Петър Христов помогнал за разкриването на ”Наглите”

Убитият бизнесмен Петър Христов е помогнал да бъде разкрита бандата на "Наглите" и една от версиите за разстрела му е - отмъщение.

Обратно в новината

Коментари - Петър Христов помогнал за разкриването на ”Наглите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недейте така човека с крадени пари е давал за благотворителност!!!

Партиен бизнесмен.

Дори и на този когото служиш си враг.

Симбиозата: пари-власт- полиция(разбирай и секакви служби за "сигурност" и "безопасност"),винаги е била смъртоносна!

А защо никой не се сеща за Великият Крадец,който броди из Европа,пардон - из Драгалевци!

вот на недоверие

Целият бизнес в държавата се върти от такива бизнесмени като тоя, затова сме най-бедни и корумпирани и ни подхвърлят чалга, като на простаци и латиноси. Който иска да твори- бяга от тук, никой неще затова, че иска да работи с честен труд да се превръща в пушечно месо на такива бизнесмени като тоя. Все еднакви.

Може и да си прав, но от обикновените хора във Велико Търново не съм чул лоша дума за покойния до като беше жив.

Може да ги е било страх, защото сега са се отпушили прочети коментарите от В. Търново да видиш. Абе какво да ти кажа? Когато някой има пари и власт- все ще има около него лизачи, дето няма да кажат лоша дума заради подеяния.

виж колко си смешен? Нищо не бил чул ама ти къде по форумите ли очакваш да чуеш? При положение че масово се трият неприятни коментар, особено тия дето казват истини!

МВР знае ли къде са тримата оправдани по делото Наглите и с какво се занимават.

Ами при Брендо са предполагам. Тровят децата с наркотици, а техните деца учат в елитни училища от човешката мъка и болка. Не са виновни децата, ама свят- такъв, какъвто ние го направим за тях.

нито е битово убийство, ревност, нагли-магли, обикновено такива убийства са от службите и се поръчват когато правителството е под натиск, както в случая заради 7-те убити и е за да отвлече вниманието на народа, сега ни заливат с "анализи и разкрития" за разстреляния бизнесмен, а за другия случай нищо, приключен. Мафиоти, мутри, власт в симбиоза. А нещо министър - председател липсва май, маха крачоли по балканите и работи за чуждите интереси човека.Открива църква в станбул ама разрешил джамия в Пловдив. Ама къде са му христиенете в турско, преследвани и гонени, да сте чули да се скара за това, Ердоган да му гарантира свободно вероизповедание, кой ще ходи в църквата, музей ли ще е, да го в галоша пуешки.

Каквото и да пишем,новата серия почна.Новото разпределяне на откраднатото е в ход.Който не се отчете навреме е аут.

когато бях в казармата преди около з0 години едно от парвите неща което видях и ме учуди бе как стари воиници биха млад пред всички.... никои нищо не каза... нашата дарзава е сащата ...

строителни ли или в трудовак? Ми що не ги набихте старите ?

Иди, че мрънкай защо народът не обича т.нар. "бизнес" и представителите му! Създадохме за три десетилетия уродливо изчадие, нещо като Квазимодо или Франкенщайн в бранша. Пуцат се като пещерняци, после народа бил мързелив и не работел......

И търсил интелеигентни кадри за работа. Като кажат това умирам от смях. И в БАН е същото утайката е върхушката.

Време е да убият някой Съдия- Слатински, Петър Сантиров Еврото, Невена Чауз. Доста са откраднали и тя които ги убият ще вземат тоста пари.. Един трябва да стреля по съдията, а останалите да стрелят по охраната му.

Kalin

Като му чета биографията от образование през фазите които е минал за да стане това което е сега......не се учудвам.За съжаление това е българския тъй наречен бизнес елит

ОЩЕ КАТО ОТВЛЯКОХА СИНА НА АВТОДЖАМБАЗИНА НА СИК СЕ РАЗМИРИСА НА КРЪВ ... ЗАЩО ??? ... АМИ АВТОДЖАМБАЗИНА Е ОСИГУРЯВАЛ КОЛИТЕ ЗА ВСИЧКИ УБИЙСТВА НА МУТРИ ИЗВЪРШЕНИ ОТ СИК .... А ЗНАЧИ ЗНАЕ И КОИ СА ШОФЬОРИТЕ - А ПО ШОФЬОРИТЕ СТИГАШ И ДО МАТЕРИАЛА ЗА ЧИСТЕНЕ :))

Изумително прост и глупав човечец си ти селянино:) Как мислиш, дали един ден ако изтриеш печелившо талонче, ще ти дадат виза и ще си сбъднеш мечтата да посетиш великия негрополис Детройт?А?:) Едва ли...нема да ти дадат според мен...на такива селяци не дават даже и да са на 90 години:)))

ИДИОТ , БАЙ ТРЪМП ОТМЕНИ ЗЕЛЕНАТА КАРТА :)) ... САМО КАЧЕСТЕВ ОБРАЗОВАН МАТЕРИАЛ КАТО МЕН ЩЕ ВЗИМА С ВИЗИ ЗА ИНЖЕНЕРИ :))

Алексей Петров не прощава на никой....

