Таня Андреева: Няма ”трети пол”

Лекар съм, акушер-гинеколог. Виждам всеки ден как се раждат децата - момичета и момчета /женски и мъжки пол/. Няма трети пол.

Обратно в новината

Коментари - Таня Андреева: Няма ”трети пол” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурен съм, че трети пол няма, но има четвърти - на дебилите!

глей ти тя ще кажи че няма в Америка и западна Еуропа секо 3-то е ТО!

Как да няма трети пол. Ами депутатите? .урви всякакви колко щеш!!!

... и пак назад към дивашка Азия! Къде ви са "атлантическите" ценности?!

Ех, ама много си умна, докторке!

Взимай пример от нея.

ChatGPT

Права е жената! Дори тези дето се водят "интерсекс" пак са или мъже или жени по избор. Дайте да не изпростяваме като краварите дето вече се мислят за хеликоптери, танкове и какво ли още не

Защита на жените и децата има отдавна в БГ закон, които е много добър!!! ЦАЦКЕ - и моля обясни, каква е ползата в измерим вид от тази КОНВЕНЦИЯ? ИЗЛИЗА ЧЕ :от тази конвенция, ползата е деморализиране на обществото...

Хермафродитите какво са?

Те са деца на Хермес и Афродита - това са! Иначе и Хр. Ботев е написал в стихотворението: Мъж ли си, жена ли си , или хермафродит?

Именно.

топлата вода!

Третия пол, е евро-атлантическа ценност, демек - п.дераст със заврян по-голям сап в гъ.а!

"...Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, подписана на 24 април 2016 г." "Подписана..." Кой я е подписал? Има ли си име тоя човек? И как изобщо се подписват такива идиотии и се стига до ратификация?

Подписала я е Травестит Захариева, която има наглостта да се нарича външен министър !

Д-р Андреева, как да разбираме Вашето изказване? Защо саботирате евродирективите и се противопоставяте на евроатлантическите ценности? Щом е казано от Брюксел, че има "трети пол", значи има! Само трябва да уточним какво имат в гащите си тези третополовите, а може би смятат и аналния отвор за полов орган, определящ секса на индивида?

А ти защо толкова се интересуваш какво имат в гащите си третополовите, а?

Д-р Андреева, това е еврогейска директива! Коя сте Вие, че да й се противопоставяте?! Те скоро педофилията ще узаконят, а Вие за някакъв си трети пол...

Щото пък европейците измислят само гениални неща,та всички трябва безропотно да им се кланяме. Едно е да си гей,но друго е да определяш това,като пол. Какви точно са му половите белези,освен сексуалното предпочитание към собствения пол

Няма да се учудя, ако тия euro-педали измислят и четвърти пол.

Много даже ще се учудите. Над 80 са заявените "алтернативните сексуалности". Не може даже да е изброят. Нещо страшно се задава ...

Охо, ето още един специалист по въпроса! Сигурно дълго, тайно и страстно си изучавал всичките 80 "алтернативни сексуалности", а?

Седнал най-мизерният гражданин на най-мизерната държава в цивилизованият свят, която е на път да изчезне и от нея масово бягат и не се връщат, да раздава акъл как трябвало да е организиран светът, вместо да си вземе забележка!

РОСКО!

Всичко лошо идва от САЩ, включително и педерастията като евроантлантическа ценност.

Всичко лошо идва от българите. Ако бяха читави, нямаше нито от САЩ да се притесняват, нито от никого, ама не, те гледат на комшията да му е зле и те да са тарикатите.

stan_posta@

И на кого са направили лошо българите ?

къде е българската православна църква и защо мълчи угоднически

Брои си ролексите и педерасите.

много ясно че няма трети пол, има две хромозоми х и у, когато съчетанието е хх имаме жена, при съчетание ху имаме мъж, какво толкова сложно има, другото е възпитание и поведение

Къв е тоя трети пол бе европедерасти?Я знам само два йУ и Пеперудка!!!

Е то затуй сте българите на изчезване, щото все мислите, че сте еталон за мъжественост, а в това време всички ви клатят - и българи, и европейци, и руснаци, и американци. Продължавайте така, вие сте номер едно! Затова всичко читаво бяга на запад и си оставате по цигани.

Тогава щом ти харесва си забиии един в гъзъ и един в устата и млъквай азиатски гей!

има доста литература, ама трябва сериозен интерес, а не само предубеждение.

беше неграмотен, но без всякаква литература по въпроса беше направил 6 деца на баба

И после загуби Балканската война, а? То да прави деца може и бай мангал, ама държава да прави не всеки умее!

