Цветанов: Боли ме за всичко, станало в МВР след 2013 г.

Всичко свързано с организираната престъпност ми се вижда достоверно. Боли ме за всичко това, което се случи в системата на МВР след 2013 г., коментира Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Боли ме за всичко, станало в МВР след 2013 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама Цветанов че нали вие сте преобладаващо на власт от тогава до сега? Или да разбираме израза "Боли ме фара за полицията"

, че то нищо не е станало.... в Милицията!

За жалост богатството на българският език дава повече от една интерпретация на израза "БОЛИ МЕ" за всичко станало в МВР след 2013. А и кой е на власт от тогава? Риторичен въпрос.

И кой поиска тази оставка - един контрабандист на горива и ноторно известен бабаит от БСП.....

За Цв. Цв. МВР и държавата е след 2013 г. Преди това всичко му е бяло петно.

Боли го "фара". Вятър и мъгла. Прави се на интересен. Нали трябва да дава отчети на Боко.

Защо не направи реформите когато ти отговаряше за тази пасмина.Заплати?А за привелегиите и дума не отварят.Къде по света го има това?Сега вече РЕФОРМИ са невъзможни.Няма хора за работа и те ще ви извиват ръцете,защото са въоражени ,а вие сте страхливци и престъпници.Те това го знаят,знаят слабите ви места.Пак ще им клекнете ,а престъпността ще расте ли расте. До скоро мислихме ,че под турско е било най зле,а то се оказа че под европейско още по зле.

Боли го онази работа за МВР ! Цецо Крадецо само за Апартаменти мисли и да натопи някой от Опозицията с лъжлива информация , пред люмпения остатък в България !

Би трябвало да те боли за това ,което не става в МВР-да хваща престъпниците!

Къде намериха този Каун , фондацията Ханс Зейберт , да ни се мярка пред очите ! През Средните векове , такива като този със странен череп са хвърляли в клозета , а този ние го търпим с неговите простотии !

Боли го к..а. Гнидата веднага да подава оставка, като главен виновник заедно с мутрата за срива на морала и способностите на МВР!

нали ти нацвъка тая система , ко са праиш на загрижен сега?!/

борисов цветанов и герб разсипаха държавата !!такъв дебил от семката на шофьора на Григор Шопов,шефа на Дъпжавна сигурност,няма втори !!четете за убития авер на Цветанов какви общественни поръчки е печелил как и пълнил гушата на същия и на герб,дори и на самоковската даскалица по случайност и кмет на столицата !!четете и вижте какви дебили сте щом ги избирате !!много е интересно и за гърмения данъчен и неговия шеф изгонен два дни след това ,без шум и гласност !!!

И ти си тъп и злобен до заболяване,но няма спасение.Пий си хаповете!

Тази мутра от снимката заедно с дру- гата мутра от Банкя съсепаха държавата.И колко нагло лъже,че го боли.

ТЕЗИ СА КОМУНИСТИ ОТ ВСЯКЪДЕ

Значи не си чак такъв ''дебил'' - това е добре !

НЕКА И ВАС ДА ВИ БОЛИ. САМО НАС ЛИ ДА НИ БОЛИ.ЕЙ, ДА ВИДИТЕ КАКВО Е. ВРЕМЕ Е ДА ВИ ПОДПУКВАТ

Къде ли го боли дон Цеци - на "входа" или на "изхода"?

ами докато не се махне от парламента това винаги ще го ползва за вход и ще го боли :)

"Цветанов: Боли ме за всичко, станало в МВР след 2013 г." .... боли те х*я, кретен

"Цветанов: Боли ме за всичко, станало в МВР след 2013 г.", само дето не уточняваш КАКВО те боли ... от "кумова срама" ;)

Може и да те боли , защото издърпаха чергата под тебе и лостовете на управление на симбиозата МВР - Мафия минаха в други ръце!Какви гадове сте се събрали в тоя ГЕРБ - Боже пази народа от тия зверове без сърца!

МВР и армията я унищожиха такива драскачи и специалисти като всички вас -специалисти

За да е верен смисъла, вложен от Дон Цеци, трябва ударението на първата дума е върху буквата "о"...

Да се чете "бОли ме за МВР"

Едно време вярвах, че има държава, а сега държавата представлява една каца с мед от която комунистите от ГЕРБ и роднини, гребат с пълни шепи...ако вече е останало какво да се гребе, но явно има какво, след като и така наречените "националисти" са до кацата!

Не си ли чувал приказката : ''Блаженни са вярвашите '' !!!

Мога да ти кажа в коя , но НЕ съм сигурен че е ''нормална'' !

Недоумявам, но пък кой съм аз, че да разбирам от големите работи в политиката? Не разбирам, как така един представител на парламентарна група прави изявление, че убийци от затворите на страната готвят убийства и няма разследване и пресичане на действията им? Как така бивша служителка на ГДБОП сочи, че се готвят убийства и ВКП не образува проверка за наличната и информация? И как така в медиите, където тези хора правят изявления никой не ги пита откъде знаят и какво ги кара да мислят така? Ако някой знае нека обясни какво означава строг тъмничен затвор? Дума не вярвам на тия хора? А скоро директно няма да гледам телевизиите им.

само с един доклад от полицейски патрул да бъдеш ефективно осъден ???

