Симеонов на протеста ”Искам да карам ски в България“

Хиляди граждани излязоха на два протеста в София тази вечер - единият в защита на втори лифт в Банско, другият - против застрояването на Пирин.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов на протеста ”Искам да карам ски в България“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля тези които искат да карат ски да ми пишат на адресlink

ZASHTO PAK NE NAPRAVETE VTORI LIFT NO KRIMINALIZIRAITE SECHTA NA DARVESINA A TEZI KOITO GI HVANETE DA ZALESIAVAT IZSECHEITE GORI DO JIVOT

Чети и другите, бе "латинецо"...

с явни клиентелистки искания да се поставят в затвора.

Валери С. да си намаже ските с бързата вакса и да полети над многомилионната си гранична ограда (очеизваждаща корупционна схема) и да не си пъха перверзната муцуна навсякъде!

Облизвайте го, облизвайте още малко ви остава мръсни нагаждачи.За болни и пенсионери пари няма.За полиция има.Какво стана с "американските" ТЕЦ?

От кой пол си?

TIREX

как се протестира в подкрепа на нещо??? комисиони,лобиране и откровена дебилщина са тези платени събирания на лумпени ...затвор и конфискация з а цялата политпаплач!

Симеонов сигурно не знае, че ски могат да се карат и в Австрия?

Този, Винкела Далавери като иска да кара ски да ходи да кара, а не да напада бабичкк, че е много патриотично и мъжко, и да оревава орталъка, за да му го ближе на Цеко!

Джамбазки много ми падна е очите, дотук бе с честните му сини очи и с патриотизма му! От сега нататък и той ми е безинтересен, защото се самоопредели, и то на грешната страна, варварски ограбваща България и рушаща природата й!

Да, и аз искам да карам ски! Но на ВИТОША!!!! Защо да ходя чак до Банско, след като живея в София и имам прекрасна планина над града! Преди години имаше писти на Ветровала, Конярника, много на хижа Алеко и под Черни връх. Можехме в събота и неделя да вземем някой лифт или автобус и да идем и да покараме на воля. Сега ми пребройте колко съоръжения работят сега---1-2!Но незнайно защо всички тези благини ни се отнесе и сега сме принудени да пътуваме до Боровец, Банско и т.н. което не е за всеки БГ човек, а и не е възможно за един ден. ЗАЩО УМИШЛЕНО СЕ ЗАТВОРИХА СКИ ПИСТИТЕ ТАМ? Изводът какъв е:прост и логичен: затваря се Витоша, за да може да се пълнят хотелите в БАНСКО! Е това не е ли КОРУПЦИЯ, замесена от МС! А и защо се повдига въпроса само за за ПИРИН? Защо не погледнете изсичането на горито по гругите планини!! Само идете в Западен парк в София да видите как ежедневно каруци с ромско население секат и изнасят и няма никакъв контрол!

Селяндурите не карат ски.

Пинбал-и аз искам да чукам Бионсе.........Искал ски да кара.Ами да кара, за х.я ли ме държиш, че неможеш.

Аз пък искам Ленчето от съседния вход да ми пусне. Ама тя не пуска.

Симеонов връзва кънките.

герберите ще му намажат ските и после го пускат да кара ..

са кърлежи пиещи от патриотизма на българите!

Кой плати концерта ? Може би Валери Симеонов? А ,уж ни пази от шума!

Ако на Витоша ремонтират пистите, оправят пътищата и построят някой и друг хубав хотел тия от Банско шъ видът жив туристин през криф макарон!

Ще стане КАКВОТО АЗ РЕША!

Втори кабинков лифт не е потребен. Проблемите на Пирин и Банско ще се решат с оформянето на теснолинейката в Разложка долина като ЖП пръстен и се свържат селищата: Белица, Якоруда, Разлог, Банско, Добринище.... и т. н. Повече от половината пръстен отдавна е построен. Той е само малък участък от теснолинейката която минава през Родопите. Остават около 20 км. да се затвори пръстена. Площа на цялата Разлошка долина е приблизително колкото София. Хората в Банско" искат да вкарат СЛОН В АПАРТАМЕНТ!!! Влакчетата по "Пръстена" да бъдат луксозни, с отопление и най-важно -на често. При лошо време е неземно удоволствие за скиора, да разпусне в минералната баня на Добринище, а и други минерални извори има в долината които могат да се използват. СЪЩЕВРЕМЕННО ЩЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ СКИОРИТЕ И СЪСЕДНИТЕ СКИ ЗОНИ, КОЕТО ЩЕ ПРЕМАХНЕ СТРУПВАНЕТО ПО ПИСТИТЕ НА ВРЪХ ТОДОРКА. Тъй като Разложката долина е оградена и от още две велики БЪЛГАРСКИ планини: Рила, и Родопите, може да се изградят и нови ски зони в тях. Ако на кабинката има много хора, ще може да караш по пистите на Добринище -Безбог, Беталовото, Семково и по други бъдещи нови писти. Сега, като се закотвиш в Банско, вариантите са само Чалин валог или Тодорина орница, или да си опропастиш почивката!