не ни губете времето с популистки прояви като питката на корнелия и магнолията на бойчо

Публикувано във факти.бг: в Северозападна България се инициират инициативни комитети за отделяне на областите Видин, Враца, Монтана, Козлодуй и Лом в обособена юрисдикция в полза на Румъния. Тук за нас в България никой не мисли и вече е време да се отделим към Румъния, там минималната заплата от януари става 400 евро, а нормалната заплата ще е поне 800 евро, за какво да плащаме данъци на България, когато тук с нас се подиграват с по 200 евро заплати и 100 евро пенсии, предпочитаме да сме граждани на Румъния, това се обяснявало на тайни събрания в Северозапада. Идеята набирала страшна скорост и хората били готови да направят революционната крачка. Това тук не е живот, лъжат ни вече почти 30 години, че ще правят нещо и в същият момент всичко фалира и хората бягат в чужбина, припомня сайтът Конкурент

Не разбрах, как ще се удостоверява ?!?

Е па така както се удостовери навремето, че главният прокурор Татарчев си е продал колата без да знае! Чрез нотариус! Други български въпроси! А!

българската лекарка знае какво е ПОЛ, Значи само една пишка и другата работа определят пола! Браво на медицината в Б:я

онанист е слажил минус?

Пишката и онази работа , са външни полови белези.Третия пол-извратения се определя от това което си написал-извратеняк.Не Таня или Каракачанов, а Господ е определил колко пола да има-два, а на изчадия като вас с този по-долу е пратил Содом и Гомор, урудляци.

живееш в България и не знаеш за какво става дума! Полът не е само СЕКСа! Играят и други фактори за тъй наричен пол. Примитивността е вродена.

Вече забелязвам и наличие на ЧЕТВЪРТИ пол,вероятно са повече вече;). Следователно Истанбулската конвенция вече е остаряла, да се изчака броят на възникващите полове:)

Прочетете конвенцията и ще видите че не става дума за трети пол, бре дебиличета :) Или и да четете не можете?!

Прочетох въпросната конвенцията от Истанбул и съм изумена, как медии и политици изопачават реалността! В тази конвенция никъде, ама никъде не става въпрос за трети полове, хомосексуални бракове и подобни! Абе, вие луди ли сте?! Този документ се занимава изключително с насилието над жени, защита на свидетели на насилие, превенция на дискриминацията по полова принадлежност, насилствени бракове, стерилизация и женско обрязване. Къде ги намерихте тези трети полове? Всичко, което предлага тази конвенция би трябвало да е част от законодателството на всяка правова държава и да представлява защита на човешките права, защото не само жени са жертва на сексуално насилие и дисриминация! Точка!

чл. 3 т.В и чл.4. т.3 Биологични жени ще са принудени да се съревновават с биологични мъже спортисти Ще отвори врата за осъществяване на хомосексуални бракове в обход на общественото мнение (75% от населението са против[9]) и Конституцията на Република България.

ако не е за Гинес и Нобел здраве му кажи... Толкова държави са били заблудени, но д-р Таня ги ограмоти навреме.

Трети пол има в болната психика на евроатлантиците ! В България няма 3-ти пол !

Ние сме най, най здравите на света!

Най простичкотои разбираемо за обикновенния психически нормален и здрав индивид е : Съществото е от женски пол когато има здрави и действащи дете родни органи При хората се нарича жена. Когато съществото пък притежава здрави и също добре развити оплождащи органи е от мъжки пол и се нарича мъж! Всички останали аномалии във външните полови белези се смятат за природно изродени - изроди! Отклонението в умственото и психическото състояние подклаждащо в човека желание да се възприема различно от горе изписаните определения са болестни състояния и отклонение от природните дадености и закони Това състояние трябва да се лекува и държавата като стожер на здравато и морално запазено общество на целия си народ трябва да брани , а не да създава и измисля закони и пътища за озаконяването му! Горко на държава с държавно управление пренебрегващо природните закони и дадености на нацията си!

е създала като хермафродити (с външни полови белези на мъж и жена едновременно) вътрешно са по-развити като само от единия пол! Тогава за какъв трети пол може да става дума?! Това че някои мъже в сексуално отношение предпочитат да са като жени си е тяхна работа, както и това че някои жени не могат, или не искат като всички нормални жени, да имат интимни отношения с мъже и за тома предпочитат да се любят с жени (то пък една любов с лизане и бъркане в дупките с разни прибори или пръсти) не ги прави трети пол!!!

туй сЪ питам, но институтът по гИнетика нема отговор.

наблюдателна докторка. Със сигурност е жена. А защо казва, че е лекар акушер-гинеколог? Според мен по-близко до половата й идентичност е да каже, че е лекарка акушер-гинеколожка. Иначе - твърденията й са верни. И санитарките да попитате - и те имат подобни на докторката наблюдения. 8 били против и 13 са били за гласуване на конвенцията . Тези 13 са от трети пол и народното им название е дупедавци.

Пак един "акушер" остава от мъжки род... Освен ако не е мъжът ѝ.

Да кажем, че е разведена ,примерно. Тогава какво? Шегичка! Може пък акушеро-гинеколожка да е. Не трябва насилствено да омъжваш жените - само доброволно. Прочети Конвенцията и ще разбереш.

Прилича ми на хомофилията от последните години от Римската империя, преди да се сгромоляса...

