Политик: България умира

Изминалата 2017 г. е поставила печален рекорд по отношение на раждаемостта, показват регистрите на здравното министерство.

Обратно в новината

Коментари - Политик: България умира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На фона на тоталната деградация на мат`ряла намаляването на раждаемостта е една изключително позитивна новина.

В природата ако едно растение не оцелее значи не става за съществува. Ако обаче е достатъчно упорито за живот и успее да пусни дълги и здрави корени то пораства, размножава се и се променя, пригаждайки се към условията които природата е създала за живот. С две думи нищо страшно. Като не можем да оцелеем значи не ставаме. Хора ще продължават да се раждат живеят и умират. Какво ако не се наричат българи, те пак ще са хора. И ако тогава оцелеят значи са успели по-друг начин да пуснат дълги и здрави корени. Кой какъв е човешка измислица, природата просто ни е създала човеци и нейните закони са точни и ясни и много трудно се променят да не кажа че изобщо не се променят. А човешките закони са преходни защото са създадени за временно ползване при това от същия този "временн човек".

България умира заради София !!!

На един работещ Българин, колко мързеливи и крадливи мангали се падат и колко дуги подобни издържа???

Поредното жид-масонско черно хапче за пораженчовци. Не го гълтайте, ами им го наврете дълбоко отзад!

Патриотарино, това ще стане малко по-късно.

ми . аз кото и да пиша се че е малко бря, тя милата ми Роксанка е казала всичко 1 към 1 !!! Свалям капа доземи и дори ако някога се върна в гетото мога да я потърся и да я поздравя за тънкия усет за ирония и високия интелект. За такива постове , като нейния се иска доста знания восика култура опит в живота и..бла бла бла ..та така си е... наицята няма да загине - само ще се изнесе ЦЯЛАТА ИЗВЪН РОДИНАТА НИ... ЗА РАДОСТ ИЛИ СЪЖАЛЕНИЕ...НА НЯКОИ ДРУГАРИ...

ВАЖНИ СА ГАЗ АНАЛИЗАТОРИТЕ ЗА КОЛИТЕ.ТОВА,ЧЕ ХОРАТА НЯМАТ ПАРИ ДА ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦА Е ВТОРОСТЕПЕННО.ТРЯБВА СЕГА И КОЛИТЕ ДА ИМ ВЗЕМЕМ!

НЕ БОЙТЕ СЕ ДЕЦА! Не бой се бе, емигрантите държът големанаследствена част, която нема как да бъде превзета, не и по познатите начини, защото е раздробена и разпределена във времето. КОйто остане жиФ, ке биде наследник на сичкоту, това е полжението. А държавната част, подлежи на контрол саму от легитимните граждани. А това се прави с пари, и то с легитимни пари. Та, и по наследство, и по пари, и по начини, емигрантите са единствените наследници на тая земя. Сичко друго, лесно мое да бъде квалифицирано като политическа иле военна окупация. Просто не си продавайте земята, и ако ви падне парица, копувайте изнаокуло, да уголемевате а не да раздробевате. Нека се базират тека наследници посичките райони, па нека се опитът да ни превземът - просто нема да стане, ке ги блокираме по сички законови начини. ТОВА, КОЕТО БАЛХАР В СТРАНАТА НЕ УМЕАТ ЩОТО КУМАНЯГИТЕ ДИРИЖИРАТ РАЗЦЕПЛЕНИЕ...ЕМИГРАНТИТЕ СА ГО НАУЧИЛЕ ПО БОЛНИЯ НАЧИН - ДА БЪДАТ ЗАЕДНО И ДА СА СОЦИАЛНИ, И ДА РАБОТЪТ В ГРУПА ЗА ИНТЕРЕСИТЕ СИ. Балхар в страната, се самоизяжда от злоба и насъсквана от куманягите, е болна от завист и разединение. Далеч не е тека с емигрантите - ние знаеме и можеме да бъдеме заедно и да се отстояваме като група. Това са единствените останале граждани на тая страна - ЕМИГРАНТИТЕ - ефективно действащи и реално граждани на тая страна. Другите келеши в страната оциганени са веке мъртви, да си копът гробовете.

