Плевнелиев: Тези 9 протеста показват робската ни психика

С тези 9 протеста показваме, че още не сме се разделили с робската ни психика, че все очакваме някой друг да ни освобождава, заяви Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Тези 9 протеста показват робската ни психика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз все си мислех, че като свърши мандатът, това петно ще го гледаме само от жълтите вестници.

Според повечето коментатори,той не става на нищо.Вие като ставате какво направихте и какво писаха за Вас?

Плевневлиев се записа в историята, като най-умният Президент на България ! Направи много за авторитета на България ! Помиярите могат само да плюят и да бълват отровни думи, защото не са постигнали нищо в живота си !

Като е толкова хубав, защо не се кандидатира за втори мандат?Питам и отговор не чакам!

естествено ще иска втори лифт! Има вилает в района, сега сваля нова жена, ще я учи да кара там в района, ще му осигурят и VIP кабинка! хахаааа СМЕХОТВОРЕЦ

Една от най-приятните поличически новини за мен беше,че Плевнелиев не е вече наш президент. Дразнеше ме с всички свои стотици гафове и посредственост. Случайно беше на този пост и нека сега си гледа бизнеса и Деси. Според мен никой освен Деси и децата му нямат нужда от него вече.

мразител на българите, лошото е, че такива са много и яко крадат, а след това плюят тези, които ограбват за заблуждение

Най-послушната и безлично маша на американизма и евро-атлантизма си позволява да дава оценка за българския народ. Явно медиите получават доста пари отнякъде, за да търсят мнението и да тиражират изказванията на този пълен безродник и продажник.

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУ , за Росен Плевнелиев! ДИР покажете класа, не давайте трибуна на политици от бунището! Смърдят!

ТОЗИ ОЛИГОФРЕН ОЩЕ ЛИ ЩЕ НИ ГО ТИКАТЕ В ОЧИТЕ. ДОКОГА?

фразата Левски ни учеше показва душевната нищета на този парцал

Незнам само, как те трае оня офца дето ти се лепна. Предполагам че като те издои ще те ритне по задника къдрав.

някой офшорко да иде курбан вместо ново бреме за държавата

че психиката ни е робска. След като бяхме толерантни да го търпим цял мандат, че и сега.

През ученическите и студентските ми години , комсомолски секретар беше обидна дума. Даже не ги биехме. Отнасяхме се към тях с презрение.

От САЩ на живо. Плевнелиев нито на България служи, нито на Бога. Значи не му давайте параван да говори, че ако го слушате пътя към ада ще ви посочи с табелка "Рай".

Колкото и да го плюете, Плевнелиев ще бъде запомнен като най-големия обединител на народа в новата ни история ... а може би в цялата ни история. Не сме имали политик, който така добре да обединява всички срещу себе си. И свои, и чужди, дори и онези, които му плащат да дрънка глупости, всички го мразят и ненавиждат това нищожество.

Прецедента Роско просто потвърди думите на А. Айнщайн, че вселената може и да не е безкрайна, но човешката глупост е такава.

Този индивид е пример за робската ни психика, защото е евро-атлантическа подлога..Доказа го с всичките си неадекватни издънки и продължава да го доказва..

Има свободно място на четвърти километър.Моля изпратете го при нас,ще се погрижим.

Робска психика? Този да не подстрекава полицията да извърши държавен преврат?

Абе чехльо, Левски, като ни е бил учил да се освободим сами, сами ли се освободихме? Ако не бяха братушките, сега щяхме да сме провинцията на Турция, най-близо до Брюксел! Ама точно заради забравянето на факти и история и бръщолевенето на глупости се излагаме международното пространство и тези, които бяха благосклонни към нас и ни даваха, вече ни нямат за нищо!

Кретени сте тези, които не сте постигнали нищо в живота си от мързел и простотия !Никой не е длъжен да мисли за някой глупак, който живее само с съ злобата си ! Плевневлиев се записа в историята, като най-умният Президент на България, уважаван от целият свят и получил най-много награди !

Явно и ти си най-умния! Успокой се, всичко е наред, Плевньо е най-великия! Ще извикам онези, с белите престилки да го потвърдят!

Комсомолците натегачи бяха най-долната комунистическа прослойка. Тях Партията ги назначи за бизнесмени и ги маскира като демократи. Да не говорим, че с доносите и характеристиките, които пишеха за съученици, състуденти, колеги и т.н. са почернили повече съдби от всички отдели на ДС, взети накуп.

И Пипи Дългото Чорапче раздаваше подаръци - на най-слабите ученици, за да не страдат.

роско, сам за себе си пишеш простако..няма кои друг да пише, че офшорлиефф е неговия президент или цървул...разкрит си

Ти ви ми говориш за робска психика, бе, плазмодий? Дето няма под, който да не си лъскал с колената си и шпатула, дето да не си я облизал.