НАПРАВО ГЕРОЙ НА SIC-K ТРУДА. ЗАГИНАЛ В БОРБАТА НА МУТРИТЕ ОТ РАЗБОЙНИЧЕСКА ШАЙКА СИК С МУТРИТЕ ОТ ВИС - 3 :)) ... ПАТРИАРХА ЩЕ МУ СЛУЖИ ПАНАХИДА :)

Какви е чеда раждала групировката СИК.Интересен факт-поръчковите убийства неразкрити,но пък масовите разстрели по "любовни мотиви" 100% разкриваемост,дори и да няма жив убиец, той пак си е нарочен самоубит убиец.Някой беше казал"има човек иа проблем,няма човек няма проблем".

И се чудя как така, Бог да го прости, познава хора, които отвличат и убиват? И как така "помага" на куките да бъде разкрита банда убийци? И полицията, която явно си е нямала структури, че един "познат" на нея, престъпниците, че и на лидера на парламентарната група на ГЕРБ се явява пръв помощник! Леле! Направо ни разкърти МВР- то на БКП-то! Дет' се вика къде докопат кинти трескат.

Преди малко Слави Трифонов питаше нещо, а както се вижда няма за какво, защото и без това никой не го е срам! И мълчат! Докато скрито се саморазправят с по- слабите. Прав ли е Слави? Да, ако отзад нямаха интерес руснаците- единствените, които имат полза от дестабилизация в ЕС и в частност у нас. Даже може да се мисли, че зад тези убийства стоят хора отвъд Черно море.

По скоро това са някакви то товъд слънчевата система.

Положението в момента е кочина. Безвалстие, Кърджалийски времена, Шибил, ако щете. О-Т-В-Р-А-Т-И-Т-Е-Л-Н-О--Е-- Повечето от нормалните хора, които просто искат да работят и да живеят добре, просто напускат. Простащина, агресия, неработещи институции, попарена и бавноразвиваща се икономика, нерационали отношения между хората, неуредици, интриги, мутри, цигани и още много бонуси. Не всичко е сиво и потъва-не, но много малко са нормалните неща, така лаически да се каже.

Мръсник, помогнал бил. Сега да помага горе на Свети Петър

Алоооооооооо,дираджиите,защо не си направите труда да го проверите през коя фирма спонсорираше навремето футбола в Горна Оряховица??? Да сте чували за охранителна фирма"Дито"??? И с какво се занимаваше тя??? Да не би и тогава да е...квасил млЕко??? Позаинтересувайте се и поразпитайте чии бяха фирмите на входа и на изхода на захарният завод в Горна Оряховица,и кой...блажеше от захарта!!! Пък после пак ми разправяйте за...нагли,млекари,Цвъки и тем подобни...тинтири,минтири!!!

Бойко Борисов е най- големия бандит.. Боклук Борисов. Него трябваше да застрелят. Ограбва хората в БЪлгария с фирмата си Топлофикация, или им праща някакви олигофрени- данъчни и митничари да ограбват наред. Б.Боклуков праща и Телефонни Измамници по градове и села, а после си прибира процента от крадците. Ако някой тръгне по села и градове да разкаже на хората, как ги ограбва Бойко Борисов, НИКОЙ няма да гласува за тая партия.

Така наречените "журналисти" искат да ни вменят, че тоя е едва ли не герой - помагал, спонсорирал, а дали е така...В Б-я всеки който има пари, го наричат бизнесмен, но значението на тази дума е съвсем различно.

т.нар. Наглите получаваха инфо директно от висшите етажи на МВР срещу част от откупите, затова и върнаха Ангел Бончев, а отвлякоха жена му, докато предаваше подкупа - и изчезнаха. Нещо невиждано в никоя друга държава, като това не направи впечатление на никого, нямаше оставки, а УЖ елитните отряди на МВР за пореден път се видя, че са едни смешковци които само мутреят и по нищо не се различават от анаболните чалгари по дискотеките на Слънчев Бряг. Така че ако на някой в МВР са му спрели едни 20 бона месечно горница, нищо чудно отмъщението да го е настигнало, макар и след време !

Чета СИК-аджийче бил и спонсор на ГЕРБ.

Абе къв бизнес, кви нагли ... това е или спор за паркомясто, или любовна драма ... битовизми нЕкакви! Между другото - Лилето Павлова е много сърдита, че тези работи се случват баш сега - по време на председателството.

Остана ли жив свидетел от процеса на "Наглите" ? Май всички, които съда и пресата освети в процеса на делото ги очистиха. Тази гласност до това води....Полиция, съд и Прокуратура не могат да опазват агенти и свидетели. Разкриването и документирането на престъпленията ще става все по трудно. Информаторите отдавна са заклеймени като доносници, а свидетелите - платени и купени, разчита се единствено на видеокамери и на ДНК-профили.

Посмъртно с орден Стара планина!

Ами парите ги има- вчера фирма на пее-ски е купила хубавата сграда на Борис III-дето била преди това на мустакатия..... кучетата си лаят, кервана си върви

кой какво, а парите ги няма

Та да си дойдем на думата: Парите от откупите на Наглите са в сегашните Нагли.Сегашните Нагли са по-силни и за това другите Нагли са в Затвора,от където изпращат снайпетисти.

