Британски депутати гледали по 160 пъти на ден порно

Британските депутати и лордове правят средно 160 посещения дневно в сайтове с порнографско съдържание.

Обратно в новината

Коментари - Британски депутати гледали по 160 пъти на ден порно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ми се некой да изнесе същата статистика за балХар и техните порно вкусове. Тука поне има статистика, а вас ви държът на тъмно колко сте извратени и тъпи. Дайте си вашите цифри де. Фклучително цигански секс и изнасилване на българчета от циганчета по училищата.

както виждаме , далимастурбират , ононират , така нататък като civil servant на една от по-престижните места в обществена йерхархията , не е тематика възбуждаща . толкоз по онова . има друго : с М. Левински и Клинтово заявяване пред конгресната комисия станало ясно , такава практика с свободно върбувани кадри системата за вътрешната сигурност в НАТО парламенти не търпи . Сиреч , вместо да се обадете от парламентарната Ви доверена служба към free-lancer , доверете се към доставени и проверени агенти от вътрешната служба . Тоест , процедурата по времената на Д.Д.Айзенхауър смятани като стандарт - виж Марилин Монрое . Сега , когато в САЩ президент станал Мистър World Contest of Beauty , май , какво им е на британските депутатkи да не се поръчат по вътрешната линия еднi Call-boy , Call-girl ?

Нищо не е това. Дневни търсения 160 при 1410 депутати, даже твърде скромно. Браво на останалите.

ами те англичанките като са толкова красиви се налага да гледат онлайн

Като ги знам тея англичани 100% са онанирали на гейпорно......

порно мъжко или женско или третото, не че .... ама все пак да знаем

ОТКЪДЕ ИДВАТ ИЗВРАЩЕНИЯТА,НАЛИ ОТ ТАМ?! СТОТИЦИТЕ ИЗЧЕЗНАЛИ ДЕЦА ВСЯКА ГОДИНА,ЗАЩО ИЗЧЕЗВАТ МИСЛИШ?!ОТИВАТ ДА ОБСЛУЖВАТ ТАКИВА БОГАТИ СТАРЦИ ПО БАРДАЦИТЕ!

Толкова неук народ. Лордовете са прочели , че редовното гледане на цици увеличава живота :) Живеем се на лордовете :)

ТАМ СРЕДНАТА ВЪЗРАСТ НА СЕНАТОРИТЕ Е НАД 70Г.!!! КАКВО ДРУГО ДА ПРАВЯТ ЛОРДОВЕТЕ,ОСВЕН ДА ДРЕМЯТ ПО БАНКИТЕ ИЛИ ДА СИ ПЛАКНАТ ОЧИТЕ С ГОЛА ПЛЪТ!!!ОПЛЕЛИ СА СИ КОШНИЦИТЕ,ХАРЧАТ ПАРИ ТРУПАНИ С ДЕСЕТИЛЕТИЯ ОТ КОЛОНИАЛНАТА ИМ ПОЛИТИКА! И НИЕ ВПРОЧЕМ СМЕ ПОТЪРПЕВШИ ОТ НЕЯ!ТАКА,ЧЕ-ДА ГО.ДХТ ДЪРТИТЕ КОЦКАРИ! НЕ Е ЗА ПРЪВ ПЪТ ДА ИМА СКАНДАЛ С ТЕХНИ ПОЛИТИЦИ Я!

Гледат но и работа вършат. Така че нека си гледат.

А аз не схванах -какво е съдържанието на новината? Разбирам само, че някаква компютърна програма за следенето на трафика в камарата на лордовете е залавяла по 160 опита дневно, мрежата да бъде атакувана от порно сайтове и сигурно в пъти по толкова, от други хакерски сайтове. Но тук виждам читателска реакция на журналистически фантазии (така известни напоследък като fake news. За съжаление, все по често обсъждаме подобни безсмислици и не зная кога публикацията на подвеждаща информация с каквато и да е цел ще се криминализира. Хората нямат журналистическата подготовка за манипулации и вече не знаят на какво да вярват в реалния си живот...

