Путин похвали Ким и отправи критики към САЩ

Владимир Путин похвали вожда на Северна Корея и отправи критики към САЩ за отсъствие на "мъжество и здрав разум".

Обратно в новината

Коментари - Путин похвали Ким и отправи критики към САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То на путин само Ким и Асад му останаха.Нормалните държави си поеха пътя.

Малееее, 'сите чалми са се изредили да пишат срещу Русия и Путин. Е, да за вас турците, Русия е нищо, но за нас е важна! Поне турци с турците да бяхте, ама и те ви мразят. Чергари смотани, пишете си - не ни пречите! Така ми е писнало от помашки напъни. Оревайте се към Анадола и Германия, при баба ви Шмекер, като ви не изнася тук.

Със заплахи не става. САЩ мътят водата, за да си държат базите в Ю.Корея. Ние ли не знаем - ето, и нас ни плашат с братски народи и уж да ни пазят, а то какво - държат си танкове в Ново село. И българското правителството слуша, къде ще ходи !? Същото е в Ю.Корея. Отплуваха самолетоносачите и веднага започнаха преговори. Ами това е един народ, един език, една кръв, как няма да се разберат !? Ако САЩ си махнат и базите от Ю.Корея, ще се обединят двете Кореи, за има няма 10 г. Но точно това не искат щатите ...

и като се обединят общата Корея ще бъде, като северна или като южна? Иначе за мътенето на водите и базите.. значи да сме наясно, кой мъти водите в Сирия, за да му разрешат да има две бази, а?

Като се обединят ше станет като ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ, ше ръгнат по запада ягоди и мандарини да бИрЪт ве чиракю.мбухахаха Ти като се обедини с ЕС при тебе като в Германия ли стана? Германците ли идват да ти чиракуват, да ти бИрЪт ябълките , или ти одиш у немско на тях да чиракуваш и да им бИреш ябълките?ахаха

Само дето не разбрахме, Русия май е по покана на правителството на Сирия. САЩ, не знам дали ти е известно са разположили 11 военни бази на територията на Сирия, без да питат сирийското правителство и без да са поканени на територията на Сирия. Така, да ти приличаме на идиотчета, та не знаем кой какви ги върши. САЩ нарушават международното право и трябва да бъдат съдени в Хага. Как се нарича присъствието на неканени войски в чужда държава. Нарича се военна агресия. Тъп ли си, че се опитваш да ни правиш на маймуни.

И ние знаем,че управниците на (не съвсем)братският народ на Русия системно и ежеминутно ни ограбват!И ако не са базите и самолетоносачите на САЩ във и около Южна Корея то дебелият Ким на който симпатизира вашият изкуфял фюрер в Кремъл ще изпълни заплахите си да удари Южна Корея и Япония!И да ги превърне във пустини каквато е Северна Корея пък и по голямата част от Русия!

созе, а защо Ким заплашва, че ще исползва ядрено оръжие. Просто ей така, станал сутринта и решил, я да ги заплаша тия. Така леко за канарчета да ни вземаш/

глупакоу глупав руснакоу!Ходиме си където си искаме и работим или учим или правим какъвто си бизнес искаме ве тъпакоу!И пием истински алкохол це простакоу и превъзходна немска бира ве потурнакоу .Пък ти седиш в руския кенеф и тролиш за говняни рубли бе глупакоу

Ти ми счупи тъпометъра бе, чалма!

Путин е прав, в геополитиката няма случайности. США ежедневно се излагат, защото твърде много се разпасаха през последните 26 години, недопускайки конкуренция в МО. Сега им идва нанагорничко, щото тъкмо те плюха в собствения си кладенец. държат се все по-тоталитарно, а това е признак на вече осъзнато фиаско на системата им.

Нали изпълнява стриктно неговите заповеди?!

Ким не се подчинява на САЩ, та на Русия ? Защо ? Води си неговата политика. Която, разбира се, е много изгодна за Русия и много дразни САЩ. Но така се е случило. Как и защо Русия ще диктува на Сев. Корея ? Просто съвпадение на интереси. Врагът на моя враг е мой приятел. Същото е и с Иран. Може ли Русия да диктува на Иран да се противопоставя на САЩ ?

