Убитият бизнесмен бил издигнат за кандидат-депутат от ГЕРБ

Бизнесменът Петър Христов, който тази сутрин бе прострелян в София и почина във ВМА, през 2013 г. е бил издигнат за кандидат-депутат от ГЕРБ, но се е отказал.

Обратно в новината

Коментари - Убитият бизнесмен бил издигнат за кандидат-депутат от ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"в експерименталната паралелка на Министерството на отбраната" много хора дори не сме чували за такива екстри и прочие

не е случайно нито едно от всичките тези убийства от последните дни, освен че може да имат и нещо общо

ЕТО ЕПИТЕТИ ОТ МЕДИИТЕ НА СВИНЧОПЕЕВСКИ ЗА МУТРАТА : - КРАСИВ , УМЕН , НАДАРЕН, СЪСТРАДАТЕЛ, СПАСИТЕЛ, МЕЦЕНАТ , УСПЕШЕН, НА СВЕТИ ХУЙ НАЙ-БЛИЗКИЯ БРАТ :)) ... С ДРУГИ ДУМИ ИСТНСКИ БОРЕЦ :)) :))

Всички убийства идват от турци и БСП!Имайте търпение и ще се убедите,бизнеса и на тоя ща бъде окупиран от турци!

тежък е кръстът на българския "бизнесмен" от "зората на "демокрацията" и прехода на преходите... а на негово место можеше да е всеки друг преходен бушон... само да питам: а не може ли да са го гръмнали за това, че е бил против увеличението на ц. на тока?

може ама не вярвам

прекрасен български бизнисмен. разбира от всичко. от млеконадой, през строителство, футбол, производство на джапанки и търговия с обещания! също като на лечева мъжът!

Той беше спонсора на ЦецоЦървула! Същият Цървул го издаде после че той е помогнал за разкриване на Наглите! Трябва ли тогава да се чудите че са го гръмнали!

Болярин, бизнесмен, все тая - с гроб у гроба влизаш.

бой настана.

еЕ ТА НИЩО ЧУДНО - ТОЙ ЩЕЦЕ КАКЪВ Е С ПЕНСИЯТА НА БАБА 6 АПАРТАМЕНТА ПОЧНАХА ДА СЕ ПРЕЧИСТВАТ И ОЧИСТВАТ

И,днешният ден,добър или лош да го пишем за Българската демокрация? А вчерашния?

Цецо Пъпешоглавия известен още като Цецо Гуменката или Цецо Мисълта, го е снесъл при тази новина. Този честен бизнесмен му е осигурявал години наред депутатското място, давайки пари за предизборната кампания на Гуменката, за купуване на гласове и принуждавайки работниците си да гласуват за герб.

Отказахте се от СДС защото били вземли10%комисионни...и си избрахте Тиквун и неговата партия създадена от ДС! Всъщност Герб не е и политическа партия,а бандитска групировка като Вид и СИК!

язе па се сятам само за един по-така "политик" от В Търново един така с по-особена форма на главата...той сигур обаче няма нищо общо с тия тъмни дела щото е мноу светла личност

Да.....! За жалост това е истината - верни военни и милиционери са сложени на възлови постове и са взели икономическите лостове в тази смачкана държава! Какво знае този човек за производството на киселото мляко и другите млечни продукти - предполагам нищо, но затова пък е верен, проверен кадър на мутренско-комуноидната шайка ГЕРБ, която му е дала пачките и го е "назначила за милионер"! Жалко за човека, защото е бил млад и оставя две деца (някъде бях чел че са две)! Лека му пръст и ...вечна дружба КПСС-ГЕРБ, КПСС-ГЕРБ, КПСС-ГЕРБ...!

Този беше мутра още от 90-те години. Още тогава си рекетираше безнаказано. Но, сега ГЕРБ съвсем искаха да го легализират като техен депутат. Представям си другите им депутати що за уроди са.

нещо да кажеш за общ. съветници

ChatGPT

Някак си всичко се подрежда: 1. Стреля се по НАП-аджия 2. Борисов обявява война на стрелеца 3. Масово убийство на семейство замесено с източване на ДДС 4. Посочвания за убиец удобно е открит... самоубил се 5. Разстрел на "бизнесмен", кандидат депутат ГЕРБаджия

освен ан семейството си няма да липсва на никого друг...

ОЩЕ КАТО ОТВЛЯКОХА СИНА НА АВТОДЖАМБАЗИНА ОТ СИК СТАНА ЯСНО ЧЕ БАЩА МУ Е ИЗПЯЛ КИЛЪРИТЕ НА СИК НА ОТВЛЕКЛИТЕ СИНА МУ И ЩЕ ИМА ВОЙНА :))

Не се отчиташ и патрон получаваш но в ГЕРБ оставаш!!!!

