Кутия с пури на Фидел Кастро бе продадена за близо $27 000

Кутия с 24 пури на Фидел Кастро бе продадена за почти 27 000 долара на търг на компанията "Ар Ар окшънс", съобщи Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Кутия с пури на Фидел Кастро бе продадена за близо $27 000 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие за една кирлива кутия....Какъв е този нездрав интерес и фетишизъм, пуснете и цокалото с подлогата му, ще е още по-интересно за културната общественост.

изпушил или някой са още /вече мухлясали/ цяли?

Ако кутията беше пълна с 24 фаса от пурите на Команданте Фидел Кастро, щеше да се продаде за 27 000 000$! А тизи най-вероятно са менте!

Нали в САЩ ни забраниха хаванските пури? Който ги е купил - в заведение за покаяли се (penitentiary facillity)!

vasil

Вдовицата на известния Джеси Джеймс до края на живота си се издържала,като периодично продавала по някое оръжие,за което се кълняла,че е на мъжа й.Били са няколко десетки,поне.И така си живуркала,и децата си отгледала.

И на рапъра "ТЪ Пак" майка му все намира разни записи по мазета и тавани. Този се оказа по-продуктивен от певци с 30-годишна кариера. Е, дали е точно той на записите, никой не може да каже със сигурност. Ама то няма и значение, феновете му са така увредени от дрогата, че и Фики Стораро да им пуснат, пак няма да направят разлика ... те и визуално трудно ще ги различат, заради тъмните нотки в окраската, ако ме разбирате :))