НС отхвърли ветото на президента над антикорупционния закон

Очаквано, мнозинството в парламента преодоля ветото на президента Румен Радев върху антикорупционния закон.

Обратно в новината

Коментари - НС отхвърли ветото на президента над антикорупционния закон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало,близачев.Не си там да си пиеш ракията с европедерета,а да вдигаш пенсиите и да поставяш въпроса за концесиите

редови катаджия да глоби началника на КАТ..??!!

Преведено на български: Може и да не го глоби,зависи колко ще си плати нарушителя за да не го глоби

Курвонелка пак си точи зъбите,че се и надява хем да хване кокала,хем да дърпа юздите на президента Нинов Чехльов да я спасява ,че и другите боклуци около нея!Ма тая с корупция шяла да се бори,приватизаторката недна,ама моля ви се,то после идва интересното когато се разпачетоса приватизацията,източването на БНБ и прочие от 1990 г.Та г- жата се надява,ако сега и мине номера с президентчето,после пак с промяната на Конституцията за давността!

Кво искат тия, бе?! Дори и с корупцията, на всички сфери в икономиката, на всички нива на управление, държавата много се развива. Държавата отчете кономически ръст, намаление на безработицата, увеличение на заплатите, та даже и на пенсиите. Дори и тук таме да има корупция, животът ни е добър, спокоен и сигурен.

така се е развила държавата, та чак се е развинтила...

vse komonisti

Има си хас???нали трябва да крадът!!!

от ТРЪН та на ГЛОГ ... СИКТЕР ...

Ех тая жена,жадна само за власт...нищо друго не я вълнува...

Луда за връзване! Като всички останали бесепари, а тази е седесаро-бесепарка!

То щото Боко не е жаден за власт!

Няма днес няма утре. Ако се взема кръвна проба от ГЕРБ и БСП ( да се чете БКП - К на латиница се пише С, пример - сомрад) ще се види,че всичките са еретроцитни ( така казваше един мой приятел преди 1989 година - управляват ни еретриците( червените кръвни клетки ).

Когато ги смеся и става лилаво

Нинова хем лъже,хем краде,хем е руска подлога, хем говори от името на Българският Народ когото тя не представлява и който не я е избрал да го ръководи или представлява! С две думи руски боклук!

на Хамидчето не сработва, защото "не е нужно да изпиеш ЦЯЛОТО море , за да разбереш, КОЛКО Е СОЛЕНО"!! И този депутат (ИЗБРАН от ДПС) ще ни "управлява" по ГЕРБерски !!??? ЖАЛНА НИ Е МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!! А Боко нека се усмихва доволен на Ердоган !!??? Е, бедни български турци, пак гласувайте за Хами Хамидов!??? Пак ще си мреме в беднотия !!!

днес управлява герб, утре ще управлява бсп, казала курнелия! а ма курнелио, ти и преди изборите ни казваше , че си следващият премиер, ама не би! а как се надявах само, ей!!!!

Бойко Борисов се оплаква, че нему се паднала най-голямата криза. И тъпунгерите въздишат съчувствено : Горкият юнак. Каква незавидна съдба. Какво себеотрицание. Какво мъжество. Какво величие. Каква саможертва. И да се чуди човек дали тия хора са си изгубили акъла, или никога не са го имали. Не знае ли, или е забравил. Не се чудете, ами помислете. Какво е правил Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Защо не ги знае тия работи Бойко ? Защо не ги помни ? Какво е правил тогава ? Точно тогава, през 1991-ва година Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... Че каква криза ще ти помни Бойко Друга криза, която досегашният министър-председател на България и любимец на широките простонародни маси също не помни. Тази преди падането на Жан Виденов. Когато спестяванията на хората потънаха в рухналите банки и финансови пирамиди.Когато хората си крадяха чистачките от колите. Когато хората с анцузи и ланци завладяха страната. Къде е бил Бойко в ония времена ? През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие се нарича Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев

викаш бойко борисов е виновен за кризата 90-91г? май си бяхте коменделите друже! а 95г на власт е виденов, що не е осъдил борисов, бориславова, и ....? смешни сте, и сте жалки!

С Цветанов, Пеевски и Марешки - напред в борбата с корупцията!

И? Какво за тях? Явно разчитате на хибридната на путлер да ги очерните, защото конкретни доказателства не можете да намерите.

Ама ти сериозно ли?!

