Симеонов: Протестите срещу кабинката в Банско са саботаж

Причините за протестите срещу втора кабинка в Банско са две: интерес на чужда държава и саботаж от други политически партии, каза Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Протестите срещу кабинката в Банско са саботаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои бяха ДЕОС ? Да се прекръстят с модерната нова и актуална думичка - Gender.

Не е Валери Симеонов,а е Валери Балевски-Винкела.

Никой не може да ме убеди , че защитниците на природата са безкористно убедени в каузата си !

Че ти ко си та някой да те убеждава в нещо, бе шушлек, ай бягай се потапяй в дупката си.

В нормална правова държава този щеше да е в затвора. Както правилно оня образ с видеото от Лондон отбеляза, за шамар 25 000 паунда, а недай боже насилие някакво, " не мой да ме плати". но в България, бабоблъскача е вице премиер.

Това което демонстрира този примат е чиста проба висока корупция. Едни много пари за пореден път прибрани за да се даде възможност на БГ мафиоти да ринат природата на Пирин. Вижте в Бивол за цеко и мутафчийски и как се точат вложенията на хората от собствената им банка.

Докато вицето за демографската криза целува гза на Цко по всички телевизии, статистиката обявява 2017 година, като най-лоша в демографско отношение за България от освобождението насам. Войни, кризи, глад, суша, нищо не може да се сравни с бедствието Далаверий патреота. Най-смешното е когато пита: а зелените що не протестират срещу незаконната сеч, а само Пирин им е в главата. А ти бре, куме, що не свърши за един лев работа докто беше вице премиер? То оградата ли не открадна, то олигарски гзове ли не лза...

Тоя от кой пол е?

От този дето ти шава отзад

кривоглед. мене вижда тебе гледа, що така бе бай амет

По колко билета на ден отчита Юлен в Банско?

Като ученици през 80-те ни водеха на бригада в местността "Беглика". Там всеки младеж изкопа хиляди дупки за борчета на места обезлесени или в скорошни сечища за възстановяване на гората. Сега има само много протестиращи по централни градски улици

По колко билета на ден отчита Юлен в Банско от сегашните лифтове?

tupia narod kato ne moje s drugo da iskara pari iska da unishtoji prirodata koiato e na vsichki zaradi stotinkite deto she mu podvurliat "turistite"

Комуниста винаги е бил най-добрият турист !

abasador

не е ли, време да свалите статията за това некадърно недоразумение от снимката. Не ни занимавайте моля ви с един неграмотник, който мисли само за пари и на който някой измислен от самият него ни пречи! Вместо да приказва глупости да вземе да прочете нещо поне малко за Алпите, преди да я сравнява с родната ни Пирин планина. Давам ти и идея, какво да четеш; Швейцарският ски курорт Цермат (Zermatt) е разполижен на 1605 м н.в. и има общо 365 км писти, които започват от 3885 м н.в. и са най-високо разположените скиписти в Алпите. Австрийският ски курорт Ски Арлберг (в района на Санкт Антон, Санкт Крисоф, Щубен, Лех, Варт и Шрьокен) има общо 305 км писти, разположени от 2377 до 1304 м н.в. За някои от най-известните като; Кицбюел, Зьолден, Вал д'Изер - Франция, Вал-Гардена - Италия, Санкт Мориц Швеицария и... ако продължа със зимните курорти в Алпите, бъди убеден, че няма да ми стигне мастилото! Дори не съм посочил и един ски район в алписката част на Германия! Горната информация е за всезнайковците, дето искат да бъде съсипана и Пирин планина. Лек ден.

Обединените идиоти ще гледат парламент през крив макарон. Ама завлякоха и Атака покрай идиотизмите си,която имаше някакъв шанс да прогресира...

Не управляват,България върви в правилната посока.

САМО ТАКА ТЕ ИСКАМ , ВАЛЕРКА ...!

АКО СЕ ИЗПОЛЗВА КИТАЙСКИЯ МЕТОД ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДЪРВЕТАТА БЕЗ ДА СЕ ИЗСИЧАТ, ВЪПРОСЪТ С ВТОРИЯ ЛИФТ В БАНСКО Е РЕШЕН И ВСИЧКИ ЩЕ БЪДАТ УДОВЛЕТВОРЕНИ. А ЗАЩО НЕ?ПО БЪЛГАРСКИ ОТНОВО ЩЕ СЕ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ ВМЕСТО ДА СЕ ХВАНАТ ЗА РЪЦЕ ТЕЗИ НАШИ ПОЛИТИЦИ И ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ.

