Ковачев: България ще стане по-видима на европейската карта

За мен най-важният резултат, който се постига с Европредседателството, е, че България ще стане по видима на политическата карта на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Ковачев: България ще стане по-видима на европейската карта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много думи - малко мисъл. Андрейчо дрънкал без смисъл.

Не винаги е добре да си много видим....може би е време да проверим.убеден съм че България върви по правилен път но за съжаление бавно.ако не бяха артефактите от комунизма може би щеше да е по бързо но и така става.за съжаление ще изгорят няколко поколения.милиони българи ще реват по скайп и Вайбър и ще работят за благото на други държави.ще гледат как родителите им умират от старост и некадърни и безсърдечни лекари.ходим по гробища и болници.така е и така ще бъде.

Що не си направиш справка какво означава "артефакт"?

Разбира се, че ще стане по-видима. В градовете с бедствено положение заради боклука ще почне паленето му, като по този начит ще сме видими и от космоса :))

DOUBLE VISION

дойде демокрацията в България, влизането и в ЕС и девизите за свобода на словото и печата - НИЩО ДОБРО НЕ СЪМ ВИДЯЛ И УСЕТИЛ. Имам усещането обаче , че политиците в България - ДОСТА СА УСЕТИЛИ И МНОГО ДОБРИ НЕЩА ВИДЕЛИ.

Не грешиш с усещането за политиците.Но за народа е точно обратното за съжаление.

В България се живее по добре отколкото в ПУТИНСКА СОВЕЦКА РУСИЯ. мин.раб.запл. в Бг - 510 лв. мин.раб.запл. в Рус- 250 лв. Затова братушките купуват имоти в Бг,защото тук се живее по добре.........Щом е толкова хубаво при ПУТЛЕР, първо КУРНЕЛИЯ и цялата комунистическа измет да отиват да живеят в родния си СИБИР,какво търсят в САЩ при "ФАЩИСТИТЕ"??????????? Дайте пример другари КОМУНОПИТЕКИ

Така е, но какво ни радва това ? В капиталистическа България по-добре ли се живее, отколкото в социалистическа България ?

Пак ли ти се привидя Русия някъде, платен селски троле?

И какво ще видят европейците като дойдат?-първо ще се сблъскат с копърките по летището,после с гадните пътища,после с бюрокрацията,после с простотията,наглостта,корупцията,мръсния въздух, задръстванията.......трябва да минат през курс по оцеляване преди да дойдат ми се струва!

Копърките ги видях и в Лондон и в Париж и Рим!!! Нагли цигани има по цял свят.

Бех сигерен че сме навидими. Сега вече.имам потвърждение

Пророк Ковачев: да очакваме чудо - кьоравите брюк-селски бюрократи да прогледнат?

Надухте ми главата с тов европредседателство!!! КАЖЕТЕ МИ, коя държава беше европредседател преди България??? А преди нея кой беше??? НИКОЙ не помни! Толкова и България ще е известна!!! Европредседателството не вълнува обикновенните италианци, германци, австрийци... Само безполезните кърлежи от европарламента се вълнуват...

Защо ни заблуждаваш и отвличаш вниманието с твоите глупави приказки ! Ти си калинка от Гроб на две заплати , една от нас бедните Българи и втора от Сорос !

veska

Тя и маймуната като се качи на дървото става по-видима, но с червения си задник!

е за тоя и подобните на него.

Аз мога да ти кажа, момко, какво ще се случи през следващите 6 месеца, ама с тея големи слушалки нема аме чуеш...

veska

Не го обиждай с това МОМКО! Не е сигурно дали не е от новия пол.

НЕ управляват,БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока. Амин.

В чужбина отсъстват каквито и да е новини за България. Никoй не се интересува от председателството на ЕС.

Дейба пидала дейба.

и този е вкусил от сороските долари!!!

България стана видима на европейската карта едва след Освобождението ни от петвековното турско робство от Руските Братя! Т.нар. Европейски съюз с продажните си управници и първи хамерикански слугувници ще я заличи. И не само нас, ами всички европейски държави: "Националната държава, един изчезващ вид" ("L'Etat-nation, une espèce en voie de disparition", LES ECHOS, LE 02/10/2015 "Ще спечели ли ЕС войната си срещу националната държава? ("L'Union Européenne va-t-elle gagner sa guerre contre l'Etat-nation ?", 08/02/2016, Économie matin). "ЕС уби Европа" ("L'Union européenne a tué l'Europe", par Bernard Dugué, mardi 21 janvier 2014, AgoraVox).

