Борисов между Европа и Турция

Премиерът Борисов обсъди с президента Ердоган приоритетите на българското председателство и евентуална среща на върха ЕС – Турция.

Обратно в новината

Коментари - Борисов между Европа и Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да попитам, задната му опорна точка към Ердоган ли е или към Юнкер, по-безопасно би било да е към дъртият травестит Юнкер....

Хаххаха ауууу и се сещам за една сцена! Борисов между Турция и Германия! Ердоган отзад , а Борисов ближе сладоледа на ЕС-САЩ!

Вестоносците в древноста винаги са го "отнасяли". България т.е. ББ който кляка и се навежда на всички посоки да угоди накрая ще го "отнесе". И от Румъния и от Гърция и от Сърбия и от турция и накрая на Запада ще му писне и ще измисли термина Източни Балкани. Този път и да го каним на колене дядо Иван няма да дойде. Големите като си мерят Онази работа........

Тоя евроГейски съюз докъде ще се разраства? До Япония? До Чили? До ....Марс? Всяко нещо си има МЯРКА!!!!

поредните тъпи изказвания на тиквата!

Добросъседство-да, но с достойнство и с твърда защита на националния суверинитет. Така ли е г-н Борисов?

Да бе, Да... Ибрикчйите никога не са били на почит,,,,а бълъбите никога не са разглеждани като юншко пиле.....

Това което прави Мутрата Борисов ще се отрази отрицателно на България ! Дано Председателството да не е успешно , за да види Юнкер че си има работа с долна продажна Мутра !

Тиквата кога ще умре за да ни освободи от малоумното си присъствие ? Колко гафове направи на вън и в България и е време да пукне !

Боже помогни ни,само продажници в тази държава.....

и двамата разчитата на местните националисти: борисов е на власт с гласовете на бг националиститие....ердоган ще разчита основно на следващите избори на турските националисти. Парадокса е че за да се хареса на тях, eрдоган ще поиска неща от борисов които ще разярят бг националистите и ще разклатята стола му. Въбоще краставите магарета се надушват и

Що не сложихте разцелуващата фотка?

сраха и усраха на метеното (Южен поток) сега ривът кат удовици за чеп! Герберасти продажни! Чак Доганооглу му прави темане платено от султан Ердоган.

Най-бедната и корумпирана държава ще управлява ЕС ? Ние ще бъдем посредник за турците ? Които сме най-зян.

Борисов не е между ЕС и Турция. в момента е разкрачен между Евросъюза и Путинска Русия, като все по-отчетливо се навежда на Путин. Тъй като в момента Путин ползва Ердоган като полезен идиот, Борисов изпълнява слугинската роля в услуга на руската геополитика. Къде си, атакистче Сидеров, да вопиеш срещу "турската опасност"? Чуюи

Борисов между Европа и Турция- първата го уважава през парадния вход, другата-през задния вход...

токмака търси убежище, отвсякъде го гонят като въшкав от баня, евнусите от форума, трябва да сменят путин "късака", с боко-големия борован, таипито е бил в престижна клиника да го лекуват от цистит

Какво ли щеше да пише пишещия, ако Борисов водеше друга политика?

Патреотите как ще коментират непрекъснатите плонжове на премиера пред ислямистите. Ту катар, ту саудистан, ту турция. Все отбор измекяри. Явно не смеят да си отворят устата, за да не им изпадне кокала. Жалки лъжливи нещасници.

Значи между френска и турска любов

Това ще се учи в историята от децата ни. Епохата на Бойко Борисов, когато България в цялата си 1400 годишна история НЕ Е ВЪВ ВРАЖДА С НЯКОЙ ОТ СЪСЕДИТЕ СИ! Това дори Иван Александър и цар Петър не са го постигали! Факт ,който подлудява мурзилажа;)

Това не е "Топ-новина", утре чакайте коментра!

