Борисов: Туск учел всеки ден по едно изречение на български

Трябва да бъдем безпристрастен модератор, но и да направим така, че за всеки българин да остане усещането, че ЕС прави нещо и за него.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Туск учел всеки ден по едно изречение на български | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а на шестокласниците давате по две страници да учат на ден.... но все пак туск е на възраст....

Борисов е от третия пол...за това настоява за Истанбулската конвенция...да го приеммем този Бойко с сичките му дефекти. Нека бъдем толерантни към ГЛУПОСТТА.

Тука сички парле ву франсе... В тази държава пари за пътища, магистрали, самолети, молекули и заплати дава само един човек. Лично Той ги дава и никой друг друг. Въпросният човек е изключително образована и ерудирана личност. Фундаменталните Му познания във всички области на науката и най-вече на футбола го правят гений. Непризнат, но гений! А и кой ли е пророк в собствената си страна? Проблемът на учените е, че навремето са чели трудове по химия, физика, математика и други подобни глупости, а е трябвало да четат и препрочитат "Винету"! Така се става доктор на науките, вярно докторатът на Гения е за физическата подготовка на пожарникарите, но точно тук е заровено кучето! Кютеци и ритници, наглост и арогантност, лъжи и кражби са пътят към върха, не наука и просвета! Учените нека да вземат за свое настолно четиво романът на Карл Май, да го четат от сутрин до вечер, та белким и те станат хора!

Девойката в крачка не било преводачката а Льоли.

еее...аман от помия и негативизъм , няма угодия на българите , ако и в личния си живот ттака плюете не зная как ви издържат околните?!!

Казаното от Туск е реверанс към домакина, в това няма нищо изключително. И защо е този шум с председателството, все едно е някаква заслуга на управляващите. Дойде ред на България да председателства, след 6 мес. ще е някоя друга държава и бб няма причини да се перчи, все едно той лично е докарал в София елита на Европа.

И за разлика от теб е много по напред с българския...Да не говорим за твоите картончета по английски с които се хвалеше в бронираната кола и които така и не ти помогнаха да научиш нещо като хората..

Живеят си в техния свят, подхвърлят си самодоволно топката един на друг и се лигавят и подиграват безочливо пред очите ни за наша сметка! За тия богоизбрани всичко е хубаво в ЕС - не могат да се съберат в лъскавите си дрехи! Целувки и прегръдки за наша сметка!

Ха хо хи!!!До некакъв си разгневен бре!!! Ха ха ха!!!Скивай ся гневния-що и ти не станеш евробюрократ бре!??Ама си некадърен и неспособен бре!!! И ти остава само да се гневиш бре!!!И да фъргаш къчове по форумите бре!!!Ха ха ха!!!

Признавам, не съм кадърен като идола ти боко тиквата! Той е много кадърен и затова много го обичат в ЕС. Той много парле ву франсе! Какъв го дири това момиченце габриел като комисар в ЕС? Разбира ли за какво става въпрос? Аз те разбирам ъперкуте! За теб всичко е ясно защото и боко и ти сте прости, и за това се разбирате!

Но проблемът в снимката на Дол и неговата шареща ръка съвсем не е в кретеноидния мачизъм, който демонстрира господарят на Европейската народна партия. Много по-възмутително е мълчанието или по-скоро търпението на самата Фандъкова. Във всяка друга ситуация, при всеки друг опипващ вероятно тази дама би скочила бойно и би му вкарала едно кроше, но щом е европейския бей, значи може да пипа където си иска. Още по-възмутителна е усмивката на Бойко Борисов, който също присъства на снимката. Той гледа и не реагира, защото големият началник може да бара, където си иска. Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце?

Този тулуп на шкембето ли си е сложил ръката? П.П. Аз изяждам по един суджук всяка вечер.

А аз чета всеки ден по едно изречение от ..... Винету.... и вече наближавам края..