Цяла България за трети път избра да ни управлява Герб. Така че най логично е те да управляват спазването на този закон. И Борисов и Цветанов се доказаха, като хора които държат на думата си и показват резултати в борната с престъпността и корупцията. Не напразно им беше дадена и много висока оценка от ЕС и ЕК. Така че мурзилажа Нинова и Радев нямат думата и народа не ги иска.

Герберке, има свободни места в Карлуково!!! не само Вие, и ПЕТНОТО страда в момента! Не му завиждайте, в банята е. И много му е тежко...

Куковицата пак се изцепи че може те да са на власт .Може АМА ДРУГ ПЪТ .Крадлата на огромни държавни предприятия -без пари от лъжкинята Нинова без всякакво чувство за скромност нападна Цветанов че държавата е платила за него пари ,Няма по нахална и противна от тая жена в държавата. Дано скоро си плати за всички КРАЖБИ.

Дано скоро си плати за всички КРАЖБИ. при първия мандат... Расте броят на хората, които се питат кога все пак българският министър-председател работеше? Разпространените снимки от последния премиерски мач в Стара Загора правят въпроса още по-актуален. Тялото на Борисов, с изключение само на коленете, е в зелен спортен екип. Направо на терена е просната огромна тава с печено теле сукалче. Министър-председателят, както си е потен, се е попривел над тавата и пробва с ноздрите си аромата на печеното. До него тримата съдии се опитват да привлекат внимание с някакви награди, вероятно защото премиерският отбор спечели купата за ветерани, но Борисов още на Съюза на художниците, решили да го правят свой почетен член, отговори, че плакети и други евтини дрънкулки не са му притрябвали. Главата на правителството "рита мач", бие дузпи, понякога дори ги вкарва, реже всякакви ленти, независимо дали събитието е на премиерско или на портиерско ниво, в нарушение на правилата опитва сам да кара служебния автомобил, колкото да предизвика някоя катастрофа, навърта дори летателни часове на правителствения фалкон и кугерите на военните, посвещава часове, дни и даже години на всичко друго, но не и на онова, за което е избран. Дотолкова свикнахме с този тип премиерстване, че ни е трудно да си представим Борисов да седне в кабинета си, да прочете нещо, да анализира, да направи изводи, въз основа на които да взима управленски решения. Бюрата на министър-председателите обикновено са отрупани с документи, с най-важното от всекидневната поща, с концепции и законопроекти, със статистики и отчети, но това на Бойко е празно. Той ръководеше държавата на крак, на колела или във въздуха, между две кръцвания с ножиците или между двете полувремена на футболен мач. Затова и днес каже едно, утре - друго, след това - трето, или се върне на първото. Кога работи Борисов като сегашен премиер?

Нинова е права и няма кой да я упрекне ! Световните Медии си казаха думата за този грешен закон измислен от Една неграмотна селянка която хората не я избраха дори с подкуп на цигански гласове от Буковлък , но Мутрата Борисов да бъде проклет я назначи за Правосъден Министър , той все калинки назначава , не дай Бог по -образовани от него ! Много ще се кефя ако видя тази мутра на бесилото пред НС !

Браво,продължавай да поддържаш тази хиена и всичко ще ти е наред,но не е лошо да посетиш психиатър.

Как може Цв Цв да работи срещу корупцията като е един от участниците в корупцията в България ! Сидоров бързо обърна палачинката като стана участник в такъв корупционен поток и си затвори очите с куп пари и блъфове са Соросоиди от вън ! Всички вие скоро няма да ви виждаме с костюми за 5 хиляди евро в Парламента ! Нагуши се Ямболския селянин , Кукер или Тронка незнам и забрави за бедния ограбван Българин , Сидоров всичко лошо което е направил срещу бедния , излъган и окраден Българин ще ти се върне и на теб и твоята комбина !

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

От една страна герберасти от друга комунисти и турци голям избор.Да те обесят или да те удавят.Супер а!!!

"герберасти от друга комунисти..." Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България! Станал член на Комунистическата партия още на 18 години. Баща му е майор от ДС. Бойко е ортодоксален и потомствен комунист, който дори остана верен на БКП и след промените! Отказа да се деполитизира с думите "За мен партията майка, която обичам, е по-важна от моята служба! БКП е в сърцето и душата ми". Партия Герб е истинският наследник на БКП. САМО ГЕРБ/БКП/.

Не само Борисов.Лиляна Павлова от видно комунистическо семейство,и то от обкръжението наЖивков. Цецка Цачева и Караянчева видни партийни секретари.