Типичният гербаджия - сикаджия и престъпник.

Типична гербаджийска мутра!!!...Очаквайте продължение.........

Щом е от Велико Търново и е подръжник на ГЕРБ значи е бил свестен човек и истински българин! Възможно е това да е причината за разстрела!И коментарите на руските тролове под новината го доказват!

българин /според ГРАБ/: Истинския българин има следните отличителни черти: 1. От Велико Търново е 2. Поддръжник е на ГРАБ 3. Руските тролове готвят убийството му /ако не са го убили вече/ 4. Предлагано му е участие във властта той отказва. 5. В билзки отношения е с друг истински българин 6. Местния шеф на НСБОБ се обръща към него с "шефе" и му споделя подборности от трудовото си ежедневие.

Типичният профил на бг бизнесмен - кръстоска между престъпник и политик.

в Българи е опасно. Първо - за околните, а в някой момент - и за самия "бизнесмен".

Пак Зелените еколози са виновни сигурно? Къде са МВР, службите, прокуратурата, ДАНС, всякакви агенции? Убийци, мафиоти и всякакви изверги с присъди и без се разхождат на свобода. Всеки човек е потенциална жертва, а ръководителите на държавата се държат сякаш това е нечие дчуждо задължение. тръсят само някакви външни врагове докато олигарси крадат Пирин, убийци избиват цели семейства и мистериозно се самоубиват.... За всеки ден от тази година има по един застрелян... Това вече не е фарс, а трагедия... Баш мафиотите си имат НСО, частни охрани и милиционери да ги пазят. А народа само да плаща и да мре.

Този си е мутра отвсякъде. И без да му чета CV-то е ясен.

Един от доставчиците на суджуци се спомина...Така е, бушоните рано или късно гърмят и ги сменят с нови. Като се прочете биографията и се видят приятелите на тая бивша СИК-аджийска , а сега гербаджийска мутра, то даже е чудно, че е доживял до 49.

гласовете на червените измират поради напреднала възраст затова започнаха да убиват

да приказваш безмислици и измислици!По-добре се огледай за феодалите на Герб по места и ще разбереш колко си пречат вече!

Еее, недей така.... щото като измрат червените, с какво ще оправдавате гербаджийската диктатура....

Бандюгите от Герб се самоизбиват вече, както през 90-те! Тогава дербитата се водеха от гл.секретар на МВР, сега...пак от него!

да го прости човека, но си задававам някои "въпросчета": колко умен човек - две висши образования, много находчив - успешен бизнес - а пък е толкова млад! Как ли стават тези работи, да се чудят простите като мен?

50 годишен е. Чак пък млад...

...координатора на Герб за област Търново и той ще те излъже най-добре!

На 25 г.имаше 10 милиона долара ... кредитен милионер по линията на ДС!

Великотърновско е запазена територия на ЦВЕТАНОВ! Там той мародерства по-всички фирми и заводи! Там са и най-тъпите му избиратели!

От шведски произход! Затова през 2017 г. Великотърновска област е единствената с демографски прираст!

Май забравяте, Цветанът беше оставил поколение във В.Търново. Много се изписа за това !

МУТРИИИИИИИИИ...... УУУУУУУУУУУУУУУУ....... ДОЛУУУУУУУУУУУУ.......

В България най-големите престъпници вече са гербаджиите.

Защо "вече" ?

Ами , защото и партиите, управлявали преди ГЕРБ, бяха престъпни организации, но ГЕРБ надминаха всички преди тях.

Аз не знам кой се учудва от тези новини, при положение че сте си избрали за премиер СИК-аджия, който 10 години вече ви управлява. И 100 минуса да напишете на коментара - това не променя фактите. Има ги дори в търговския регистър :)

От чужбина са си го избрали. Иначе умните хора не гласуват.

Но 80 те% ?

Точно негласуващите го избирате баце! Ходете за гъби, а герберските идиоти са чинно строени пред урните!

сопред вас как се купува комбинат за преработка на мляко и производство на млечни продукти? Чиляка е само на 49 г.завършил сержантското училище, малко бяха военните особено сержанти на които им щракаше кратуната, тогава! Наше момче, завършил икономика 2011г. хахаха на 40 и косур години! Кандидат за депутат от ГРОБ бива убит! ЗАДАЙ ТЕ СИ ВЪПРОСА КОЛКО ОЩЕ ТАКИВА КАНДИДАТИ ИМА ОТ ПАРТИЯ ГРОБ?

Тука стана като у Колумбия.

