Критична статия за министър Нено Димов в немския печат

Българският министър на екологията доскоро твърдеше, че научните констатации за климатичните промени били измама.

Обратно в новината

Коментари - Критична статия за министър Нено Димов в немския печат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зелените да бъдат така добри да предоставят факти дали геоинженеринга забавя или ускорява глобалното затопляне!

Оставка!!! Този е поредният корумпиран гьонсурат на поста министър на ОСВ, който, освен научното му невежество, подарява безценна национална територия на мутри с офшорки!!! и пак: Оставка!!!

Цял свят се подиграва на шайката. Само пеефските парцали останаха да крепят илюзията за стабилност, демокрация... Бойко и пасмината му са като Ким Чен Ун и фамилията му, като Путлер и придворните му пудели.

link

Хиляди природозащитници протестираха в центъра на София в четвъртък срещу решението на правителството да позволи по-нататъшното изграждане на ски писти и лифтове в планинския национален парк "Пирин".

КОГА МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАБЕЛЕЖАТ 8000 ЧОВЕКА ПРОТЕСТИРАЩИ В СОФИЯ?

SOFIA (Reuters) - Thousands of environmentalists protested in downtown Sofia on Thursday against a government decision to allow further construction of ski runs and lifts in Bulgarias mountainous Pirin National Park.

този "Тагесцайтунг" става ли за "задни цели"?

ако си министър със странно образование, несъответсващо на работата, която "вършиш", тогава става

link Образование и квалификация има.

Не става. Изцапана с печатарско мастило и твърда хартия. Не ми е все едно дали ще си бърша задника с напечатани глупости или с нещо подходящо.

Тагесцайтунг знаят ли, че тоА идиот дори не е и еколог, няма такова образовани, нито диплома, съответно 0 компетеция да се изказва по екологични теми (освен в някоя кръчма да ги говори тия, дето ги мисли на пияниците там) как е назначен и с каква цел на този пост, за какви поръчки е сложен да изпълнява тогава на този министерски пост, КОЙТО ПОСТ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЕМА ОТ ЕКОЛОГ...Тази специалност се учи в биологическия факултет на СУ Университет 5 години....

Зелените първо да озреят и тогава да ни дават акъл! Сега посвещавам всеки даден минус на борбата срещу платените екопротестъри. Гласувайте, моля!

Ти първо се ограмоти и се научи как се пише думата Усреят, после давай акъл!

Германците защо се занимават със тая калинка.

димов лъжеца си ближе --з-- гъ--еее ца

Каквито са ни зелените такъв ни е и министъра.

Не си в час! Еко министърът е СРЕЩУ "зелените". Бъркат му в спокойствието, а може би, и в бизнес интересите..

Много лошо са го изобличили. А това е поредният лъжец в правителството. ако на мен ми напишеха такава статия със сигурност щяха да искам среща да си изясним позициите. Но ако поддържам такава антиекологична позиция значи държавата има враждебно отношение към климатичните реалности и не ги признава. Ами това ни натресоха герб, само защото бсп и дпс са рядко бездарни, за да са на власт.

ако е истински политик, а тои явно не е, би трябвало сега да се оттегли, поне достоино, а не да се преаклиматизира и да петни страната, чиито имидж е доста разклатен от подобни индивиди с комерческо поведение, пардон бизнесмени-политици!

ОТ з...К?

Бернхард Пьотер-копейкаджии имало и у немечко. Освен ако не е поредната лъжа в сайта на Станишева.

Димов за премиер-министър!

Димов":да, глобалното затопляне било факт, но човекът не е отговорен за това развитие."Прав е Нено хората не са виновни за презастрояването на морето и започналото презастрояване на планините,строят мутрите,а те не са хора!

Само за януари 2018 год.природни аномалии:1.Атлантическият океан замръзнал,крайбрежието на п-в Кайп-Код.2.На Сахара сняг-на места достигал до 40 см.3.Ниагарски водопад-замръзващи водни пръски.4.В САЩ във водоем ,замръзнали алигатори.5 .В швейц.Алпи-силни снеговалежи,заседнали над 10000 туристи-7 м.сняг.6.В Германия Рейн и неговите притоци,преляли,наводнили околностите.7.В Индия -ниски температури.Централно отопление в Индия няма.8.В Китай-снежни бури.9.В Москва -цъфнали дървета.10.Австралия-високи температури ,на места до 50 градуса.

