Борисов отсече: Пари за МВР - да, но срещу резултати!

Правителството ще отдели 100 млн. за заплати за служителите в МВР, но срещу резултати. Това обявил премиерът Борисов на срещата със синдикатите от МВР днес.

Обратно в новината

Коментари - Борисов отсече: Пари за МВР - да, но срещу резултати! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там да отидат да протестират за пари пред битите и ограбени старци.

.. и още ще даде !

Борисов ще отдели 100 млн. за заплати за служителите в МВР. Има такава стара песен от 60-те: Сто милиона или левче нямат разлика за мен...". Така из страната започват да звучат популярните "Сто милиона или левче - вече ни е все едно".....

Борисов може да си ОТСЕЧЕ--само клонка от магнолията и да си я завре в тлъстия, СИКаджийски гъз!

Ама кой ще мери така наречените "резултати"? И не е ли това пълна капитулация пред събитията , които с очевиден натиск се налагат на сегашните?Като , че ли предстои промяна.

А стига бе, а се пенсионират на 50. Плюс 20 заплати и какви ли не привилегии...Борисов ги гледал под лупа, а 50% от тях не стават

За мен МВР значат две неща. Първото е КАТ. Там трябва да се смени наведнъж персонала и нито един да не остане от сегашните, че ще вкисели пак работата. Тия си мислят, че имат само права и нямат задължения. Никога не съм чул служители от КАТ да помагат за подобряване на движението. Шумкари вземащи заплата заради една фраза: Несъобразена скорост! Второто е Полиция. Нищоправещи статистици. Ходят само да регистрират престъпленията. Нямат представа що е превенция. Част от служителите работят съвместно с престъпниците. Хранят се с: Неизвестен извършител!

Всеки месец тест за физическа подготовка.

На опашката за портокали чух, че още преди месец е поставено условие на ченгетата за не по-малко от 20 глоби на ден или 60 акта на тримесечие за всеки униформен. Ако е така, МВР вместо да се занимава с обществения ред и борба с престъпността, ще пълни бюджета от нашите джобове с поставена норма все повече и повече, защото иначе "нямали очи" да искат увеличение на заплатите.

Бай Стояне, точен си във почти всичко! Но, полицаите са последната дупка на кавала, а той е много дълъг, с много дупки.Сещаш ли се?

Защо беше това лудо гласуване на бюджета в малките часове? Не е минал и месец и започва прекрояването.

аха ? резултатите ще дойдат от ;пътната бесопасност; ? а даде ли сметка за възвращаемост ?

Боко да пръдне ли се кани, че се е надигнал настрани. По-неприятна снимка не можахте ли да намерите.

,,столът,, му се клати и пъхва по стар навик една ,,пачка,, под крака и...!!! ,,старите,, навици не се забравят...!!!

А представи си,че преди него на стола е седнал Симитлийския кмет и нашичкия се намества?????

С чужда пита помен прави! Бойкоооо, да не би да си си отворил авоарите в банката на Цветомира Бориславова? Или от твоите ошфорки ги взе ? Защото ако не са твои тези пари след време ще бъдеш съден за нарушаване финансовия ресурс на бюджета и това е незаконно!

Днес ходейки по драконвски защитена София от полицаи ( неясно от какво) чух следния разговор между полицай на пост и една жена, която работила в един от хотелите на бул. Руски.Полицай:'ти къде работиш ?' , отговор: ' ами тук в хотела'( най-вероятно като нисш персонал). Полицай:'Добре ли плащат?' отговор:' Ами не се оплаквам'. Полицай:'Добре си тогава'?! ТЪЖНО!!!

Смях в залата.На работа и пенсийка.Къде го има това?Да ви го набутам с скапаната държава.Тоя пък тупан се вживява на месия.Без него държавата пропада.

Що Бою Симитлията ходи със запасан пищов в гащите, плюл на риска да си простреля спардушения!:)))))))) ....щото го е СТРАХ от униформените ченгета, дето ги ебава---откакто го играеше главен секретар!:)))))))

Схемата е ясна! Ние ще ви лъжем,че ще плащаме а вие ще ни лъжете, че ще пазите!

Полицаите лъжат,че получават такива заплати. А и по-голямата част никаква работа не вършат. Не ги срам, не стига ,че ги носим на гърба си ,а те нагло извиват ръцете на правителството. 50% от тях нищо но правят. Срамота. Големи заплати да получат,тези, които заслужават.

То пък като се гледа под лупа,че му дреме на полицая:))

Чакам карикатура: -Са ко праим? -Ми 100 милиона.

Нов мандат - само срещу резултати! Досега Тиквон само краде и лъже. Полиция може да има, но не при такова идиотско управление.

Моля,господа полицаите,да попитат пребитите и ограбени възрастни хора по селата,с колко трябва да им се увеличат заплатите!!!

Умния мисли преди да настъпи мотиката, глупавия прави опити след събитията - хахахах

Цар Свинар продължава да раздава държавните милиони все едно са негови. Няма гласуване на парламент за промяна на бюджета, няма решение на правителството, поне от кумова срама. Еднолично. раята доволна лапа от ръката му и той се снима с нея.

Един каза ,че 100 милиона значи между 30 и 50 лева на човек ми да искат 200 милиона поне да станат увеличение по 100 лева на човек.Минимална заплата за всеки българин да стане 10000 средна 2500 и нагоре .Пенсия минимална 400/500 100 милиона са трохи да даде повече.Млад висшист за 500/1000 лева няма да работи при положение ,че плаща квартира транспорт сметки храна и иска и за друго да му остане на човек трябват поне 1700 1800 чисто на месец за да живее що годе нормално ако може и над 2000

и по една сфирка на фсички

Почне ли нашия да отпуска колана, на народа го стяга корема и го хвърлят на бунището- за пореден път настъпва правата лопата. Въпроса е не кога, а дали ще изкара до началото на март да цъфнат и тревичките! Колко трябва да викаме вече- боркор 4 ли, 5 ли?

