Руски медии коментират българското европредседателство

"Отговорния подход на българските власти към почетните им задължения" във връзка с председателството на страната ни на Съвета на ЕС изтъква в. "Новая газета".

Обратно в новината

Коментари - Руски медии коментират българското европредседателство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какви ли са коментарите на медиите в Занзибар?

ми,то след Молдова,само той им остана,май?!

от Румен тъпото,нищо не зависи!

Еми тогава какво толкова примирахте по онова нищо, дето се мислеше за преродена овчарка? Че и продължавате да го четкате. Що? Какво е зависело от него?

любов към Русия.

Когато Русия говори лошо кофти. Като казва добри думи - пак кофти. То се разбра как трябва- Турция -приятел, Русия -враг. Айде, стига...

Не виждам нещо лошо и неправилно в статията. Не преигравайте, моля, ефектът е обратен.

Тези щаха да са жалки, ако не бяха смешни. Коментират, вместо да си погледнат кочината с икономика колкото Южна Корея.

Верните им слуги и протежетата им в България от лятото създаваха какви ли не гейтове и говореха постоянно че европредседателството е под въпрос и дори че от Брюксел сериозно обмисляли вариант да ни го отнемат,но това не се случи, за това сега газ пикаят.Все пак им се получи магарийката в деня на официалното откриване да спретнат няколко протеста.

гроздето изглежда е кисело

На руснаците само жените са им хубави....

И то само преди да навършат 30.

че тя лили винетката е на 29

Хубавото им е, че си остават дашни за цял живот и ползват интимните си подробности за натурална размяна. Проблем е обаче да се намери такава рускиня, която да няма много високи цели и самочувствие, тъй като болшинството от тези имперски труженички обикновено обръщат натуралната си размяна срещу нормален човешки живот в мащабна борсова търговия ...

A на българите и жеите им са много грозни

"Многобройните проблеми пред България сочат, че страната ще е слаб председател на Евросъюза. Но не бива да забравяме, че това е изгодно за Европейската комисия, защото тя може сама да формира дневния ред и да постига оптимални решения" Абсолютно вярно. ББ правеше, прави и ще прави каквото ЕС реши. Безгласните са супер удобни на Началниците.

Абе пукат се от яд заради Западните балкани, много им се иска да има напрежение в региона, че една Сърбия само им остана.

ко,ко каиаш?кой се пука от завис,турците ли,японците?зимбабве?

Шрапнели във войните . Много. Убити-много! Кой ги знае пък тези какви са врагове? Две войни изкараха, като съюзници, а пък в една не се биха/ само се заплашваха, слава тебе Господи...."студена" се наричаше. Какво Ви е различно? Сега има протестъри и платени тролове. Какво да коментират? Да реват, че не са им платили навреме? Сега всеки ще пише срещу всеки, защото му трябват пари /без мен /! Не, защото не искам пари в брой, а защото не харесвам плащачите!

Завист, завист, завист!

ЕДНА СВИНЬКЯ СНИМАНА ДО ГАЙДА

Лилито е ТРОЯНСКИ КОН все пак баба и туркменистанката Лиля е висш партиен функционер ЦК КПСС

не стига че е грозна ами и дебела

хъубгфвехйфъфдг

и аз да му го начукам на редактора!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Руското издание прави това по повод официалното поемане на щафетата от България.

Рушки - злобарушки

Нещо Бая оредя "хорът" на Вси"наште"Тук ...

Той и един мустакат искаше да изгони Русия от Европа ама му се случи случка. Той не е първия. Колкото до руските новини......ами не ги четете бе. И както каза ЛП "оставяме ви да се изядете" . Глупаци, пардон 80%.

ама му се случи случка

Гарантирано ще стане "хубава работа, ама българска". Тя ганъовщината няма къде да изчезне. Ако имаме късмет, преди съвсем да се орезиилим, дано има някой да ни спре.

По какво ще познаете доброжелателите: по това , че ви критикуват, т.е. не са безразлични към грешките ви, но критика с аргументи, а не повърхностна. Освен това доброжелателите виждат и изтъкват и доброто, което се прави. Време е да следваме собствените си държавни интереси и да подкрепяме доброжелателите си.

Мисля си за най -хубавите и ,,топли,,неща!