Соросоиди, как така допуснахте Русия да ви освободи от турците? Как ще го преживеете сега и какво ще остане от вас при тая ежедневна злобна треска на омразата??!

бих добавил. Сигурно русофобите мразят българи включили се във войната и подпомагащи руските войски са наклонили везните към спечелване на войната и освобождаването на България.

"съвсем грамотен и вече зрял политик, който е решил "своята стратегическа задача", създавайки ядрено оръжие и ракети с голям обсег... ?

Да, ФАЩ го направиха това отдавна, даже пуснаха 2 бомби и над цивилно население. Те са най-грамотни.

Така е, добър политик е този, който е защитил народа си. Или обратното ? Е тогава нашите политици са най-великите, защото нарязаха ракетите.

Умряла циганката дето ги хвалела и сега се хвалят един ,друг. :}

Вашият неудържим плам произвежда ежедневно стотици нови русофили. Так держать!!!

Сорос произвезвежда стотици русофоби! А стотици русофили мрат на ден, "Денег нет"! А без денег няма папо, няма и "антифриз"! Мъка, мъка-а-а-а-а! От едната страна България Председател на най-мощния политико-икономичиски и военен Съюз в Света! От другата страна "Денег нет"! Моите съболезнования!

дене нет ли .Муахахахахахха че ако те нямат дененг кой има? да не бе скопеното магаре ЕС дето и африка и мусе смее.Ама поне сами си го дъртите управници -ние ЕС сме политоко военно и вече икон.джудже /скопено магаре/

Северна Корея , Иран , Сирия , Венецуела , Турция? - приятелските страни за Путин , коя от коя по-демократична и привлекателна.

Българския народ е най-приятелски към руския народ

руския народ минус кремълските айдуци и пропагандните им лизачи.

Съгласно Конституцията на Русия руски народ няма! Има чукчи, буряты, якути, татари, азиати! Кво общо имат българите с тях? Ти от чукчите ли си или от бурятите?

Българският народ е на страната на Владимир Путин, защото казва истината и стои зад думите си. И защото руският народ е братски, славянски и православен народ

Сарказъм?

И украинският народ е братски, славянски и православен народ

на руския

Маските паднаха... Увреденият от комунизъм и водка мозък на Путкин - лъсна.

При -33 градуса, само антифриз концентрат помага! Евала на Путин! Но е емблематично, че е посрещнал Новата гадина в Сибирь! Дали не си избирал там бъдещата "резиденция" след окончателния му ИЗДЪН след 6 години?

Боклуци

на това имало масови наздравици с антифриз и течност за чистачки. Айде със здраве ;)

САЩ разделиха Корея на две и през 1950 г. бяха изгонени като мръсни кучета. Разделиха Виетнам на две и виетнамците ги направиха на таратор. Тези които се върнаха в САЩ полудяха, като Маккейн, лежал с години във Витнамска помийна яма. В главата му освен бели има и лилави плъхове. С.Коря не яде и не спа 10 години, но произведе световни ядрени специалисти и технологии. Американците вкараха ядрено оръжие в Корея и Европа, като нарушиха договорите си с другите ядрени държави - нмат право да изнасят ядрено оръжие извън страната. Но говедарите са си говедари, тъпи и нагли, докато не им счупят главата.България за 30 г. е ликвидирана и дебилизирана от Запада. Над 82% е вносът отвън.Почти нищо не произвеждаме. Запада не купува нищо, а продава боклуците си.От 9 млн. при комунизма сме 5.5 млн. от които 1.5 млн. турци и цигани с голям прираст на година.Каруца не можем да направим, а коментираме ядрени държави

Единственият президент с реална власт на голяма държава е Путин. Другите са измекяри на САЩ, като снощните "ръководители" на ЕС, който е инструмент на САЩ за контролиране на Европа и е в процес на разпадане, благодарение на господаря си, на когото не му оттърва силна Европа.Тъпунгерите решиха, че Зап.Балкани, джуджета като нас, ще заместят Британия и огромните и пазари.

