Радев: България е дала много на Европа и още може да даде

България е дала много на Европа и много може да даде на своето европейско семейство.

Обратно в новината

Коментари - Радев: България е дала много на Европа и още може да даде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИЕ ДАДОХМЕ НАЙ-СКЪПОТО СИ -ДЕЦАТА. И С ТОВА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ БЕ РЕШЕНО -НЯМА ДА Я ИМА НАШАТА РОДИНА....

Поздравления ,г-н Радев !

ДАВАМЕ,ДАВАМЕ И ДАВАМЕ! А ТЕ ВЗИМАТ,ВЗИМАТ,ВЗИМАТ!!! И ДОКОГА ТАКА ЩЕ Я КАРАМЕ?!

измъчвам се като го слушам този господин.Много мъчително и трудно говори.Някак си накъсва,притиска,пълен асинхрон.Тембъра също неприятен,задавено,глухо - неслушаем.

И какво е дала

Ние до кога само ще даваме, а ? не е ли време да помислим и за себе си .... преди да сме раздали и последните млади хора, които имаме!!!

Тази реплика е още по-актуална днес. Сега се говори: дайте да дадем на лекарите, дайте да дадем на учителите, дайте да дадем на военните, дайте да дадем на полицаите...... на ромите и т.н. Така че, освен комунистическа е и демократическа явно.

от снимката и няма,да каже и една дума!

изглеждаше Резидента!

Президент - КЛАСА! Гордея се с него. А Боко се беше излегнал като полегнала Тодорка на креслото. Тъпак!

злобен тъпак!

Тъп, по тъп, най тъп, бръснар, полицай, шоф. на МиГ, Градацията е въведена в чест на сташията от снимката и думите му

ръкомаха повече от колкото каза нещо...

6 месеца, ахо ихо и после ? Нищо.

Президент, много думи вчера, много фанфари, но защо ли? След 6 месеца още по-бедни и още по-корумпирани, а политиците още по-богати покрай това, което ще завлекат от европредседателството. Та не виждате ли че много по-богати страни правиха председателството на 3 пъти по-ниски разходи / по официална информация/. Поне спрете Истанбулската конвеция, че както е тръгнало, ще изчезва България. От юг ни подпира ненормалника и диктатор Ердоган, от Изток нахлуват бурки, чалми и джихат, от запад вече задължителни стават ценностите на травестити, джендъри, хомо и др. подобни. А къде останаха ценностите на Левски, Ботев и милионите загинали за тази държава.

Путин каза, че Българската Азбука е била македонска ! Доналд Туск, се преклони пред Историята на Българския Народ, каза за Спартак, каза че не сме позволили да пленят наше знаме 1300 години ! И го каза в реч на български, от името на ЕВРОПА и пред очите на ЦЕЛИЯ СВЯТ пред погледа на над 1 милиард души ! Кой е нашият приятел ?

Айде на софрите, които данъкоплатците ще заплащат. Вие можете да ДАДЕТЕ.

Корнелия ще раздава кебапчета в ресторанта на Гергов. Съсела си е продал яхтата за да плати каймата, а Масларова ще е келнерката.

Не вярвам вече на локуми и лакардии. 29 год. мизерия, разруха, празни приказки , лъжи манипулации и кражби.

Aми отворете си по широка задниците тогава, щом можете да дадете още.

Дъра бъра 2 чадъра. След 6 месеца пак същото, че и по зле с цените и доходите. Раздадоха пари на военни и полицаи на НЕ работилите пенсионери и сега хвърчим до небето колко сме велики и че ни имат за нещо в Европа ?

Все се чудя, някой в този сайт може ли да признае и забележи позитивното... Помия, помия... Добре че делегатите не четат на БГ...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Дава и още как половината проститутки из Бруксела са от булгаристана и не само там. булгарстана е автоморгата на Еврогейския съюз... Булгаристана всеки може да си направи колцентър за жълти стотинки и да обслужва индиици и пакистанци....

Дали сме им 2 милиона емигранти Можем и ще изгоним още 2 милиона Да им работят ...

РУМЕНЕ , ТИ СИ ПРИМЕР КАК ЗА 40 ДНИ ВЛАСТТА ПРАВИ ОТ НОРМАЛНИ ХОРА ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ ... ЧЕ ТИ СИ И ОТ РЕАКТИВНИЯ ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ - ПУШИШ КАТО КЕРОСИН :))

Детройте, пак изпуши. Легни си.

Даде, зер, ама благодарение на Боко Тиквата даваме не само на Европа, а и на неговия господар 'султан' Ердоган. Немалко милиона нарина България на Ердоганостан в годинките на Боковото 'управление'.....

дали сме им украинеца Станишеф, може да им дадем и Радев ..

е порусначен военен тъпанар.

никои нищо неказа конкретно добре че е радев ,обективна и актуална реч .

Да, България е дала на Европа възможността да съществува, макар че последната го признава с половин уста, като е спряла арабското нашествие към континента през балканския полуостров. Европа не е имала силите дори и обединена да направи нищо. Кланят се пред битката при Поатие като пред битка спасила европа, а на практика там арабите са били стократно по-малко. Е сега си ги вкараха сами, а от друга страна за благодарност искат да ни затрият.

Даваш ли, даваш ли балканджи Иове, своето дупе за евросъюзи?

Този тиквеник на снимката е прост като гъдулка! Вероятно съжалява че вместо председателството на Европейския съюз не сме поели това на Евразийския съюз(с членове Русия,Беларус,Армения,Казахстан и Киргистан).