"Човещинка", к'во да правиш.... :-D Това доказва и тезата, че в крайна сметка хората по света не са толкова различни...;-)

ми лесното краденето на държавни пари и властта винаги са вървели с ивратенящината

От днеска и насетне до Брекзита - никакви европейски порно клипове (може да гледат само местно, или канадско производство)

средно всяка 4-та минута си пускат една попография в Лондон. докато местният клуб в София предпочита дългият път към щастието - на всеки 4-ти килиметър .

То пък нашите безделници в парламента да не би научни статии да четат докато дремат по столовете? Голяма работа станала... По-скоро тъпотията им, че опитват въпреки, че знаят за транспарентното прокси и файъруол, е смущаваща... Все пак един ден би трябвало всички да са наясно, че далаверата е блокирана...

Значи такива чекиджии решават за Брекзит сега!

Британците правят доста секс !Нямам нищо против !

ще си играят? Ами като е неморално да се гледат такива сайтове, защо не забранят производството и разпространението на такива материали, секс-шоповете и проституцията? Защо участващите в такива "филмчета" не носят наказателна отговорност? Или - ма то всичко може, само и само скришно да е.

Но само ако е чинийка с тиганче. Ако са чинийки с чинийки или тиганчета само-МАЙКУ ВИ . Б. М ФАШИСТИЧКУ.

Мисля,че в случая не порното е важно а явната им умствена ограниченост да се опитват да гледат въпреки защитния софтуер-подобно на животинки които напразно се опитват да минат през стъкло.

им завидяха.

до Германия за работа. до Британия за актьорство .

По 160 тояги на голо! Макар че може и да им хареса.

Мисля,че в случая не порното е важно а явната им умствена ограниченост да се опитват да гледат въпреки защитния софтуер-подобно на животинки които напразно се опитват да минат през стъкло.

По-скоро им е вирусясала вътрешната мрежа. Тези хора си купуват порно, не го гледат на мониторите като плебеите.

да манипулативна статия, вируси които те прехвърлят на порно сайтове.

Добре че сами хванаха някак си пътя, иначе трябваше да ги гоним от ЕС. покварата идва от тях, колкото са по надалече толкова по добре.

Ако политикът не прави ТОВА с жена си, той ГО прави с държавата.

Порното е запазена марка забавление за безделници и неудачници, правете си изводите.

Предполагам си жена (или кастрат), понеже мъж такава глупост неможе да измъдри , но не го ли плювнеш поне веднъж на ден , начи деня ти е прахосан. Както народната мъдрост казва , жените са за имидж , ч...ята за удоволствие.

Това е кулминацията на деня. После следва спад.

Ако за тебе мъж = неудачник, смени си средата. Половината не сме.

"жените са за имидж , ч...ята за удоволствие" = гейски вопли

Ако може да доуточним вида на порното? Козички, овчици? Камерата на лордо как е представена?

В Англия разкарват глобалисти по същия начин както Тръмп ги разкарва в Америка - с обвинения в сексуални извращения или деяния! Какво съвпадение само!

И какво? Като са депутати да не са станали извънземни? Човешко е!

дупки и пръчки със имунитет - само че има тоз лош софтвър

Добре, че в Наглия има способни и твърди жени като Тачър и Мей да управляват тая държава. Без тях щеше да пропадне и се разпадне напълно. Както добре знаете 95 % от мъжете нагличани са от третия пол и само 5 % са от първия. Ами то в Наглия всичко е обратно, движението по улиците е обратно, мерките и теглилките, мъжете също са обратни естествено. А депутатите и лордовете са гледали всъщност гей порно.

ТА ТО Е ИЗВЕСТНО ЧЕ НА ОСТРОВА 60% ОТ МЪЖЕТЕ СА ИМПОТЕНТНИ. ЗАТОВА И ЖЕНИТЕ ИМ СЕ РАЗКРАЧВАТ НА ВСЕКИ ПО МУРГАВ МЪЖАГА

човещинка...

Ми да дойдат в нашия парламент, там си е чиста порнография или да гледат на живо петачен парламентарен контрол с елементи на садо мазо и други извращения

А българските депутати яко порно по цял ден, кой когото хване, без значение на цвят и партия и накрая ... все народа нае.ан!!!

Гей, порно, по-точно.

Ако е в работно време може, те трябва да са запознати с най-новите постижения в тази област.Ама аз предлагам да им резнат достъпа до европейските източници, та да запомнят как се излиза от ЕС. Нема ЕС нема порно!