Порожанов обеща храните да не поскъпват

Не се очаква увеличение на цените на хранителните продукти, заради поскъпването на тока с до 60%.

Обратно в новината

Коментари - Порожанов обеща храните да не поскъпват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://link/wiki/ListofsovereignstatesinEuropebyGDP(nominal)percapita Чудя се просто, как така в Люксембург, Норвегия и Лихтенщайн БВП е 15-16 пъти по-висок от нашия, а токът е няма и 2 пъти по-скъп от нашия??? Тея от мин Фин и ДКЕВР на нас краставици ли ни продават

ВБА

От обещания глава не боли казват мъдрите хора, но да му мислят потърпевшите след такива обещания тоест, консуматорите. То другите си го пишат на първо време, с колко %, ще се повишат цените на млякото, яйцата, хляба и..., но Порожанов не е отворил, още вестниците и не е видиял коментарите на експертите по въпроса за цените. Лъжите вече не хващат декиш, но някои си продължават по инерция с тях.... Някои казват, че 2018 година, ще бъде година на високите заплати, но нищо не споменават за високите цени, които ни очакват така, че танто за кукуригу, а народа окончателно, ще изкука...

Порожанката да не е станал бакалин , пропущил съм обстоятелството.

Увеличаваме цените на тока , но тава няма да се отрази на сметките ви за същия този ток.

За сведение и информация на модератора - Няма толкова силни думи с които да нанесеш обида на гербираси , железобетонни са , непробиваемо тъпи и нагли.

"Не се очаква увеличение на цените на хранителните продукти", защото те вече са увеличени предварително.

" Имаме стабилизирани цени в животновъдството, но драстично увеличение няма да има, каза Порожанов. " Ако под стабилизирани цени имаш предвид постоянно нарастващи то да така е?!Как иначе ще се продава едно нещо ако то не е безбожно скъпо,най-вече ако продукта е свързан с празник?!Като по тази логика се ръководят тия нещастници забрави за намеци за "стабилизирани цени". "В производството има и много субсидии и предпоставки за повишаване на цената към преработвателите не би следвало да има, категоричен беше министърът" Издънка и половина!Хем прави предположение че няма да има нарастване на цената,хем е категоричен.

Че къде са храните!? Или на ония замразени и опаковани в шарении лайна, продавани в МЕТРО, КАУФЛАНД, БИЛА, ЛИДЛ и всякакви други боклукчарници, вие им викате храна?

Аз му вЕрвам,бе.И на Боцо вЕрвам и на Цв. вЕрвам и на ГРОБ вЕрвам......ВЕрвам в капитализЪМЪТ и демокрацията.

Тока ни е 113 лева,този месец сигурно пак ще е толкова висок.Не се и учудвам !

НЕЩАСТЕН ЛЪЖЕЦ !!!

Дааа, изтърканите мантри, че ПАЗАРЪТ...борсите....водели до намаляване на цените нещо никъде в енергетиката в Европа не сработват! Трети енергопакет? Досега цените за потребители на природен газ в ЕС са се повишили средно с 110% БЕЗ повишаване на цените на Газпром! Много алчен тоз "пазар" бе!

НЕДЕЙ да обещаваш неща , които не можеш да изпълниш , защото ще ти лъсне НЕкомпетентността ,и утре ще се оплетеш в един куп лъжи и обяснения , и после пак оставки !!!! По-добре си трай !!!

Цените на храните ни са по скъпи от в цяла Европа,какво става?!?!!? Всичко стана много по скъпо от западна Европа дори,а заплатите ни са десетки пъти по ниски от тамошните!!!! Къде е това увеличение на доходите,къде го видяха лъжливите крадливи управляващи?!?!?!?Увеличават се доходите само на мутри и престъпници,далавераджии и робовладелци,на работещите роби им се е*ава майката от всякъде!!!! Ами няма да остане нито един българин тук,всичко живо ще избяга,тук не се живее!!!

И как няма да се вдигнат цените на хранителните продукти, след като цената на водата вече се вдигна, а ни обещават и "щедро" повишение в цената на тока? По стар навик от соцвремената се вдига много шум за минимално повишение на доходите, но повишаването на цените дискретно се премълчава. Фактически - обедняваме!