Да ама и кучатта на село знаят че БСП са руски кавали тъй че власт ши видити през крив макарон.Тая Рашетестата лъжица дет си я турнахти нимойти я извади с кулокран

За вас другарко корни останаха да гласуват саде онези генетично увредените дет са сбират на Копринка.

Научете български Селяни с Тиквени кратуни , майка ви Изродска !

онези генетично увредените... другарю Бойко! Боко, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, ако му пуснат? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден. Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на макя ти Кирил Войнов. Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. За последно, е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)?

ЩО БЕ ДРУГАРКО НИНОВА, ЧЕ ТО Е ЕДНО И СЪЩО!? НАЛИ И ВИЕ НИ СЕ ЗАКЛЕХТЕ, ЧЕ СИ ИЗПЪЛНЯВАТЕ ОБЕЩАНИЯТА И "ДАВАТЕ ДУМА" ТАКА ДЕ ...ТО ДУМАТА НЯМА ПАРИЧЕН ЕКВИВАЛЕНТ, ЩО ДА НЕ Я ДАДЕТЕ? САМО НЕ НИ ПЛАШЕТЕ, ЧЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАТЕ, ПО-СКОРО НИ ОБЕЩАЙТЕ...ПО- МАЛКО ДА КРАДЕТЕ...ЩОТО ТО Е В КРЪВТА И НА ДВАМА ВИ...ХАЙДЕ НА БАС ЗА КОЙТО НЕ ВЯРВА....

Нинова, едва ли! Не че Мутрата става за управляващ, ама вашата шайка съвсем не става. Всеобщата некадърност на политическия "елит" е известна и няма нужда от доказване. Не се надявайте скоро да сте управляващи!

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ, ЧЕРВЕНИ ИДИОТИ НА ВЛАСТ, А ТАЗИ ПРЕМИЕР !!!!! ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ, КАКЪВ КУЧКАРНИК ЩЕ СЕ ЗАФОРМИ !!! Е ДА ДЕ, АМА ЕДИН КАЗВАШЕ, ЧЕ ГОСПОД Е БЪЛГАРИН !!!

КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов има страхотна стратегия - забърква кашите, после се възмущава от резултата, с който Той, КОМУНИСТЪТ, няма нищо общо, и накрая започва да ни предупреждава, възмущава и да се тревожи. Този човек дали някога изобщо е поемал някаква отговорност за каквото и да е. А участвал ли е КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов в поне един политически спор? Лице в лице с някой свой противник. Така, както участват в спорове всички без изключение политици в демократичните страни? Та да си проличи доколко наистина го бива? А нашите радиа и телевизори? Как за толкова години не успяха да сътворят поне един спор с участието на политика-КОМУНИСТ Бойко Борисов. Впрочем ясно как и ясно защо. Когато нещо си го няма, няма си го. И в политиката и в журналистиката.

Няма дебат. Ние сме прави, не ви слушаме и толкова. Нинова постояно говори, днеска сте вие, после сме ние. Ало, чукни се по простата кратуна и разбери, че народа казва кой ще управлява. Кротни, има още три години до изборите, осъзнай се че простееш, политическата ти ачност няма граници и морал. Жалко, че и Радев се води по акъла ти, но на следващите избори???????????

Факт е, че на много места ГЕРБ са свързани с бизнесмени, близки до сикаджийската групировка. Все повече започва да се прояснява как като гъби след дъжд изникнаха навремето структурите на ГЕРБ. Може би това е станало на базата на мрежата на СИК. Самият лидер на ГЕРБ Бойко Борисов има минало, свързано със сикаджийските групировки. Има снимки, на които се вижда, че той е в една компания с лидерите на въпросната организация. Тези фотоси се въртяха в публичното пространство. Това е една хипотеза, която дава обяснение, защо толкова бързо ГЕРБ изникна навремето в страната. Дава обяснение и за това, как тези структури запазват стабилност. Явно тя се крепи на някакви задкулисни политически и най-вече икономически договорки и зависимости.

Едни и същи сте и вие и ГЕРБ и ДПС и патриотите и реформаторите, надеждата ми е в "Да, България" и Христо Иванов, всичко друго сме го видели, усетили, но жалкото е, че простия народ пак ще си избере същити кретени, дето го лашкат последните 30 години.

Експертите смятат , че това е закон облекчаваш корупцията на управниците!Затова и на Запад го обявиха за "глупав" , " смешен" , "вреден" и т.н.Българските корумпета от ГЕРБ , ДПС и новите Патриоти , доволно трият крадливи ръчички!