АБЕ, МАРГИНАЛ!!! В ГЕРМАНИЯ И ОСОБЕНО ФРАНЦИЯ, СТАЧКИ И ПРОТЕСТИ ПРЕДИ ГОЛЕМИ МЕЖДУНАРОДНИ СЪБИТИЯ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ И СЕ СЛУЧВАТ МНОГОКРАТНО ПРЕЗ ГОДИНАТА!!! АМА НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ТЕХЕН ПОЛИТИК ДА Е ОБИДИЛ СТАЧНИЦИТЕ/ПРОТЕСТЪРИ НА РОБИ!!!. ЕТО ЗАЩО, СЛЕД КАТО ТИ (НЕ МОГА ДА КАЖА ВИЕ!!!) МЕ ОБИЖДАШ, КАТО СВОБОДНО ОБЩЕСТВО АЗ ПОЛЗВАМ ПРАВО НА ОТГОВОР: ПЛЕВНЕЛИЕВ, ТИ СИ ДЕБИЛ!!! АКО ЩЕ И ПЕТ ПЪТИ ДА ТЕ НАЗНАЧАТ ЗА МАРИОНЕТКА- ПРЕЗИДЕНТ, ПАК ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ДЕБИЛ!!!

господинчо, ако имаш грам достойнство и самоуважение, вземай си фвьорцата и се скрийте някъде. Не те търпи народа, а ти все му се вреш в полезрението с тъпи изказвания. Марш на далеч и не си показвай повече гагата.

Kретен

Кретени са тези дето му дават трибуна.

Този смрад от ден на ден вони все по-отвратително , гнусен , мазен и човеконенавистен . Да взима онази одъртяваща убавица и да се скрива от хорските очи .Жалък и отвратен във едно отношение .

Тея протести показват до какво дередже е доведен народа бе Мистър Бийн или Росенчо по нашенски...

Това недоразумение ,до кога ще ни го показвате !!!!!!!!!!!

ИНФАНТИЛЕН ТЪПЪНАР.СМЕШНИК.ЗАМЪЛЧИ, ЗАЩОТО ПО-ГОЛЯМ РОБ ОТ ТЕБ НЯМА

Робът на ББ май привършва кинтите......................

евала пич ти си моита гордост...живеи си живота с деската ,ходи си на ски .заеби ги тия мишоци тука

Идиот.

Путка непоръбена.

по-робска психика от твоята бе астролога.Ти си за посмешище,а акъл ръсиш.

тоя пак изпъля, защо не дадат втория лифт на някои друг различен от юлен и първа- някаква си банка

Роска, дребна душичке, ти постоянно демонстрираш робската си психика. Плащахме ти дори и за президент, но ти така и не успя да се отърсиш от слугинския си манталитет. Вземи се скрий и продължи мижавото си живуркане!

Защо бе човек? Откъде пак изпълзя, тъкмо те бяхме забравили. Имаш пари, имаш жени, фирми ,къщи, бягай някъде надалеч и си карай лайфа. На нас ни е по-лесно без теб!

Да си млъкнал ,че я ,си отвориш мазните уста я,лиги потичат от там

Чехъл презрян! Гадини се от това недоразумение!

И този изпълзя като плужек. Като чета по-надуло някой споменават за любовна драма между него и Деси, трябва да внимава че какви неща се случиха около Нова година всички знаем :)

гоце делчевски ПОМАК - ПРОСТАК!!!

Алооооооу ДИР-а!!! Престанете да ни занимавате с това недоразумение Плевнелиев. Пет години стигат! наслушахме се на глупостите му. Не искаме повече да чуваме за нег.....камо какво бил казал или коментирал.

Предпочиташ да ни занимават с третополовия Путин ли?

ТРЕТОПОЛОВ ПРИЛЯГА ТОЧНО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ,НЕ НА ПУТИН,СЪЖАЛЯВАМ

Да си траят като путки като теб ,,ебачо".Как натрупа милионите с тези леви ръце и мозък?Нещастник.

Тези протести са най-малкото не прилични. Тове е все едно да ти дойдат гости и ти да започнеш свада с жена си. Разбира се в РФ потриват доволно ръце при всички трудности пре България и не се свенят да ги предизвикват.

Кой е роб, тоя дето тегли майни наред с протести или този , който верно служи на американските си господари и техния самодържец в БГ - Борисов. Робска психика има наистина - за съжаление у бившия президент чехълев. Всичко западно е добро, всичко руско лощо и т.н. Не само робска, а направо зомби психика даже.

Робчу Банова га ши са жениш?

Деско е добър , ама не е добре !