за съжаление руските наблюдатели са прави. слабо изпълнение в театъра всички учасници се напъват да изглежда като на кино, ама не е.

Беше голямо шоу ,като на селска вечеринкa от разцвета на Соца!

Онзи, време е да си актуализираш ника от "Победа в САР" на "По-беда в САР"

"Западът води необявена война срещу РФ", "санкциите да се махнат" - искат от Кремъл и им пригласят нашите "русофили", които всъщност са съветофили и най-вече са РУБЛОфили. Драги ми Смехурковци, санкциите на ЕС не са срещу Русия и никога не са били, санкциите са срещу 40 физически лица и фирми участвали във вероломното бандитско нахлуване на въоръжени сили на РФ в Крим и Донбас и последвалото заграбване (анексиране) на територии от държава на която са се врекли да бъдат гарант на териториалната и цялост и неприкосновеност. Санкциите срещу Русия и руския народ ги наложи кремълската кукличка от КГБ. Това предизвика очаквано поскъпване и преразпределяне на пазара в полза на камарилата на Путин и олигарсите. Защо ти лъжеш - сам си знаеш. Не накърнявай интересите на България и не защитавай интересите на доказаните и врагове - руската империя!

Това е отговор на скудоумния "победа в САР"

Духай супата, както каза един "бележит" българин. 80% не давай оценки където не трябва.

не давай оценки където не трябва

"Руски медии коментират българското европредседателство", а българите си го преместиха в другия крачол по този повод.

Е, как да напраа преместването, бе дебил-80.. ?

Нямам нищо против руснаците! Да пишат каквото си искат и после да си го четат! Проблема е в така наречените "русофили"- национални предатели, които заемат държавни постове, народни представители дори. Изолирайте ги! Не коментирайте постовете им, дори не заслужават и минус. Предатели на България!

Шило

Значи, европоклонниците и вашингтонофилите са български патриоти?

Българите са част от Европа!

Много точно определение на руските медии за българското председателство. И не само в руската преса. Подобни коментари има в немската, холандската, австрийската преса ...

са руските!Което още веднъж потвърждава враждебното отношение на русия към България!

Шило

Само не ми казвай, че си ги чел! Хахахахаха

Какъвто и председател да е България, русняците едва ли ще са доволни, че довчерашната им колония сега и от другата страна на барикадата. При това въпреки, че президент е човекът на Ршетников!

Шило

Да не заставаме покрай барикадите, че не се знае колко ще останете "проевропейски" настроените.

Никога вече в АЗИЯ!

Много точно определение на руските медии. Показност и префърцуреност - това е българското председателство, на фона на многобройни протести. Бойко се кланя наляво и надясно и чака Юнкер да го потупа по гърба, Лилето се фръцка ... Туск фъфли на български ... Ръководителите на Полша, Унгария и Словакия се държат достойно, за разлика от продажните български управляващи.

Много точна и показателна реакция на руските медии и троловете им.Която показва,че Русия води антибъргарска и антиевропейска политика!

В КРЕСЧЕНДО-ОДАТА НА РАДОСТТА! ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА!ЧУНКИМ АКО НЕ НИ КАЖАТ КОГА ДА СЕ РАДВАМЕ,КОГА ДА ПЛЯСКАМЕ,НЯМА ДА СЕ СЕТИМ?! А МОЖЕ И ДА НЕ СЕ СЕТИМ,АКО ЗА МИГ СЕ ЗАМИСЛИМ С КОЛКО СЕ ПОКАЧИ ЖИЗНЕНИЯТ НИ СТАНДАРТ ОТКАК МАРШИРУВАМЕ В СТРОЯ...ТАКА ДЕ,ОТКАКТО ПЕЕМ ОДАТА!!!ЗАТОВА ДРУГАРИТЕ НИ ПОДСЕЩАТ ЧАТ-ПАТ!!!

Накрещя ли се бе, ПРОСТАФИЛ?

"Туск фъфли на български .." Ами постарал се е човекът и на нас, българите ни стана приятно от това. За разлика от вашите пасоли, които и да векуват у нас, не научават езика ни. Да не говорим за бабушките, домъкнали се още по времето на соца, които говорят български по-зле и от африканци.

Мали, руснаците са станали по-арогантни и злословни и от германците! Слаб председател, балканската държава...все едно чета дойче веле! Определено заприличват все повече на западния си партньор/противник, сякаш са от едно котило.

