Юнкер: Вярвам в България

Познавам България много добре. По време на люксембургското председателство лично аз - като премиер на Люксембург - подпечатах приемането ѝ в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Вярвам в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лъжеш, че познаваш България, бил ли си във Филиповци, Суходол, Факултето, кв. Христо Ботев и други подопечни територии на Фандъкова. Нова Загора, Мъглиж, Лом, Царево, Дупница, Пазарджик, Пловдив, Бургас, Видин и ... къде ли не. И тъй като времето ти явно е много ценно разходи се по бул. Дондуков, той е под носа ти.

Що не вземете да се вземете бе "сладури"...като ви гледам двамцата, все едно виждам Б.Тошо и Брежнев, но Тошо ги използваше, а ББ им се слага!

Ти може и да вярваш, ама българския народ не ви вярва вече!

Какъв влюбен поглед,какви мили очи...Как да не се разчувства коравото каратистко сърце?! А като прибавим и картичките със сърчица и пламенните писма между тез двамката...Ех Тато,ех Брежнев,пълни дилетанти....

Ей, кога ше го закарате на автогарата в Долни Дъбник да види климатика? Нали Вицето така каза...че амбицията за най близко време е да се покаже климатика на автогарата на село. Да види Юнкер за какви крупни инжинерни съоражения става на въпрос и как устремено България върви напред!

мъжката любов, тя е падаща офшорна педофилия... не ме интересуват тия двамата. ако се обичат - да се вземат! но не закачайте децата ни!!!

юнкер, отиди си с добро, че зло те чака!!! или си мислиш, че се бъзикам? както вие с античовека бесос съ нас?

Всяко похвално изказване на Юнкер за Боко Мутрата и управляваната от него политико-икономическа мафия, която си има държава на име България, е косъм в европейската крем-супа, която заради това не се харесва не само на българския народ, но и на други народи - британци, германци, холандци. Време е да бъде сменен шеф-готвача Юнкер, докато не е развалил съвсем евро-манджата...

"Гарван гарвану око не вади." Изгоненият някога за корупция премиер на Люксембург Юнкер , впоследствие "наказан" за това с най-висшия пост в ЕК, сега хвали наляво и надясно най-корумпирания премиер 3-ти мандат на България.

АКО ПУТИН МИ ПЛАЩА МОГА ДА ЦЕЛУНА И НЕГОВИЯ ГЪЗ :))

А ние вече не вярваме в Европа. Благодарение на хора като Юнкер.

Тоя сигурно пак е бил пиян,наскоро по една от гръцките телевизии гледах един репортаж от някакво официално посещение на Юнкер,горкия даже не можеше да уцели червения килим.

ПОИНТЕРЕСУВА ЛИ СЕ ДАЛИ БЪЛГАРИЯ ТИ ВЯРВА?! А?! СТИГА СЪЛЗЛИВИ МАНТРИ!!!

Защо ми изтрихте коментара. Ако сте стожери на истината и държите да предавате информацията точно намере изказването на същия тоя Юнкер където сравнява България с Тайлант - DIR бъдете обективни

Хайде да не прекаляваме с доверието, безкрайно неуважаеми юнкер ! Твоят третокласен подчинен си е пътник отвсякъде , схемата ви за крадене на милиарди лъсна и яко засмърдя . На мен ми се ще да вярвам на прокуратурата в Люксембург , щото и трите обвинения са достатъчно сериозни. Не сте добре дошли , престъпници си имаме предостатъчно в прекрасната Родина . Вече нямам търпение да ви натирим обратно , там откъдето изпълзяхте :))) И прекрасно разбирам естонците за огромното облекчение , на което се радват . Със здраве !

Когато спреш да вярваш на Боко Лъжеца, тогава и ние ще ти повярваме.

Единият вярва на БГ, другият винаги верен на партията. На ЕС де .

