Папата покани на цирк бездомни и затворници

Папа Франциск предприе нова благотворителна инициатива за бездомници, бежанци и затворници, като ги покани на безплатно представление на цирк "Медрано"

Обратно в новината

Коментари - Папата покани на цирк бездомни и затворници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обърнете внимание, че само ги е поканил, но НЕ Е ПЛАТИЛ. Както казва народът "с чужда пита помен прави".

циркаджия на цирк кани...

Бежанци НЯМА... Но има Просяци.. Думата НПО, също е Измама. Името на фирмата БХК, също е измама. И Патриотите, ако наистина са патриоти трябва да ОСЪДЯТ тая фирма БХК за НЕЗАКОННО ползване на думата""БЪлгарски". Само държавни фирми може да полват думите- "български и правителствен"..

При всичките стотици милиарди, с които разполага Ватикана, да покани гладни и бездомни (как затворниците са бездомни?) на цирк! Това е върхът на подигравката. Продължавайте да вярвате в бог и да се кланяте в църквите.

Елате на цирк, наречен България имаме си тикви,мутри,затворници,палячовци,убийци,мошеници и други подобни артисти пуканките,и захарният памук са включени към билета и приятно гледане.

Вие какво добро направихте през тази или миналата година което не е подигравка. Това не единствената единствената дейност на църквата, през цялата година се правят много и различни мероприятия. В Италия конкретно има приют за жени жертви на трафик и за тях се грижат монахни. Това е постояно, а не само еднократна кампания. Има и други инициативи, които ако имате добра воля ще се запознаете.

Парите на църквата се сабират главно от дарения на вярващи, вие да сте дал някакви средтва за благотоворителност за да имате претенции за чуждите пари и конкретно за църквата.

Все едно на клошар да подариш копринена вратовръзка за 50 евро. Скъпо ефектно и безсмислено.

Доста странна проява на милосърдие..... Да не кажа извратена . Пък и да се поставят под общ знаменател затворници и бездомници си е проява на лош вкус. Поне на незаконно нахлулите орки им е било весело в тая компания . Обмяна на опит един вид . Като цяло доста пошла история , изцяло издържана в традициите на Ватикана . Със здраве :)

Защо затворници??!?!? Та това са престъпници,от каква помощ се нуждаят те?!? Този и тях ли иска да толерираме?!?!? Миел краката на затворниците по Велик ден,та това си е обида към Господа!

Една от притчите на Христос: "...бях затворен и ме посетихте". Дори за тези християни които са в затвора трябва да се грижат останалите християни. Като акт на милосърдие не е нужно и да са християни.

Един от разпънатите с Хростос разбоници съжалява за грешният си живот и казва, че бил разпънат за злините които е причинил, а Христос че е невиниен на кръста, той му отговаря, че в същият ден ще отиде с него в Рая. По времето на Римската империя също е имло много затворени християни, даже са ги хвърляли на лъвовете за забаваление.

папата прави цирк! покани ги да живеят при теб бе, дрът извратеняк!

Папата покани на цирк бездомни и затворници Тогава да ги доведе в България

Голям цирк ...

Абе у нас ако някой политик направи подобно нещо, ще го нарекат популист. Ако папата го направи, значи е проява на милосърдие.

Папата пък каква изгода би имал от тези хора които нямат нищо, самият той е започнал като монах като се отказал от богатсво. Само ще ви обърна вниание, че Бог иска всички християни да правят добро, от тези които са по-високопставени ще иска повече.

Мила ми девойко, малко сте твърде зелена и неопитна. Този папа е в сектата на йезуитите. А за тях най-малко може да се каже, че са добронамерени, милосърдни и милозливи. Отделно, самата католическа вяра е завоевателна, с оръжието на религията. Тя е екстровертна и за това е създадена и използвана. За справка - историята. Православието за пример е по-интровертно и няма манипулативната насоченост на католиците. Това, което е направил папата е цирк за затвърждаване доверието в него. Щом и това не си в състояние да хванеш и прецениш, трябва да си твърде малка или съвсем без житейски опит. Та това е очевидно. И не за пръв път се правят тия номера. А освен опит и малко познания са нужни, каквито определено ви липсват. Всяко гардже иска да лети и да го играе орела, ама с късички крилца не става.

Хубаво, дай Боже повече актове на милосърдие!

Бах му ма... на тоя циркаджия :))))) Защо не закара тези хора директно в стритиз бар...

Когаро не се прави нищо добро е "Защо нищо не се прави?", когато все пак се прави нещо му намирате десетки недостатъци. Айде, опитвайте и вие да правите нещо добро, не само да спамите във форумите.

А в София БОКо-КРАТУНьо и мутромилиционерогерберастите Му утре ще изнесат безплатно цирково представление за целокупния лош мат'риал, и даже за 80% от членовете на ОПГ-то...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Излишно си се охарчил за билети за тоя цирк. Докарай ги при нас. Местата на втория етаж в парламента са безплатни. Има всичко в програмата - акробати, жонгльори, шутове, едни въртят обръчи, други са гълтачи на саби и баклави..и животни има - плъхове, овце, свине, патки...

Предполагам, че ги е поканил на пресконференцията за шесторното убийство, което папата нарича цирк.

Предполагам че ги е поканил да изпълняват циркаджийски номера та да заработат некое ойро?!

Вероятно ще им раздаде безплатно и хляб. Традициите са си традиции

По какво си приличат бездомници, бежанци и затворници? А по какво се различават?