бившите БКП и ДС не могат да се разберат кой да управлява. Едно време се чудех как един военен толкова мрази бившите от БКП като са били едно цяло. Е, вече не се чудя. Всенародната любов е голяма и към едните и към другите. Само те се карат не за народната любов, ами кой да лъже и краде повече. Да. от милиционери станаха библиотекари и мнооого учени хора. Че и велики държавници, само дето хора и държава не останаха. И моите проблеми започнаха от 2013 година.

Да, болИ ме....БолИ ме фара за и за МВР, и за Бугаристан!!!

Този човек беше Министър.Проведе редица шумни/добре че Валери тогава не беше Вице/акции по типа"Падни,стани".България беше многократно осъдена в Страсбург,а глобите платиха българите."Бебето от фризера"съсипа живота на дузина хора.Този човек,никога не е изпускал кормилото на кадруването в МВР.Имал е тази възможност и Власт.Каквото и да се е случвало там,той е имал пряко или задкулисно участие.Не знам,за какво му е "мъчно",за какво го"боли". Всички виждаме,че нещата в МВР не вървят.Примери-много.Обещанията за полицейско присъствие по селата и малките градчета,потънаха в пясъците на лъжите му.

Защото той направи МВР такова, каквото е. Ъой и ортакът му Борисов.

Цецко от теб близнак не става!

Цветанов: бOли ме за всичко, станало в МВР след 201з г...

а мене ме бол, чe правят бомби самоделки! за посрещането на #европата щели да пуснат на промоция гранатомети! и с тех нема да се изложат!

ЦВЕТАНОВ ДА СЕ ВРЪЩА В МВР ЗА ДА ИМА СПОКОЙСТВИЕ И РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРЕСТЪПНАТА ГРУПИРОВКА БСП УНИЩОЖИ МВР ЗА ДА ПРИКРИЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

и кой ще му плаща простотиите , вие зомбираните ли

И ЗАЩО 2013Г???? ПАК СЕ МЪЧИ ДА ОБВИНИ БСП - А ТИ ЦВ.ЦВ. КОГА ЩЕ ВЪРНЕШ ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ЗАРАДИ ТВОИТЕ "проучвания" И АРЕСТУВА ТОЛКОВА НЕВИННИ ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ МАЙ БЕШЕ КОИТО ОСЪДИХА ДЪРЖАВАТА ЗАРАДИ ТЕБ И НАРОДА ТИ ПЛАЩА ГРЕШКИТЕ

Интересно, при изричането на това изречение в думата "боли" къде е паднало ударението. Риторичен въпрос.

Не само за МВР-то, като цело Цвинокио го бóли кура за държавата.

Мене па ме бОли ко, че Цецооу го боли за МВР-то след 2013! Всъщност, това подобие на чиляк се опитва да ни каже, че по времето на неговото царуване в това ведомство всичко е било по мед и масло, а след него всичко е потънало в ла...И за всичко е виновен Орешарски, РАЗБИРА СЕ!!! Абе, примат малоумен, тва ведомство винаги е било в ла през последните 30-тина години! И преди тебе, и по твое време, и след тебе...Особено по твое време, когато подслушваше половината българи. Да не говорим за преди година и половина време, га насадихте мадам Бъчи за министерка. Еле па сега, когато турихте за "министър" един полуумен бивш военен, който има немалък принос за разсипването на едно друго министерство, не по маловажно от бившето твое...Боляло го! Я кАжи, за какво ти дадоха бутонелите, с едни много известни инициали, онез отвъд океана? За заслуги при укрепване на сигурността на държавата България или за особено големи такива за окончателното и сриване? Май за второто, а? Ма толкоз ти е акъла, че не можеш да го схванеш! И кажи по колко плащаш с народна пара да ходиш да закусваш при сахибите, щото на тия молитвени закуски може да се вреди всеки, който плати съответната сума, и колкото по-голяма, толкоз по-близо до баджака на президентино...

Има БАЛЪЦИ и ДЕБИЛИ да му плащат закуските - Ще ходи ! Много простаци си оправиха живота , и продължават да богатеят , докато дебилите разберат калко процента са всъщност !!!

Ей тва са суджуците герберски,МАФИЯЯЯЯЯ,сами си правят разстрели и после обвиняват БСП-то,ДПС-то,ДСБ-то И КОЙ ЛИ ОЩЕ НЕ ,ДАЖЕ И МАРСИАНЦИТЕ !!!! ХО ХО ХО

Този го боли, а онзи го е яд, че няма да го качат не показ по големите афиши та да му се радват еврогейците....Абе пълни завършени идиоти ни управляват, като че ли те са зрители на шекспировата пиеса ... "Сън в лятна нощ". Пак да си ги избере... пардн, натресете тези!

Простотията и селениятя се нареди пак да плюе ! Голяма наглост !НЕБЛАГОДАРНИЦИ !

Ти си един от тези простаци гласували за ГЕРБ !

Премиер бе телякът в банята на генерален секретар, а този носи портфеила на теляка. Каква държава сме само!

Цветанов: Боли ме к.ра за всичко, станало в МВР след 2013 г.

rabota всеки ден и между хората не на бюрата и само и жерсии

заглавието. Трябва да бъде - Боли ме фара, за станалото в МВР

Цецо, стига с лакърдиите за болките. По-добре кажи, как вървят цените на апартаментите.

Да ги шитне апартаментчетата за биткойни, докато още далаверата върви :)

Цецо когато ще влезе в затвора е тогава ще разбере за болка .