Мним кардиолог получи 2 години условна присъда

Мнимият кардиолог Иван Вуцов бе осъден от Районния съд в Стара Загора на две години условно с четиригодишен изпитателен срок заради фалшива диплома.

Обратно в новината

Коментари - Мним кардиолог получи 2 години условна присъда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе друго си е да те умори доктор с оригинална диплома!!!

С фалшива диплома няма как да упражнява лекарската професия! Без компромис затвор 10г .

И аз нямах диплома от Хан Ювиги Кубрат, но разгадах пътя на племето до Дунава.

я си сложете ръка на сърцето и кажете при колко пишман кардиолози със специалност сте били ?Дипломата не прави човек доктор , а той е Доктор защото е помогнал на много хора

Тази статия калинки са я писали. Посочените в текста 12 години не се връзват никак с посочените срокове! Айде първо изяснете на себе си, тогава "информирайте" другите! На мен обаче вече сте ми ясни - в трети клас сте!

Какъв е проблема, след като е лекувал хора, и си е вършил работата?

Прилича на човек, който съвестно си върши работата. А и има дълъг стаж по специалността :)

Може всичко да е Окей, и да е помогнал на много хора, но...е подправил официален документ, което си е подсъдно. Добрите намерения (а те, най-вероятно , са користни) не могат да омаловажат извършването на престъпление.

А стига,бе! Нали е доктор човекът, знае какво е сърце и къде се намира.

Българският съд оправдава убийци и дава условни присъди на изнасилвачи, но този човечец, помогнал на много свои съграждани ще го вкарат в затвора. Здравето ще му вземат от завист и от простотия българска.

нещо не излиза - 13 години от 2010 до 2013г. ? Не че има голямо значение де...

Печатна грешка :D Искали са да напишат 2023 :)))

ДЕСЕТКИ са благодарните пациенти, които д-р Вуцов е лекувал като КАРДИОЛОГ, дори и да няма специалност. Той има друга специалност и е дипломиран лекар с огромен опит и най- важното - ЛЕКАРСКИ УСЕТ. Ама бюрокрацията си държи да дукиментите.

Докторът държи на образованието и иска да има повече сертификати. Не виждам в това нищо лошо. Българинът отколе си е ученолюбив.

Само в набедена болница (и то фалирала), като тази в ст.загора може да се случат подобни неща ... Това селище Зарата страшно западна и много добре постъпихме че се изнесохме навреме .... В България бъдеще има само за София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе.

А набеденият за ,,доктор" Йонко Мермерски....какъв ,,ДОКТОР" е ? Баща му ,,професора",по какво е професор,къде преподава или само ПРОДАВА....БОКЛУЦИТЕ СИ?

а нас ни боли бахура за тоя

Под снимката: "Кардиологът от Стара Загора д-р Иван Вуцов" Под заглавието: "Мнимият кардиолог Иван Вуцов бе осъден от Районния съд в Стара Загора.." Калинке, събери си акъла.

За какъв КУРдиолог си мислиш?