Шокови мерки изкараха гърците на улицата

Шокови мерки за орязване на доходите в Гърция изкараха хиляди хора на улицата. Днес мерките трябва да бъдат гласувани в гръцкия парламент.

Обратно в новината

Коментари - Шокови мерки изкараха гърците на улицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-големите крадци на милиарди от ЕС са гърците. Те никога няма да върнат и цент от огромните си дългове. При тях все още се работи за 1 евро, а се получава 1.8 евро (данни на Файненшъл Тайм). Раздават си незаработени заплати и пенсии, дори на хора, които 1 работен ден в живота си не са имали. В Гърция раздуването на администрацията с незаслужено високи заплати ежедневие. Такова крадене от Европа е пример в цялата история на ЕС. Но умеят да мотивират стачки и протести, и накрая пак лапат нови заеми, които е очевадно, че никога няма да изплатят обратно.

На фона на случващото се в Гърция, Испания и Португалия е пълен фарс, когато български политици и икономисти говорят за необходимостта от влизането на България в еврозоната. Дали и на французите и германците им отнемат с такава лекота имотите с онлайн-търгове, ако си просрочат плащанията няколко месеца?

Tя и Италия не е много вързала. че да заслужава да я прпускат в тоя списък:)

Шокови мерки изкараха гърците на улицата Още не могат да ни стигнат. И да знаят,че шокът е само в началото,а след това с него се свиква.

По всичко личи, че наесен ще има избори както у нас, така и в Гърция.Тройката няма да престане да ги мъчи, докато не докара Златна Зора на власт.

Тия ще направят всеки грък милионер. В драхми....

Изпуснаха момента да си върнат драхмата пред 3 години. А и те тия работи се правят тайно, за да не изтече половината капитал на Гърция към немски банки, преди да е станала деноминацията и да се обезмисли цялото упражнение.

безплатни порно-издания и веселбата няма как да се спира ! осиновете ги !

Какво да кажа на гърците. Има една българска поговорка--;дупе знае две и двеста; Знам ,че има рима, но не казвам, за да им дам кураж да издържат.

еми крайно време беше! То само сиртаки да се играе и да се пърди накриво не става....

Само не..ве..жи..я боклук драска така.

А в "територията" се радват на шоковите мерки които не изкарват на улицата, А ВКАРВАТ БЪЛГАРИТЕ В ГРОБА...!!! Дааа...!!!

Това е народ! Ние сме мухльовци заспали!диктатура,едни билбордове ги плашат управляващите мафиоти,а какво ли ще стане ако се събудим някоя суттрин? Спите ли ,спите.....