Изграждат система за мониторинг на лекарствата

Проектозакон предвижда изграждането на информационна система за мониторинг на недостиг на лекарствени продукти, уточнява министерството на здравеопазването.

Обратно в новината

Коментари - Изграждат система за мониторинг на лекарствата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фирмите търговци на едро със забрана за износ на определените лекарства. Всички аптеки, продавали лекарства на търговци на едро да остават без лиценз за дейността, катинара завинаги. Има начин, само че парите, които се въртят от тази мръсна дейност са толкова много, че на никой не му стиска да каже стоп.

ако изградите истинско ПРАВОСЪДИЕ щее по-евтино. ефективно и бързо......ама май не ви стиска да си затворите определени вратички

Това е само симулация , няма да спре престъпната схема защото много отговорни хора лапат от нея !

Хахахахаха, смешници...

Kalin

факт е че се прави реекспорт и експорт на лекарства от България към други държави.По интересното в случая че явно тези фирми печелят а въпроса е щом те печелят как така цените на дребно у нас на лекарствата са по високи от другите държави???Никой не говори за това а все се пее че се изнася.

Ами явно не всички са по-високи, за да ги изнасят.

Kalin

Не мисля така просто здравните каси там плащат по добре това едното и другото печалбата и ДДС то там е по малко.Така че проблемите са у нас а не в фирмите които продават

za koi pat

DIR, някои коментари може да не са лицеприятни, но изразяват мнение и другата гледна точка.

Поредното ЩЕ!

Калпазани калпави.Само заради случващото се в здравеопазването не трябва да излизате от затвора

Защо чак сега ??? Когато хиляди умират заради недостиг на лекарства !!! Качулката е вече безмислена ,господа управляващи!