Ас съм апселутно и тотално сигурна, че който е останал към днешна дата в страната, ке биде избит иле самоубит, по нвкаФ начин. Който е успел да излезне, си е спасил живота. В некаФ смисал, юридически, страната живее единствено в емиграцията на отделните си граждани, в смисъла на Конституцията си, защото вътре на територията, тези граждани не съществуват и не им се дава да съществуват. Аре ше го преживееме, Кубратова България се е рацепила на 5 и сичките 5 и досега са оцелели. Тая България, Аспаруховата, сега се цеи на две - и емиграбнтите ше оцелеат, повекето от тех, щото са пръснати и нема как да бъдат избити иле унищожени в организиран почин. Но тези в страната ,са скупчени и оциганени, и са лесна плячка, както виждате. Ас мислим, че тая балХар нема да оцелее, и че това е планирано, но една България, извън физическите граници на територията, веке съществува отделно и независимо,, и това не се аресва никък на куманягите, и затова е целата злоба от техна страна, че па и триене, и завиЗ, и мръсни подметания, и целия репертоар на долни душички еврейски, со списака от маркс, как се избивът славяни и белата раса базирана в Източна Европа. Защото, схванете го, вие сте мразени точно защото сте! бели хора и ристиени! Ако се съгласите да не бъдете и да се откажете, то ставате част от еврейския апарат на куманягите който работи за избиването на белите хора и европейци ристиени. Това е методата - щом не си ни роПче и съюзник, значи си ни враК. Ми, нищо ново под слънцето - ама тая маса емигранти, веке живее независимо и не виждъм как куманягите ке върнът независимите обратно в лоното на роПството! О, ке намериме начини......НИЕ СМЕ БЪЛГАРИЯ, НИЕ ЕМИГРАНТИТЕ! ОСТАНАЛИТЕ В СТРАНАТА , ОСТАНАХТЕ САМУ ЦИГАНИ И КУМАНЯГИ, А ТЕЗИ НЕ СА БЪЛГАРИ, А ЦИГАНИ!

раждаемоста е ниска,защото на баганювците не им стават патлаците,не се притеснявате турция ще ви се притече на помощ.....вземете пример от турция,преди 20 години беше 60 милиона,днес е 80,след 20 години ще е 120 милиона,нараво ще ви глътне

Не си познал. Просто избегалите от куманягите, си зеха други паспорти и сега са в друга статистика. Куманягите да, те са стерилни, те са геюве, тука съм съгласна, обичет да ги ебът ФгЗа. Но турците да си дърцжът мераците далече от страната. Тая страна си има жителите, просто тези жители са с други дукименти. И деца се раждът, не бойсе. И се махайте от нашата страна! аре у Турция, там е вашата страна! Къш буклук турски лигаФ!

ето за това фърлям гюбеци,когато чета такива хубави новини за булгаристан,защото вие сте свине,които си позволявате да ни гоните от родните земи.....мрете ваща мама ганювска

Куманягите се разревАха, че роПчетата избегАха :-)- Айе още реФ, два реда сълзи, два реда сополи, МРЗ 510 лв/месец, а сега кой е номер 1! ЗА ТОВА ЛИ БЕШЕ ЦЕЛОТО УПРАЖНЕНИЕ, ДА СЕ ПОХВАЛЪТ С МРЗ = 510 ЛВ/МЕСЕЦ! ПЕТИЛЕТКАТА ПРЕЗИПЪЛНЕНА, 510ЛВ/МЕСЕЦ! ЛЕЛЕЙ, МАЛК ОВИ Е, ЧЕСНО! ОЩЕ МОЕ! ЧЕКАМЕ ДА СЕ ПОХВАЛЪТ С МРЗ ОТ 80 ЛВ/МЕСЕЦ, КАКТО СИ И БЕШЕ ПО ВРЕМЕ НА Т.ЖИФКОФ! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА!

България не е суверенна държава от десетилетия. В този смисъл е мъртва от много време.

Не бери грижа. Който целеее, ке биде законен соПственик на сичкоту. По наследство, по Конституция, и с легитимни пари, страната ке биде искупена обратно и задържана. От емигрантите. Защото тези, които са останале под куманиЗко управление са веке зомбита и са на измиране. По наследство, целата част наследствена се прехвърле на оживелите, а това са емигрантите. Фклучително и държавната част, и гори, реки и територия. Остава на законните си граждани оживели. Просто куманягите ше избиет който е там поробен, и ке се самоубиет самички, щото сами си го направиха и за себе си, и те са под геноцида, и техните деца и внуци. Как измрът тея, по наследство, сичкоту отива на живите, а те са емигранти.