Давам ви факти и две видеа от тубата как ушанките обиждат България. Болгария будет слабым председателем Евросоюза Болгария председатель Евросоюза

Българското европредседателство ще бъде слабо! И няма как да е друго. Първо е номинално, второ, който и да беше на наше място, ЕС пак щеше да бъде в същата ситуация. Испания е разколебана, Германия е в безтегловност, Великобритания е аут, предстоят избори в Италия, които не вещаят нищо хубаво за Брюксел и еврократите, Полша тегли чергата към САЩ... Единствено Франция се напъва..., и то без особен резултат. В момента ЕС представлява разбита команда. Който и да поемеше председателството на наше място, то ще бъде слабо априори...

... русия е в колапс!Нефта е евтин!Европа е обединена по въпроса за санкциите и е обявила русия за враг номер едно!Северен поток 2 пропадна!Турски поток те върви!NATO разположи макар и символично войски до руската граница.Във Сибир и Далечният Изток както и в Кавказ и Крим се всигат стачки и хората негодуват срещу безпаричието и санкциите наложини от путин на руския народ! Могъщият икономически и политически съюз Европейски Съюз се председателства от малка проевропейски настроена България!

Явно, истината те е жегнала! :))

Щеше да е хубаво, ако поне едно от написаните неща бяха верни.

Това е истината!България председателства ЕС!Два и половина милиона Българи във ЕС!Половин милион руснаци само във нашата малка България имат жилища!Което означава,че предпочитат България и Европейският Съюз пред кочината в която путин превърна Русия! Европейският съюз ни даде безвъзмездно милиарди за инфраструктура,селско стопанство,наука,екология! А пусия на путин ни ограбва чрез монополиста Нефтохим,източи КТБ,държи жив чрез агентурата си заробващият и нерентабилен проект Белене,пречи на осъществяването на диверсификация на енергийната ни система!

Забрави да кажеш, че Путин не ни пусна на световното по футбол тази година! :))

Световното по футбол в Русия е поредната икономическа катастрофа за Русия!Като олимпиадата в Сочи когато режимът на Путин съсипа руският спорт и след това хвърли страната с главата надолу във спирала от санкции,насилие,изолация инфлация и противопоставяне на всички и всеки!

ХАХАХАХА!

Може ли същества които по цял ден пият лосиони за баня, да имат трезва преценка за неща които на всичко отгоре изобщо не са тяхна работа?

Българите повече харесват спирачна течност

Ми не, българите не са изпаднали чак толкова. Дори и тези със скромни възможности си правят чудесно вино и отлична ракия. Няма нужда от извращения от рода на лосион за баня и "Тройной"..

ПОБЕДАТА НА ЕВРОДЕБИЛИЗМА! ПРИМЕР ЗА ТОВА КАК ЕДНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ И С ПРОМИТ ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕСА МОЗЪК!!!И ДАЖЕ ДА СЕ ГОРДЕЕ С ТОВА!

Абе този Радев е уникат. Как го прозря това.

Как слаб председател! Дебелата Лиляна е поне сто кила.

Оказва се,че сте хора,които заслужават мястото си в ЕС, където сте сега.Нали сте чели как един немски вестник нарече БГ " задник " на Европа.

с руските задници. Те са най-големи и безаналогови в света. Това го доказват руските сайтове.

Точно тъй!България във ЕС!Руските задници в клозета на путин.русия!

Акцентите, които е избрала страната ни - темите всички са ползотворни за България, но неприятно дразнят чувствителния руски слухов апарат! Усъвършенстване на европейската система за сигурност е в полза на България и дразни Москва. Активизиране на интеграцията на западните Балкани в ЕС от полза за България и като пръст в отворена рана за Москва! Нормализацията на отношенията между Турция и ЕС особено силно дразни Русия, защото отношенията и с Турция я легитимират пред света. Иначе и остават само Венецуела, Иран, Сев Корея. Добрите ни отношения с Турция са особено важни за България във всяко едно отношение. Ако трябваше да изберем дневен ред, угоден на Москва - трите точки щяха да гласят: - сваляне на санкциите!!!, - точка втора - сваляне на санкциите!!!, точка трета - сваляне на санкциите!!. Нищо че проглушиха света, че не им пречат!

