Онкоболна намери сестра си след 39 г., за да живее

39-годишната Цвета Мирчева е осиновена преди 30 г. Не е търсила биологичните си родители до миналата година. Но започва. Защото се разболява от левкемия.

Обратно в новината

Коментари - Онкоболна намери сестра си след 39 г., за да живее | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трогателна история! Дано има щастливо продължение!

Лекар съм, осиновител съм , и изгубих майка си с диагноза остра миелоидна левкемия ! Цвети , пожелавам ти сили !Предстои ти още едно премеждие. Нека те топли сестринската обич. Правя само добро заради това , което съм преживяла. На участниците във форума , които не разбират болката препоръчвам да не коментират. Никой не знае какво го чака !

Тая на Цвета й се пада майка, а не осиновителка. Щото нали, безсънните нощи над нечие легло не ги могат осиновителките. А пикантериите и ровенето из душите на хората не е похвално. Дано оздравее тази дама.

Цвети ще живее! Браво!

При осиновяване не се променя датата, месеца и годината. Променят се само последните 4 цифри, като за град на раждане се вписва града, в който живеят осиновителите, т.е. новите родители на детето. Поне така е по закон. Защо тя се съмнява за годината си на раждане? Все да има някакви мистерии, че обществото да обърне повече внимание...... Дано оздравее! Млада е!

Блародаря за хубавата статия на Дир! Пишете по- често за такива прояви , а не за Николета, Боко, и други безстойностни неща!! Благодаря !

Здраве и късмет и на двете! Браво на служителят, който е помогнал да се намерят! Каква тъжна история!

Успех в лечението пожелавам! И благодарности на сестрата и анонимния държавен служител престъпил законите, за да постъпи човешки!

Има хора като тези, и сигурно не са мако, на които живота им е доста тежък и продължава да им трупа несгоди и трудности. Чак ме е срам като си помисля за това какво аз оценявам за мои проблеми. Пожелавам им здраве и успех на тези сестри!

Разплакаха се!Дано всичко свърши и има добър край а връзката ви да бъде безкрайна. ОБИЧАЙТЕ СЕ!!!!!!

Разплакаха се!Дано всичко свърши и има добър край а връзката ви да бъде безкрайна. ОБИЧАЙТЕ СЕ!!!!!!

Тази новина повече ме разчувства отколкото 10-те за Бацето и Юнкер.

И какво стана в соца нали имаше ценности, ала-бала. И тогава са се зарязвали деца.. явно безпроблемно.

+ Тогава нямаше никаква информация за нищо негативо и без стряскащи журналистически заглавия.....+++ Затворени граници и никакво сравнение и без интернет комуникацията .....и това съднаваше чувство за сигурност и спокойствие+

Никаква информация за нищо освен онази от Раб дело и новините в същият стил. Освен това врагът дебнещ от вън и винаги готов да ни смачка защото сме готини беше създаден, разширен и укрепен от детските години. От еднаа страна бяхме ние с Морозов, Ботев, Димитров а от другата страна злобният запад готов да ни изпие кръвтта. То не бяха слухове, то не беше заплахи... Но това е тактика в световен мащаб. Създай външен враг и плаши пилците с него и можеш да правиш с тях всичко и те ще си подлагат сами шиите под брадвите. Обаче целият този ужас сега се идеализира... Както и да е Късмет на момичето. И когато всичко свърши да се пази изключително много от грипове и всякакви заболявания. Като писано яйце и повечч. Успех

Здраве, късмет и успех пожелавам на двете, дано оттук нататък съдбата се реваншира и ги "овъзмезди" за изпитаните несгоди!

Каква красива и тъжна история. От сърце ви пожелавам успех с лечението и вече сте заедно и сте много по-силни! Бъдете смели и никога повече не се разделяйте!