата, народа гладува заради санкциите! :)

Милев

Контрасанкциите ,глупако !

Е как да няма? Те тия олигарси да не са дошли от Луната? Те са еманация на същия този народ!

В МОМЕНТА АМЕРИКА И ЗАПАДНА ЕВРОПА СА ПРЕЧКА ЗА ТЪРГОВИЯТА В ЦЯЛ СВЯТ И СЕ ОПИТВАТ ДА РЕКЕТИРАТ ВСИЧКИ .. ЕТО ПРИМЕР .... ИСКАХ НЕЩО ДА МИ СЕ ПРОИЗВЕДЕ - ПРИ НАС В САЩ 1600 ДОЛАРА - В КИТАЙ 400 ДОЛАРА И РЕКЕТЬОРИТЕ ОТ UPS МЕ УДАРИХА С ОЩЕ 400 ДОЛАРА ТРАНСПОРТ ( DHL ИСКАХА 450 ДОЛАРА ) ЗА 10 КИЛА :))

Снаряд Краснодар?

Че те правят така услуга на Русия. Олигарсите си връщат парите в Русия, Путин може да е само доволен от подобно нещо.

И русняците ще се избият да си влагат паричките в руските "валутни облигации"!

ДА ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ, ЗАЩОТО В ОБЛИГАЦИИ МОЖЕ ДА ИМ ОСТАНЕ И ЗА ОЛИГАРСИТЕ. ИНАЧЕ ЩЕ ПИЯТ СТУДЕНА ВОДА. ТОВА БЕ ЕДНА ОТ ТЕМИТЕ, КОИТО ОБСЪДИМ С ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН НА СРЕЩАТА НА г20.

КВА Е ГАРАНЦИЯТА ЧЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ ТОЯ НОМЕР И НА КИТАЙСКИТЕ МИЛИАРДЕРИ КОИТО ИНВЕСТИРАТ В АМЕРИКА ??? .... ЗАТОВА ДАЛЕЧЕ ОТ ИНВЕСТИЦИИ В САЩ И ИЗРАЕЛ :))

Руските олигарси ,вербувани от ЦРУ изнесха милиарди в САЩ и Британия, които им дадоха гражданство. След това разбира се утрепаха част от тях с отрови и чадъри и гепиха парите. Та кога Западът не е крал ?

Добра сделка. Така Тръмп се отблагодарява на своя благодетел - Путин. Руските олигарси връщат парите си в Русия и РФ им дава облигации на същата стойност.

Руските олигарси крадоха на килограм. После почнаха да изнасят откраднатото, защото няма за какво да го харчат в Русия. Сега пък другаря Путин решил ВТОРИ път да им плати! А като чета коментарите по-долу виждам, че плаща много и на шепата родоотстъпници, наричащи себе си русофили!

Последните близо 100 години Русия (самостоятелно или като част от съюз) е все под санкции. Изключение прави времето на Предателя Горбачов и Пияницата Елцин. Точно тогава когато ги нямаше санкциите Русия бе срината като държава и като икономика. Така че санкциите са индикатор за напредък. Не твърдя че санкциите са полезни, само са положителен индикатор.

И преди 100 години е било същото

ЗАСЕГА ПУТИН НЕ БАРА ОЛИГАРСИТЕ ПОНЕЖЕ ИМАТ ПАРИ ... ОБАЧЕ АКО СА БЕДНИ МОЖЕ ДА ГИ ПРАТИ В СИБИР В ЛАГЕРИТЕ :))