Унгария и Полша искат гласът им да се чува в ЕС

Унгария и Полша искат гласът им да се чува силно при определянето на бъдещето на Европа и твърдо отхвърлят системата на мигрантските квоти, каза Виктор Орбан.

Обратно в новината

Коментари - Унгария и Полша искат гласът им да се чува в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та значи Полша ще се занимава с проблемите с опазване на Украинската граница и интегрирането на украинци, а ние с Гърция, Италия и Испания с африканци и азиатци. Полската позиция е изключиетлно антибългарска. Щели да помагат да са опазва границата ни, ама като не я опазят няма да помагат с хората. ТЕ достатъчно правят, че приемат украинци. А защо не се сменим? При нас идват украинците при тях африканците и азиатците? Най-парадоксалното е, че хора, които се представят за български патриоти са фенове на полската и унгарска политика, която всъщност е изключително егоистична.

Полша и Унгария винаги са били по европейски страни от нас. Сега е момента да протестираме и искаме изравняване на българското законодателство с европейското - права на потребителите, права на хората с увреждания, и прочие....

АБЕ МООЖЕ ЛИ ТАКАВА ПРОСТАЩИНА БЕ, ДАМИ И ГОСПОДА? БОЖЕ, СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ! А СЕГА НЕКА ИЗСЛУШАМЕ ЕДНА ПЕСЕН НА ТАЛАНТЛИВАТА ЛЕЙДИ БИ!

Може и да искат да им се чуе гласът, ама нямат еврокомисари,така че е безпредметно да се обсъжда тази тема.

айде бе!

Всяка дъжава-членка има еврокомисар. Тибор Наврачич е за Унгария с ресор образование, култура и спорт. Елжбета Бенковска е за Полша с ресор вътрешен пазар и индустрия.

Де го Викор Орбан-политик и лидер от световна величина, де го банкенския тарикат и наркотрафикант.

В същото време когато Полша и Унгария се борят яростно срещу заговора за ислямизация на Европа чрез насилственото заселване на "бежанци", то нашата продажна герб-върхушка ни наложи силово т.нар Истамбулска Конвенция за травестити и убива целенасочено България като част от Световният Ционистки Заговор. Затова трябва да бъдат отстранени от властта.

Абе никой мохамедани не ще да ходи при тях , не щот са страшни, ами са много мизерни. Напротив поляците драпат към запада , където е пълно с мюсулмани Неясно с кво се борят, освен да промиват мозъка на и без това оскотелия си електорат, който им е нужен тъп да векуват.

Ако беше нормален, щеше вече да си отчел, че не ти вървят простотиите тука и да си измел. Кретен.

Да бе, те поляците и унгарците реват за мюсюлмани ама мюсюлманите пусто не ходят при тях ами бягат в "хубавия" заПАД. Дерзай с простотиите може и да изкараш за баницата днес боклук.

Полша и Унгария се развиват икономически и отстояват интересите си, без да им пука какво мислят путя и западните хейове, а родните гейберасти се надупиха за пореден път...

Абе стига майтапи , тия без запада са кръгли мизерници. При това от най-долните, само цоцат , а нищо не допринасят и само плюят откъдето влачат като лисигерит Никакво достйнство. Само циврене и правене на мъже пред бежанците , които пък вискомерно подминават и не щат да чуят за тези мизерници и такета и мислят че имат право на по -добра съдба от тези нещастници . Иначе 38 милиона смели поляци се насраха да се молят западът да ги пази от Путя Къси. Жалка история подобна гръцките хрантутници. Гърците поне са осъзнали ползата от бежанците като евтини слуги, тези обаче са по -ниско от бежанците и по-скоро се опасяват , че те ще са им слуги и може би с основание, щото за нищо не стават и вървят ментално назад , въпреки че вече 20 години влачат за търбуха от Европа, ама на акъл нищо не довлекоха , даже олекнаха.