Преди него беше Хитлер!

Северна Корея разпали войната,а САЩ и силите на ООН защитиха Южна Корея и демокрацията! Резултата е икономическия тигър Южна Корея със БВП по голямо от на Русия и робовладелският и изолиран Север

Това ли са любимите ти питиета?

До 12.01.2018 07:08 третополов тролски дебил. ВВП е избран от народа с болшинство. А твоите господари ти ги натрапват. нито Траверса , нито кафявият, нито баба ти Меркел са избрани с болшинство на народа.

Давайки на Ким ракетии ядрено оръжие, Путин създаде поредното огнище на война Без войни кой ще се съобразява с изостаналата и все по-изоставащата Русия Заграби Крим, досега воюва с Украйна в донбас, обяви цели 3 окончателни ВЕЛИКИЕ ПОБЕДИ срещу ИДИЛ, загуби газови потоци и сега диктаторът на русия му остана само да подклажда войни, за да се съобразяват с него

Знаеш ли кой е помогнал на Ким за ядреното оръжие? Иран - с ядрени технологии и Украйна с ракетно-космическа техника. Любимите на целия еврогейско-краварски свят укри. Ако Путин беше дал технология нямаше да се мъчат 20 години, щяха да направят ядрена пакета за 1 година максимум. Найде не пиши глупости не смятайте хората НЕсвързани с Козяк 16 за толкова глупави..

Шило

Ракетите са от Украйна, беге. Предположиха, доказаха и замазаха. Ако бяха от Русия, още ДВ щеше да реве. Като тебе!

Да земе соросчо да ти направи един курс на обучени, че много изпростяха изказите ти.

Плешивото джудже на снимката не е много по-добро от психично-болните идиоти Тръмп и Ким. И тримата са един дол-дренки. Какво им се радвате , бе, промити мозци? И, стига сте ми навирали в мордата реклами на Шкода- боклук, произведен от евтини пластмаси и други лйна. Предпочитам да си карам стария Мерцедес, произведен от истински мтериали, без заместители и компоненти, произведени в Турция, Румъния, Чехия, Полша, Китай, Индия и така нататък.

"И, стига сте ми навирали в мордата реклами на Шкода" +1

На Путкин освен Асад и Ким други не му останаха.

и майка ти му остана, и тя му е приятел!!;))

И ОЩЕ ЧЕТИРИ МИЛИАРДА, КОИТО НЕ ПОНАСЯТ СОРОСОИДНАТА ЛИБЕРАСТИЯ. ТО СЕ ВИДЯ НА ГЛАСУВАНЕТО В ООН. А ВИЕ СИ ПЛЯМПАЙТЕ, КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ.

Излиза, че световната битка за влияние е между Путин и Сорос. Само че, Путин поне е явно на арената, а Сорос командва от бекстейджа. Така ли е? Ми, тогава съм за Путин...

И турците така си мислеха, като бяха напъплили Шипка, ама ги натъртихме. И вас ви чака същото. А що се отнася до Русия, тя е с доста по богат опит. Там си счупиха пу(и)шкалата и Наполеон, и Хитлер, да се готви следващият пъ*делник...

Милите! Лика прилика.

Вожда Ким? Той управлява от едва 5 лета. Но вождовете Бокан и баба Меркял ги зяпаме от 20 лета. А клановете Клинтон,Буч, Тромб?

А ДЖУДЖЕТО ЩО ПРОПУСКАШ БЕ ТОШЕ,ИЛИ ТАМ НЯМА АЛТЕРНАТИВА?ХАХАХА

Русия е една красива страна, и всеки човек има какво да види в нея....та нима ние сме цъфнали и вързали като сме в ЕС и НАТО!

Прозорецът на Овертон е отворен. Но не е зле, да се казва това, защото, все някой трябва да казва и истината.