горките..Скоро Украйна ще спре влаковете от и за Русия, натам вървят нещата.

Отскоро руските влакове заобикалят Украина. Успокой се.

И тия имали медии. Само не казват кой им дава поръчките.

Пеевски

подводно, докато изсъхне. На никой не му дреме за мнението на сибирските пияни свинки.

На теб явно ти пука, щом четеш това, та дори и коментираш... А и брой коменти са 230 - много са повече от тези под статиите за успехите на българските ученици.

В очите на руснаците България ще е слаб преседател, може би защото за тяхно нещастие санкциите срещу тях няма да са дневен ред в него. На тях им се искаше чрез нашето преседателство да има прдвижване по този въпрос, но вече беше взето решение те да бъдат удължени със шест месеца. Така че "гроздето за тях е кисело", пък как да не "обичаш" братушките освободители след такива коментари по наш адрес.

Санкциите срещу Москва са част от необявената война на запада срещу РФ. И при никакви обстоятелства няма да бъдат отменени. Отмяната им ще означава капитулация на запада във войната, която сам започна.

Драги ми Смехурко, санкциите не са срещу Русия и никога не са били, санкциите са срещу 40 физически лица и фирми участвали във вероломното нахлуване в Крим и Донбас и последвалото заграбване (анексиране) на територии от държава на която са се врекли да бъдат гарант на териториалната и цялост и неприкосновеност. Санкциите срещу Русия и руския народ ги наложи кремълската кукличка от КГБ. Това предизвика очаквано поскъпване и преразпределяне на пазара в полза на камарилата на Путин и олигарсите. Защо ти лъжеш - сам си знаеш.

Ушанките да си гледат боярищника и да не си пъхат носа там, където не им е работа.. Омръзнало ни е..

В енциклопедията се пише какво значи воина и за какво са обявява воина . ВОЙНА Е ЗА ТОВА ЗА ДА ЗАВЛАДЕЯТ ЧУЖДИ ЗЕМИ (ТЕРИТОРИЯ)И БОГАТСТВА да повиши благосъстоянието на повечето от населението . ПИТА СЕ защо ние без да ни е нападал на нас и даже се отказа от нас ГОЛЯМАТА РУСИЯ - живеем по - лошо и лошо ! Каква е тази пенсия 240 лева ! тя закако се дава - за да се върне тази сума чрез данаците ли ?НИКОЙ НЕ НИ Е НАПАДАЛ И НИЕ ЖИВЕЕМ КАКТО ПО ВРЕМЕТО НА ВСВ ДАЖЕ И ПО-ЛОШО! КАКВО НИ ПРЕЧИЩЕ ДА ИМАМЕ ЮП И ДА ПОЛУЧАВАМЕ ОТ 400 МЛН ДО 700 МЛН ЕВРО ВСЯКА ГОДИНА ! ЗАЩО НЕ СЕ СЪДЯТ ТЕЗИ КОИТО СА ВИНОВНИ ДА НЯМА ЮП - ТОВА Е НАЙ ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НИ ! ХФората воюват за да живеят по добре а нас ни даваха това и без воина и ние се насрахме !!! ТРЯБВА ДА СЕ СЪДЯТ ВСИЧКИ УЧАСНИЦИ В АФЕРАИТА

Темата ЮП отдавна се изчерпа. И кьоравите видяха, че това е форма на икономическо робство от страна на най-големия враг на България - росияните!

Сега току що подфащаме тази тема и ХЪБА ,бе дебил?

Ванька, понеже знам, че не си българин, това, което си написал е вярно точно за Русия!!! Сложихте ръка на цяла източна Европа след ВСВ, изнесохте от източна Германия и последното болтче и гайка което открихте там, опоскахте държавите във вашата сфера на влияние до степен, че да са им необходими 50-70 години за да наваксат стандарта на ограбената от САЩ и окупирана Западна Европа! Прочети стихотворението "Писмо до Ванка с танка", после прочети писмото на руския гражданин Георгий Михайлович Димитров до Сталин и виж пълното покриване на фактите между стихотворението и писмото! Информация, потвърдена от два независими източника е самата истина - и виж какво сте причинили на българите намествайки се по нашите ширини.

"Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята."