като слезнат на избраната гара, пеш ли да драпат скиорите по баирите, бе другарю империалист?? Или си предвидил жп гара "Вихрен" и "Тодорка"???

на втория лифт му пожелавам тропическо време...

и равносметката е: Само буклици са били на протеста за бетонирането на Пирин.... начело с големия плъх Варели... цимьоноф

abasador

вицето, Симеонов, започна да се взема много на сериозно напоследък, без да има нужните качества за това! С изцепките, че Банско е сериозен конкурент на зимните курорти в Австрия и Швейцария показа само едно, ниска интелигентност и висока некомпетентност, а за възпитание да не говорим ... просто липсват първите 7 години (и не само)! За да не звучи коментара ми съвсем злобно, един стар виц пасващ на темата Искам да карам ски в България. Прасчо и Мечо вечерят. В чинията остават две кюфтета - едното цариградско, другото - болярско. Прасчо забожда по-голямото, болярското, и го лапва. Мечо недоволства - "Аз ако бях, щях да взема малкото". Прасчо отговаря - "Ми ето ти го малкото кюфте, защо бучиш". Лек ден.

Този е карикатура. Не че е само той там, де! А най-смешното е, че е решил да се окичи с името патриот:) Ако този е патриот това трябва да означава, че ние не сме защото кой нормален българин, който обича истински България и планините и горите й, морето и дюните,... ше иска да се солидаризира и идентифицира с този и такива като него, с варварите дето ги унищожават!

ЗАЩО "ЕКО" ХОРАТА СА СЕ ВТОРАЧИЛИ САМО ВЪВ ВТОРИЯ ЛИФТ НА БАНСКО ? КЪДЕ БЯХА ТЕ КОГАТО ЧЕРНОМОРИЕТО И СЛЪНЧЕВ БРЯГ СЕ ПРЕЗАСТРОЯВАХА ?? КЪДЕ СА ТЕ КОГАТО ДЪРВЕНАТА МАФИЯ ИЗСИЧА НЕЗАКОННО СТОТИЦИ М3 ДЪРВЕСИНА, КОЯТО ЧАКА НА БГ ГРАНИЦАТА ДА БЪДЕ ИЗНЕСЕНА В ЧУЖБИНА ?

На мястото си бяха, имаше птотести и за Рила, и за Странджа. Бойко и шайката му не за пръв път посягат на българската природа и ако не бяха протестите, Странджа отдавна да е изсечена и застроена. Ама това банкия селянин явно го е проспал...

А ти къде беше?

Къде бяха заелените, когато Тунгузкия метеорит изби динозаврите?

Така де, но Пирин не е с мащабите на Алпите! Сигурно има нужда от лифт при това строителство и там е работата, че покрай лифта и др. работи стават. Банско става/на планинския Слънчев бряг.

abasador

пълна, подкрепа и плюс, ще си позволя пример: швейцарският ски курорт Цермат (Zermatt - последната седмица влезна в медиите, заради изключително силни снеговалежи) има общо 365 км писти, които започват от 3885 м н.в. до 1630 м н.в. и и са най-високо разположените скиписти в Алпите. За любознателните, напишете в търсачката "На ски в Швейцария" и се наслаждавайте. Лек ден.

И в Цермат, както и в ски-курортите на Австрия и Швейцария няма такива бетонни чудовища като в Банско, а само дървени къщи и малки хотелчета. А има много склонове за писти, не само един сравнително нисък връх - Тодорка. Височината дава възможност пистите да са над горските масиви, така че не им се налага да изсичат вековна гора като при нас. С една дума Жабата Симеонов видял че подковават вола и ...

