Цветанов: Стига партизански политически страсти

Партизанските политически страсти няма как да допринесат за постигане на националните ни цели по време на Председателството, заяви Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Стига партизански политически страсти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецо Мозъка отново в акция. Жалко за странат ни, защото такива олигофрени като горния се е размножил с 3 деца, а когато човек е тъп и крадлив, предава тези си качества и на децата си. Така,че приноса на приноса на тоя парапитек за обществото ни са 3 крадливи и прости деца от фамилия Цветанови.

Цветанов, ама въобще не ме интересува какво ще тръгва от България ... когато в самата България хората ИЗНЕМОГВАТ от вас ... и само една малка групичка /шайка/ около ГЕРБ Борисов и теб благоденстват .... ясно ли ти е ....

7 процента растеж на икономика за 2007ма, двойно на герберския растеж сега. 51во място по свобода на слово за 2007ма. Сега сме 109ти. Само голи факти и нищо лично. БСП ни вкара у ЕС, а герб ни вкара у гроба. Раждаемост - Станишев поема на 70 000 деца и издава за 4 години на 80 000 деца годишно. Това е излизане от демографски колапс реално. Боко поема 2009та на 80 000 деца и издава 2018та на 62 до 63 000. Рекорд за чужди инвестиции - Станишев, май бяха към 9 милиарда евро годишно. Сега герб за 3 мандата няма толкова ако махнем еврофондовете.

на тоя пъпеш граничат с вулгарното изказване на Свинетка

цветанов-ти си най големия партизанин

Добрите новини ще тръгват от София? Защо ли не ги виждам по новините в 19:00?

Гуменката не се ли усеща, че отдавна е бита карта, и той, и Борисов, и Свинетка , и Цачева и външната министерка и целия герб. Изредиха се да ни заплашват. Сметката на краденото и заемите за 3 мандата надхвърли 100 милиарда лева . Това е елементарно обяснение от 30 милиарда заеми и 7 години по 10 милиарда паралелна държава. Това е конкретната сметка на герб. Нека си я платят и да си ходят по живо, по здраво. Иначе затвор.

Странна работа. Цветанов в коя държава живее? Не вижда ли какво се случва? За какви партизански страсти говори?Трябва да си мълчим затова, че всеки божи ден има застрелян човек, така ли?Та тя касапницата е ужасна. Обаче трябва да си мълчим. Защо? За да им е комфортно на управляващите и за да разправя Борисов на европейците как в България всичко е цветя и рози. Затова ли, Цветанов? А така ли е?Сега се опитвате да внушите на обществото, че Петър Христов е убит, защото бил "изпял" килърите. Тъй ли? А той колко фирми е имал? Петдесет?Или повече? А как така става, че все той е печелел обществените поръчки? Поръчки за много милиони.Не искате да се рови. Защото пак ще се размирише на суджук! И после, да нямало партизански изпълнения! Те щели да борят корупцията. Не бил прав президента. Тоест, корумпираният ще бори сам себе си!На мен ми звучи твърде налудничаво. Нещо като дървено дърво.

Светът минава на един нов - духовен етап на развитие. В този етап България, славянството и най-вече Русия ще са център на внимание, източник на духовната енергия. Слава Севрюкова е казала 20 крадливи правителства на прехода. Ако се не лъжа Боко 3 е 18то по ред. Идват световни катаклизми, бързо повишение нивата на океаните, земертесения и вулкани от променената тежест на ледниците разливащи се по света. България (и Русия) ще останат по-встрани от катаклизмите. БГ е висока страна. Третата световна ще започне от Сирия и ще е 20 години. Атомни бомби ще има. Арабеските ще патнат Ню Йорк, Франция ще спасява задника на САЩ. Русия и Турция ще се тупат, отначало Русия ще губи или нарочно ще се прави на улава, а после Турция си отива. Константинопол става гръцки и т.н. Дънов казва 3 войни първата 50 милиона жертви, втората ако не се оправим 550 милиона, ако пак не се вразумим трета с толкова жетрви, чв народ от народ 100 години няма да имат връзка докато се възстанови цивилизацията. МАЛКО МАЙТАП ДА СТАВА БЕЕЕЕЕ. Добре е ако тези неща ще стават краденето и гробарите да ги ометем за да се подготвим и да заздравим нацията и държавата. Цирея герб да се изрязва от дъно и за анализ в затвора да се изпрати.