И к'во да пра'й ББ, след като и геополитически сме между Европа и Турция и е наясно, че като не разполагаме нито с унищожената от предходните управници армия и въоръжения, нито с безрезервната подкрепа на Братска Русия, нямаме никаква защита срещу лудия чалмалия, който може да ни унищожи както и когато му кефне? Било като ни залее с насъбраните от цял свят няколко милиона джихадисти, било с втората си по мощ в НАТО армия, било отвътре с много пари и Местановци и какво ли не още! ББ пое управлението на една България с половин население и то предимно от старци, с разрушена икономика и унищожена армия в интерес и в съюз със Запада, който исторически винаги е поддържал Турция срещу нас, а единствената ни защитница Русия е вече наясно какви сме и що сме, та да си мръдне пръста за нас. За мен ББ постъпва логично съобразно реалностите и засега, докато се появи някой по-добър, той е надеждата за нашето оцеляване,: "Борисов бесен - не искам военни кораби в Черно море, Митов и Ненчев да ходят да воюват с Русия", 16.06.2016, news bg. "Румен Радев: НАТО е важен партньор за сигурността и стабилността на България", 31.01.2017, bnt bg. "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017г., eurocom bg. "Борисов: Ястреби от БСП ще ни скарат с Русия. Не аз, а те са послушковци. ГЕРБ 9 месеца удържа без натовска флота в Черно море", 21 Февруари 2017, standartnews. "Ген. Решетников: ГЕРБ е по-искрен партньор от БСП", 6 декември 2016, dir bg.

чудна тройка - на ислямиста си е подал бузките, а еврогейския го е налапал целия!

Шиши се разкрачил. Още малко и ще му се цепне задникът от усилието му.

Гърчиш ли се? Продължавай. Това е от шишарките.

Тиквата си е Тиква , каквото и да говори ! Днес всички помияри се хвърлиха на Амбразурата да го защитават , от онази с Конската глава до Мушморока седесар с тъмно агентурно минало ! Долу Мутрата Борисов и неговите Аферисти !

кога големите атове си мерят мишките (мишки с П разбирайте ) дребосъците да не си врат гъзенцата щото става порно.

И това, когато цял свят осъжда репресиите в Турция. Какво да се прави, само там ни канят и посрещат, на правителствено ниво,разбира се, президентът е посрещан в Париж.

"Борисова дипломация"е странно понятие.Изобщо тезата"Борисов и България"фактор на Балканите е силно раздут.Борисов винаги е казвал,че си има началници в Брюксел.И от него нищо не зависи. Нямаме избор,освен да подържаме нормални отношения с Турция. Турция утре или скоро,няма да бъде приета в ЕС.Пък и за какво ли им е. Някой,който разбира от турска граматика,да ми каже,как изговарят "Ердоган"в Анкара.Изписването на турски е"ErdoG^an,като чафката е върху "Г"-то.Ченгелчето превръща буквата в "Юмушак Г",т.е,Г,което не се произнася,а само удължава предишната гласна.Значи,трябва да е Ердоан.

В България е прието да се пише Ердоган и това не е някакъв проблем, още повече че на английски е ERDOGAN и половината свят го произнася така. Не е възможно да се съобразяваме за всяко чуждо име с произношението му на чужд език.

ПФУ, направо ми се повръща-с турците приятели... По-голямо гавра с паметта на Левски и Ботев, не мога да си представя.

Kъде казвате ще е новата джамия в София? За един приятел питам...

Тиквата си е Тиква , каквото и да говори ! Днес всички помияри се хвърлиха на Амбразурата да го защитават , от онази с Конската глава до Мушморока седесар с тъмно агентурно минало ! Долу Мутрата Борисов и неговите Аферисти !

Където беше Паметника - 1300 години България , там ще е новата Джамия ! За да я виждат Мръсните шопи , когато са в НДК !

Ганьо Балкански е като проститутка с пряко наддаване, който плати повече!

Ако Борисов съдейства на Турция да влезе в ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,то значи,че той е НЕГОДЕН да управлява държава като България,която е била 5 века под турско робство и към която Турция и в сегашно време се намесва чрез турското малцинство. ПРЕДАТЕЛСТВО на националния български интерес е България да съдейства за влизане на Турция в ЕС, а ако това все пак се случи, то България трябва да излезе от ЕС!!!

Ще ти падне скоро,главата МУТРО./А останали те ще сте в ЗАТВОРА/ Слава Севрукова

В момента, в който Турция влезе в ЕС /ако влезе/, България трябва да го напусне иначе с нея като държава е свършено. Няма какво да се заблуждаваме.