50:50, да видим, кой ще изгори, мисля и се обзалагам, че ще да са оп

че сегашният лифт работел с 40% от капацитета си, за да се създава напрежение?

Саботажите, както е известно се преследват от закона, биват гонени , преследвани и предотвратявани от полиция, жандармерия, армия и пр. силови и въоръжени части!И ако наречем всичко, което е против някакво решение на Правителството, саботаж, то... Дали пък точно това не е мечтата на Валерката?!

БСП бяха по-добре те пазят зимните курортите от застрояване на лифтове. Пазеха и нас да не ги посещаваме на времето понеже било социалистическо неиздържано :)

от оградата се прехвърли на лифтовете!Все на стълбове, жици, въжета и мрежи го избива....Скатаджия, кабелар, какво да го правиш, тесен специалист...!

Ако зависи от комсомолците и без икономика дори можем да караме на хляб и сол :)

Какъв саботаж ма,качи се на Витоша да видиш какво е саботаж!

След подобен нанесен позор на "управляващите", и то от нещо, дето носи званието 'вицепремиер', няма никакво оснивание подобно "правителство" и час повече да остава на власт. Яко изложиха България тия от Министерски съвет, и то точно в началото на европредседателството...

Абе проскубан ратус за какъв саботаж говориш? Идеологът ти, сатрапът Сталин пукна преди 64 години и тази дума започна да излиза от обръщение. Като си некадърен вълната ти пречи.

Народа е умствено осакатен вече жалка работа леле мале.....

Вижте само този посерко какъв свиреп вид има само! Абе серсемино защо ми се чини че не защитаваш България ,природата й и народа,за което си в този парламент,а някой голям олигарх искащ да опипа курорта? Долна гадна твар! Вижте го всички вие които му налапахте кукичката с обещание и се писахте патриоти!

Дайте да я закриваме тая държава направо е да се връщат братушките и това е. С толкова духачи не виждам как може да оцелее свободна икономика тука !

Показва тотален срив в доверието на управляващата дружина!Същото се отнася и за желанието на Северозапада да се отдели от Столицата ,не от България

Аз не разбирам защо някакви трапосерковци от София, Пловдив и къд ели още не са се загрижили за горите в Банско. Ако има някой заинтересован да с егрижи за екологията в района, това са местните хора. Който иска да протестира да годи в Банско,. И там да убеждава хората че това, което се случва е много лошо. Ама там може и бой да яде - македонците хич не си поплюват. Ясно е че някой иска да с елегитимира политически. И иска да повтори упражнението от 2013. Ама този път няма да се получи - просто ББ ще ги пусне по тъча. Т.н. "зелени ги знаем - зелени отвън, червени от вътре - като любеници. Понеже вече е компрометиращо да си комуняга започнаха да с еправят на анархисти, антиглобалисти и на какви ли не политически онанисти. само и само да излъжат някого. Но няма да се получи. А ако някой от "автентичното дясно" смята да е "във един и същи строй" с БСП, "винаги във труд и в бой", както с епееше в една песен, на следващите избори и 3% няма да вземе

Симеонов, колко ти платиха Цеко Миневци и останалата мутренска утайка

Банско не може да обслужи всички туристи защото е презастроено, а не защото има малко лифтове.

валери симеоноф е като диво прасе,като види нива и се хвърля с глигите напред!

Този ром (циганин) Валери явно доста е взел от Цеко, че така се "изхвърля"! Този, а и не само той от НС, са за освидетелстване! Крайно време е да се проверява менталното състояние на кандидатите за висши постове в държавата!

последния път след протести срещу др. спорно решение на мс, в което пак беше намесен олигарх, след мъчителна една година на протести и управление чрез влизане през задни входове, падна и една банка. Само напомням, мисля че трябва и малко мозък ....

Ей зелените, къде бяхте като презастрояваха София и продължават да я застрояват????? Явно нясой ви плаща!!! Прав е Симеонов, много е прав.

ти къде беше като се променяха застроителните планове на София, беше ли на публичните обсъждания, подписа ли се че ни с съгласен?