Живота е един и който както иска така да си го живее...на който му изнася в Русия, САЩ или друга държава, като никой няма право да се бърка в техния живот!

Ама всеки с пари и власт го прави.

Този никой не го пита за нищо.Да си оправи пияните руснаци и умиращата икономика и тогава да дава акъл.

Дрънкаш глупости! А теб изобщо пита ли те някой за нещо? От този зависи света, от теб какво зависи? Всъщност скапаната икономика е в държавата в която живееш. Те са на светлинни години от нас въпреки ембаргото от кравари, европедали и байганьовци. Само повтаряш фейк-новините излъчвани от контролирани соросоидни медии.

дали са му вкарали от ботокса и в циците поне малко да е по привлекателен дори за Кимчо

доста точен в преценките си: Ким спечели това раздаване; илюзиите относно запада са запратени в кошчето - козните на глобалния терорист уса са разкрити - те стоят зад атаката с дронове към руската база

Как ме разкри, че бомбардирах руската база ... Да ти кажа под секрет още нещо ... няма радост по голяма, от това да прекълцаш гръцмуля на стотина пияни руски свини. Всеки ден по стотина. А като съм на кеф - и по на двеста. Така ги лишавам от мизерното живуркане под властта на пyткин.

Защо ли не виждам първа дама в Кремль или съм толкова недосетлив за ботоксовата палавничка

Нямаш проблем -пробвай я!

е толкова ниско не мога да падна

на този вече съвсем му падна нивото... кой ли изобщо му обръща внимание на простотиите, освен разни бабушки и дедушки

Путьо не се е месил в изборите в САЩ, но помогна на Ким да направи атомно оръжие. Но путкин май е забравил " с твойте камъни по твойта глава"

ПУТИН НАПРАВО КАЗА ... "АМЕРИКАНЦИТЕ СА МЕРКИ КИТКИ" ... ТАКА ДЕ ДИР БГ , КАТО СТЕ ТРЪГНАЛИ С ПРОВОКАТИВНИТЕ ЗАГЛАВИЯ ПОКАЖЕТЕ ГИ ЦЕЛИТЕ 20 ИНЧА ОТ ДЯДО ИВАНОВИЯ :))

А ти като виден детройтец се кефиш, че пyтьо правилно те е определил като изпедалила се мека китка?

путкин и дявола ша похвали когато става въпрос за щатите

Аз пък си мислех, че един добър и завършен политик трябва да прави всичко за добруването на страната и народа си, да я развива и обогатява във всяко едно отношение (не само военно) и да я интегрира в международната общност.

един политик от този ранг трябва първо да осигури съществуването на страната си, а такава страна служи и като гарант на независимостта на още много държавички; виж европа докъде я докара с това 'интегриране' в задния двор на уса

Нормалните държави отдавна са спрели да мислят за оцеляването си и решават други въпроси, като например развитието на науката, технологиите, медицината, отваряне към света и глобално сътрудничество при решаването на световните проблеми. Само държави като Русия, С. Корея, Венецуела, Куба и т.н. все още оцеляват.

що пък не ... наградата за мир за създаване на ислиамската държава дадоха на Обама ...

abasador

във, загниващите капиталистически страни, хората се хвалят и с уважение и почит раздават Нобелови награди (и не само) за медицина, за физиката, за литература, за мир и т.н.....! Миролюбивият Путин обаче, официално похвали вожда на Северна Корея Ким Чен-ун като съвсем грамотен и вече зрял политик, за Създаването на ядрено оръжие и ракети с голям обсег на действие! Мисля, че коментарите са излиши. Лек ден.

Само как се гаври с отвъдокеанските гееве. Ха-ха-ха!!!

на освидетелстваните олигофрита.

кои е тоа путен?

Ким е в пъти по-добър лидер от Тръмп.

И му подари още обогатен уран за ракетите му

"който е решил "своята стратегическа задача", създавайки ядрено оръжие и ракети с голям обсег" Ето до какво водят малките пишки - правят големи ракети или се възхищават на чуждите такива. Да си бяха взели по един хамър, че да ни спестят простотиите си.