"Неофициално изплува и версията - отмъщение, тъй като Петър Христов бил човекът, който направил връзката между екипа разследващи служители на ГДБОП и човек от престъпния свят, директно свързан с "Наглите"" И КОЙ ГО ОСВЕТЛИ???

Да и този според медии е организирал срещата между един от наглите и тогавашния вътрешен министър - Цветанов. И тази среща е станала достояние на медиите, защо бе хора? И това е обществено известно, при положение че отиваш при министъра. Представете си сега ние да дадем данни за някой крими герой на местния полицай, може би 10-15 мин. лошите ще знаят кои сме.

Кой пусна тази партенка?Никой никога не е притеснявал Наглеците. Наглите са на свобода и управлвват:кой в Парламента, кой в МС,кой в съда.

Сигналът е ясен Бойко внимавай в картинката, няколко дни след това е ясно, че Бойко не внимава, отива в Истанбул, говори с Ердоган той си знае какво, плановете на албанците и пътя на наркотика са под заплаха и внезапно изчезнаха 7 тона кокаин предназначен за унищожаване от склад на полицията

не наричайте другарите от ДС бизнесмени , нито разбират от бизнес , нито са мен, жалки и тъпи селяци

истината е, че България е все още в 40-те години на САЩ. Мафия, проституция, хазарт, заобикаляне на закона за обикновени и по-необикновени българи. Вие сами сте си виновни, такъв ви е манталитете.

Бог да го прости! Децата ни учиха заедно в училище преди години. С добри впечатления съм от него и семейството му. Говореше без да се превъзнася, земен, умерен, внимателен, интелигентен. Знаеше как да обича и семейството си и работата си. Внимаваше хората около него да не се чустват по-малки или по-неможещи, или по-неразбиращи. И аз съм чувал да е помагал на много семейства в нужда, без да го прави публично. Жалко. Бог даде сили на семеството му.

Съгласна съм с тона на коментара ти. Екзекутиран е човек. В уж европейска столица. Не го познавам, Бог да го прости! Направил е една единствена грешка. Надценил се е, или е подценил някаква ситуация. Бизнесмен от подобен калибър не би трябвако да се придвижва без собствена охрана от поне трима души-доверени и препроверявани. Така бих постъпила аз. Това е България, комуноидите са още живи.

ами той е комуноида вгледай се във физиономията му и повече не ти трябва - раб.селския произход говори, как да не му пуснеш един между очите

valentor

утре к'во ще наблюдаваме ?

той е помогнал за разкриването на "Наглите", а пък те са му помогнали да се отърве от земните мъки. за жалост това е действителността в подземния свят.

Не само в подземния свят, а в цялата държава

важно е кой го е изпортил

хм звездите показват 1.поредицата тепърва започва 2.рисковите инвестиции около небето дават фера

Завършвам милиционерското-сержантско училище с отличие, после военно-офицерско такова, после си купувам биз-безмен диплома от "реноминарния" у-т Свищов... после лекоатлетът-шофьор от ДС (Цецко Трътката) ми носи куфарче с пари в ГО, после аз му връщам две куфарчета, после Суджука ми разписва в коя държавна поръчка да ме включат: магистрала или саниране... и ..??

valentor

=назначавам ви за милионери= га пили-пели, га плащалЕ-плакалЕ

За КАКВО са му на един честен и почтен бизнесмен с легален бизнес ОФШОРНИ КОМПАНИИ ?? За Корупционни нужди, за пране на пари и криене комисионните на властниците негови покровители !! Съгласни ли сте ??

Този високопоставен източник от МВР е вероятно поредния тъпак,заради които ни направиха на маймуни.Ихтиманския беше преди това по грабежите, намалиха му кинтите от наглите и той отиде да се изтропа в боп-а.До тогава си ходеше там, като стой та гледай.

Ало Борисов. Какво става тука бе? Хората те избраха с презумпция за борба с престъпността, а ти се целуваш с Ердоганя, като така сложи в малкия си джоб прочутата целувка от орлов мост.

Отново някакви смехории... "Петър Христов помогнал за разкриването на Наглите". Добре де - ама това се разнищва по вестниците няколко години!!! Е - АМА ЗАЩО ПЪК ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВАШЕ ДА РАЗБЕРЕ ТОЗИ ФАКТ (дали Христов наистина е помогнал или не - само той си знае!)??? КАКВО СЕ ОКАЗВА - НЕЗАВИСИМО КАКЪВ СИ - АКО ПОМОГНЕШ НА МВР - СТАВАШ ВЕДНАГА ИЗВЕСТЕН! ЧЕ ДАЖЕ ТЕ И ГРЪМВАТ!!!

Няма как Росен, пак се прояви....

Принципа е-дори и на този който служиш и той те мрази.

за какво имаме ние МВР въобще. То милиард и нещо не е проблем да го изхарчим и без МВР. Ако версията за отмъщение по случая с наглите е вярна май доста сме далеч от понятия като държава, сигурност, право и т.н.