Лумпен

Ако ще и на патагонски да го напишеш България се огробва и съсипва от Русия нече няколко века!Като отвличаше бэлгари за крепостни и като раздаваше земи населени с Българи на съседите ни!Като фалшифицира историята ни и ограби и ограбва чрез монополите и агентите си днешна България!Ивропа и NATO са нашето спасение от агресивната и ненаситна руска орда

да ти се..ра у "ивропеиската" уста...

Така, така, точно така! И за да ни ограбва чрез монополите и агентите си Русия сега има военни бази в България и не стига, че не ни плаща нищо за тях, ами и наскоро, през 2017г., даже и бойни машини си дислоцира край "Ново село" изедницата! Нали така бе, умнико?

stan_posta@

Верно голем грабеж ни грабиха руснаците. Толкова ни грабиха, че на 1989 г. бяхме останали само със 6 енергийни и 1 изследователски атомен реактор, 142 големи язовира, 2000 малки язовира, 15 милиона декара поливни системи, 5200 завода и цеха, 2 рафинерии, 300 самолета и 3000 танка ! А да, и бяха ни тропосали още 2 милиона отгледани, образовани, здрави български деца, та да се чудим как да ги храним и тях ! За 45 страшни години населението нарасна от 7.0 на 9.05 милиона души ! Страшна, нечувана национална катастрофа ! Добре че дойде демокрацията, и набързо ги ликвидира тези 7 реактора и 2 милиона души, та да се наредим и ние сред демократичните, развити държави !

"по видима" - Дира, поправяйте си правописните грешки. Не се излагайте, че много стана.

Браво на Ковачев. Както винаги на ниво!

Ти от гей парада ли си? Смрадлив лигоч!

ДАААААА Ще ни лъсне голия задник на картата!

България скоро ще я заличите от европейската карта..... Бог да ви съди..

Гей острието на ГЕРБ .

Този смени Биков.Скача от телевизия на телевизия. Чудя се само,чия номенклатурна издънка е.

България , след 25 години управление на ГЕРБ и Борисов е много видима на Картата на Света . Виси като най-бедната и най- корумпираната Държава в Света , последното класиране беше че България Излезе на 1-во Место , следва ни Сомалия , 2-ро е Украйна , 3-то е КОнго.

Ето тази физиономийка виждам всеки път когато си представя ЕС. Плюя с удоволствие и точа ножа си!

БЪЛГАРИЯ е разкрачена между мюсюлманският свят и между европейският, а нали знаете поговорката: от два стола да не останем в краен случай без стол, ама кой, отговорете вие-българските изселници ...

Разкрачени и то широко на към североизток в България са само русоробските руски тролове! България е в Европа и ще остане в Европа и след наближаващият се разпад на североазиятската сатрапия на путин!NATO и ЕС са гаранти за Европейското ни интегриране и развитие!

Абе конте, ти имаш ли представа как живеят хората в България? Що си не е....мамата?

Хората в България и Европа живеят добре и много добре!За това Европа и България са цел на мигрантите и руските граждани или гражданите но бившия разпаднал се(и Слава Богу) СССР!

"Добре" живеем. Две мнения по въпроса няма...С всяка поредна статистика България е "все по-добро място" за живеене: "България е на първо място в Европейския съюз (ЕС) по дял на населението, което не може да си позволи да отоплява жилищата си адекватно, показват данни на европейската статистическа служба Евростат. През 2016 г. 39,2% от българите не са можели да си позволят адекватно отопление, сочи европейската статистика. Това е ПОВЕЧЕ ОТ 4 ПЪТИ НАД СРЕДНОТО ЗА ЕС НИВО, което е 8,7%. На второ място в ЕС по дял на населението, което не може да си позволи отопление, са Литва и Гърция с по 29%. Следва Кипър с 24% и Португалия с 22%." Топло ли ти стана на душата заради сънародниците ни?!

"Болгария находится на первом месте среди стран ЕС по количеству населения, которое не может позволить достаточный обогрев своего жилья. Об этом свидетельствуют данные Евростата." Много сте богати :)

Ковачев: България ще стане по видима на европейската карта - с много силна лупа или електронен микроскоп най-добре.

Toва добре, но нека сме наясно, джендър политиката е зло. Ковачев, Йотова, Цецка и Цецо, са срам, за българският мироглед. Не си дават сметка, колко са сгафили, към божият народ Български.

#европата не е континент! това е частта от Азия окупирана от морските и американски окупатори дошли от #запада, от #атлантика! ние ще сме временни председатели на тази окупирана от нечовеците територия ли, а? срам за нас! долу #европата! да живее Азия от атлантика до тихия океан!!!