България е умряла и не заради ниската разждаемост, а защото стана Циганария и раждаемостта е циганска

Това естествено няма нищо общо с раждаемостта и насърчаването на циганите?

...."Ранът" си го е предписал....4 милиона и нито един повече.... Властта натиска педала на спирачката и чака по-скоро идването на този ден. Няма безработица(народа бяга навън 1,5 милиона в чужбина(осигурен поток от 150-200хил годишно навън), до 2 милиона поработват в държавата) каква безработица. Пък и 1 милиард от инвестиции от забягналите в чужбина..... Супер! Адаприране на пенсиите ....2027 година т.е. 10 години по 60-80 х. старци-мъртъвци, доближаваме заветното число.... Циганизацията е на 100% осигурена, а и властимащите след 10 г. ще са напуснали държавата, парите им са в офшорките....

Понеже дир-а отново започна да трие, да поясня: професор Константинов твърди, че България умира и не е прецизен. Смъртта е естествен процес в живата природа, както раждането - при живите същества и хората,УБИЙСТВОТО НЕ Е! Особено когато се касае до цели общества, народи и държави, и това исках да подчертая! България не просто умира, нея я убиват, и това е преднамерено, планомерно и последователно, години и десетилетия, и става пред очите на всички! Дори и в буквалния смисъл! И на този фон всякакви високопарни приказки и декларации за националната сигурност и оросперотет просто увисват във въздуха като безмислени! Това е като в опожарена къща да се тюхкаш че точно си се захванал да я боядисваш... А сега и това изтрийте, дирници, защото е спам или не е по темата!

България може и да умира,но пари за партии и техните субсидии,които като число,получено от броя на партиите,съпоставени на броя на населението в тази кочина са си направо световен рекорд винаги ще се намерят,нали така?!?

България може и да умира, но държавната администрация расте и дебелее. Няма такава раздута държавна администрация.

И тук, в този ход на мисли за инертността и пасивността на българина и дълбоко загнездени, много дълго култивиран и налаган, много често неосъзнато СТРАХ (неотменен за всяка диктатура) и съвсем пряката връзка между тях аз искам да припомня едни изпуснати думи и разсъждения на Борисов. Те бяха казани в неформален разговор с журналисти и съм сигурен, че всички тук не сте ги чули и запомнили, а те са доста красноречиви (по темата), всъщност истински важните неща тези никога не ги казват или ги споменават точно така, между другото, като подмятания. Та Борисов тогава каза няколко думи за СТРАХА! Той искаше да подчертае какво огромно и силно чувство и емоция е, какво голямо оръжие и сила (може да) е, като го ставни с електричеството! И тук искам да припомня директните публични изказвания и опасения на Борисов че Стетен Йосич може да тръгне да си отмъщава на Борисов! Всички помним взривения джип на приятелката му, която като по чудо оцеля и претърпя куп операции! И това става в страна, където премиер, че и зам.главен прокурор (макар и бивши) бяха убити като кучета на улицата постед бял ден и убийците и поръчителите не бяха хванати и осъдени! Това е страна, в която станаха стотици фрапиращи поръчкови убийства и атентати и нито един заловен и осъден убиец, да не говорим за поръчител (може би с няколко изключения)

не е някой, а точно 2 държави - Израел и Турция. Достатъчно е да се провери колко земеделска земя вече са си купили през 'български' фирми. Разбира се вината не е в тях, а в тези които го разрешиха срещу 2-3 екскурзийки - българските евроатлантици.

по-точно не държавата Израел, а еврейските организации, които осигуряват резервни територии в случай че нещо недайсибоже се случи с Израел. Не може да се отрече че планът им е добър.