Социалистически простотии. Това е.

ама изобщо не си познала другарко лъжкиня и крадла.Не се прави на пророчица,защото такава партия БСП-повече няма да я има на екрана.Първо тебе ще те свали собствената ти партия ,второ президентчето ти ще отиде в немилост и ще бъде свален и трето тая АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ подкрепяна само от Путин ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ.

КОЙ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ ГЕН. РУМЕН РАДЕВ През 1982 г. завършва със ЗЛАТЕН медал Природо-математическата гимназия Акад. "Боян Петканчин" в гр.Хасково. По-късно завършва Висшето Народно Военновъздушно Училище "Георги Бенковски" гр. Долна Митрополия през 1987 г., като ПЪРВЕНЕЦ на випуска. През 1992 г. завършва Ескадрилното Офицерско Училище (Squadron Officer School) на Авиационния Университет на Военновъздушните Сили на САЩ във Военновъздушната База Максуел, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна Академия ВА "Георги Сава Раковски", където завършва като ПЪРВЕНЕЦ на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г. През 2003 г. завършва с ОТЛИЧЕН успех Военновъздушения Колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните Сили на САЩ, като магистър по Стратегически проучвания. Владее английски, руски и немски език. КОЙ Е цветан цветанов цветан цветанов е син на шофьора на всемогъщия началник на комунистическата Държавна сигурност Григор Шошов. Завършил е спортно училище. Постъпва на работа в Централното организационно управление (Седмо управление) на Държавна сигурност, първоначално като шофьор с чин сержант. цветанов не е бил на оперативна длъжност. През 1992 г. завършва задочно Националната спортна академия със специалност учител по физическо възпитание и получава офицерско звание. От 1997 г. работи в администрацията на Министерството на вътрешните работи, като след 2001 г. става оперативен помощник на главния секретар Бойко Борисов (предимно му носи папки за подпис). Останалото го знаете всички. То не е и за казване.

А бе бай ХЙ, какво ни засяга КОЙ БИЛ, тоя съотборник на комунистите и подлога на женичките, мани не ми го хвали, че с него веднаги си изтривам гъза, да го еа в ПРЕДАТЕЛЯ!!!

сполучливо го нарече "фалшив натовски генерал"!Ще добавим,жалко за потрошените държавни пари за неговите"височайши специлизации"в чужбина и накрая какво ? С котарак "при нозе"!

Курнелче, пиле шарено - защо те уволниха преди години за корупция в СДС и от тогава се преориентира и стана комунистка, а?

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

се косите!На Бойко шапка му свалят световни лидери,а комуноидни серсеми газ пикаят !Така и ще бъде!

Врътката с корупцията е да я направиш законосъобразна.Напр. БНБ е разрешила жоро инса да си купи Общинска банка.Сега антикорупционерите ще му проверяват дедовия!

Как няма да я уважите бе, парламентарни кретени? Най уважената най не корумпираната, най почтената Само непочтените Костов и Станишев са я гонили за корупция, защото й завидяли.

Клептоманите приеха закон срещу кражбите .

Изненадана съм от граничарите и фронтоваците.Очаквах да са срещу корупцията, ама нейсе! Иначе при дпс изненада няма!

Мечтай си Ниновааа, мечтай сии. Тези, които гласуваха за Румен Радев, не си мислете, че ще гласуват за БСП ! МЕЧТАЙ СИ ! точно ти си най-продажната в политиката ! и като знаем с коя партия ще дойдете на власт .. НЕ МЕРСИ. Борисов е по-малкото зло в случая !

Така е другарко Нинова, днес ГЕРБ, утре БСП ... накратко - нищо не се променя.

Гладна Курица (Кокошка) Нинова просо (минстерства) сънува.

напълнила вече гушата си,решила да се бори с корупцията !

За съжаление хамериканските танкове и военни са отдавна на разположение, така че не е изключена възможността за БСП-душманите на България да вземат отново властта. Откакто другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка, Станишев старши и пр. основатели на БСП извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., с подкрепата на американския шпионин Горби, за България настъпи и най-нещастният период след Освобожедението ни: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър...." Из интервю с Академик Борислав Йотов. Само немислещите не виждат, че БСП са в действителност най-личните хамерикански слугувници за планираното унищожение на народа ни, в интерес и с поддръжката на отвъдокеанските им ментори: "...Ран-Ът е план за преход към пазарна икономика, изготвен в рамките на 6 месеца от Националната търговска камара на САЩ по молба на последното правителство на Народна република България в лицето на Андрей Луканов... и поръчан през март 1990г.", от Уикипедия, свободната енциклопедия. И не бих се учудил, ако лудата за връзване седесаро-бесепарка се окаже най-подходяща за козяшките българо-убийци, след Луканов и Костов: "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС", 28 Септ. 2014, Blitz bg.