А бе хубаво, ама герберастите пак ще се извъртят и ще се намърдат във власта, за това трябва да да се жигосат на челото, за да ги различаваме от нормалните хора!

А бе хубаво, ама герберастите пак ще се извъртят и ще се намърдат във власта, за това трябва да да се жигосат на челото, за да ги различаваме от нормалните хора! Те са политически проститутки и трябва да са с клеймо на челото !

С други думи, Цветанов ни казва да си траем, за да не се изложим пред чужденците. Каун! Пъшеш! А вечерен час ще има ли? А кпп-та по центъра на София?

Станишев го плюят вече над 10 години. Особено герб - там плюенето по БСП, Станишев и комунизма е ежеминутно за да се прикриват добте 30-те милиона открадвани на ден. Вас ще ви плюят повече и по-дълго. Това е сигурно. Ако Корнелия е права за размера на кражбите и пред вид взетите заеми и никаквите резултати имате да връщата вече над 100 милиарда лева на народа. Върнете ги и ще ви отсвирим, няма да ви обръщаме внимание. Иначе плюенето по вас - напълно с основание разбира се тепърва ще се усилва и набира мощ. Тя корупцията ви и кражбите ви вече бликат отвсякъде. Постоянно изпускате нерви Всинетка, Външната как министърка , Боко Евромиткалото - така и трябва, пред вид затвора, който заслужавате и келипира, който ще пропуснете в бъдеще. Представете си лигите как им текат на гробарите - друг, а не герб ще пробора европарсата. Гадно а?

Цветанов ,шефът на наглите ...

Оффффф, този като почне да говори и се затормозявам да му проследя гладката мисъл. Национални цели формирали, Боже помогни!

е д а се крадат по 30 милиона дневно и не по-малко от 10 милиарда лева годишно. Ама те се справят с това наистина.

За всяка свиня идва Коледа.

Този заслужава да му пръснат прасешката кофа. Нагло и просто човеченце, ояло се с власт и пари.

Илф и Петров разказваха за Васюки, което комбинаторът Бендер описва като център на планетата

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Нагло човече !!

Какви са тия ЦЕЛИ на Председателството? Юни - 1000лв минимална заплата и пенсия? При сегашни цени на яденето и тока?

Цветанов, явно не си наясно какво значи "партизански страсти". Тези хора са имали идея и са се борили за нея.Това, дали ти я одобряваш или не, си е твоя работа. Но неграмотността ти, за съжаление, е наша-просто заради поста, който заемаш. Затова поне се опитай да не се изказваш пред хора-така поне може да прикриеш липсата си на интелектуален капацитет. Очевидно по-късно, на народа все пак ще му писне да ти дава шансове - обратното би означавали да се приравним с теб.

Какъв глас, какъв хор, г-н Цветанов! Видяхме ви хорът, колко пари вие взехте от обществените поръчки, заедно с Борисов, Фандъкова, Цачева, все ви се чува гласът, златният!

Стига бокове и цвъкове.

''Съмненията около бизнеса на Христов обаче няма да избледнеят така бързо, както им се иска на управляващите. Ще се наложи Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Йорданка Фандъкова (скромната и неподкупната бивша учителка), Красимир Велчев или някой друг да проговори и да обясни как така партийните велможи са правили бизнес точно с убития. На случаен принцип ли е ставало или по разпореждане и по квоти. Ще трябва да обяснят дали същата схема важи и за останалата част от България. Не че не знаем, де'' Те ти тема за коментари бе платненко , не се пробвай на кухи дисциплини.