Ха ха ха!!! Ах Доналд,ах Туск-добре са те пуснали по пързалката,бре!!!Казали ти ЕДНА ОПАШАТА ЛЪЖА и ти без да ПРОВЕРИШ ФАКТИТЕ я озвучаваш и тиражираш,бре!!!Ха ха ха!!! А каква е опашатата лъжа бре-ще попитате вие??? Ами ОПАШАТАТА ЛЪЖА е че,Бългериа била НАЙ-СТАРАТА държава в Европа дето си била запазила СВОЕТО ИМЕ НЕПРОМЕНЕНО до днес,бре!!!Ха ха ха!!!Буууухаха!!!

ТОООЙ (Нашето Всичко) се обърнал към Патриархът Му! Но ТОООЙ не знае, че Господ го наблюдава всеки ден и всяка нощ, а не- когато се кръсти в църкви и манастири!

За Б.Б. всичко е много лесно, какво каза снощи, че Туск бил научил за няколко месеца английски, за да стане председател на ЕС. Ало-о-о, така ли се учи език, знае ли Б.Б., че това е труд с години наред, това да не ти е книгата за Винету. Докато ни управляват такива прости хора, за които всичко се постига хей така, или със сила, това ще ни е положението.

Гледах снощи речите наоткриването. Не знам на Радев кой му ги пише, но неговата беше много добра. Като слушах след него Караянчева как сричаше, докато чете пълната си с паразитни изрази реч, имах чувството, че предават конгрес на БКП. А глупостите, издрънкани от премиера и просташкия му изказ, особено на фона на речта на Туск, бяха направо потресаващи.

Путин каза, че Българската Азбука е била македонска ! Доналд Туск, се преклони пред Историята на Българския Народ, каза за Спартак, каза че не сме позволили да пленят наше знаме 1300 години ! И го каза в реч на български, от името на ЕВРОПА и пред очите на ЦЕЛИЯ СВЯТ пред погледа на над 1 милиард души ! Кой е нашият приятел ?

Ако по качеството на речите от вчера ще съдим кой е приятел на България и кой не, мен ме хваща страх да си помисля, какъв враг на държавата я управлява.

ДОРИ ЗА ПЪРВОЛАЦИ!!! АМИ МНОГО ПРОСТО: ТУСК СЕ ПОДМАЗВА,ЗАЩОТО МУ СЕ КЛАТИ СТОЛЧЕТО,КАКТО И НА ЦЕЛИЯТ ИМИ ИЗМИСЛЕН СЪЮЗ И НЯКОЙ ВСЕПАК ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ В НЕГО,НАЛИ?! ИНАЧЕ ТУСК И ЮНКЕР КАКВО ЩЕ БАЧКАТ НА СТАРИ ГОДИНИ?!ИМАШЕ И ЕДИН АМЕРИКАНСКИПРЕЗИДЕНТ,ДЕТО СЕ ДОМЪКНА ТУКА ДА РЕЦИТИРА ПАИСИЙ! КОЙ БЕШЕ?!

Туск учи български а българските деца вече не учат български-директно ги учат да говорят на английски и да изчезват от тая мизерия!

А Бойко кога ще започне да учи по едно изречение на английски?

Той знае, бе: "Конграчулейшън, Борисов!"

Бойко е международник! Светът не познава в своята история преуспял във външната политика държавник, който не знае никакъв език, включително и собственият си... ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ...

Как пък някой, не каже една хубава дума за простата тиква,А?

Учете руски! Много скоро ще ви се наложи да се обяснявате и то не само с по едно изречение!

На снимката борисов като сервитьор!!какво сервилно поведение,вече в тази поза е без да се усеща!щом застане пред господарите си!!

ПО ПОВОД СТАТИЯТА НА ДИР БГ Какво порно е гледал светът през 2017 г. ОТ ЦЕНТРАЛАТА НА ГЕРБ ЗАЯВИХА "НИЕ ПОРНО НЕ ГЛЕДАМЕ , НИЕ ГО ПРОДУЦИРАМЕ ":))

както е тръгнал туск, на края на председателството вече ще може да дава уроци на байо

А за колко ще ме научите? Защото съм поема. А не дай боже се наложи да учите и "Крал Лир"...Тогава става дебела работа.