...и всичко заради Димов!

дай да бутнем всички лифтове, мостове, да разкопаем пътища и площади и посадим на тяхно място дървета. И да седим и да се гледаме. Така ли?

Журналистите са най-неуката и суеверна пасмина на планетата!

И те са като тебе, неуки!

Казва се журналя

Какъв министър може да бъде тоя дупедавец бе....до ония ден се кълнеше във вярност на Костов, а днес на тиквата!

Човек с гъвкав морал !

или там други интереси, не екологични, определят темите...

Все пак министъра ни е доктор по физика. Ако статията беше побликувана в немско научно издание да се вземе насериозно, а то някакво полуграмотно в тази област журналитсче написало нещо от което нищо не се разбира.

до Nik: " Все пак министъра - пише се министърът - ... - побликувана - пише се публикувана..." и на фона на Вашата неграмотност, полуграмотността е комплимент!!!

Имате ли представа каква глупост сте написали?

За сведение на тук четящите и на германския журналист, следващата страна, която ще се откаже от климатичните договори, това ще е Германия. Партията на ляля Меркел от доста време дава такива признаци. Сега това е една от основните договорки партията на чичо Шулц, и нямат май никакви вързажения по тоя въпрос.

Поредният кьор-ФИШЕК в правителството на ГОЛОВОДНИКА от Банкя!!!!

А ако беше хвалебствена какво?Може би ние българите не си го знаем какъв плазмодий е този.

Една статия на ДВ, която аплодирам. Обаче бай ви Димо ще се "разболее" точно на 24 Януари, и няма да има удоволствието да отговаря на въпросите на европейските министри.... Гаранция!

Поредният некадърник и тарикат в правителството.

Чак пък тарикат, той и за чеп за зеле не става.

Този министър е полуписмен, безкнижен политически тарикат - типичен балкански политик. Да удари кьоравото сега, пък после - ще му мисли...Министър на екологията!? Все едно министърът на здравеопазването да разправя, че няма нужда от лекари и болници. Български "чудесии".

КОЛКО МАЛКО Е НУЖНО НА ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ-ХАХА-БОЛИ ГО ФАРА НЕНО.

Важното е тебе да не те боли, затова ползвай обилно вазелин!

Ми, човекот си е проздт! Нали е министер на Проздтият си Бей-Началник, гълъбицата на Ердоган-чо! Как да го надскочи, ако не се изцепи насред мегданя!

Голяма излагация.

Ако съм на мястото на Димов, бих се чувствал поласкан. Кога друг път Тагесцайтунг ще пише за български министър?!

ПЪК И ГО СРАВНЯВАТ С ТРЪМП ,А НЕ С НЯКАКВИ ИЗТОЧНИ ДЖУДЖЕТА;)

Заради няколко дневният смог над София, който се оказа температурна аномалия, която се се среща често и преминава бързо, искаха да спрат от движение половината автомобили в София.

НА РОБИ, ДЪРЖАВА И АРМИЯ НЕ СЕ ПРАВЯТ, ЗАЩОТО РОБИТЕ СА ВИНАГИ ПРЕДАТЕЛИ И НЕБЛАГОДАРНИ ЮЛИЙ ЦЕЗАР

Оня ден слушах как руски депутат нарече съвременна Турция "руска грешка". По време на Гръцко-турската война 1921 г. Съветска Русия подкрепя турците, което решава войната в полза на Ататюрк. Сега посраните ни съседи за благодарност свалиха руски самолет в Сирия.

Кога/дали ще видим западен вестник с критична статия за Шефа на въпросния министър Нено Димов с публикувана биография на Шефа с мутренското му минало и настояще (последното е легализирано и официализирано с премиерски пост)?

АКО "Г-ЖА ЛЪЖА" ПЛАТИ ДОСТАТЪЧНО ВСИЧКО МОЖЕ ДА ВИДИШ ВЪВ КОЙТО И ДА Е ВЕСТНИК;)

Мил, усмихнат, симпатичен, умен, говори бавно, разбираемо и ненатоварващо - поредния хитрец кариерист-кинтаджия!