Бях! И на протестите в Младост бях! А ти? И какво стана? Сложиха това чудо фризьорката за кмет! И сега знаеш ли какво става? В общината е хаос, служителите напускат, кметицата не разбира въобще за какво става въпрос, има заведени дела за над 15 милки в съда и ще се спечелят. 3-4 от делата вече са минали първа инстанция и са спечелени. Е това става когато некомпетентни, некадърни и неграмотни хора, яхват протестите и се опитват да управляват. Тук е същото! Въпросните еколози нямат никакво представа за какво иде реч!

Ако концесията пропадне не искам да го виждам тоя Валери. Пак ме изпързаля! Да ходи да се обяснява на руснаците. Аз заминавам в Сърбия, че да мога оттам да разкажа всичко как е в действителност. В България няма как. Питайте Цветан Василев. Всичко е мафия. Вие ако не знаете аз знам. Нали сега са ме хванали мен за кълбетата след като Мустака им избяга. И вас ви държат за кълбетата. Платени лакеи и паркетни еколози. Прави сте ама ви завиждаме, че имате съвест и лице да го кажете а ние не можем. Затова искрено ви мразим. Парите са отделно.

БРЦК

Ахахахха. Много лоши тия хора бре. Що така съботират на симеонов далаверките. И не поддават на кебапчета и безплатна бира.

Този гледа как го правят в Иран, там американците са им виновни, тук руска намеса

При наличие на две министерства правителството на Бойко 3 се занимават с лифта на един кипърски бизнесмен взел на концесия Банско-Пирин планина.Вицепремиера В.Симеонов ,хато Матросовец се хвърля на амбразурата в защита на Кипареца.Той Симеонов ни манипулира,че за 2месеца ски сезон в Банско,банскалии щели да забогатеят и децата им нямало да са на Терминал . Смешник .Пеав е Сидеров като каза,че не са под крилото на Бойко 3 в правителството,за да строят нов лифт на Юлен.Цените на ток,вода,парно газ,горива и продукти нарастват от 5-20% ,доходите нарастват от 3до 5%,а те патриотите хабят енергия за Кипъреца-Юлен.Пълен провал на обещанията им.

Аз пък не разбирам КОЙ нареди да не се отразяват протестите от вчера? В София имаше хиляди души - толкова масов протест не съм виждал от "Орешака" насам! ББ явно го е страх да не падне от власт по време на председателство, но с такива "министри на корупцията" не е невъзможно!

Завират си главата в пясъка. Той и Орешаро си я завираше, но му я изкарахме. И на тоя самозабравен нарцис ще му я извадим от бетона.

Валерко, тъй като имаш опит в рязането на лентички на кенефи, предлагам да отидеш да срежеш лентата наразширеното бетонено гето Банско.

София - Карлуково 111 км., аз ще платя транспорта на линейката и заплатата на персонала в бели дрехи.

Не мога да разбера обаче, какъв интерес има В.Симеонов от този лифт, та така страстно го защитава ?

ОСТАВКА! ОСТАВКА!

ще ви приседне. 48 процента от населението са бедни или имат затруднения с покупка на основни стоки и елементарна издръжка на живота си. 40 процента са с проблеми при отоплението. Вижте бедността и не ми казвайте, че с лифтове ще я решавате. Целта ви е друга (корупция естествено) - да пуснете пак за застрояване Банско и района, да стане това новия слънчак, да вдигнете цени на имоти, да лапнете комисионни. Защо лифта не е държавен. Пистите също държавни. Чисто държавни, 100 процента. Някаква ваша мафиотска офшорка пак. СТИГААААААА. ОСТАВКИ.

Измисленият от Борисов вицепремиер Валката -свалката с бръщолевенето си по БТВ стана за смях и на децата.Прост и нагъл политически борсук и смешник хотелиер.

г-Н МИНИСТЪР НЕ САМО В РЕЗЕРВАТИТЕ ИМА ВЕКОВНИ ГОРИ. НЕЩО СИ В ГОЛЯМА ЗАБЛУДА.

Нещо ми намирисва на колективен иск и дело за клевета и обида на вицепремиер срещу собствения му народ.

Жалък.е забогателият Симеонов Валери. Той бившият офицер при соца ,да не различава днес протеста от саботажа.Колкото Бойко е американски астронавт,толкова и Валери е патриот.Той тариката си построи за 27години семейният комунизъм.

Някой беше казал нещо от сорта :"Егати държавата щом аз съм и вицепремиер."