Не мога да си обясня защо не поместват постовете ми. Ще го кажа по-друг начин: "Корупционен облак е надвиснал над България"; "Корумпирана, но поне не създава ядове" "Ще има музика, ще гърмят фойерверки и в полунощ срещу 1 януари България, най-бедната и най-корумпираната страна в ЕС, ще поеме щафетата на ротационото председателство на блока" и т.н. България вече е по-видима. И който не беше чувал за нея, и слепите и глухите разбраха всичко за нея - беднотия, корупция и послушание. Лоша реклама нямало :(

по германските, дойчевелевски джендър медии показват филми за "територията", които не минават и без показване на цигани, за които твърдят, че били преследвани. лъжи и внушения, които нямат общо с истината, или поне дотолкова, доколкото умерените главорези не са спонсорирани и въоръжавани от правителствата на германия.

Те такива са всички депутати. Приказват едно, мислят второ, а вършат трето.

комсомолски, много, много добре знаем, че си изкарвате парите с нищоправене, празнословия и налагане на народа на решения, взети далеко, далеко извън "територията". знам какво ще стане на това председателство. ще има ядене, пиене и ей тия три работи. ще има и говорене, напоително и обилно. само реални резултати за обикновените хора няма да видим.

И аз съм убеден, че председателството ще е успешно, защото е все едно коя страна председателства. То навсякъде преминава по един и същи начин. По стар нашенски обичай се изхвърляме и си представяме, че сме фактор, какъвто нито сме били, нито сме, нито някога ще бъдем. България и сега и видима на картата, но за нас не се говори с уважение, даже напротив. За това спомагат много наши граждани, които се разхождат из Европа или се заселват там с цел източване на социални фондове, управляващите и с малки изключения онези, които ни представят в ЕС.

Авторката не е учила български език,как пускате заглавие с граматически грешки ДИР ?? Това е показателно за ниското ниво на образованост даже и при журналистите- стожери на българския език !

Ще стане по-видима ако търсещите я се снабдят с мощни лупи, а за по-сигурно с микроскопи.

ха ха ха! измислена страна на измислена карта на измислен континент! фалшификации и миражи!

Европейсска страна която ще председателства Европейският Съюз!Също така Европейска страна в която се заселват стотици хиляди руснаци което означава,че е доста атрактивна дестинация! Разбира се за руските тролове Европа също е атрактивна!

По-добре да се заселват руснаци, братски народ, от колкото орки терористи.

нашите ганю пишман политици като се надупват на еврогейовете им светят заднициъте като месечини и са лесно разпознаваеми ...не би като унгарци,чехи и поляци да се държат гордо и стоят зад родината

Че 99 % от форумаджиите са непоносимо неграмотни и трябва да се върнат в първи клас да изучат правописа е вярно, НО редакторите??! По-видима, написано без тире, алооу, това е сравнителна степен. Простаци.

докато разни третополови и безполови създания представят България в Европа, нищо няма да се промени, а само по-зле ще става!

Как можа да го кажеш- вторият лифт на Банско не бил важен и България имала по-важни проблеми! Европата се успокои с председателството особено след като разбра че то е поверено на Лилето Павлова. За нея това е нещо като да натъпче 1 (един) километър асфалт от магистрала . Още малко ще кажеш че министър-председател не може да бъде център-нападател?! Срам и позор!

Наско Месечков ли ти го каза, Ковачев? А защо не направиш по-видими харчовете на майка ти като идва да те посещава..и там има интересни неща.

Ковачев, казвам ти го направо- ако не беше партията-майка, да пасеш овцете на ставаш.Особено като те чух как лъжеш за Истанбулката конвенция...ужас. Но от човек - педераст - друго не може и да се очаква.Дерзай със задника напред. Като партийния си шеф.

СТИГА с това европредседателство! КОЙ ПОМНИ преди нас кой е бил европредседател??? А преди него кой е бил, някой знае ли? Дреме им на работещите австрииците кой е европредседател, дали обикновените франсетата знаят? Ами германците? НА НИКОЙ обикнове човек от ЕС не му пука!!! Пука му само на измисления политически елит, който живее на гърба на данокоплатците!

Как ще стане по видима на картата? Като първата държава изцяло завладяна и превърната в територия от ционисткия Нов световен ред ли?

"За мен най-важният резултат, който се постига с Европредседателството, е, че България ще стане по видима на политическата карта на ЕС." Е и. И сега като е видима(но не по) пак сме на последно място по стандарт.

не знам какво ще стане но сега трябва да си луд да живееш в тая гнусна кочина