Подпряли се двама полицаи на колчетата на тротоара на Лъвов мост, пред дюнерджийницата. Около тях цигани, проститутки и араби, а те съсредоточено лапат дюнери. На 30 метра по-нагоре други трима се надпушват. На пазара се разхождат в компания по трима, подминавайки циганите, които съскат "цигари-цигари". Тези, които протестират трябва да се уволнят дисциплинарно. Как си позволяват да протестират в деня на европредседателството!?!?

Троле, нали ако полицаите задържат електората, политиците ще си го пуснат.

Направиха полицаите на просяци,а сега искат резултати. Сринаха им имиджа,колкото можаха. Вече и циганите ги бият.

А вие обяснете за обръча от фирми чрез които ГЕРБ краде всичко което може в страната. Кога ще отчетете колко пари прибрахте от както сте на власт от обществени поръчки и други сиви средства. По некадърни и крадливи от Вас ГРОБАРИТЕ няма, но пък сте и нагли. Да си поговорим за суджуците за тефтера на Филип Златанов, за Искра Фидовоса и др. знайни и незнайни крадливи ГЕРБЕРАСКИ звезди.

Ама ти да не мислиш тая заплата дето я получаваш , срещу резултати я получаваш ?! Извинявай , забравих , че нея за доход я не броиш , скромен е размерът за твоя апетит , от другаде го засищаш.

пари за мвр-то, ако арестува парламенто, президентството, правителството и нахлулите Евро-диверсанти! инак да одат голи, боси и гладни! това е!

Брех този премиер, извади от малкото си джобче 100 м.лв.?! И от къде ги взе? Ами за БАН, от къде ги взе? Нали уж има утвърден със закон бюджет. Колкото до полицията, тя не заслужава. Това всеки го знае.

Каква стана тя, уж давал пали ама не давал пари.

Тоя номер го играе отдавна , сценаристът му е болен.

Липсата на воля за реални реформи във функциониращата по социалистически модел милиция води до наливане на поредните милиони за заплати в каца без дъно. Така се подхранва желанието на кадрите да продължат да вегетират и да слууу....жар, включително синдикалните лидери, получавайки и пенсия (тавана от 900 лв) и заплата - сумарно над 3000 лв, а после да спекулират с ниските заплати на новоназначените сержанти

Тиква смръдлива , страх го е този плъх , трепери за властта си , знае че след това ще го съдим за унищожаване на Българския народ !

Според Българската конституция ВСИЧКИ СА РАВНИ и правителствените леки кули НЯМАТ ПРАВО ДА ПРЕМИНАВАТ, СЛЕД КАТО ПОЛИЦИЯТА СПИРА ДВИЖЕНИЕТО НА КОЛИТЕ НА ОБИКНОВЕННИТЕ ГРАЖДАНИ!!!! НО ТАКА ЛИ Е??? Това е нарушение на конституцията!!!!!!!

ТОА ПА СЕ ( нерегистриран ) 11.01.2018 18:01 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам" НЕЕСПАМВОНЯ Е!!!!!!!!!!!!!!!! ТОА ПА СЕ ИЗПЪРДЕ!!!! ВОНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Който не си върши работата да не получава !! Администрацията си пуска документите !! Който не е хванал престъпниците да си върши работата !!

Риформи си требат.. Не само приказките на външната ти министъркиня - "Усещането за корупция намалява..".. Че и Лилито Отличничката ти таз песен за усещането я припява.. Щото тях ги возят.. Не ги питат "Кво прайм сега??" на пътя...

МИЛЬОВЦИТЕ , СВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА ... НАБУТАЙТЕ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА 40-ТЕ МУТРЕТА В ПАНДЕЛАТА :)))

,,..Борисов отсече: Пари за МВР - да, но срещу резултати!..,,??? танцът със ,,саби,, още го ,,държи,,...!!! еднолично ли се вземат ,,решенията,, в тази ,,държава,,...??? тогава да не се оправдава с...,,другите,,...!!!

Брей, Тиквата така нарастна тази година, че и столът не го побира! Машаалла! Умен, мъдър, фотогеничен, красавец! Лайно миризливо!

Не си го пожелавай Бочко , че току виж те хванали подръки.

Пари за ченгетата Бою Тиквоча----винаги ще намери!:))))))) ....щото военен преврат не може да има..:) ...обаче полицейски....?:)))))))))) .... да не се намери някой главен комисар Август Паночетов!:))))))))))

Тоя сме го гледали , нямам предвид тоя на снимката , но и него сме го гледали и на номерата свикнали.

Какви по-добри резултати искаш Бойко - пишат сцинарии, разкриват убийства и самоубииства за няколко часа, правят ДНК анализи за часове - даже без материал - спестяват работата на съд и прокуратура! Ако се напънат малко ще се окаже, че Росен Ангелов е основен килър в БГ и много от неразкритите убийства са негово дело...Давай им 200 млн!!!

Ако вота мине,избори кога?Тогава Славун ще направи партия и ще управляват със Другарката Нинова,вие ще гледате отстрани със ДПС,а псевдо менте патриотите си отиват по родните си места,и Магарешки след тях,как ви се струва а?

Смешник , ако мине! Това ако е пречка за много неща , та и твоето ако също!