Последно - няма да има поскъпване или няма да има драстично поскъпване? Щото това са различни неща.

Ами то те ежедневно си поскъпват така че таквиз приказки са от типа - приказвам да не заспя...

порожанов,ти с всичкия ли си? За тебе и другите престъпници като тебе,това е без значение.Нали си се нагушил ЯКО.

Така вдигат доходите в България,чрез тотално дране!!!! Демек доходите пропадат,не се вдигат!!!! Вдигнаха само минималната с 50 лв,но с инфлацията двойно повече ни взимат!!! Тук ще става все по зле и по зле,тотален геноцид...

РЕГУЛИРА ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ ??? - ПИТАНЕТО Е ОТ КРАВАРКАТА В ЛЕВИЯ ЪГЪЛ.

Ъхъ, ти продължавай да не очакваш, ама само за сведение - поскъпването вече се случва! Ама от студиото няма как да го разбереш - трябва да се поразходиш по магазините!;)

От приказките на Порожанов до щандовете в магазините пътят е дълъг и трънлив.

А цената на парното няма ли да повишават отново, че е много евтино?

Един пък ,друг /преди изборите/ ни обещаваше минимална пенсия от 300лв. ,и ... ето ,че тя стана 600 ;-))) И "казано честно всичко ни е на ред"!

да увеличиш тока с 60% и да твърдиш че цените няма да скочат си е опашата лъжа,или тоя е пълен неграмотник и е редно да си фърли оставката. Как ще гарантира такова нещо Порожанов след като живеем в пазарна икономика и фирмите произвеждащи храни са частни? Ако не увеличат цените те че фалират ,или пък трябва да съкратят работници за да запазят цените. Не е възможно Порожанов да твърди подобно нещо а журналята да блеят да не му зададат тези въпроси. Като прибавим и покачването на цената на водата ...храните ще имат драстично покачване. Политиците са лицемери,охранявани в лъжите си от журналисти.

goose

Да бе, хлебопроизводството изобщо не ползват ток, хладилните камери в месопреработването и те работят на газ ... Няма как да вдигнеш производствената цена с 60% допълнителни разходи и това да не се отрази на крайната :-)

Купувам един модел френско сирене от един конкретен магазин на една от веригите вече 10 години от 2013 до сега цената му скочи двойно. Както и на нашенското. И не мога да се сетя какво е поскъпнало последните 4 години, защото изкупната цена на млякото не е мръднала съществено.

goose

Да започнем с "френско сирене" :-) Колко пъти се увеличи цената на международния транспорт за това време? Колко пъти се увеличиха разходите за труд във Франция с последните им "социални" закони? За сравнението на цената на вносна стока с изкупната цена на млякото в България пък изобщо няма да споменавам.

Повечето стоки са внос. Можете да го прочетете на всяка опаковка. Но така или иначе цените се вдигат често.

Кой те слуша тебе бе сулек. Иди и виж в магазините какво става!

Kак бе идиот няма да поскъпват след като поскъпват суровините?????Значи тока и водата и газта и мрз и осигуровки скачат ама ''няма'' да повлияят на производствата защото те ''не'' ползват такива неща

Колко трябва да скочат тока, водата нафтата и осигуровките за да се вдигне цената на дребно 2 пъти? Не може себестойноста на 1 кг хляб произведен от домашната ми хлебопекарна да излиза наполовина на 600 грамов купен от магазина. Дори да си сметна 5 минути надница с осигуровки (толкова време трябва да се зареди пекарната с брашно и след това да се измие), пак цената е фрапантно по- ниска

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ДАДЕ ТОВА ,КОЕТО АЗ МОГА ДА ТИ ОБЕЩАЯ! Тока се вдига. Водата се вдигна. Горивата се вдигнаха. МРЗ се вдигна. ИНФЛАЦИЯ ... АБЕ... НЕМА! И цените на месото ... И на яйцата... Абе ... вълци нема.... Спете спокойно деца!