3. По българското черноморско крайбрежие засега е забранен риболовът. За голяма част от селата риболовът е единственото средство за съществуване. Заедно с това ежедневната загуба на около 100 тона риба много затруднява продоволственото положение на значителна част от населението. Молбата е съветското правителство да разреши този риболов. 4. ЦК на Комунистическата партия и правителството молят да се даде на българското правителство да осъществи своите прерогативи в заетите от Червената армия територии. Всичко, което е необходимо за удовлетворяване на нуждите на Червената армия - освободителка, българското правителство, разбира се, е готово да осъществи чрез своите органи по места. 5. Известни са редица случаи на насилие по отношение на местното население на завзетите територии от някои военнослужащи от тиловите части на Червената армия. Така например: а/ произволно се отнемат от местното население работен добитък, каруци, хранителни продукти, без знанието на местната власт и без да се оформи по съответен начин изземването на животните и хранителните продукти. б/ произволно се изземват държавните и частните граждански превозни средства и смазочни масла. Това води до срив на есенната сеитба. в/ някои военнослужащи в пияно състояние нахлуват през нощта в частни домове в градовете и селата, грабят, а в някои случаи изнасилват жени и убиват мъже. В село Див Дядово, Шуменски район е убит заедно с други и член на Комунистическата партия. Доколко такива произволни действия внасят голям смут сред населението, което с неописуема радост и израз на дълбоко щастие среща братската Червена армия, и от друга страна се използват по злостен начин от враговете на българския народ и на Съветския съюз, молбата е да са направи всичко възможно за тяхното прекратяване. По това време Георгий Михайлович е съветски гражданин, завеждащ-отдел "Международна информация" при ЦК на Всесъюзната комунистическа партия /болшевики/ и депутат във Върховния съвет на СССР. "

Руснаците постоянно ни напомнят че не ставаме, защото е в техен интерес. Докато скоро имаше клип на американците да повярваме в себе си. Ми лесно е да разбереш кой ти мисли доброто...

НЕ!! Напомнянето е за български те пишман-политици слуги на различни господари, а не за обикновения БЪЛГАРИН

напомнянето е за руските тролове, които смятат България за руска губерния.

Интересно е,че нямало такава истерия, когато евройските сми много критически дори обидно отразявали БГ преди председателството, но сега злобно реагират на конкретно руско сми, което е абсолютно обективно отразили същото но по кратка форма. Ф.М. Достоевский. - "... по внутреннему убеждению моему, самому полному и непреодолимому - не будет у России, и никогда еще не было, таких ненавистников, завистников, клеветников и даже явных врагов, как все эти славянские племена, чуть только их Россия освободит, а Европа согласится признать их освобожденными!... всё точно так именно сбудется, как я говорю. Особенно приятно будет для освобожденных славян высказывать и трубить на весь свет, что они племена образованные, способные к самой высшей европейской культуре, тогда как Россия - страна варварская, мрачный северный колосс, даже не чистой славянской крови, гонитель и ненавистник европейской цивилизации.

предвидел, че ще си пъхате носа навсякъде, даже дето не ви е работа.

Пъхнали руснаци носа си в руска-турска война, което е наистина за съжаление. Каква разлика щеше да има за Русия какво ще бъде на тази територия Турция или както е сега - враждебна БГ.Само че история с това не свършва, за да помни малката БГ.

да бъде изгодно слаба страна да претседателства... Боже тия болни азиатци нямат умора да дрънкат по адрес на другите държави. Дано дойде ден да висят по границите на ЕС за биометричен контрол както стана това спрямо тях при Украйна.

Под българското почетно председателство ще стартира траурната церемония на ЕС! Каква чест и колко символично само.... :))

НЕ Е ВЪЗМОЖНО, ДЪРЖАВИ С РАЗЛИЧНА СТЕПЕН НА РАЗВИТИЕ НА ПРОИЗВОДИТЕЛНИТЕ СИЛИ ДА УЧАСТВУВАТ В ИКОНОМИЧЕСКИ СЪЮЗ.тОВА Е ОБЕКТИВЕН ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАКОН. СЛЕДОВАТЕЛНО ЕС Е ОБРЕЧЕН НА РАЗПАД, ОЩЕ ПРИ СЪЗДАВАНЕТО СИ.ПО-МЖЩНШТИ ДЪРЖАВИШ ИЗСМУКВАТ ПО-СЛАБИТЕ.СМЕТНЕТЕ КОЛКО ВНАСЯ БЪЛГАРИЯ КАТО ЧЛЕНСКИ ВНОС И КОЛКО ПОЛУЧАВА ОТ ЕС? ЗАТОВА СМЕ С 82% ИМПОРТ И ОТ 27 МЯСТО ПРИ КОМУНИЗМА В РЕГИСТЪРА НА ООН ЗА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ, СЕГА СМЕ НА 174 МСТО ПРЕД ЗИМБАБВЕ.

