”Добър вечер”, поздрави на български Жан-Клод Юнкер

След речта на Доналд Туск на чист български език, "Добър вечер", поздрави на български и председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер.

Обратно в новината

Коментари - ”Добър вечер”, поздрави на български Жан-Клод Юнкер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на премиера не му е лесно.Чудеше се къде да се дене докато президента говорешще глупости.Юнкер и той горкия се въртеше на стола, най вероятно мислейки дали правилно му превеждат в слушалките, или слуша някой ......стратег.

деградирал АЛКОХОЛИК.Едва гледа и се държи неадекватно.Срам и позор за ЕС с такива ,,ръководители".

едно bon soir не можа ли да научи за три "успешни" мандата

всички стоят и слушат умно и тихо,а в парламента са с вестници и телефони.смешници

"...и много обича шопската салата и луканката." ...суджука и на вожда наденицата....както и вожда неговата.

ЗА ДЕЛАТА ГОВОРИМ,САМО ЗА ДЕЛА!:) ЗА ТОВА КОЙ "ДЪЛБОКО ВЯРВАЩ" ТЪРГУВА С ОРЪЖИЕ,ТРУПАЙКИ ПАЧКИ В ОФШОРКИ.:) КОЙ,КОЙ,КОЙ ИЛИ КОИ 2 ПРАСЕНЦА?:) ОРЪЖИЕ ЗА ФАНАТИЗИРАНИ ПРИМАТИ,С КОЕТО СЕ ИЗБИВАТ ХРИСТИАНСКИ НАРОДИ! КОЙ "ДЪЛБОКО ВЯРВАЩ" МЪЛЧИ ПОЗОРНО ПРЕД НАРОДА СИ ЗА ЗВЕРСКИТЕ УБИЙСТВА НА НОВА ГОДИНА? И Т.Н.,И Т.Н.,И Т.Н. ...

че заради шепа евроидиота и техните бг слуги, се блокира цяла столица, което си е чисто нарушение на граждански и човешки права. И кому е нужно това, толкова ли е голям страха от хората, за които твърдят, че се прави всичко.

Ясно е.Евромафията гостува на българската мафия. Вие май си го търсите вече. Дано го намерите,това което заслужавате.

Запомняща се снимка. С идиотите на нея.

Путин каза, че Българската Азбука е била македонска ! Доналд Туск, се преклони пред Историята на Българския Народ, каза за Спартак, каза че не сме позволили да пленят наше знаме 1300 години ! И го каза в реч на български, от името на ЕВРОПА и пред очите на ЦЕЛИЯ СВЯТ пред погледа на над 1 милиард души ! Кой е нашият приятел ?

По делата ще познаеш приятелите си а не по думите, но явно си от "новото" първосигнално поколение и ще го разбереш по трудният начин....

ПО ДЕЛАТА ГИ ПОЗНАВАМ ПО ДЕЛАТА ИМ КЪМ ВСИЧКИ ОКУПИРАНИ ОТ ТЯХ НАРОДИ ПО ДЕЛАТА ГИ ПОЗНАВАМ РУСКО ГОВНО ! ПО ДЕЛАТА ИМ ГИ ПОЗНАВАТ ВСИЧКИ НАРОДИ ! ЧУПКАТА ! И В ЪГЪЛА НА ИЗОЛАЦИЯТА !

БОКЛУЦИ НА ЕДНО МЯСТО МОГАТ ДА ПРЕВЪРНАТ ДОРИ НАРОДНИЯ ТЕАТЪР В СМЕТИЩЕ. P.S. И ДА-АНТИХРИСТЪТ ОТНОВО СПОМЕНАВА ЗА ГОСПОД...

за страната ни, корумпирана и малка.

Tova e ogromna otgovornost! 6te se spravim! ( Izvinete me, 4e ne pi6a na kirilica)

се прегърна с българската мафия! Повече няма какво да се каже................

виж шопската салата върви с ракия. Пропуск на Лилито!

Само ракия им трябва ! Тази сутрин слушах по BiT какво всъщност сме председателствали според наши туземни величия - председателството на придседателите на председатурата на председателския

Добър вечер дебили, ама кой да чуе,

Колкото по-далеко от русия,толкова по-добре за България.

Пак добре, че не се е изцепил с "Лека нощ". Истинската работа започва оттук насетне. И да не се говори повече за луканки и салати, а да се взимат спешни и безкомпромисни решения, че вълната набира мощ за ново заливане, а вътре сме малко и бедни.

Отвратително лицемерие от отвратителна политическа СГАН.Без значение дали тя е българска или чужда.