Не знам защо се чудят немците??? Не ели ясно вече,че от Козяк се назначават няколко министри- на екологията,на външните работи и -ако може-на отбраната! Този път с отбраната не се получи... Димов е "еманация" на т.н. "рИформатори" и десни (ама мноого десни!!!)-май беше и шеф на ДСБ/СДС по някое време??? Вече май е по-добре "калинки",отколкото "голи охлюви"!!!

с отбраната не се получи,защото руснаците ги изпревариха

Да вземе да чете повечко министъра за еко проблемите. Климата е страшно оръжие което такива като него насочват срещу собствените си деца. Но какво му пука, няма да е жив може би да види какво ще стане. А признаците са навред и само сляп може да не ги види.

Това недоразумение още скоро след преврата започна да драпа да се навира насам-натам и съответно да се показва по медиите. Класически пример на провинциално селско кариеристче ! Усеща се отдалече, така че не е изненадващо, че чак в Германия са му поставили диагнозата.

Тези германци, ако знаят още какви "звезди" има в калинкоподобния екип на Боко Тиквата, ум ще им зайде!

Дано западняците ни помогнат да се избавим от този парцал и да дадем хубав урок на бъдещите екоминистри! Къпим се в лайняна вода по морето, обезлесяваме горите, дишаме отровен въздух и пием радиоактивна вода, а наглите мутри на управниците ни преследват непрестанно, за да ни разказват колко са велики и че така е и по Европа!

Е Гутен морген. Да не би аз да съм го назначавал за министър. Това е станало с одобрението на вашето посолство. А сега йок кофти материал. Айде Аувидерзеен.

Нено Димов ще е следващата жертва от кабинета Борисов.

Той е от жертвената квота на пишман десните.

Бих гласувал за него ,браво човека има мнение

"Ще го питаме за отношението му към науката" - добре сте решили, че да може да ви отговори, че той се придържа именно към научния подход, а науката досега не е доказала антропогенния характер на глобалното затопляне по никакъв начин, да не говорим че теорията за глобалното затопляне е имнно това - теория, дори и тя не е научно доказана въпреки наличието на обективни данни за топенето на ледниците...

И ХИВ не същесвува. И психичните болеси са измислица. Тези рабои, както и за липсата на парников ефект може да го каже всеки, но не и човек заел такъв висок пост с прогимназиално образовнантие. Това е драма.

ХИВ е доказан научно. Ако нямаше парников ефект, на Земята щеше да е бая по-студено и нямаше да се радваме на такъв що-годе умерен климат. Това че има глобално затопляне е в процес на доказване, но все още не е доказано научно, още по-малко пък, че човешката дейност има съществено значение за това на фона на природните процеси. Факт!

В България има десни еколози и леви капиталисти. По абсурдна държава има ли някъде?

Български министър "начело на европейскат климатична политика"? Правилно ли съм разбрал? Или този , ТАГЕСЦАЙТУНГ нещо не е разбрал ?

Ще се възмутим, ще попродадем статийки и ще съберем кликания. Хората ще цъкат с език. Обаче Юнкер смята, че в БГ всичко е точно. Затова и ЕС е пред разпад. В организация където евродепутати са джамбазки, бареков, станишев и подобни...жална ни майка.

Нено явно е забравил,че фамилията му е Димов,а не Тръмп. Тупето е световно перде,което си прави каквото си иска и приказва в същия стил.Нено....е гербаджийски министър,напълно независим и мъничък.Глупостта му е присъща,но не и простима.

Г-н Министъра разбира най-вече от шумуленето на кинти, така че от Германия ако искат да си промени мнението няма да им излезе много скъпо / огладнял е предлага се евтино, да се допитат до офшорния банкер!/

пак ли трябва да проверявам дали има слънце щом има статия от дойче велето

Бе не знам за дочето и велето, ма каквото и да се каже от БГ министър то требе не само слънцето да се провери ми требе да се провери дали си и в тая вселена за която се говори! И ако питаш мен по бих се проверил и на доичето и на велето отколкото на БГ министър!

а бе знам за тебе,ти и без това се доверяваш на сороските грантове,та кво ли остава да се довериш на сороска медия,аман от вас предатели ниьедни бе,значи за вас грантовете на сорос са по важни от БГ министър,независими лош или добър,ако имахме власт като хората вие отдавна да сте изядени от прасетата на остров белене

Винаги имаш на разположение блиц и пик. Въпрос на избор:)

е щом си опрял и четеш блиц и пик честито