Обявени са 92 вакантни длъжности за военнослужещи

Обявени са 92 вакантни длъжности за военнослужещи във военните формирования на Сухопътните войски, Съвместното командване на силите и гвардейската част.

Обратно в новината

Коментари - Обявени са 92 вакантни длъжности за военнослужещи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този картоф няма вина. вина имат преди него. ходихме и се уверихме, само, че на други места преди 10 години, остаряха, никога няма да забравя един наш дошъл от село казанлъшко, купил до нас, до майка ми апартамент и работещ в поделение, ТВОЯТ Э като го приемат в системата ела ми се обади, а сега викал на съпруга ми, ако иска веднага ще го уредя. боли ни най-много, когато ни говорят хора , демек думите, като не знаеш от кои сме, как смееш така да ни говориш, дума дупка не прави, но като го виждаме селяндурина, яд ни хваща. питай, разпитвай и тогава обиждай, селундурина си е чукундурин откъдето и да го погледнеш. то дрехата не му е дреха, не му завиждаме. имал пари, нека си ги носи в гроба си парите на бабите и дядовците си, а обноски никакви. на кравите и телетата и овцета, там не се изисква образование, в бг така преди години, колкото по прост, толкова по - търсен, а сега ела те си, да не са луди, да си дойдат. да са мислили навремето. и били сме в поделение : 55430, и в системата, ало село казанлъшко, какъв чеп правиш в моят роден край, от 1923 , т.е. 1925 сме си купили къщи от турците заминаващи за Турция, първо питайте и тогава обиждайте, проучени сме, ама иди им кажи на селяците...искали в банка , да си красив, да си проучен, бълг.мюсюлманин много проучен, а след време в банка си назначи туркиня, резил сте всички, простащината , а Каракачанов си е много умен, не съм фен на партията му, а съм фен най вече на нашият Капитан Петко войводата. Хубав ден!

Под тоя картоф няма да служа! На всякакви простотии се нагледах в "славната" българска армия, но тоя доносчик и предател да ми е министър просто няма да я бъде! ПОЗОР за всички българи, които допускат такъв тип да ни е военен министър, аз си бия камшика от редиците съвсем скоро, а вие си търсете войници и офицери, които да могат да си подложат честта на такъв!

кат ги наберем и тез 92 бройки и стааме най силната армия на натото! Ако не беше токова жалко, щеше да е смешно!

дано не стане война, щото загубите от наша страна ще са само офицери!

болшинството са пумияри и лизачи!Нов бардак със стари курви не става- не е случайно,когато комунистите вземат властта сменят офицерският състав!При навлизането на демокрацията или приемането ни в нато само ограничиха достъпът до секретна информация на част от офицерският състав ;)

Ми то от четата останахте малцина.

Под командването на НАТО - не, благодаря, пропускам този "златен" шанс ! НАТО не е моята организация ! Не искам да си слагам грях на душата !

не съ запишеш във въздушно-космическите войски.. или не пускат по желание.

"Обявени са 92 вакантни длъжности за военнослужещи" Шкембо войвода ще си ги намери сред третия пол.

Сега армията ни ще стане 15092 души.

Още малкочка да посъберат и могат да ги водят на футболен мач на стадион '' Васил Левски''.

За хайдушка чета се записвам , иначе не.

"10 за офицери, 2 за офицерски кандидати, 7 за сержанти и 4 за войници." Като оставим смешната бройка на страна се сещам за приказката "много вожд, малко индианци".

министерската е заета от школник няма място за нас.

Ама аз не ща в сухопътните. Искам в "сухоземните".

ако съществуваше 12 мотострелкови полк можеше и да се кандидарирам,ама вие затрихте най големия пазител на държавата от турската агресия,а там бяха най добрите и диви бойци на НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,и турците не смееха да шукнат,а вие го заробихте заедно със защитната ни линия крали марко,БОКЛУЦИ МРЪСНИ СЪСИПВАЩИ ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТО НИ ВАРДЕШЕ ОТ ПЕДЕРАСТИЯТРА НА ЗАПАДА,АРМИЯТА

Вардил си...по цял ден си мел плаца и си лъскал техниката с нафта какво си вардил...фатмаците докато лющат белот

това изказване издава гейчето което никога не е служило за родината и сега си скубе веждите с помощта на мама проскубаната

Крали Марки не беше ли защитна линия направена със зарити в земята немски танкове от 2та световна? За ква турция това би било проблем? Само за такава дето има копия и стрели.

и кой даде знак за изтриването на истината за бг армията и агонията на натовската ни армия,някога турците ни имаха за равноправни бойци,а сега в нато дето оня с трабанта ни вкара и комунистите одобриха ни имат за путки,а беше време когато 2 милионна турска армия трепереше пред 200000на БЪЛГАРСКА АРМИЯ,И НЯКОЙ ИЗТРИ КОМЕНТАРА

Набор съм на Волния,който,когато 99% от БЪЛГАРСКИТЕ МЛАДЕЖИ СЛУЖИХА НА РОДИНАТА! А,Волен се е скатал,като се е направил на...болен.... По него време в БНА служиха дори синовете на така оплюваните партийни ,,велможи"....Поне аз съм служил лично с Пламен Кубадински и сина на Трендафил Мартински в Трети район на НШЗО,,Христо Ботев"-Плевен....1975-76-та! А за скромността на Владо Живков и принципността на ген.Неделчев/Чочоолу/,посетил за да накаже лично палавият си син,служили години преди мен....се говореше с преклонение! Втората година бях в Легендарният 12МСП Елхово....танкист ,ком.взвод Т-34/за да не ме обвините,за ,,връзкарство"....Такива в Елхово не пращаха.... В запаса дослужих още поне 6-7 месеца,в годините до 1995-6-та.... Вече съм извън отчет... Трагедията е,че и ,,запасняци"....НЯМА.... Каракачана,да извика Волния....вярно побелял,но доказано здрав,щом става татко на 60 и го прати да излужи патриотичният си дълг към Родината.....НАЛИ Е ....,,ПАТРИОТ"!!!

Ако ще нападаме Русия се записвам.

ИМАШ ЛИ ПАМПЕРСИ

хъмви, а ти..

Умрелите разправят се насирали еднократно.