Баце с неговата анадолска любов се раздира между Симитли и Истанбул.

Самият главен редактор на dnes.bg ни оказва днес честта да оглави агитката на дюдюкащите! Прозрачни, посредствени и плиткоумни юродиви - юрууш на маслините, захлебвайте - сега е моментът!

Вари го, печи го - мутрата си е мутра! Защо не каза, че в желязната църква се служи не на български, а на гръцки език? Защо ще строиш нови джамии, след като у нас има вече повече джамии отколкото църкви? Защо даде на Турция Южния поток, а не на България? Защо допусна вместо в Белене АЕЦ-и да се строят в Турция. За такива - НАРОДЕН СЪД!!!

Кафявият при предното посещение в там, каза че БГ е най-големият приятел на Турция(това не е излъчено по СМРАД). Но в турската СМРАД го има. От 30 лета туркофили затриват БГ .

Също туркофили докараха националните катастрофи до 1944-та. Стамболова, Фердинанда, борис ТРИ и други.

Изключително дебилна статия все едно е писана от социопат. Прилича ми на Иво Христов Дебила?! Само той може да изрисува най-слънчевия пролетен ден в черни отенъци. Факт е,че България не е била в толкова добри отношения с Турция от десетки години насам. Дори само това е достатъчен повод да благодарим на усилията които Борисов полага. В същност България е в перфектни отношения с ВСИЧКИ СЪСЕДИ! ТОВА НЕ Е БИЛО НИКОГА !ПОВТАРЯМ НИКОАГА, ОТ СТОЛЕТИЯ НАСАМ!

Точно така е! Тиквата е между Европа и Турция в кучешка поза. Прави свирки на Запада и е обърнал задни седалищни части към Юго-Изтока! А там опитите да забременят мъж продължават. Последното е в светлината на онази конвенция!

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕ СПАСИТЕЛЯ НА НАЦИЯТА ХАХАХАХАХХА! Малко по-мислещите хора ще си пуснат от интернет репортажите при откриването на обновената Желязна църква Св. Стефан и ще видят интересни моменти, които няма как сладките приказки на ПР-те да скрият! А те са доста нелицеприятни за отношението на Ердоган- Турция спрямо Борисов и неговата държава! Проблема е че Ердоган като политик от по-висока класа ще поиска нещо от Спасителя на нацията ! Направо даси го кажем нашия чиляк не става и както си знаем от 9 годишния ни опит с него вече коня е даден, а дори няма да получим и перошината на кокошката! Дано дойде видов ден!

Тъпанар...

България за тези 30г.върви по "турска демокрация"Всичко е 1:1.Нищо различно,само религиите.Бизнес,охрана,неудобните са поръчани,съда е зависим от това кой повече ще брои......Не българска ,а турска работа.ЕС нека блее още.

Основни газови коридори минават от Турция и на практика Европа става зависима, казва Борисов... А кой го направи това? Кой саботира газовите връзки С Русия? Кой си събу гащите пред Меркел и Обама за газовия хъб? Кой събори проекта "Бургас-Александрополис"? Кой предаде интересите на България? Кой?Кой?Кой...

СИК СА ОСНОВНИ ТЪРГОВСКИ ПАРТНЬОРИ НА ТУРСКАТА МАФИЯ И ИСЛЯМИСТИТЕ ... НЯМА КАК СЪДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ДА Е ПРОТИВ :)

Викаш Путин Ердоган и нашия тройки си правят.

ПУТИН Е КАТО КОМПАНИИТЕ ТОЙОТА И ДЖЕНЕРЪЛ МОТЪРС .... А БОЙКО Е КАТО КОЛУМБИЙСКИТЕ НАРКОБАРОНИ :))

Феса няма място в ЕС. Това ще бъде голяма заплаха за БГ ако тюркието се приеме. БГ явно няма гръбнака да си отстоява интересите което пък означава че и нищо няма да постигнем с председателството. После е Австрия която защитавайки своите интереси, без да иска ще защити и българските по отношение на този въпрос.

Борисов е напълно неадекватен, неподготвен и негоден за премиерския пост. Той работи срещу българските национални интереси.

То ако беше само той, с мед да го намажеш.

... и пера!

В специфичната филмова индустрия се нарича ДП.