И АЗ ЩЕ ТАНЦУВАМ КЮЧЕК КАТО ЮНКЕРА , АКО СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА МИ СЕ ОТЧИТА СЪС СУДЖУК :))

Мисля, че повечето от ЕС са съгласни, че приемането на Румъния и България е преждевременно. Те се бориха с корупцията, но не достатъчно. Read more: Първоначално публикувано от Ruth4Truth Преглед на публикацията Е, ако Румъния и България искат да бъдат част от ЕС, те трябва да играят според правилата на ЕС. ЕС ще трябва да стане труден и да упражни лост с тези страни, за да се справи с организираната циганска престъпност. След като една държава бъде приета в ЕС, може ли да бъде изгонена? Мислех, че Ром. & Bulg. бяха задължени да изпълнят определен стандарт и да направят нещо за корупцията в своята страна преди пълно приемане в ЕС.

ДРУГ: цитат: Първоначално Публикувано от euro123 Преглед на публикацията 4.9% от българското население са цигани ("рома") - основно никой от останалите от 95.1% не се оплаква, поне не толкова, колкото шведците, глобите, английците и т.н. Причината, поради която финландците, шведите и така нататък се оплакват, е, че това е ново явление, което не съществува преди Румъния и България да се присъединят към ЕС. В Стокхолм и Хелзинки нямаше нито просяци, нито джебчии, а дребните престъпления и кражби се увеличиха драстично. Сигурен съм, че разбирате защо хората са толкова разочаровани. За да добавите, тъй като предпазната мрежа е висока, никой, който е роден, не трябва да проси и също така е разочарован защо румънските и българските правителства не се грижат за своя народ, а ги принуждават да дойдат тук, за да просят, да крадат и да очистват загубеняците. Read more: link

Цитат от чужденци за България. (преведох с гугъл) : Когато туристите посещават бедни места като България, те имат хубаво изживяване, защото българите очакват някаква печалба, очакват пари от туристите. [...] Дори ако няма да спечелят печалба от туристите, те симпатизират с тях поради парите, които имат. Това е като да си проститутка. Дори да знаят, че няма да печелят пари от туриста, те го харесват, заради парите, които има. Трудно е да се обясни. Read more: link

Смешна работа, какво ще председателстваме на ЕС? Просто едно административно, механично заемане на поста.

След три ракии, дъртия пияндур Юнкер----и на суахили проговаря!:))))))))) ....а "моя приятел Бойко"-----туй и сатаната не би казал трезвен!:))))))

магаре с твоето име ПРОЙЧО. Като съм до него непрекъсно го блъскам с кола в главата, защото посяга да яде от всичко което е около него. Много е неблагодарно и само дебелия кол го оправя.

Супер, дано по скоро влезем в еврозоната. Сега в някой от месеците от януари до юни тази година влизаме в РТМ-2, и после бърз престой там, до две години максимум 3 сменяме лева с евро. 1 януари 2020 или 1 януари 2021 пълноправни членове на Еврозоната. А това означава и че заплатите ще скочат бързо поне с 50%. От 260 евро на поне 460 евро минималната. Както и безработицата в провинцията която реално е над 20% ще бъде стопена с новите инвестиции благодарение на единната валута и ще стане около 6% средно за страната.

Двама голями, много голями.

Я бе и Е бе-----не е едно и също:))

Ех , Европа! Ще си позволя едно цитатче, което напълно отразява и моето мнение :а Путин. Ако ЕС стане толкова жесток към България, колкото беше СССР, това би означавало просто да поискат от вас да имате демокрация и пазарна икономика. И да не ви се месят за нищо друго. Ние това искахме социализъм и планова икономика. Нищо друго. Но вместо това, днес ЕС ви се бърка във всичко определя ви формата на краставиците, цената на тока, лепи етикети на курортите ви, решава кой е корумпиран и кой не, налага ви хомосексуални бракове и пр. Та кога СССР е правил нещо такова? пита руският президент. България не е интересна на ЕС като население. Българите не интересуват ЕС. България е центърът на Балканите и само и единствено като такъв, привлича вниманието. ЕС не го интересува ще има ли хора тук, ще има ли култура, ще има ли българи. Той би бил съгласен територията да е дори безлюдна. Но да е под негов контрол. Те това е другари !

abasador

само, едно не мога да си представя, че господин Борисов, би могъл ( естествено, че не може) да отговори с ........... ..... ..... добър вечер, другарю, добре дошел във нашия град, добре дошел във България! Изглежда хубава вечер и предполагам, че ще е последната в която ще видим Юан-Клод Юнаков трезвен! Лек ден.

в тиквата с АК47 което си имаш, ами се опитваш да разсъждаваш с гноясалият си мозък.

abasador

за пореден, път обяснявам, че всеки един от нас, колегите пишещи във форума, има право на лично мнение и всеки един може да вземе становище по определен въприс или група въпроси. Една коректна дискусия или изразяване на отношение към коментара с плюс или минус е сигнал, че трябва да още веднъж да премислим политическата си позиция. Винаги съм се противопоставял на тези, които с груб и ценичен език обиждат безогледно друг или дригите за това, че имат различно схващане/разбиране от тяхното! ..... но понеже съм си чистокръвен шоп и не оставям магарето си в калта, ще отговоря на недоносеното простаче за идеята да се гръмна.... радвай се, че не мога да те срешна.... късметлия си просто! Лек ден.