Господин Бойко Методиев Борисов не е мутра. Той е БОГ! През 1991-ва година Бойко Методев Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Методиев Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... Когато хората си крадяха чистачките от колите, при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие се нарича Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България... Фирмата не е закрита. В управителния й съвет влизат Бойко Методиев Борисов, който по-късно става министър-председател на република България, и Пашата ... Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица Раковски и бул. Евлоги Георгиев около 8 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й Опел Фронтера хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

Ами посочете моля, къде да прочета това, щото аз съм чел друго: "Орешарски избра сикаджия за зам.-министър на вътрешните работи. Иван Иванов е ръководил клона на СИК в Шумен.", 19 юни 2013, capital bg. "...след скандала с депутата от БСП Иван Иванов, отстранен за връзки с групировката СИК в миналото...", 28 август 2013. Дир бг. "Орешарски заяви, че ... Вчера той назначи и уволни зам. министър на вътрешните работи, който се оказа че е работил в миналото за СИК Премиерът коментира вчерашното решение за експресното уволнение на заместник-министъра на вътрешните работи Иван Иванов, за когото стана ясно, че е работил за групировката СИК, предаде БТА Дъбов: Аз бях "Номинацията на Иван Иванов за заместник-министър в Министерството на вътрешните работи е на БСП и лично моя", призна пред Радио Шумен депутатът от "Коалиция за България" Димитър Дъбов. Уволненият Иван Иванов и Дъбов са депутати от Шумен" 20 юни 2013, Дир бг.

нинова не е цвете за мирисане!Саботира установеният алгоритъм и ще ни направи проблеми.Сега всичко е ясно- реда и тарифата.Като се започне от завеждането на документите в деловодство на Столична община- 50 евро и се стигне до издаване на разрешително за строеж- 3000 евра.За кратко време процедурата е приключила.Иначе ще чакаш със месеци и пак нищо няма да стане.

БСП са прави! Вие как мислите? Ако управляващите ГЕРБ и така наричащите се "патриоти" назначат въпросната "антикорупциона" комисия, нали тази комисия ще бъде зависима от управляващото мнозинство в парламента? А тази комисия, която ГЕРБ ще назначи означава, че ГЕРБ няма да бъде разследван и "патриотите" също, но докато слушкат!!!

това на 36-ти септември ли?!

ако не ти идва на ум за друго стрес лечение - просто размахвай ръце! При много хора стресът действа вцепеняващо - мускулите на плещите, шията и кръста буквално се вдървяват. Появяват се болки в кръста и гърба, главоболие. Най-добре е да отидеш на масаж или в басейна, но това не винаги е възможно. Затова пък всякаква гимнастика и махове с ръцете е добро и лесно решение. Прави махове и с краката. Избий си една. Или отиди при кмета на Симитли да те успокои! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов вече го направи...Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

келеш викаш а,ама този келеш бачка за да имаш пари и ти в пенсийката ти а ти с благодарност го храчиш-това сте вие селски комуноидни подлоги,за вас само Малашевци ще ви оправи или селските гробища

Гейберастите като си нямат работа,денонощно си чешат крастата с БСП.Досадно,тъпо,еднообразно,като стара и спукана грамофонна плоча. Стърже и пука по герберски.....

"Днес управлява ГЕРБ, утре ще е БСП",тази крушовска селянка като малка май само приказки за чудеса са и чели.......толкова е жалка в напъните си,че става отвратителна с демагогията но така е когато твоите са сложили на прицел и ти със зъби и нокто да си браниш постчето....ще видим до кога ще е тази година

Герберке, динамиката на живота и шумотевицата предизвиква стрес у Вас. Чувствате се преуморена и изнервена. Не пренасяйте настроението си на другите, те не го заслужават. Излезте сред природата, ще почувствате обновяващата й сила. Вижте се с приятели. И продължете към психиaтрията.

Докога ще ни занимавате с мокрите сънища на социалистите? Защо са ни? Хайде, бегайте си в Русия!

Няма да управлява и утре.

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

А лявата БСП е пълна с милионери и олигарси....

тъмни, ниски младежи.

дпс несали по богати