Не бой се бе, емигрантите държът големанаследствена част, която нема как да бъде превзета, не и по познатите начини, защото е раздробена и разпределена във времето. КОйто остане жиФ, ке биде наследник на сичкоту, това е полжението. А държавната част, подлежи на контрол саму от легитимните граждани. А това се прави с пари, и то с легитимни пари. Та, и по наследство, и по пари, и по начини, емигрантите са единствените наследници на тая земя. Сичко друго, лесно мое да бъде квалифицирано като политическа иле военна окупация. Просто не си продавайте земята, и ако ви падне парица, копувайте изнаокуло, да уголемевате а не да раздробевате. Нека се базират тека наследници посичките райони, па нека се опитът да ни превземът - просто нема да стане, ке ги блокираме по сички законови начини. ТОВА, КОЕТО БАЛХАР В СТРАНАТА НЕ УМЕАТ ЩОТО КУМАНЯГИТЕ ДИРИЖИРАТ РАЗЦЕПЛЕНИЕ...ЕМИГРАНТИТЕ СА ГО НАУЧИЛЕ ПО БОЛНИЯ НАЧИН - ДА БЪДАТ ЗАЕДНО И ДА СА СОЦИАЛНИ, И ДА РАБОТЪТ В ГРУПА ЗА ИНТЕРЕСИТЕ СИ. Балхар в страната, се самоизяжда от злоба и насъсквана от куманягите, е болна от завист и разединение. Далеч не е тека с емигрантите - ние знаеме и можеме да бъдеме заедно и да се отстояваме като група. Това са единствените останале граждани на тая страна ефективно действащи и реално граждани на тая страна. Другите келеши в страната оциганени са веке мъртви, да си копът гробовете.

България урира. Процес необратим и неуправляем. Разликата в стандарта у нас и на запад е причината и възможноста да си вземеш шапката и да изчезнеш от България. Смем се на бедните афганистанци че мигрирали в Европа където било хубаво, че то нашите да не са по-долу. Отивам там, става, дават работа , пари, в България, нямам работа тук, изчезвам и то са все млади хора. България застарява и се свива, каймака изчезва тука остава суроватката. Остават много некачествени хора и те създават също некачествени потомци, но хитреци, иде им на акъла да изчезват като пораснат. Голямо чудо я чака България и няма отърване от него.

Много разпространено е хората да се шегуват, че Бойко Борисов бил прочел само една книга, да го закачат с Винету, демек че бил прост, и вече е ясно, че това е и търсен от самия Борисов ефект донякъде. Но нещата не са точно така. Борисов е учил и е изучавал явно доста сериозно психология например - и като студент в школата на ДС в Симеоново, и после като преподавател там, вкл. като ръководител на катедра. Сериозното изучаване на бойните изкуства също го предполага - те до голяма степен са и психология, когато говорим за сериозно отношение, а не за хулиганк и побойници! И така, да се върнем към връзката - страхът, който задължително се насажда, култивира и поддържа при (една дълго продължила) всяка диктатура, каквато е съветското робство в България 1944-1989 год., преминала след това в мека диктатура. От там - пасивността, обезвереността и инертността на преживялите я поколения и неразбирането и пропастта между тях и по-младите генерации. И страхът и внушението му при новите условия, вземащи все по-нови и рафинирани форми.

Ние, много от българите обичаме да си правиме шеги с простотиите и изцепките на политиците и управниците. Много от нас критикуват проявите им, осмиват например просташки изяви - например на Бойко Борисов и го смятат и описват като дървен, игнорант, прост. Защото той место се проявява като такъв и оставя такова впечатление... Мнозина, особено от коментатори, анализатори и най-вече герберите славословят прочутия му маниер да говорел разбираемо и да се харесва на народа, на простолюдието, че умеел да скъсява дистанцията и да печели симпатиитд на хората от пръв поглед. Има нещо верни, НО... Дали това наистина е точно така, дали това наистина е толкова непринудено? Дали наистина Борисов е толкова прост и глупав, колкото много си мислят? Без да блести с особен акъл, Борисов не е по-глупав от останалите около него и в сравнение с мнозина всъщност е по-адекватен, и това се дължи на нещо друго.

Страхът, който е в основата на всяка диктатура, има различни форми и проявления, както и форми и начини на налагането, провокирането му, култивирането и поддържането му, и всъщност ако трябва да изтъкнем къде наистина ДС и КГБ службите и ръководствата им са ненадминати специалисти и безспорни експерти, то това е точно тази зона, както и в изграждането на различни форми на зависимости, корумпираност, компроментиращи събития, факти и изработени компромати. Обикновеният човек много трудно до невъзможно може наистина и в дълбочина да вникне и разбере тези неща без специална подготовка и/или по-задълбочени познания. Просто защото това не е негова работа, това не са нито лесни, нито естествени неща и тематика за нормалния човек, дори и защото в нея има сериозна доза не само психология, но и ПАТОЛОГИЯ!!!

