Борисов пред Туск: Турция е важен партньор за ЕС

Министър-председателят Бойко Борисов заяви пред председателя на Европейския съвет Доналд Туск, че Турция е стратегически партньор в борбата с миграцията.

Обратно в новината

Коментари - Борисов пред Туск: Турция е важен партньор за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сме благодарни на др.Тодор Живков,че ни избави от беднотията и простотията.

Ех, дядо Вазов! Къде си за да видиш още един Кирияк Стефчов?! Престъпник, предател, свиня! Докога ще му гледаме тъпата зурленска мутра? От него, Свинетка, Цачева и Цацаров спокойно можем да извадим няколко тона сапун! А като прибавим и другите герберасти от бандата ГРОБ, ще ма и за износ! Да се захващаме, докато други не са се сетили!

Не е работа на ББ да говори за Турция на откриването на председателството на ЕС. Това е скандал. Явно Турция говори чрез ББ и той е неин служител, за да 'и върши работата.

евала на ББ че имаше смелост да каже истината на Европа чче Турция е много важна за мира в Европа.

"Евала "на Борисов ,че не знае кой и каза ,че Турция е най-големия съсед на ЕС ...Простак !

ами русия нея ли спомена ???? българския бизнес губи милиони стокообмен заради санкциите , нима българия иска да се ощети от такси и ползи и ние едни лицимери няма що . вжте англия подсписа с китаи за милярди долара а какво посрещане кралицата направи на китаискя президент нямате и представа в двореца и , а иначе китаиците комунисти били лоши права на човека ........ идиотщина раздаваме си задника закакво ли не , още една баи ганиова простотя с голямото сърце иначе за безпари помага.

Така, както костюмът е тесен за наедрелите телеса на ББ, така България е тясна за душата му. Тук всичко е стабилно - корупцията, бедността, престъпността, мизерията, демографската криза, отчаянието... Я да види той какво може да направи и за комшиите!

Мутра + предател - що е то? Тиквата

Емпатия изпитва Нашия към Брат си Ердоган, защото превратаджиите не целели свалянето му от власт, а убийството му: "Идването на власт чрез стрелба по цивилни цели с изтребители Ф-16 и военни хеликоптери не е приемливо. Затова и подкрепям президента Ердоган. И Гълъба държи на голямо споразумение между ЕС и Турция.

Тиква---и емпатия?!:))))))))) ...просто пренася съобщения на линията Берлин--Анкара, гугутката му с гугутка!:))))))

Боко Тиквата-рекламен агент на Ердоган и Турция !пфу

Абе Борисов, не се изживявай като велик. Кой те зачита за нещо. Лакеите не са интересни. Гледай си жалката и разпадаща се България в която осемдесетте процента дебили са те абонирали за пожизнен министър председател.

"Политика на отчуждаване" има от страна на ердоганска Турция и само от нея, поне поради 2 факта: 1. Поради изнудването на Европа с бежанците преди 2 години, и 2. Поради развалянето на отношенията с повечето Западни страни миналата и по-миналата година, от страна на турския диктатор, с цел спечелване на референдума за президентска република. На тези факти може, чисто теоретично и при известни условия, да се сложи дата на приключване. НО не може да се сложи такава дата за един трети и основен факт, че в името на борбата срещу преврата през 2016 година, се прави контра преврат от Ердоган и се установява едноличен, диктаторски режим. Още повече, фактът че Ердоган си построи палата с 1000 стаи две години преди преврата, говори за това, че нямал намерение да напуска властта, и вероятно превратът може и да бе планиран или допуснат от него, за да се настани в палата доживотно. Ако добавим и военните му изцепки, прогонването на германските военни, продължаващата окупация на северен Кипър и усилената политика на заселване, започналия пълзящ геноцид срещу кюрдите и езика на вечното шикалкавене с ЕС и умиращата демокрация в Турция, е от ясно по-ясно кой от кого се отчуждава.

Тук не прав, що ти долу под мен за клошар ли мислиш или... , напълно подкрепям Бойко, в Туркие има всичко-костюми, красота, дори е над някоиз. столици Истанбул

Абе Министър-председателя дали не си е сменил гражданството наскоро без ние да знаем???? Изглежда вече работи за друга държава, не за България.....