Ххаха,у Софето да не се сърдят демек Големото Село тва че им остане хахаха Добра вечер от Юнкера ахахаха!!!! ХО ХО ХО

Добър вечер приятелю млад, добър вечер другарю... lol

Батка, как ти върви пропагандата за Брексит? Не съм те чел наскоро.

Светът е една голяма театрална сцена...и всички сме артисти в нея! Някои по добре платени от друге

ш ни фалат къ мислиш ти нали ш ги ранат и поят тука полвин годин,па там на запад нек си ни плюат у пресата

Аз мога да поздравявам на баварски, та даже и на швейцарски, което си е пак немски диалект. Грюци!

Същият овчи възторг беше когато Бил Клинтън дойде в България преди 20 години...

Толкова си може , научил го е от обитателите на собствения си кучкарник.

Направо сме цъфнали и вързали!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ратифицирайте Истанбулската конвенция, моля ви! Вижте снимката! Вижте ги как се гледат! Не може да стоим на пътя на такава любов!

Спирането на демографската катастрофа е най-важният и най-спешният въпрос за Родината ни, а от ГЕРБ го избягват и участват активно в убиването на Българската нация! Лидерите на Европейския съюз очевидно също избягват въпроса, а със сигурност отлично знаят, че Българската нация е застрашена от тотално унищожение и изчезване. Само 57,175 бебета са родени през 2017-та година в България според данните от Информационната система за ражданията на Министерството на здравеопазването. Според председателя на ПП Възраждане Костадин Костадинов това е най-ниската раждаемост в Родината ни откакто съществува Третата българска държава от 1878 г.! Тук трябва да се отбележат няколко важни факта: 1) Цифрите се отнасят за всички български жители, като се знае факта, че раждаемостта сред етническите българи e значително по-ниска от тази сред 3-те водещи малцинства в страната евреи, турци, и роми; 2) Цифрите са от правителствена организация. А минималната пенсия у нас е около 3 пъти по-ниска от тази в Румъния и Сърбия и около 5 пъти по-ниска от тази в Гърция! Пенсиите в Македония, Албания и Косово също са значително по-високи от тези у нас...

Първо спрете да си избивате жените.

прави деца ...скопак кой ти е крив че не подгряваш жена си ???

дебили не знаят, или не се сещат, че жените са секs не за боj, А ганьо риве от домашен тормоз, не му се давали пари за детето, или лошата жена му спирала мача и си пускала Гала.

Тия нещастници, не си ли мислят, че в днешно време никой не вярва на мафиоти!

Добре , че беше европредседателството за да види Европа с очите си на живо прочутия,български ,прост ,червен матриал ,който Бойко е принуден да дресира 9 години в евроатлантизъм!Не остана уличник,лесбиец,еко веган ,пейзан,лепилар,джендър и третополов бастун ,които да не излезе да излага държавата като кифлажия. Борис 1 ги причестяваше с брадвата,Стамболов ги качваше със сопата в трена ,а Бойко трябва с тупалки и шутове да ги вкарва в метрото и цивилизацията!

Е как Борисов говори франце

Бацето сте го докарали досущ като дете-олигофренче в това кресло бе , не ви е срам. Почнах да търся и телефон или банкова сметка за набиране на помощи за лечението му.

:)

стига с тези еврогейски кретени, бе! голям праз като поздравил на български, всеки идиот може да научи едно изречение на друг език!

некой рашън да ти поговори на бг :)

Даа, може ама дали има желание за това? Това е въпроса.

на майкати кратуно чугунена...ти какъв език знаеш ...съмнявам се че и руски знаеш ..

Пийй си хапчетата, бе гневен нервак, гледай си твоята родителка, не се заглеглеждай по чуждите

юнкер е част от цензурата! посрещнете го като подобава,, като за такъв, който може да отговаря за действията си срещу народите! в нюрнберг 2 ще има и негри!

Таяни, Туск и Юнкер не са легитимни, защото никой не ги е демократично избирал за ръководители на ЕК. Те бяха назначени от техни партийни другари. Те нямат мандат да представляват гражданите на Европа. Борисов, например, формално е един демократично избран министър-председател на България. От къде накъде, нелегитимния Юнкер ще командва демократично избрания Борисов? Откъде накъде някакви си нелегитимни чиновници-бюрократи ще налагат правилата на брюкселската хунта, на демократично избрани европейски правителства? Въпроси има ли?

Ами явно защото сам е замесен в назначаването му. Борисов , демократично ''избрания'', сам се обръща съм тях с ''началниците''. Всичко е помия тук брат , голяма политическа яма с много , много помия вътре.

няма дебил, който да не запомни поне две думи... като "де са ми парите от офшорките на бесос"?

"Добър вечер, къде е ракията?"

Голяма чест за БГ да председателства ЕС !!! Не сме изолирани като някой други, които даже няма да имат флаг на зимните олимпийски игри....СРААААМММММ - хахаххааааа