О т коментарите тук разбирам,че всички били в управленето на България след 1989 г.,просто трябва да си ходят и да се намерят хора,които няма да крадат и ще мислят и за народа!!

..да се чудиш кой ги е избирал тези хора през това време, а? ;))

После се сърдиш на професора за 80-те процента.

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България! Станал член на Комунистическата партия още на 18 години. Баща му е майор от ДС. Моят идол Бойко е ортодоксален и потомствен комунист, който дори остана верен на БКП и след промените! Отказа да се деполитизира с думите "За мен партията майка, която обичам, е по-важна от моята служба! БКП е в сърцето и душата ми". Партия Герб е истинският наследник на БКП. САМО ГЕРБ/БКП/

изказвания като на този образ, на Плевньо и на Глигана Павлова, ще предизвикат още по-голямо разпалване на протестите!Но се чува, че полицията вече я напазариха- отпуснали 100 милиона повече на МВР...!

След като народа ви омете, а то ще стане, защото вече ви излезе име на по-крадливи от БСП и ДПС даже ще има успокояване. Ако обаче и в панделата влезете целия герб с патриотите и старите ви патерици от РБ, ккато и всички по-отдавнашни крадци даже успокоението ще е за дълго и страната може да влезе в един много по-добър период свързан с духовно израстване на човечеството, в което според пророците България, славянството и Русия най-вече) ще имат много важна роля. Нека се подготвим за това духовно изррастване и да ометем мутрите.

Ей Пипонь , не филосовствай , ами кажи имаш ли общо участие във фирми с Петър Христов , разбирай вече в минало време ?

Не няма .Теса на баба му като при апартаментите.

Цветанов е бил протеже на убития, а не обратното. Пред вид мозъчния багаж де, на гуменката.

ТАЗИ ТЕМА МАЙ МНОГО ТЕ НЕРВИ. ТИ СИ В ОСНОВАТА НА ТЕЗИ КОИТО В МОМЕНТА СЕ САМОРАЗПРАВЯТ С КУРШУМИ. ИЗЯВАТА ПО МЕДИИТЕ ДОКАЗВА ЧЕ МНОГО СИ НЕРВЕН И САМИТЕ ВОДЕЩИ НЕ ТИ ХАРЕСВАТ БЛАНКОВИТЕ ОТГОВОРИ ПОИЗПОТИ ТЕ ЦВ РИЗОВА

Шефът на Наглите.

Махайте се беееее!Орешарски с заем 1 милиард щеше да фалира държавата по думите на вашия Боко, а след има-няма няколко месежа шие истеглихре 16!Махайте се корумпуирана сган такава!

Колкото и да ми е противен ореха заради глупостите си и най-вече заради Пеевски ако се погледнат назад данните и статистиките се вижда, че точно при Орешарски икономиката от минус (малук) отива на плюс (малък), което все пак е обрат.Даже и при цените на имотите се вижда при това доста ясно. Това между другото.

Аз мисля, че тези хора "горе по върховете" толкова са се самозабравили, че идея си нямат, че съществуват и други хора, които работят, изкарват им заплатите и се борят за собственото си съществуване! Не мога да си представя да не отида на работа, сега видях, че Делян Пеевски -майчиния стъпва в парламента само в началото и края, а ние тъпите данъкоплатци му даваме заплата! Нямам думи! Цветанов и той се уяде и не му се пуска поста!

Най-доброто за България и за цяла Европа е правителството на гробарите да се маха!

... на гробищата...!!! Дааа...!!!

Ай, Цецко, ама много хубаво пееш.. Направо с цялата ви партия може да подгрявате концертите на потния Веско Маринов.. Иначе за партизани не ставате. Само по миризмата ще ви открият, толкова сте се осрали.............

Бяхте премерени, претеглени и обявени за негодни. Вие бяхте господа мутри, вече не сте. Сега следва големия резил и конфуз. Добре е да се крадат по 30 милиона на ден, ама то на гъзетата ви се пише всичкото.

За какви Европейски ценности говорите, господине!Я се огледайте около себе си, и в куп всички политици, дали имате лично, поотделно ценностна система и тогава говорете гръмко за това!

