Берлускони издига Тото Кутуньо и Ал Бано за депутати

Партията "Форца Италия" и нейният лидер Силвио Берлускони, смятат да издигнат за кандидат-депутати певците Тото Кутуньо и Ал Бано на предстоящите избори.

Обратно в новината

Коментари - Берлускони издига Тото Кутуньо и Ал Бано за депутати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Storen

Интересна позиция на Дир.бг. Партията на Бепе Грило бореща се за директна демокрация и граждански свободи била "популистка" а тази на Берлускони (доказан и осъждан мошеник) които традиционно прави "шоу" политика била "дясно-центристка". Чудя се от къде ли може да идва това объркване в понятията :) Не очаквах че "пет звезди" са толкова напред в Италия. Дали няма да станем свидетели на нечуваното - партия представляваща интересите на обикновените хора да вземе властта в голяма европейска страна?

Някой спомня ли си за видната италианска дупетатка Чичолина?

Взе ми думите от клавиатурата! Щях да пиша ,че е готова мумия и няма опасност да се разложи ,ако му се случи случка!

Сега вече животът на италианците ще стане песен,но не е много сигурно!Но пък при тези проблеми ,дето имат какво им остава!Пей сърце!А в Брюксел тази година със сигурност ще реват!Като си нямат такива певци...- а и не могат да пеят !

Какво нещо са болните амбиции, да си заприличал на восъчна кукла, на мумия от мавзлолей и да продължаваш да се напиняш за власт! Отдавна му е време за пенсия ама пуст мерак!