Лятото по дискотеките и плажоете, зимата си караш ски, навсякъде те черпят, чт пат откриеш някоя тоалетна... Вицепремиер да си в България!

Ама на това лакомо човече му се карали ски? Ела бе, Далаверко, ела да те пуснем по пързалката...

НЕ можа ли да направиш пари вече Бате или не ти стигат и на теб?Пробва се и Работниците да им вземеш малкото което взимат ,сега и да унищожиме и горите така или иначе те методично се изсичат без никой да говори.

Симеонов, като искаш да караш ски, защо не оправите лифтовете на Витоша, на Боровец, на Мальовица? Софиянци ще ходят там и няма да има опашки в Банско. Ааааааааа, нямали да ползват хотели и ресторанти, това ли ти е болката, че няма да можете да рекетирате софиянци да плащат хотели и ресторанти заради ските. Ти виждал ли си в Австрия или Швейцария такива бетонирани ски градчета като Банско - няма никъде такива безумия.

Хайде сега, изкарайте на светло доходите на всички т.н. екоорганизации и на техните активисти!

А нашите доходи не искаш ли да знаеш? От къде са ни милиардите и офшорките? Нашите активисти? Ела да ти дадем отчет.

РЕАЛНИЯТ СОБСТВЕНИК НА ЮЛЕН! БЕЗРАБОТНИЯ КИПЪРЕЦ ЛИ Е?

Покажете хотелите на Каролев и Валери! Покажете празните бетонени блокчета на Цеко ПИБ в Банско.

Яяя, ама кой е платил толкова пари за хотелиерския протест. докарани с автобуси служители на Цеко. Концерти на колко групи, музика. И всичко това струва не малко пари. Нормално, хора с пари ги организират. Всъщност инвестират, очакват тия протести да им върнат много пари. За сметка на останалата част от глупаците, населяващи България. А другият протест, пари явно няма. Протестират си обикновените хора, истински българи. Печалби за тях няма. Искат някакъв ред. Защото този път мафията и олигарсите, в комплект с фалшивото правителство, прекалиха. Така се върви към оставка.

Ники

Не обичам никак "еколозите", но протеста на "банскалиите" беше явно платен и най-вероятно от другарят Цеко Минев. Доста открадната народна пара беше вложена. Затвърдих убеждението си, че Джамбазки е едно долнопробно леке и да не кажа го..о.

"подкрепящите" строителството в Пирин вчера бяха извозвани до София с училищни автобуси, предоставени на общините с единствена цел да возят ученици. Кой разреши използването на училищни автобуси, закупени с данъците на всички българи, да се използват за подобни мероприятия? И кой ще бъде наказан за това нарушение? Училищен автобус с номер КН1858ВА и табели "Аз искам да карам ски в България" и "Превоз за собствена сметка" беше докарал "протестиращи в подкрепа на лифта". Та ми се ще вицепремиерът да коментира този въпрос. Аз от своя страна ще изпратя официално запитване до МОН по въпроса.

то и аз искам това, мамин, ама се оказва, че тук ските са по-скъпи (да не говорим колко са по-мизерни), отколкото в Швейцария! Така че, и да искам - няма!

за да направят с...ка на Цеко! ОТ НЕГО ЗАВИСИ ДА ГИ ПУСНЕ НА ЛИФТА И ДА ОПРЕДЕЛИ ЦЕНАТА МУ!!! 14 лв е симеоновския до Алеко! За толкова пари 4 членно семейство до там. Така е казал Цеко!

гр. Банско = курорта Слънчев бряг! Смешника Валери Симеонов ходи и вдигаше врява в Слънчев бряг само и само мутрите да му дадат част от оборота на заведенията. Като му снесаха пачките "борбения" Симеонов веднага спря да говори! Да сте чули скоро той да се изказва за Слънчев бряг?! Аз не! Така ще стане и с подкрепата му, заедно с т.н. "мерудия на всякя манджа" Ангел Джамбазки на строежа на лифта и презастрояването на Банско!

Тези олицетворяват блестящо мисълта "Самозабравил се и ояден политически елит срещу народа и страната си". По ирония на съдбата си въобразяват, че представляват 'патриотична' партия. На това му се викаше оксиморон.

Ориентирайте се към водните ски, тука снега е кът!