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: "Борисов пред Туск..."....НЕ "Туск пред Борисов":)))))))) .....дейба тая мутра вагинална, дейба!:)))))))

Турция да мълчи. НАТО построй бежански лагер за повече от милион бежанци. Огромна работа. Някой да знае за това? Турция реве. Сега там има училища, условия и т.н. Какво искат? Хайде да не ги мислим толкова, стига глупости. Те са длъжни да ги държат. Да не са вземали парите, тарикати, вземаха пари и сега ще ги пуснем . Сопа за тях. Бойко не го ли знае, какво толкова се изхвърля. Европа трябва да скастри Турция, много забравят или хитруват.

Тоя дълбоко тъпоумен сървайвър ще научи ли най-после че е българин. Поне веднъж да спомене и България.

Туск-кученцето на Меркел.Ако влезе в Полша,ще го скопят.

Първото условие е църквата Св.София да стане от джамия отново действуваща църква. Всички джамии в България са върху основите на български църкви и манастири..Едва след като Русия побеждава Наполеон, започва да чука по главата падишаха и той разрешава стоителство на църкви едва след 4 века и то с камбанария не по-висока от чалмата на манаф на кон.

Не може да става с поляците са нациия,а нашите ,,гъзолизци,,,срамувам се от натегачеството просташко

Може да стигне до разговори за влизане (някога в ЕС), след като приеме християнство за офиц. религия, и се откаже от сатанинския ислям! И това е първата стъпка!...

Този откровен Бойко започва да ми харесва

Когато ние в България видим записано в турските паспорти, националност кюрд, тогава в българските ще запишем, националност турчин. Мир на праха ти бай Тодоре. След теб продадоха България !

Ще те опъне на ъс и ще го захаресваш още повече....

Днес е един хубав ден за Българската демокрация

Да говори първо за Турция и Западни балкани,е много ,,хубав ден,,за нас.Е то бива мазнене ,лизане,дупене ама чак до там мисля ,че става много страшно.Да не се е влюбил в тоя ердо

Ох, едно се радвам, че дядото на Ердоган не е загинал 1-2 години по-рано при Чаталджа или Одрин, че направо незнам нашия как ли щеше да му се извинява за този жесток акт на насилие от страна на нашите деди. Сигурно щеше да му хариже половин България за извинение.

Те за какво са се събрали васала с какво ги занимава. БГ винаги е страдала от туркофилите. Кобургите, Демонократите, Стамболова с искането му БГ пак да влезе в Османската империя(иначе 6-то половите го водят велик "апостол"). Циганина Костов е разрешил масовите строежи на джамии - разрешил е финансиране от любимата им Турция за исляма в БГ. И прочее други. Само ТАТО ги кундил тия с ракети, с изселници. Ама ТАТО е българин, докато горе изброените антропологично далеко от българите не са.

Сервилното поведение на Борисов към турция е отвратително и е подигравка с националната ни памет.

ЩО ЗАБРАВИ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ,КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА ОСВОБОДИТЕЛИ !!!

Кой и при какви обстоятелства прогони тези т. нар. "окупатори". Що за окупатори са тези, които сами са си отишли. Турците не успяхме да изгоним, та тези, които ги победиха ли сме изгонили, а?

Върви копай картофи край копринка,отрепко червена!

В БЪЛГАРИЯ ИМА РУСКИ ГРАЖДАНИ КОИТО СИ ЖИВЕЯТ КАКТО И БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ,АКО ТЯХ ИМАШЕ ПРЕДВИД,И ДВЕТЕ НАЦИИ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ , ПО СКОРО УПРАВЛЕНИЕТО В СПОМЕНАТИТЕ ДЪРЖАВИ ! СССР НЯМА ПРЯКО УЧАСТИЕ В ОСВОБОДИТЕЛНАТА ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ , ИМПЕРАТОРА НА КОЙТО ДЪЛЖИМ УВАЖЕНИЕ РОДЪТ МУ Е ИЗБИТ ОТ ПРОСТАШКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ВАТЕНКИТЕ !