Ей, развалихте ми следобедната дрямка, колега:) Винаги съм смятал , че това са изобретения на КГБ и разбира се прилагани в Бг от другарите ДС, просто наистина нямам толкова много информация , пък и време за да проучвам нещата в детайли. Поздрави и Честита Нова Година!

Много българи, особено по-младите, както и чужденци се ядосват, чудят и възмущават от пасивността на българския народ, от инертността и безверието му, от това че толкова години и десетилетия се оставя да го грабят, лъжат, мамят, крадат, корумпират и конфронтират, че срещу него се води очевадна война от групичка хора, взели властта с насилие и чужда враждебна държава и диктатура, и българите не се вдигат да ги пометат! В основата на всяка диктатура е СТРАХЪТ! И репресиите, явни или по-прикрити. чиято цел отново е насаждане, култивиране и поддържане на СТРАХА! Когато това става достатъчно дълго време, години и десетилетия, и населението се прочиства от опасните елементи, тоест по-свободолюбивите и независимоте, се стига до крайната фаза, когато СТРАХЪТ е станал неосъзната, но важна част от общественото съзнание - няма нужда от цензура там, където е наложена ... автоцензурата! Този страх се насаждаше и поддържаше половин век в България, и с масовото подслушване и следене, и с чудовищно голямата бройка на ДС и партийните доносници!

Най-дивашката политика може да се води само от ДИВАЦИ. Поредния който "обижда" българите / дали ще си подаде оставка?/.Май всички разбираме на какво сме заприличали, но обичаме да говорим в трето лице множествено число!!!

Българския интелектуален елит отдавна не живее в България: систематичното му унищожаване и погонване започва през 1945 и продължава до ден днешен (статистиките показват, че 80% от младите специалисти от търсени специалности напускат БГ до 2-3 години след завършване на висше образование). Причината е, че в БГ всеки талантлив, образован и честен човек е систематично унижаван и тормозен от продажните и престъпни утрепки, управляващи страната. Управляващите в БГ не са лидери и патриоти а гъзолизачи, крадци, нискодуховни същества, готови да продадат и собствената си майка за тяхното лично обогатяване. Българския народ до такава степен е оскотял, че даже и не се вдига да протестира срещу безсрамния грабеж, на който е подложен. Как иначе може да бъде обяснено преизбирането на Борисов и кабинета му? Явно множеството от избирателите са щастливи да бъдат управлявани от корумпиран престъпник, милиционер със средно образование, бивш телохранител на Тодор Живков! БГ е от години най-бедната страна в Европа, след Румъния, но народът е покорен и примирен. Ако българския народ е неспособен да се надигне и измете гнусната паразитна паплач, той е обречен на изчезване!

Какъв елит до 9 септември ви тресе? Шепа лумпенцаредворци, докарали ЦБ до три национални катастрофи.

Като гледам сегашния ,,елит" си представям и онова що за ,,елит" е било преди 9ти септ 1944г.

баща ти, дядо ти, чичо ти, баба ти не са ли ти разправяли какви хора са разстрелвали 2 години наред??? Те такива са били "елитите" преди 9-ти.

Да мре!Това е естествения подбор в природата.Всичко болно,куцо и негодно умира или бива изядено от хищници.С държавите е същото.Болен и физически и умствено народ който не знае или не иска да се бори за оцеляването си и не може или не иска да се справи с шепа боклуци заради които е това положение,ще си отиде както всичко друго чието съществуване е безмислено.Интересно само когато семките на сегашните мутри и боклуци дойдат на власт,кой ще крадат,кой ще доят и кого ще управляват защото след 20 години няма да има вече кой да им работи а циганите които така грижливо си отглеждат със сигурност няма да са!

Евала, Пенев! 10 плюса ще ти сложа ако мога. И ще са ти малко.

южна българия е изкупена от руските евреи днеска в фрогнюз излиза един каменов и иска да отдели северна бг от бг какво става къде е прокуратурата

Прокуратурата е в Нови Искър. Снимат CSI:България.

Поредната ,,голяма новина", или лъжа,ако тази дума ви харесва повече.Измират едни българи и се изселват другите,които не искат да слугуват на Мафията.Територията,която засега се нарича България ще остане и вероятно ще смени името си.Тъжно но неизбежно при това развитие на ситуацията.Не е ясно само кой ще храни след некоя и друга година така наречените български политици....