Хиляди природозащитници протестираха в центъра на София в четвъртък срещу решението на правителството да позволи по-нататъшното изграждане на ски писти и лифтове в планинския национален парк "Пирин".

20-30 собственици на хотели, кръчми и бардаци в Банско като Симеонов, Каролев и др. плюс няколко стотин насила докарани камериерки, бармани, сервитьори, охранители, на които ще им бъде отчетен пълен работен ден бяха всички дошли на контра-протеста за бетониране на Пирин. На журналистите обаче им е наредено да си сложат едни удобни очила. До кога ще продължавате да лъжете? Ден, два, три? Месец? Година? Накрая нали знаете какво става?

Сега разбирам защо сме на 109-то място в света по свобода на словото и независими медии! Пред нас са Бурунди, Никарагуа и Ботсвана. Там си нямат Цеко, Пеефски, Мама Ирен и прочие успели офшоркаджии! Нямат си Далавери, Болен, Каракачанката, Каролеф и прочие независими експерти! Дори комунистическата преса преди 89-та не си позволяваше да лъже толкова нагло! Днес всички български медии пишат една и съща лъжа за вчерашните протести. Спусната им е директно от мегаполиса Сарай-Банкя-Хотел Берлин! Празното столче на Ани Цолова крещи без глас!

Явно ДИРаджиите се превърнаха от една сравнително свободна и обективна електронна медия в рупор и протеже на мафията - строителна, политическа и тем подобни! Жалко, много жалко, защото толкова ги харесвах и уважавах ...преди!

Което не се купува с пари, купува се с много пари. В момента единственото им ценно останало е форума. Вкарат ли и повече цензура в него, ще има бай. И ще се преориентираме. Информационни новини почти нямат, някакви пропагандни миксове и платени статии.

Да, за жалост е така! Вярно, че платените статии и рекламите издържат такива медии, но трябва да имаш определена чистоплътност и морал в това което пишеш и публикуваш. Ако ги нямаш, просто ставаш жълта медия!

Найстина бяха хиляди,но в защита на Пирин.

Ще има безразборна сеч, след този лифт ще поискат още, защото е немислимо според някои умни глави да чакаш цял час да се качиш на лифта. Както окепазиха Черноморие, така ще стане и с планините, а приказките за развитието на туризма са ала бала, прикриват алчност на "бизнесмените" и свързани с тях хора от властта.

Всеизвестно е, че на Ангел Джамбазки и на Валери Симеонов е платено да лобират за нов лифт и за презастрояването на Банско.

Отразяването на двата протеста в медиите е гротесктно. Хиляди бяха хората, които застанаха в защита на Пирин, българската природа, спазването на законите. Да се обединява тяхната бройка с тази на крепостните селяни и супервайзорите им като Винкела, Каролев и прочие е меко казано манипулативно. Колкото и да лъжат медиите, колкото и да се правят управляващите на глухи и слепи, колкото и да се мъчат да дискредитират гражданското общество няма да успеят да си заровят главите в пясъка! На лъжата краката са къси! Винаги я хващат!

Подкрепям изцяло! +++++++

19 /деветнайсет/ града протестираха вчера срещу ОЛИГАРХИЯТА! Включително Лондон и Брюксел! Вижте си новината, мизерни дирници! Хвърлиха ли ви трохички, господарите? Подлоги!

патриоти = обединени проститу.ки. Всичките загладиха косъма и мълчат като пу.ки.

ДИР БГ, все по-малко се различавате от медиите на Пееф! Ближете яко! БЛИЗ БЛИЗ ПИГ ПИГ ГРУХ ГРУХ ГРУХ Протеста срещу олигарсите, беззаконията и скритата приватизация на природава в България беше многохиляден! Крепостните роби, докарани с автобуси на министерство на образованието, с платени певачици, кебапчета и напечатани в община Банско плакати, бяха не повече от 500. Барабар със WC-премиера Семьонов, палето Джамбазки, шопара Ути. Не ви ли е срам така нагло да лъжете и манипулирате? Айде сега моредаторчето бързо бързо ТРИЙ, че да не ти дърпат ушенцата ДЕБЕЛАЦИТЕ!

Симеонов - Искам да карам сики в България...

И кво сега на единия протест продажни политици, добре организирани еднакво облечени статисти докарани с автобуси, псевдо български звезди, а на другия....просто хора от няколко поколения

Продажни,долни и ояли се министри на шествието на селянията от Благо- евградска община.