Ще го похвали ами, ядреното оръжие е " много важно" в периода на разоражяване,особено " ядрените " опити в морето и замърсяването му за вечни времена!Така се говори на болен човек,самопровъзгласил се за диктатор,нали се люлеят в една люлка!Путин беше гарант по ликвидирането на ядрените оръжия,ма на ,като се одриска в Украйна,почна да се превъоръжава от безсилие,от невъзможност да реши вътрешните си проблеми,та и Ким чен и той тъй!

Тъй, тъй! Прост, нещастен, соросоиден червей.

Когда-то русская зима помогла разгромить армии Наполеона и Гитлера, а в этом году уже самостоятельно напала на США...

" да бъдат върнати "десетките военни кораби и самолети"" ВЪРНАТИ???? ВЪРНАТИ??? Т.Е ПРИЗНАВАТ ЧЕ СА ГИ ОКУПИРАЛИ?

Не. Признават само че Украинците могат да си преберат щайгите от Кримските пристанището на буксир.

Признава,че са ги откраднали,позвали са ги,доразбили са ги ,повече умишлено и сега ще ги връщат.Само,че е най добре първо да ги ремонтират като обезщетвние!

Да бъдат върнати там откъдето са дошли. Когато са тръгнали да бягат та и корабите са си зарязали- то една друга нация пък пък беше си зарязала сандалите като тръгна да бяга.

Товарищ Капутин похвалил друг един комунистически боклук, и запели в един глас. Все едно срещу кого. Важното е, че са в унисон. После в ядрените опити на Ким- чо ще ни убеждават, че уж не са дует. Дует сте, ВАШ'ТА МАМА, КОМУНИСТИЧЕСКА- ПРЕСТЪПНА!

"Путин похвали вожда на Северна Корея" Говедо, говедото хвали...

!!!!!!

путин е просто кагебеец назначен от руската мафия ким е бог!!!! няма сравнение!

А ти кой си, че не си те спомням?

Не ги карай да си мерят ракетите сега, Путин има повече.

B Pусия може да дойде всеки, но се връщат само приятелите!!!

путин похвали ким след това по стар навик го целуна по коремчето а ким радушно му пое ракетата далекоизточни истории

Я кажи на теб третия пол къде точно ти се намира? За един преател питам(дада се вика), да те цунка по пола

доста си объркано да не те е целувал путин по коремчето като малък??

Виждам, че пак си мераклия.

Ало стрелкичкия, май обичаш да целуваш от коремчето надолу. Ще те уредя безплатно.

Извода е :диктатори купувайте междуконтинентални балистични ракети.

Путин изстреля четири балистични ракети Путин изстреля четири балистични ракети Руският президент Владимир Путин взе вчера участие в учение на стратегическите ядрени сили на Русия, в което бе извършено изпитание на няколко балистични ракети, способни да носят ядрени бойни глави. Т "В хода на учението бе отработено взаимодействие между Ракетните войски със стратегическо предназначение, атомни подводници от Северния и Тихоокеанския флот и Въздушно-космическите сили на Руската федерация", каза говорителят на руския президент и върховен главнокомандващ на въоръжените сили. "Върховният главнокомандващ произведе пуск на четири балистични ракети", добави той. Междуконтинентална балистична ракета "Топол", изстреляна от космодрума "Плесецк", порази намираща се на хиляди километри мишена на полигон на полуостров Камчатка. Три балистични ракети бяха изстреляни от две атомни подводници със стратегическо предназначение - един в Охотско море, северно от Япония, и един в Баренцово море, в Северния ледовит океан. Стратегически бомбардировачи Ту-160, Ту-95МС и Ту-22М3 поразиха с крилати ракети мишени, разположени на сушата в Камчатка и на руски полигон в Казахстан. "Задачите в учение изпълнени в пълен обем, всички учебни цели успешно поразени", съобщи министерството на отбраната.