От медицинска гледна точка не съществува трети пол. Но има множество заболявания, включително и на майката, които водят до това, че половите белези са недостатъчно или неопределено развити. Въпреки това всеки индивид има само един биологичен пол, а какъв се чувства и какво предпочита като сексуално развлечение е съвсем друга тема и нещата не бива да се смесват. Така например има жени с автоимунно заболяване,при което организмът им изгражда антитела срещу тестостеронни рецептори и ако са бременни с мъжки плод, антителата преминават през плацетата и затрудняват нормалното развитие на плода и изграждането на половите белези. Но тези деца имат един пол и той може да бъде диагностициран и ако заболяването е открито навреме майката получава лечение, което подтиска изграждането на антитела и детето се ражда с нормални белези. И хермафродитите имат биологичен пол, има ли наличен y -хромозом, дори само мозаично представен в една част от клетките, полът е мъжки, липсва ли изцяло е женски, точка!

Да де ... но във въпросната конвенция се говори и за ... СОЦИАЛЕН ПОЛ?!?! Справка - Член 4, т. 3 от същата!!!

Природа та си знае своето и прибира уродливите създания

Защо ти е откачен членът?

И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ ги създаде; мъж и жена ги създаде.

аномалии се приравняват с полови признаци? Щото има и такова понятие "полови признаци". Я ся НПО-ушниците или некой запознат да ни изброят неколко полови признака на третия пол.

Няма трети пол , но има такива които има белези и на двата пола по рождение ! Това не е трети пол и си има медицински термин !

Няма полови признаци можещи да се определят нито като мъжки, нито като женски, тоет трети пол няма. Е те стигнахме до истината, занчи не са третополви а безполови.

Тази Истанбулска конвенция е голяма подигравка с Турция, която, за разлика от "християнските" държави все още прави разлика между добро и зло.

Министерският съвет ще гласува послушно както му нареди Световната банка и МВФ. Брюксел отдавна е казал на нашите политици, че без трети пол и еднополови бракове България няма да влезе в Шенген и Еврозоната. САЩ заплашват отново с "граждански" протести и цветни революции у нас.

Няма трети пол , но има мацки с пишки :) Това какво ли е според докторката :)

тъпоумник. Мацките могат да раждат, а тия с пишките не могат. Не могат щото не са мацки, а гейчета с перуки, грим и женски дрехи, което не е достатъчно да станат мацки освен в собствените им и твоите явно очи. Разбра ли Гейче?

Глупак ! Колко имаш по анатомия ?! "Хермафродитизмът е биологично явление, при което индивидът е морфологично едновременно или последователно от мъжки или женски пол."

Уроди

Има различни версии, но науката официално е обявила, че хомо сапиенс съществува от около 200 000 години. 200 000 години хомо сапиенс е имал два пола - мъжки и женски. Характеристиките на двата пола са дефинирани доста точно. Размножавайки се традиционно, човечеството към днешна дата е достигнало на брой около 7 500 000 000. Изведнъж някъде около 202 000 година от съществуването на човечеството се появи "трети пол". Не съм срещал някъде, някой да е дефинирал характеристиките на "третия пол". Не съм срещал някъде да е съобщено, че от третополови се е родил ЧОВЕК. Намерени са скални рисунки от около 30 - 40 000 години, които имат спротна тематика. И винаги спортът е бил мъжки и женски. Да не би някой да въведе сега олимпииски игри и за "трети пол".

За трети пол ли се бори всеки трол? От майка с (евро) член ли е роден и с татковата (татуировка с) пеперудка надарен?

"Трети пол" са индивиди, които са минали последователно през БКП,БСП, СДС, НДСВ и сега са в ГЕРБ. Изпитват жизнена необходимост винаги да са в управлението.

Пардон Спасе. Или как е там според третополовото...уф обърках се бееее...

Как се казва този пол? Защото двата, дето ги знам, са мъжки и женски, а не - първи и втори. И какви са половите му органи? В тази конвенция картинки има ли? Като в учебника по биология.

Първият и вторият вече са отживелица. Да бъдат забранени и всички определящи себе си като мъж или като жена да бъдат кастрирани. Да живее третият пол, единственият бъдещ пол на човечеството! Как ще се размножаваме ли? Всичко аз ли да ви предложа, напънете се малко и вие. Само не ми предлагайте това в онова!

Колко жалко,че Роско се дистанцира от политиката. Ако беше той такива разрушаващи нашето единство публикации нямаше да се появят изобщо. Той беше толкова мил и сладък политик.

Само ви е лъгал. Като стар комсомолски и партиен кадър се оказа изпечен лъжец. Наместо да се покаже като истински евроатлантик след развода той се събра с онова готино маце и хич не го е еня за вас третополовите

и българите, и депутатите, и управниците са толкова далече да схванат какво е това цунами "3-ти пол", колко объркано поколение ще създаде че е невъзможно да се поправи каквото и да е. За съжаление европа и сащ налагат още много подобни извращения, които необратимо увреждат всичко. Ние сме последните които ритаме, но за децата и внуците ще е нормално.