там е работата, че нито е новина, нито е лъжа. Просто факт, който не притеснява никого. Тъй де - Бай Ганю е ходил по Европата, че чак в Чикаго. Пак ще отиде ако трябва, но няма да се връща.

скапана държава.... прогони всичките ми връсници и приятели по всички краища на света..... да мре

"държавата" е еманация на народа.. не знам дали ме разбра.

Абсолютно точно казано! Както домът е огледало на семейството, което го обитава, както градът е еманация на своите жители, така и държавата е такава, каквато я гради нейният народ! Ние се издънихме като народ! Кой ни е виновен?

Страхливци и боклуци са били твоите приятели.

В този ред на мисли , четете Info, доста добре е обяснил , какво се случва с хората подложени на еведневен психически и физически тормоз. Или, поддържането на подобна социална и икономическа среда десетилетия наред е постигнало целите си - населението е дефрагментирано, възпроизводителните му функции са сведени до минимум, останалите искат да се спасят поединично. Всичко това,постигнато с действието или бездействието на всички "държавни" служби, институции . Лично за мен МВР е фаворита.

Нека продължим за просперитета и добрата икономика. Нали разбирате , че не е възможно една шепа кирливи и неграмотни мангали да разиграват цял един народ с телефонни измами , битова престъпност, ежедневен тормоз и това десетилетия подред! Не в една просперираща държава , това не се случва. Нали разбирате , че не е възможно, когато си водиш детето към детската градина, да се пазиш от глутници улични кучета. Предполагам, всички сте наясно, че със средна запплата от около 800 левчета, не е много лесно да се живее нормално . Моля ви, не се опитвайте да ми обяснявате , че българина няма финансова култура и не знае колко всъщност много пари му плащат или че производителноста му е много ниска и това е причината за ниското му заплащане или , че всички трябва да се преквалифицират в ИТ специалисти.

1. SCAM има в десетки държави - потърси в youtube за indian scam или nigerian prince или най-доброто - IRS scam. 2. аз глутници кучета не съм виждал от много време. Ако вие виждате - сезирайте общината 3. преди години заплатите на хората бяха 600-700 хиляди и нагоре и си гледаха по 2 деца. Въпросът не е колко получаваш, а за какво си харчиш парите - щото това, което за теб е нормално, за други не е. Докато едни може да ядат само кисело мляко, но обезателно ходят всяка седмица на театър, така има и други, които може да не ядат нищо, но за сметка на това имат по 4 нощи в седмицата - понеделник, вторник, сряда и четвъртък срещу понеделник. Като са ти малко парите - преквалифицирай се в каквато искаш професия и си заработвай. Никой не те спира. Не е като едно време, дето "честито колега, вече сте доктор по вътрешни болести и сте разпределен във Вълчедръм". ценността на "демокрацията" е, че ти дава правото на свободна инициатива, а не друг (- държавата) да ти търси работа. Точно тук е същината на проблема със загиващата държава - тя търси работа за хората, вместо хора за работа. В този кръг сме от царско време още, който вместо "новата" власт да промени затвърди и институционализира. Няма измъкване.. няма ВОЛЯ за измъкване.

Очевидно има неразбиране - нямам време да изброя всичко и всеки, затова давам основни примери. Примера с циганите е емблематичен, това "малцинство" е покровителствано , на него му се помага, за да упражнява всякакъв вид тормоз върху мирното население и няма сила в тази държава , която да се противопостави и сложи нещата в ред, при наличие на огромен брой полицаи, следователи , прокурори и съдии! През 90-те същото правеха мутрите, просто тормозеха останалите и пак същото - нищо! И да , глутници от улични кучета има, съзнателното им поддържане е част от всичко останало.

Чак след 27 години разбрали и ужким установили че умира ??!!! .

българите, ако решат да не живеят в чужбина, демографската тенденция ще се промени. Аз мислех Константинов за умен човек.

не няма... тези дето напускат го правят защото не искат да имат нищо общо с лошият генетичен материал.