Червените тролове днес са на двойна надница......

Застреляния приятел мутра на Цвъки дето се пишел бизнесмен като какъв е кадрувал, назначавал и уволнявал в община и институции. Нали е само бизнесмен бил я. Не мога да разбера.

Че има ли по-червени от гербаджиите?

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

Корупцията и кражбите при герб станаха национална кауза. Ако не бяха кражбите, досега да бяхте закрили държавата. Просто ви излезе име на крадци. Оправия няма. Няма и никакво значение вече точно колко сте крали - дали е 10 милиарда годишно или 30 милиона дневно, няма никакво значение. Помниш ли как плюхте Станишев, как ревахте, как щяхте да борите несправедливост. Въпреки, че при Станишев имаше 7 процента растеж, а не 3.5, а инвестициите за една година (най-добрата) при Станишев бяха повече отколкото вашите за цял мандат при това заедно с еврофондовете дето ограбвате. ТЪПКАНО ДА ВИ СЕ ВРЪЩА.

В момента в това и тъне, колчо хаха

гуменка докато можеш. УШАТ КАУН.

Лазерното петно от прицела вече е на челото Му...!!! :::))) Дааа...!!!

сега ни ръководят и даже си позволяват да размахват пръст ! Отвратителна наглост ! Оставка !

Смешко

Един ушат каун - гробарски изрод не може да ми говори за никакви национални неща. Само за ЦСЗ може да говориш мутро и за бай Ставри. Тръгнете си с мир, за да не става това дето стана преди 21 години. Излезе ви име на крадци и мутри - оправия няма. Позната история - Костов, Кобурга, Станишев, сега сте вие наред за оплюване и анатема. Ама всеки ден крадете поне 30 милиона и всеки ден резил си струва. В ада да горите у гроба да си завлечете награбеното, с него да ви заровят, под него да лежите. Паметта за вас да не се трие, а да ви помнят 1000 години как затрихте БГ нация и държава. Жените спряха да раждат мутро, децата избягаха в чужбина. АНАТЕМА.

бесепарски изрод

намам нищо общо с БСП. Мафията така е вплела герб в мрежите си, че наистина може да се затрие държавата. Просто давам пример какво стана със Станишев и то при много по-добри икономически и социални успехи. При това и при по-малки кражби от герб.

А дано ама надали.А иначе Анатема.

На всеки необразован индивид в устата му е Костов...

Оставка !

че да командориш пухкавото лиле бе?!? а да видим сега боко кой повече обича от вас... ще говори една гуменка так ана партизанска щерка! Ай сиктир!

Държанието на ГЕРБ е робско и най-кирякстефчовската му форма.

Изчезвайте с добро докато може. Що бе тъп физкултурник, да не бъде пропилян шанса да ви разкараме един път завинаги? Вие как провалихте шанса България да има председател на ООН? Тиквените боклуци сте аут вече, дори дебилите го разбраха. Достатъчно ви бе да направите България на последно място в Европа по всичко и да си мислите че ще продължавате да грабите вечно.

ФИЗКУЛТУРНО-МИЛИЦИОНЕРСКА МУТРА-ВТОРИЯ ВИНЕТУ НА ГЕРБЕРИТЕ

Правилно хората протестират по мирен начин така Европа ще виде че има някаква демокрация в България.не трябва властите да се саморазправят с думи срещу протестиращите .за мен това е вградено като робство в сърцето на българина.защото България няма политици няма професионалисти.в политиката.няма ясно видение за бъдещето то си.ние елините развиваме този бизнес от няколко хиляди години.може на някои да не му харесва това но имаме политически спартанци за това които не се претеснява т да водят битки със силни държави.

Борисов им отпуска 100милиона лева за заплати. Това е падение,уплаши се от полицаите. Сега е редно да излезат пенсионепите с празните тенджери,да видим ще ги бият ли полицаите!

дали сега ще наемат студенти да си върнат боя на полицаите и боцко клекна!