се иска и ти да се наредиш до тези истински мъже на снимката,знаем че си страхливец и маикати меркел не ти дава ,но поне се опитай ,ейтъй ,колкото да ни излъжеш че и ти имаш топки в гащите

ТАКА Е МУТРОКРАТКИ, САМО С ПРОСТИТУЦИЯ В БРЮКСЕЛ И ТРАФИК НА АМЕРИКАНСКИ ХЕРОИН ПРЕЗ САРАФОВО НЕ СТАВА :)))

Ето това са истински политици и истински патриоти, които защитават народа си от еврогейските простотии. А наш Бойко Борисов ще ни прави държава на педалии, третополови и всякакви полови извращвния. Заедно с полово неориентираната си министърка Екатерина Захариева, ще натресат на на православна християнска България, спуснатите от САЩ морални норми на сатанистката секта, която управлява там. Какво ли няма да направи човек, захапал мръвката. Да не го9ворим как започват унищожаването на Пирин планина. Ами далаверата с Булгартабак. Където унищожиха суперпечелившо предприятие, като първо си го продадоха на своите хора. А сега го закриват. Носещо десетки мили9они печалба и година след "приватизацията" вече е на няколко милиона загуба. Толкова фрапиращо, че да попитаме Бойко Борисов, в кой отбор играе. Явно не е в Българския. Само за месец това правителство стана антинародно.

НЕ ЖЕЛАЯТ ЖЕНИ С ЧАРШАФИ И ЗАБРАДКИ ПО ГЛАВИТЕ И С ОБИЧАИ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ НА ЗАД

Докато Унгария и Полша отказват квотите за мигранти, България тихо и кротко приема трети пол. Някои имат политици, други - тикви.

са гласът на здравият разум в ЕС! Чудя се обаче какво ще стане когато Франция, Германия и Италия раздадат паспорти на дивашките орди и ги направят свои граждани? Тия шоколадови до черносини западноевропейци ще могат тогава да пътуват и отсядат където си поискат, никакви квоти няма да ги ловят.

те нама да идат в Полша и Унгария!Франсетата са с по-висок стандарт!

Който е в Шенген да му мисли тогава какво го чака.

БРАВО О Р Б А Н Е!!!!! ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА, ЗА ДА СИ ЗАЩИТАВАШ НАРОДА!!!! Б О Й К О, А ТИ СЕ УЧИ КАК СЕ БРАНИ СОБСТВЕНИЯ НАРОД, ЗАЩОТО АКО НИ ОСТАВИШ В РЪЦЕТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЕКИ. КИТКИ, НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ИДВАТ НОВИ ИЗБОРИ ЕДИН ДЕН И ТОГАВА S.O R R Y!!!!! ЩЕ ИМА ДА СИ СКУБИШ КОСИТЕ, ЧЕ НЕ СИ ИЗБРАН!!!!!

Сидере, не са притеснявай толко, ша земеш да получиш диабет, бе войводо.... Той друг шанс няма да има , споко....

А у нас Боко не иска.

Вчера ми направи голямо впечатление, какво ми каза един хърватин: Ние славяните сме толкова велики, че ако се обединим, можем да управляваме света, а се кланяме на саксонците.

Обикновен путинистки тролинг , важното е да вървят традиционните руски пропаганди, първо хърватите не се смятат за славяни, там доминира идеята, че са скити и местни племена. Второ винаги са били част от западната култура. Трето , така се обичат със славяните от Юго Славия, че при първа възможност я напуснаха без да искат да чуят за славяните сърби и славянската идея, дори водиха война за това . Достатъчно е да видиш един мач , който и да е спорт , за да разбереш ,че мразят сърбите и славянството повече от всичко. Там толкова тъпи хора като българските русофилистици и затова се радват на три пъти по-висок стандарт и самочувствие от балканските славяни на изток от тях.

Не е така. Кот кажат началниците.

Унгария, Полша и Словакия... това е ядрото, което е белег за РАЗПАД на ЕвроГейския съюз. Жалко, че ние не се присъединяваме към тях. Дори Чехия нещо се ослушва напоследък!

Кот кажат началниците.

Ние нямаме такива претенции - други говорят от наше име. Затова сме цъфнали...