От един прост каруцар и пазвантин на селския диктатор живков, до "император" на Европа. само прецедента параванов липсва да се настани до доносническата карачанка и агентурника симеонов в театъра. шоуто си е баш за театъра с тези комунистически кримки, които сега са в ролята на големи радетели за благото на европата. питам се дали туск, юнкер и другите евро-представители са наясно, че в момента се намират в замъка на Джаба

.. ТЕЛЯКА НА ЕРДОГАН Е ВИНАГИ ЗАСМЯН .... ТОЙ И АЗИЯ Е ПОДКАРАЛ ДА И СТАВА СУЛТАН :))

БОЦИ , Е ГОЛЯМ АРТИСТ .. ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КОЙ Е ТОЙ ?? - РАПОНА ОТ СИК - БОДИГАРДА НА ТАТО - ГЕНЕРАЛО НА СИМО КРАДЛИВИ - ЧОВЕКА КОЙТО НАРЕЧЕ НАРОДА "ЛОШ МАТЕРИАЛ - ГРОБОКОПАЧА НА БЪЛГАРСКОТО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО НА ООН - ИЛИ ТЕЛЯККА НА ЕРДОГАН .... А И КУБЕТО МУ ЛЪЩИ КАТО СЪДЖУК ДЕТО Е БИЛ ТОПЛЕН ОТ БАЙ ГАНЯ НЯКЪДЕ ПО-ДЪЛБОКО В ПОТУРИТЕ МУ :))

ДОМУЗ ДОГАН И МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ БЯХА ЛИ НА СПЯВКАТА ?

Поредната излагация на мутрата която ни управлява, но явно и нивото на елита на ЕС е същия след като го наричат приятел. Пародия на суетата и пир по време на чума. Да обясни този от снимката на пенсионера и болните деца защо няма пари, защото пари има но той ги харчи за по приоритетни от тях неща. Срам ме е от това да сме най бедната страна в ЕС и разточителството което видях снощи.

БОЙКО БОРИСОВ СЕ ЗАПИСА В ИСТОРИЯТА НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ! БРАВО НА НАЙ-УСПЕШНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ! ДА МУ ПОЖЕЛАЕМ МНОГО УСПЕХИ И КЪСМЕТ

С какво се е записал в историята бе ГЕРБЕРАСЧЕ "умно" с това, че съсипа държавата ни ли, или че сме най бедните, или че сме най бързо топящата се нация, най болната. Срам и позор сте!

Герберке, кaква е тая ацетонлийка, дето я джаркаш? Време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти... Поздрави.

Тоя туск все едно виетнамски е научил за два дни - голямо слагане стана! А той милия не знае кво чете- срича кирилица ( щото знае руски) , някой му е написал текста който доналд не разбира, и вече голямо чудо разиш лиии?!?

... всички сме трогнати от изказването на доналд тръмп, пардон труск, опааа, туск! ц ц ц ц ц ц ц , дейба тъз уста , дейба,.... ейййй българиьооооо, знаме не си губила в битка, плат не е ли иамло да ушият какво ли!

Всичките чужденци се редят на опашка да се снимат с вожда на туземците, досега само бяха виждали отделни пигмеи в страните си, а сега имат уникалния шанс за лична фотосесия с вожда Голямата Тиква! Тази година всяка втора новина ще започва с "Борисов еди си какво...", това е годината на Тиквата (според индианския календар)

не мога да спра да се смея, до сълзи о боже, ще умря от смях! блг. ти човеко, как го каза толкова комично, ... "досега бяха виждали само пигмеи, сега вожда им .... " голямата тиква. о ще умра да се смея!

Бою Симитлията---е илюстрация на третополовите и легализацията им в България!:))))))))))))) .......трети път вече, тая тлъста .утка в гащи ---я избираме за министър -председател!?;))))))) .... ми хак ни е , че тоя тъпанар ни ашладисва през потурите!:))))))))

ейййй майка му дейба, ейййй! тез луканки беее, тез кюфтаци веее, тез шопски салата! вашта мама дейба охранена доволни прасьоци, дейба!