Например - първото отвличане на самолет е от бълагрин.

Както и първото отвличане на труп за откуп е от българин.

Само заради минусите / въпреки,че ме боли дедовият за тях/ ще ви уйдисам на акъла-Няма корупция,престъпността е под критичната граница,образованието е на ниво, здравеопазването-достъпно за всички.Има скок на износа,въпреки,че почти не произвеждаме и става дума за гепене на ддс.........дето един съветваше най богатия българин да си смени главната счетоводителка.Мерси, за аплаузите!

дааааааааааааааа.... ще дадем кораби за да натоварим #европата на кораби за да я фърлим у наи-длибокоо на атлантико! така, че да не излезе от там никога!

Президентът е класа! Ако бяхме президентска република и той сформира кабинета си, България можеше да се отлепи от дъното.

да, на -2метра.

като изпуснеш питомното ,после ще гониш дивото .на това ми прилича нашата съвременна история .

Можем да им дадем акъл,българина най обича да дава акъл.Обаче ако кажат,че ако имахме акъл и пари щяхме да имаме ще изгорим.Направо си гответе суджука,луканката и шопската и ако имаме късмет след шест месеца,КОЙ ОТКЪДЕТО.

имло едно време една песничка: "Прошла весна, настало лето - спасибо партии за это!". Сега пък всичко хубаво дължим на ЕС и САЩ. Че слънцето свети, че все още имаме въздух, зима, лято...

Бих попитала:какво Европа дава на нас? Какво хубаво сме виждали от встъпването в ЕС? Трети пол? Гей паради? Край на селското ни стопанство? Край на евтин ток? Край на нормалното образование? и т.н.

милиард и половина евро на година ви дава Европа, чиста пара от фондовете за развитие, ... разбра ли кифло не благодарна

Ти си от "Америка за България"? Тогава имаш за какво да благодариш, мекица!

"неблагодарна" се пише така. все пак образованието от еврофондове куца.

Колко е дала? И колко от тези пари стигнаха до хората? Българина работи за жълти стотинки за тези, които получиха тези пари. Но вместо да изравнят доходите с ЕС, както изравниха цените на всичко останало, тези същите ще вкарат филипинци да им работят на ангария. После ще им плащаме и пенсиите, а родителите ни мизерстват. " Ще станем европейци тогава, когато станем истински българи, не българи с европейски маски" 1931г Борис Денев

Дайте да дадем. Каквото имате до последно. да го дадем. Една година суфльор, клакьор, екскурзиант, имитатор и нищоправене.

след като гласуваш за комунисти и лицемерни руски мекерета(между които разлика всъщност няма).

Кво да ви кажа.В президентството си е истинска жизнь,просто лайф.В правителството- тоже.Плебса-кучета го яли!

Що бе плебса е много добре?Всеки ден гледаме какво ще каже фамозния и попиваме мъдрост за векове.Да знаете тиквата е вече легенда.

Какво да го коментираш? Има мозък колкото едно пиле. Фатмак.

Радев е проруски военен тъпанар,с ограничен интелект и ниска обща култура,каквито са повечето(да не кажа всичките) дългогодишни шапкари.5 години във военновъздушното училище зкпч-то ежедневно му е набивал в мозъка че трябва да се борим срещу загниващия капитализъм до окончателната победа на Световната социалистическа революция в световен мащаб.

дала е невиждана корупция, тотална липса на правосъдие, мутри и цигани, чалга, какво още... сети се сам

пропусна, тонове наркотици и цела армия проститутки

Ще даваме до последна капка кръв. Радев поредното разочарование. Да вземем Еврото без референдум и да освободим от БНБ едни 24 млрд. евро и да отидат при КТБ. Празни думи на един празен човек. След 6 месеца нищо с нови цени и окови. сиромашия.

Поведението на Радев излъчва достойнство,това е без съмнение!Но, поне засега позицията му към проблемите в страната са декларативни,може би е проблем на правомощията,липсата на добър екип или неизградена проводимост на идеите му към обществото.Факт е,че у нас корупцията и престъпността са ненаказуеми,че обществото е подложено на виктимизация и най пагубното-младите напускат страната, а те са основният капитал.Переспективата, дори и за бизнеса не е обнадеждаваща.

Какво излъчва? Защо не се вижда това достоинство? Вижда се унижение на страната ни. Безкрайно унижение. И искаме още - не ни стига.

Не знам дали е разбрал колко истина има в думите му. Новите братя разграбиха страната ни, но винаги могат да отмъкнат още нещо. Освен това нашите чужди слуги ни загробиха с кредите, които както пееха НЛО ще връща внучето на мойта тъща.

нищо не сме дали на Европа освен една сюрия цигани

Човека е прав ,защо му слагате минуси?

истината не им изнася, мислят си че са шведи

Дали сме им най-важното - СВОБОДА!

Може,, може, у българско ГУРБЕТ-ТУРисти колко искаш, давай и се не бой!

Да, още можем да дадем. Но вече искаме по европейски (еврейски) му, даденото от нас да ни се върне с дебели лихви!

Да и даже Юнкер призна - луканката и шопска салата. Найс а?!

под луканка разбирай суджуци

епа верно бре! дадохме на #европата 600 милярда за 30-тина години! дадохме и 2 милиона роби! дадохме и да утрепе 2 милиона! дадохме и да осакати 2 милиона! дадохме и да трови целата популация ... дадохме ама тя иска и взема и взема и иска... и нема края неината лакомия! долу #европата!