изобщо създаването на квоти е корупция, та ако сте и квоти за ''жени'', каквито има в германия. всички граждани са равни пред закона. закон си има и се дежства по законен път. такива, канали, квоти, частни спогодби и т.н. свързани с миграция са незаконни. миграцията е свободна и гражданите са свободни по закон. съюзът е икономически. например: искам да емигрирам в полша - ами търся си работа. ако някои ме наема се установявам и толкова. ако има проблеми има полиция, съдилища, консулски отдели и т.н. никон не може да задължава никои да приема на работа и/или да установява някои постоянно, а особенно гражданин кожто не е член на еу. от една страна уж всички са равни, а от друга стават привилигировани с квоти за мигранти според националност, религия, пол и т.н.

ние ще ги вземем де ... за едни имигранти да си разваляме рахата с европа и америка ...

"Само суверенни държави могат да решават кого да приемат и кого - не" Е, при свободолюбивите е така. Охранителят на Меркел има други задължения.

наш Путьо де го? Оди да се лигави на оная немска бабуля.

Тези коментари, ако не ти харесват, не е задължително да ги четеш, но ако ти забраняваш и на другите да ги прочетат, ето тава е фашизъм, Не на фашизмът. Не на "хората" с болни мозъци.

Браво на Орбан! Истински мъж с топки и кураж да се опълчи на Евро-гейските чиновници!!! Де да имахме и ние такива управници!!

И навремето е било така - полският крал и унгарският войвода Янош Хуниади са воювали за християнството в България, а българските боляри са подгъзували на султана.

Добре е това което казва Орбан, но на негово място не бих имал доверие на поляците. Н и к а к в о.

Ти за поляците не мисли... Явно не ги познаваш... Те бяха тези, които спасиха сегашна Европа от турците...даже няколко пъти..... Ти по-скоро гледаи и виж добре , че от България нищо не става...

Никога не се изказвам със сигурност за нации сред които не съм живял най малко 15 години. Мой принцип.

Władysław III, also known as Władysław of Varna, was King of Poland from 1434, and King of Hungary and Croatia from 1440, until his death at the Battle of Varna.

Цитата е от ВИКИ..., но аз никога няма да забравя когато преди повече от 50 год. бях на море във ВАРНА само с баща ми и едно от първите неща които той направи беше да ме заведе на музеят гробница(тогава си мислех, че наистина е погребан там) на Владислав(Ягело) Варненчик.

И ЗАЩО???? Можеш ли да си по-специфичен????? Факти????? Така всеки може да твърди всичко.... Поне аз лично не виждам нищо в твоя подкрепа...опровергай ме ....???

Няма платформа за дискусия преди да си живял с тях в тяхната държава и да ги познаваш много добре.Едва тогава можем да сме съгласни или не в схващанията си. Мога само да ти кажа, че докато Орбан ги подкрепя ще са в приятелски отношения, но с поляците приятелството и интересите са като с достлука- на коляното- ако знаеш тази поговорка.

БЪЛГАРИО!!!!! Гледай и се УЧИ !!!!! Ако не можеш да се научиш ... Просто повтаряй.... ТОВА са Държави със САМОЧУВСТВИЕ и вярна визия за бъдещето на Европа. Хайде изненадай еврогейците и застани в Четворката. Сега си Председател на ЕС - поне ще направиш вълнички по повръхността на блатото... Така се започва промяната....

го имаме самочувствието но на гол тумбак..

Всяко начало е трудно, та било то и "на гол тумбак", "Целта оправдава средствата..." и "Като не участваш в лотарията, не питай що не си спечелил"....

Евала им правя! А на боко шайката търчи да признава третопошови и всякакви подобни извращения. И за всичко ни казват те от ес-то искат така. И после защо все повече българи започват да се отвращават от този съпз. А на боковите почитатели като не им харесва ни казват че сме платени от путин тролове. Не знам защо кохато държиш на семейството и православното християнство трябва задължително да си платен. А на Орбан ще мулажс, че ние приемама на поразия измислени конвенции и пак гласа ни не се чува.

Бъдещето принадлежи на смелите, не на послушните. Но Бойко Третиполов едва ли ще проумее това.