Де е оня мушмурок Волел патреота да го еа!!! И аз един път гласувах за него и ще съжалявам докато съм жив!!!! Ви го туря и на патреотизма БОКЛУЦИ!!! ХО ХО ХО

Тиквоооооо-"Трябва да бъдем безпристрастен модератор, но и да направим така, че за всеки българин да остане усещането, че ЕС прави нещо и за него." Тоз ЕС даде на майка ми пенсионерката 2 пакета развален ориз и 2 пакета ФАФЛИИИИ!!! Е,вем ти и ЕС то!!! ХО ХО ХО

умрях да се смея! "Надеждата на народите на западните балкани .... не знам от коя страна да го сложим по напред-миграционния поток и т.н.."

А слави защо не го поканиха да изпее некоа песен...а само по телевизора у къщи ще гледа

oooo, това е! няма какво повече да се иска, това сме вече! 27 години са достатъчни да се видиотиш! а не бяхме такива!

СТИГА ТРОЛСКИ ГЛУПОСТИ. ТОВА БЕШЕ ЕДИН ИСТОРИЧЕСКИ МОМЕНТ ЗА БЪЛГАРИЯ. ПРИЯТНО БЕШЕ, ДЯВОЛ ДА ГО ВЗЕМЕ. И БОЙКО СЪЩО ДОЖИВЯ СВОИТЕ 5 МИНУТИ СЛАВА. ТОЙ СИ ЗАСЛУЖИ ТРИУМФА ДА РЕШАВА ЕВРОПИЙСКИ ПРОБЛЕМИ. ЯВНО МУ ИДЕ ОТРЪКИ.

непротивоконституционствувателствувайте на второ четене: непротивопреЦедентателствувайте

Колкото и да плюете, червени, тъмносини и другите тролове, Борисов ще остане в историята като най-добрият български политик в новата история, съпоставим със Стефан Стамболов! А ЕС си остава най-доброто място за живеене в света - нито любимата на червените тролове Русия, нито другите ненормалници отвъд океана могат да се сравняват като качество на живот с Германия, Франция, Холандия, Белгия, скандинавските страни, Италия, Испания!

80%

по активно празноглавецо...заработил си само 20 % не лъжи че са 80 % ...

Знаеш ли как е завършил Стефан Стамболов?

"...След словото на нашия приятел Доналд Туск всяка реч или изказване е неуместно", каза премиерът Борисов...." ....такива тлъсти, разлигавени свирки---даже бай Тошо на Брежнев не правеше!:((((((( ....тъпа, много тъпа мутра!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Туск учел всеки ден по едно изречение на български. А наш Боко за десетина години научи саааде една дума на англйски.

А всички гербаджии "пърлят прасе".

затова че е учил по едно изречение на български похвала но борисов сам каза ние сме модератор което значи стоим с кръстени ръце и гледаме другите да не се скарат евентуално ритници ако неслушат .........бщо взето нищо неса казали освен колко се радват за българия , къде е конкретиката се пита в задачата ???????? наистена шанс да покажем колко можем или нищо неможем или да се изложим а наи вероятно можем защото всеки ни мисли за малумници , интернационалните медии ни го показват ,,,,,,,,,,,дали от завис или просто като пост комунистическо гето , защото така изглевдаме пред света до сега ......време е за промяна и да им се набие в тиквите че истенското българското кисело мляко и шопската слата се правят в българия и е наи сладка ............

Ако мутрата Боби учеше по една дума всеки ден нямаше да стане ПОЛИТИК!!!.

И гербаджийските боклуци също: Парле ву франсе!

Не е само това. Знаят и "бонжуар "л

Много е важно да научи- а наздраве и вдигнете ме от пода! И лафа- погалете ме по главата, че ми се пръска от тая ракия!

Имам чувството, че гледах някой епизод на "Кръстника"...

Били най-отвратителният комуноиден сайт.