Ми Лаксемберг, ми Естония, епа всички ли трябва да са бензоколонки за да са в некъФ съюз.

Самата съветска империя е създадена изкуствено на глинени крака. Тя се основава на агресия и и робско отношение към окупираните държави след втората световна война. В робско отношение към собственият си народ. Като изби най-добрите си граждани , и изпрати хиляди в лагерите ГУЛАГ. Ватенките живееха в огромна нищета. И нейният крах на изкуствената империя бе неминуем. Сега путин ги направи още по-бедни и нещастни.

КАТО СИ ПОЧНАЛ С ИСТОРИЯТА,КАЖИ КОЙ ПЪК СЪЗДАДЕ СЪВЕТСКАТА ИМПЕРИЯ! КАЖИ НЕЩО ЗА КОВАРНИЯТ ПЛАН НА АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ ЗА СЪСИПВАНЕ НА РУСИЯ ПРЕЗ ПЪРВАТА СВ.ВОЙНА И ФИНАНСИРАНЕТО НА ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ!ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ТЕ,НАМА ДА ТЪРПЯ МАЛОУМНИЦИ ДА ПОДМЕНЯТ ИСТОРИЯТА! АКО НАПИШЕШ НЕЩО,ЩЕ ТИ ОТВЪРНА,АКО ЩЕ ДА СТОИМ ЦЯЛ ДЕН И ЦЯЛА НОЩ!!!

аз ще ти кажа защо Русия влиза в Антантата през ПСВ. За да защити Сърбия от България, която желае да си върне ограбените от сърбите територии след Междусъюзническата война. И днес руски историци го отчитат като основна грешка на Русия. През ПСВ Русия удря България на българска територия на 3 фронта. И то заедно с най-големите врагове на православието и славянството- Британия, Франция и Гърция.

изтропа в гащити, кой. Ми че вий "освободихте" толкова земи...

Krasimir Petrov

В действителност САЩ през 1917 си направиха социален експеримент с царска Русия ,като чрез Германия финансираха революция ,а те изпратиха около 360 инструктори американци слабо владеещи руския ,но успяха.

по 'робско отношение' към окупираните народи преполагам имаш предвид икономическата помощ по линия на СИВ, и това, че централноазиатските племена от изостанали ислямски варваристани се превърнаха в нормални държави, с права на жените, образование и светска култура? А в Киев, Тбилис, Вилнюс, Рига и Талин сградите сигрно са ги строили укрите и балтийските селяни, а не руските царе? хайде малко по-сериозно, а?!

В Ирак след лъжа изречена от Бушмена и Тони лъжльото са избити над 1000000 граждани жени, деца и старци, които след това са обявени за безследно изчезнали. В следствие на това е създадена най голямата бежанска криза заляла нещастна и впедерастена европа. Това обаче е повод за радост на видиотените малоумни соросоиди.

'чехия - русия и ВД унгария - русия и ВД' еех, славни времена бяха докато съществуваше Варшавския Договор! сега с нашата натовска армия не Прага и Будапеща, ами циганската махала на София не можем да окупираме...

КОЙТО КАЖЕ НЕЩО ЛОШО СРЕЩУ МАЙКАТА, РОДИНАТА И РУСИЯ, ВЕДНАГА КУРШУМ В ТИЛА

Затова ли Ватниците го утрепаха в разарджишкия затвор ?

военните кампании в европа след 2СВ украйна - русия грузия - русия сърбия - подкрепени от русия чехия - русия и ВД унгария - русия и ВД русия - добрите?? за европа със сигурност не са! а да ви кажа - за саддам изобщо няма да рева!

и при всички тези военни 'кампании'- общо я има 5-6000 загинали, я не. един месец работа за американската армия в Ирак...

Кремъл явно се е мобилизирал вече за Българското Председателство на ЕС !!!