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Сичку беши убаво докат не излезнаха тия с тупанити.

Туск говори на български и ми се вдигна в очите много. Само за сравнение, представяте ли си молекулата Баце да мълви на полски? Ще е щур майтап.

Ти си като Бацето ти,достатъчно е да те потупат по рамото и си готов.

Понеже си селянче не знаеш какво е израз на уважение. Досега никой не е говорил на български от високопоставените ни гости. Нито руснак нито американец, нито германец, нито турчин.

Борисов се държи като премиер на Турция,а не на БГ. Лобира за турските интереси пред ЕС,а им даде и Южен поток. Дали не е агент на Ердоган?

Бойко гледа да няма размирици и мирна даим е главата на всеки какво лошо в това

За къв грездей ти е този южен поток, бе серсемино? Да пълниш лакомата уста на руснаците ли ?

Виждам твоята добре са я захранили със зелени от НПО-то,продажна отрепко.

Ходи си в Турция, бе Говедо, щом като ти е по мила! Ти българин ли си бе или турчин, та с Турция си лягаш и с Турция ставаш? Не знаеш ли къде си се пръкнал, та правиш глупости?

а който лобира за евреите и защитава тъпите им ...привилегии ,той не е ли евреин и ционист,т.е висш изменник на родината си ??

турция е силна държава носят кръвта на една велика империя и днес е така никой не им стиска срешту тях така че Бойко постъпва много правилно като държи добри отношения

ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ ТОЗИ ПСИХОПАТ, КОЙТО ПОВЕЧЕ ГО ВЪЛНУВА ТУРЦИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ! ТОЗИ РЪФЛЯК ОТ 1 ГОДИНА ДЕМОНСТРИРА, ЧЕ Е ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА ТУРЦИЯ, ОТКОЛКОТО ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ! ЗА НЕГО Е ТУРЦИЯ НАД ВСИЧКО, ТОЙ ЛУД ЛИ Е, ЧЕ ПРАВИ ТАКИВА ДЕМОНСТРАЦИИ?

Като не ти отърва - стани чобанин на Бузлуджа,гнидо червена!

Иди и излижи задника на Ердоган, щом като мислиш, че Борисов е прав. Направи му компания на Борисов, той също му лиже задника. Посерко!

ПО ДОБРЕ БОРИСОВ ПРЕД КУРНЕЛИЯ !!ЧЕ ТЯ СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ ,ЧЕ НЕМОЖЕ ДА КРАДЕ МИЛИАРДИ В ЕВРО , НЕ ЧЕ И ПУКА ЗА НАРОДА НЯМА ГО СДС КРАДЕНЕТО ТЯ ЗА ТОВА Е ОТ БСП!!!

ОЩЕ В ПЪРВИЯТ ДЕН ГОВОРИ ЗА ТУРЦИЯ,АМА ЩЕ СИ ПОМИСЛИМ КОЛКО МУ Е ПЛАТИЛ ТОЯ ДИКТАТОР,ТА ТУРЦИЯ ИЗКАРВА ПРЕДИ НАС.Вече се дразнимпоради това,че жизнено важни наши проблеми изобщо не са на дневен ред.Ало ,а беднотията,а корупцията,а правосъдието. Да спомена и на терора който понасяме от циганите.Нито съм трол,нито комунист но Б.Б.да предпочита съседните държави преди нас,ставаш смешен

Не само смешен, но и опасен !

Ето четете внимателно как ни поставя срещу Русия и Турция да ни пази гърба! Ето на: Turkey is the southern flank of NATO. If we further worsen relations with Turkey, do we have to amend our defence agreements and our action plans? We will always follow the European stance on Turkey, but we have to talk about that. He also cautioned that any further aggravation might result in Turkey opening the floodgates for thousands of refugees keen to get to Western Europe, recalling a 2016 agreement on migrants signed by Turkeys then Prime Minister Ahmet Davoutglu in Brussels. What would happen if these 3 million migrants start marching through Bulgaria or Greece? What kind of border, fences, could stop this? On the sanctions against Russia, the Bulgarian leader said he was in favour of them, because they keep us alert. they actually say that the line was crossed in the Crimea, that you cannot kill people in the 21st century.