Да ама вКолумбия бунтовниците от ФАРК и Правителството сключиха примирие аэ президента наКолумбия взе Нобелова за МИР

Борисов се е отдал на външнополитическа дейност и развитие на международното сътрудничество и добросъседство. Той оправя Балканите, Европа и света. България е тясна за неговата мощна мисъл и всестранен интелект ...

Не е важно Кой, а дали ет от своите или от чуждите. Години наред се откупуваха и си живееха, но някой отново започна чистка.

Тук да говорите за мафия, политици, сраствсне на мафия, бизнес и политика разбирам. Разбирам че най-вероятно убийството ще остане неразкрито. Обаче за онази драма с разстреляното семейство в нови искър да говорире за конспирации и потулване на убийци звучи нелепо.

Защо? Всичко показва това. Това със самоубийството беше отгатнато в Социалните мрежи още ден след Убийството в Нови Искър

Давай да затваряме мвр и в социалните мрежи да разследвате престъпления. Само че като сте потърпевши търчите у райнното а не у социалната мрежа . Що така а? Хахаха Давай да спираме здравеопазването и у форума на бг мама да се лекувате. Ама ганя мисли че знае всичко, ама ганя като се погледне в огледалото и вижда реално какъв неудачник е.

Друго?

Руската мафия се включи в акцията на БСП за вземане на властта в България! Сега ще покажат комунистите как се води шумкарска война! Започва комунистически терор!

Идва нов 9 септември!

Едва ли. С това дебино население, се предвижда ОПГ да управлява дълго, до края на дните на върховния, а те ще са дълги, да го пази Господ.

Кой обвинявате за това? Цацаров, Сарафов, Борисов? Това са хората отговарящи за разкриване и наказване на престъпниците.

Е това е кофтито на този бизнес-цял живот спестяваш,носиш,като пчеличка и накрая те думнат и друг ти харчи парите.

Обикновено като някоя разпоретина, като се има предвид кой харчи паричките на Кюлев и Павлов.

Ще ги стигнем хамериканците. И ще ги надминем дори ....

И ГАРНИЗОННИЯ СТОЛ НАМИРАЩ СЕ НА УЛ "6 септември" 3 В СУПЕР ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И ТОЙ Е НЕГОВ! КОЙ ЛИ МУ Е МЕТНАЛ ОКОТО?!

Новия сезон на сериала "ОПГ Борисов 3" носи работното залавие "Цецо търси певецо" и не става въпрос за Веселин Маринов. За 8 дни преЦедателство се сдобихме с 8 трупа. Господ да даде мир на душите им! Прилича на запълване на дупки. Самоизяждането е естествен завършек на това безидейно образувание, което не можа да създаде нищо жизнено... освен наследството в апратаменти на Цветанов.

Преди време устата Татяна Дончева зададе един много важен въпрос - Защо те е да трупаш пари, като няма да можеш да ги харчиш? Тоя сикаджия и гербаджия трупал, трупал и какво?

мая илиева ще осиновява дете!Колко ли американчета трябва да осинови сина на пабло ескобар?

и веднага цъфва името на Цветан Цветанов..?

Ако е вярна поговорката, че рибата мирише откъм главата, то да видим кое е "главата" на "България"? Не, не е ББ, той е само портиер на бардака. Търсете собствениците. Началниците. Западни "демократични" медии високомерно ни се подиграват, че сме най-бедните и корумпирани. След което срамежливо добавят, че като цяло сме послушни и "безпроблемни", защото страним от вишеградските гадняри. И макар да сме нещо като селския гамен на Европа, ни били "търпяли", защото сме добро момче. Не сме отказвали мигранти. Добро момче от проблемно семейство, малко невъзпитано, но си е наше. ЕС ОТГЛЕЖДА ТАЗИ НЕКАДЪРНА КОЛОНИАЛНА МАФИЯ, ЗАЩОТО И Е УДОБНА И ГИ УСТРОЙВА. КОРУМПИРА И РАЗВРАЩАВА СТРАНАТА С "ЕВРОПРОГРАМИ", КАТО СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ ЗА КРИМИНАЛНИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ И УСТРОЙВАНЕ НА ПРИБЛИЖЕНИ. "Приближените" в някакъв момент почват да се гърмят. ЕС да си затваря устата за "корупция", защото тя идва точно от тях. Могат да свият сармите на ГЕРБ моментално, но не го правят, защото ги устройва "проевропейската" власт, пък била и мафия. А балъците да си гласуват, никому не пречат.

Той и за 8руго не става де. Имам предвид тиквата.

и зам главната ли са я водели при него?

Който не е с нас е против нас! Хора мислете....

Днес е 8 януари. Вече са отчетени от МВР 8 убийства и 596 осъдени, но не влезли в затвора. От прокуратурата не е отчетено нищо.