Ад и хаос в резултат на мощна буря в Европа (Снимки, Видео)

Мощна буря с пориви на вятъра на места до 160 километра в час връхлетя части на Западна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Ад и хаос в резултат на мощна буря в Европа (Снимки, Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ад и хаос в резултат на мощна буря в Европа"..... Забавлявайте се деца мои....

Важното е да се молим за демокрация и да се уповаваме на евроатлантическите ценности в такъв изпитателен миг..

А в България "ад и хаос"причиняват политиците крадливи.Унищожиха всичко.

ПРИТЧА ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА Веднъж мишката забелязала, че стопанинът на фермата е сложил капан за мишки. Тя разказала за това на кокошката, овцата и кравата. Но те всичките и отговаряли: - Капанът за мишки е твой проблем, а не наш! Малко по-късно в капана се хванала змия и ухапала жената на фермера. Опитвайки се да я излекуват, сварили на жената супа от кокошката. После заклали овцата, за да нахранят всички, пристигнали да навестят болната. И накрая заклали кравата, за да нахранят гостите, дошли на погребението. И през цялото време мишката наблюдавала от дупката си и мислела за нещата, които са чужд проблем, докато не станат твой!

Нали мечтаят за ток от вятъра ето колкото искат!!!

иде Содом и Гомор за разврата дето тъне в разпадащия загниващ капитализъм.

Наистина е разврат за съжаление. Нормалните хора вече със свещ търсят НОРМАЛНА жена или НОРМАЛЕН мъж, с когото да създадат семейство. Много е трудно, почти невъзможно вече.

За бурята е виновен Путин и никой друг...

Най-накрая да се появи човек с тънък хумор!

Имах курс преди коледа до ирландия и още тогава времето беше страшно ветровито и скапано ,още на кале имаше силен вятър който можеше да те събори на земята а фериботите как се справяха с тези вълни беше цяло чудо. Учудващо е че въпреки лошото време на терминала на Кале беше пълно с тъмнокожи емигранти които ги гонеше полицията около камионите през цялото време , драпат към англия сякаш там ще ги хранят с мед. :)

има и много руснаци сред тях ,а што всички те не драпат а бегат от руссия даже и при уясни бури

баце Коко

Мангал шибан веднага ще ти обясня...причината тарамбуките да не смеят да бягат в Русия е , че руснаците много яко ги бият и им разбиват муцуните...

ЗАПАДНЯЦИТЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТОВА КАК НИЕ ЖИВЕЕМ. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО СТАВА У ТЯХ.

кат мечтаеч за руски у...и кво дирич при нас незадоволен взимаи овчарскя бастун и марш у русся прост болшевишки кратун

баце Коко

Аве мингянин недошибан, от кой смрадлив кенеф изпълзя пък ти бе??

Русия била победила в Сирия: "Боевики исламистских движений 31 декабря совершили нападение на российскую авиабазу Хмеймим в Сирии, уничтожив несколько самолетов" ???

Както е казал навремето Марк Твен. Слуховете за моята смърт са силно преувеличени така и ти не бързай да се доверяваш на всеки злостен слух за загуба на Х броя руски самолети....по добре се огледай за да видиш какви неграмотни циганьори тролят в твоя отбор...аз ако бях на твое място щях ужасно да се срамувам , че от Козяк-16 са се принудили да ползват услугите на полуграмотни мингяни ... единственото ти утешение е, че сред тях си досущ като лилия която цъфти насред миризливото блато ..

pmotikov@abv.bg

Нещо се подмазваш, не знам защо, инак малката дъщеря е лекар в Дюселдорф, аз успях да завърша делото за наследствения апартамент в София, купих си приличен двустаен за 32 хиляди евро в сателитно(градски транспорт) на Дюселдорф градче. Който не вярва, че в Западна Германия могат да се намерят прилични жилища на невисоки цени, да влезе в real estate, та да се убеди.

pmotikov@abv.bg

Не обичам да си губя време с четене на тъпотии, препрочитам "Истоки и смысл русского комунизма" на Бердяев, изключително полезно четиво, препоръчвам ти я, вместо да си губиш времето да четеш и пишеш глупости.

Франция и Холандия си позволиха открито да злословят и плюят срещу България и сега са наказани. Следващия път преди да се изказват неподготвени да се замислят, ако не искат да им се случат и по лоши неща. Не е зле да си погледнат в задния двор при тях си преди да отвличат вниманието от собствените си проблеми другаде! А колкото до катаклизмите, те тепърва предстоят - прегледайте какво е предсказала Слава Севрюкова и Едгар Кейси за да се уверите, че каквото има да става, то ще е от тук насетне.

Аве "Козяците" как все не успяват да си напазаруват свестни "тролове" та поне човек да не се затруднява при разчитането на негодните постинги на настоящите им слуги!?!?

Абе византиец коминтернофски, нещо си ме споменавал във форума, така ми съобщиха от Българското Посолство в Кипър ???

баце Коко

Оооо Иречек къде се загуби бе човек?? Стягай се и помагай на вашия "Козяшки" планктон, че съвсем изнемощяха завалийте...

налиташ им здраво на козите даже жена вече не полегдаш явно чтом все тука за козае дупе мечтаеш ,а русски коч

аве на козите ама и те не ти пускат вече са часна собственност и и от козенедоеб.. пардш тука овчарските си простотии от ткзсарско, време кога те задоволяваха 211 козета

тепърва ще разбере европа какво е българското председателство

Министър Ангелакова ще подарява ГУМЕНИ ботуши и гумирани дъждобрани ( на 2 СИНИ вертикални линии знака на Министерски съвет проекция на Израелския флаг ) и по1стирка стимоб на височайшите гости както и трансперанти 10х2м с нейния образ да го слагат на крайбрежните плажове да ПЛАШЯТ бурята и духовете на викинги нормани и брити

Веднага БТВ и Нова да организират СМС кампания дари 1 ЛЕВ в помощ на "бедните" и пострадали ШВЕЙЦАРски граждани .Богати българи с 510 лева заплата и вие милионери пенсионери с 200 кинта пенсия дарете с текст Лилава Крава 1777

за да си ТУК И да коментираш си100%Дебил,розов ,мека китка,и всичо което може да досети човек

Елинор /Аквитанска/ е била сербез жена! Явно е така!

Бах тоя Путин.

с това изтъркано и примитивно волгино-донско чувство за хумор??? Па иди.тите рашофилистици изпадат в нирвана и в екстаз пишат плюсове ???

Малко трудно те разбирам, ама можеш ли да кажеш кой е виновен? Посочи!

да,много беше страшно кацането в Цюрих днес.Много народ напълни пакетчетата в самолета,но пилота се оказа наш човек :)

полет от Мадрид до София.....доста време мина от времето за кацане.....на пистата виелица и обилен снеговалеж....пилотите приземиха самолета като по учебник....мъжки момчета бяха,не меки китки.

Глобалното затопляне продължава... усилено!!!

има господ ...лошото е че пак сиромасите ще са по потърпевшите ...

Потоп в Европа, бяха предсказали Ванга и Нострадамус за 2018 г. Ето, че се случва!

Изключително трудно е да се разшифрова Нострадамус, а ти знаеш какво точно е казал?! Баба Ванга никога не е казвала по години какво ще се случи в България и света, така че това са евтини измишльотини, които прости хора като теб разпространяват.

Баба Ванга взеха да я цитират и на Запад. Учудващо.