Ама Тиквоча не казва---до кога ще се съобразяваме с туркието, щот сдържа мигрантите!?:))))) ...още пет хиляди години?;))))))

Един е Ердоган и Борисов е неговия пророк.

ДОНАЛД ТУСК БЕШЕ ВЕЛИКОЛЕПЕН В СЛОВОТО СИ

Цитира Вазов и държа реч на български.

И се подмокрихте от възбуда ли?

В момента Боко търгува с влияние - най-разпространената форма на корупция сред менестрите ни. Ходатайства пред ЕС в интерес на турция. Тоя дебил обърна вънината политика и интересите на БГ в шуробаджанащина. Кажи нещо и за нашата страна бе бай Х сплескан.

КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕКЕРЕТА СТЕ

Чак сега ли ги разбра ?

боко гуе взел дълбоко ут ирдунатя?

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪРВИ НАПРЕД НАПУК НА РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА

Думи нямам вече. Човек с две висши образования съм, в края на трудовия път съм.Боли ме от делата на продажници и дупедавци.И все в името на демокрацията. Служил съм на южната граница като граничар. На възраст съм вече, но искам да извикам за да чуят младите: Да живее калашника.

На същото мнение съм. Аз също пазих границата ни само, че въздушната от локационните станции. Спомням, че само за отклонение 15 км. от маршрута на пътническите самолети се вдигаха изтребители във възкуха, за да вкарат наруушителя в правилното трасе.

Кой е този "най-добър приятел" на вожда и учителя от фотографията, която Н.В. Проф. Д-р и Сияйно Слънце показа на поляка Д. Туск и го пита дали знае кой е този? Тогава Туск му отвърна "Това е вашият най-добър приятел, нали!?". -Да, отвърна скромно усмихвайки се доволно Лидерът и Велик Ръководител!

ПУКАЙТЕ СЕ РУСКИ МЕКЕРЕТА

че ние българите да сме по инилигентни, възпитани , по умни и по опитни от западният свят който не е имал социализъм. Да не надценяваме временото ни и символично председателство!

НЕГОВИТЕ партньори са важни за ЕС.

Нека припомним все пак. Партията на ердоган дост беше регистрирана по време на Боко - 2 от съдиите на ВКС: докладчик Светла Чорбаджиева и състав Евгени Стайков и Ваня Алексиева. Преди това регистроцията беше отхвърлена от Лилия Илиева в СГС. Влечуго лицемерно.

Дайте на Асфалт паша червен турски ФЕС молитвено килимче с броеница обувки чушки тип Малкия Мук отдалеч да виждат всички ЕС на чий интереси служи туй донме

Oчевидно селския вожд се усеща че когато го изгоним крадеца с камъни или с доживотна присъда в белене тои веднага ще поиска политическо убежище в Tурция а после идва по лошото Oт там ще се кандидатира за паша на турската територия до пловдив тъи като по това време Eвропеиския съуз нама да съществува

Преди 2 месеца се одупи на Ердоган за газ и ток. На пазара циганите ще ти кажат, че от посредник стоката е по-скъпа, но не. той се одупи на американците и ритна 3 енергийни проекта в Турция.Колко получи ? България при комунизма продаваше ток по 15 годишни договори на Турция и държеше кормилото на газа за Балканите. Сега сме прститутка

кУрнелия ТАМ ЩЕ Я ГОНИМ ЕГАСИ РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА

Не му е лесно ва Боко. Чуди се накъде да завърти дебелия си задник.

Не му е лесно и на Бою Симитлията!:)))))))) ....на два, че и на три "шиша" --надянат----и на бавен отън се пече!:)))))) ...обаче , той е яко момче, мутрафонче---не му е първица---да се гъзи на 4 посоки едновременно!:)))))))

Кажи си бе, кога до НДК ще правиш най-голмата джамия на Балканите ?

Питай Бою Симитлията!:))))) ...той е гълъбчето на Ердоган!:)))))

Очеизвадно борисофф работи повече за Турция отколкото за България... Защо ли?????

Може би е турски ман*ф!