Пудра,пудра и пак пудра. България се е сдобила с най-послушното Правителство и Премиер. Как точно стоят нещата у нас,знаем в пъти по-добре от теб.И едва ли пудрата,с която посипваш галената от три Папи Кратуна,ще промени нещо за добро,напротив. Явнои споразумение наистина има-Аз слушам и изпълнявам,вие ме оставяте да си дерибействам на воля.

Браво, Юнкер! Браво, г-н европейски паразит! Смучи по-бързо , че скоро и твоят ред ще дойде. Поздрави на всички политици-паразити!

Айде скачай в трапа ,че много поразии направи.До кога?

Лошото е че Българите не вярват на тези двамата от снимката

Май Юнкер се изказва в качеството си на представител на арменската патриаршия. Чак сега разбрахме Лилиту какво ни каза сутринта.

Прекрасната идея за обединена Европа избледнява с всяко изказване на Юнкер и целувките му с ББ. Май вече схванахме намека. Те си дялкат плячката а нас кучета ни яли. Май британците ще покажат неочаквана дори за тях мъдрост и да се спасяват от тоя опорочен съюз.

Тоя бая парички трябва да е лапнал от България, щом така лакомо лобира за нея.

Добре бе, деди Юнкер, разбрахме, че Боко слушка. Ама обещай му и че ще папка, че пустите кохезиоонни фондове много са му важни пък разни евробюрократи непрекъснато излъчват едни сигнали, че щели да се оптимизират...;) И Баце се плашува, щото няма фонд- няма пари, няма пари - няма либоффф у верните герберски сърца...

Е, нали затова вчера Юнкер се изказал за запазване на кохезионните фондове и след 2021 г.

Само че ние българите не вярваме във Вас и ЕС!

освен да сме благодарни на бате Боко, трябва да благодарим и на чичо Юнкер

Тези двамата са си лика-прилика по краденето.Този поне го разследват за корупция в родната му страна.И такива са се надовлекли тук да ни учат на морал.Е..ти перверзията.

Естествено - наште управници са най-послушните пудели, безгръбначни помияри и чорбари.Всеки господар ще ги хареса.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

И ОЗНАЧАВАТ , ЧЕ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ТОВА , КОЕТО ЩЕ ПОИСКАТ ЕВРОГЕЙОВЕТЕ !!! И УБЕЖДЕНИЕТО (!) ЧЕ БОРИСОВ ЩЕ ГАРАНТИРА ИСКАНИЯТА ДА БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ !!! ЩЕ ЛЪСНЕ ГОЛЯМОТО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БЪЛГАРИЯ СЕГА !!!

е как нема да вярва,те в Брюксел ако пръднат ,...наште скъпи управници се насират,отде иначе ще им капят сладките европарички,комай всичките милионери са вече..ама пусто брат..много им се услажда

Не вярвам на Юнкер ! Или не е наясно какво е положението у нас или не се интересува.Затънали сме в бедност и мизерия , а той говори колко сме добре. Голямо разминаване.

Тоя дали не е на заплата при Тиквата?

изпратете : ДМС Юнкер на номер 1220 нека да помогнем на ментално увредените и наивни до безпомощност хора

И как така повярва ?? Сигурно най - голямо доверие ти вдъхнаха със шопска салата, ракийка и суджук. А Наздраве !!!

Ти вярваш ,защото ти е платено за това.Значи ти си виновен за това което се случва тука толкова години.Кражби,престъпления неразкрити,геноцид над народа ,управляващи с несметни богатства живеещи в лукс единствено от кражби. Ние не вярваме вече.Разходи се и виж това държава в Ес ли е?

ЕГати еврогейския съюз, щом ББ ще помага за прогреса му, т.е.регреса му!!!!

Само дето подлогата ти боко е докарал до там нещата че българите НЕ му вярват ама той се хвали че евродебилите му вярвали:(((((

хахаха България била постигнала огромен напредък от как е в ес, на какво на цените ли.....евро-боклук

Този най-добре да си купи шест апартамента във Варна - в руските квартали. Там ще му се наложи да живее след го осъдят за корупция в собствената му страна.