Издирете тези които подписаха плана /РАНЪТ/и ги обесете,заедно с СОРОС

Ето един от коментарите: "AlexN Вашата забележка по отношение на "старата гвардия остана в политиката" и че някои от тези хора работят или за мафията, или за Кремъл, или и за двете, обяснява защо 2 милиона българи са напуснали страната и никога няма да се върнат. Както премиерът, така и президентът са членове на комунистическата партия. Слуховете говорят, че президентът е лично посочен от руска разуназвателна служба и нейния ръководител Решетников. Министърът на отбраната на члена на НАТО България е сътрудничил с потискащата комунистическа държавна полиция според неговото досие. А българската комунистическа Държавна сигурност в действителност е била ръка на КГБ. Така, че това е човекът, отговарящ за тайните на НАТО. Мисля, че това обобщава ситуацията." (само да вметна, че дори и шеф на НРС, на националното разузнаване в България бе ... офицер от КГБ, отлично известен на западните служби и с отзоваването му от българското посолство в Атина заради геройствата му)

БЕЛ. въобще не искам да идеализирам евробюрокрацията, на която статията въобще не се спира. Но какъв е или не онзи брюкселски чиновнически елит въобще не е оправдание за това какъв е нашият. Григор Лилов - Фейсбук Заглавието е на Frog news

Какво спестиха повечето родни медии от сп. Политико? 03.01.2018 Статията на сп. Политико е забелязана от повечето медии и сайтове. Но също така почти всички медии, посветили й редове, са пропуснали някои съществени пасажи. Ето най-същественият според мен: "Вашият проблем е, че старата гвардия е останала в политиката и по министерствата и може да бъде красноречиво-формална, фамилиарно снизходителна, склонна да пречи и немалко корумпирана. Твърде малко може да се постигне с голяма част от тези хора някои ще работят за мафията или за Кремъл, или за двете Авторът посочва, че е важно да се определи типажът "апаратчик", с който ще контактуват европейските представители. И посочва основните: Dârven filosof: "дървен философ" - безконечен досадник, който каканиже от позицията на осъзнато превъзходство, често срещан. Tutmanik: "тутманик" - буквално хляб със сирене. Използва се в значение на тъпанар. Синоним на глупак, далеч не е застрашен вид (в България) Bai Ganyo: Бай Ганьо - име, произлязло от герой от романа от XIX век на Алеко Константинов за най-лошия вид българин, който търси нещо в замяна на нищо - безсрамен опортюнист, който ще иска щедър подкуп при всяка възможност, трагично често срещан (типаж). Mutra: "мутра" - дебеловрат мафиот. Лошият му вкус е надминат само от този на женската на този вид - mutresa (мутреса). * Nekadârnik: "некадърник" - човек, който не става за нищо. Почти универсално определение, крайъгълен камък на бюрократичния свят. Забележителни са редица коментари под тази статия, които не са отразени от родните медии. В тях участват и няколко българи, които защищават с гърди и на нож, така да се каже, Родината. Безнадеждна защита - коментиращите се оказват добре запознати със ситуацията у нас.

Цяла България сега е настръхнала от едно брутално убийство на 6 човека, и с право! Всички питат какво и защо е станало, кои за извергите, които са застреляли 6 човека, ог упор, без съд и присъда, и хората са прави! Искат, тревожат се, настояват по най-бързия начин убийците и поръчителите да бъдат идентифицирани, заловени, изправени пред публичен съд и наказани за злодеянието си, И СА ПРАВИ!!! Цялата държава, полиция и прокуратура твърди и декларира, че прави и ще направи всичко възможно да се намерят престъпниците, И ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА (друг е въпросът дали го правят и изобщо могат ли, имат ли капацитета и възможностите, и най-вече мотивацията и решимостта наистина да го сторят)!!! Ами ако ... УБИТИТЕ ЗВЕРСКИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА НЕ СА 6, А 60!?! АМИ АКО СА 600!?! Ами ако са ... ХИЛЯДИ и!?! ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ!?! Например 30,000!?! Ами ако са избивани, разстрелвани и пребивани и хвърляни на подивели свине не ден или два, а седмици, месеци и години!?!? И никой не смее да се опълчи защото ще последва съдбата на жертвите!?!?!? Само питам...

не започва партизанска борба от специалистите по партизанска борба, за да оклепат страната по време на европредседателството. Близкото бъдеще ще покаже. А това е така, защото агентите са на същите си работни места със същото си служебно оръжие. И началникът им е същият.

не, не започва. Целта на руснаците, респективно русоробите не е да откъснат България от ЕС, а да нанесат удар по демократичните ценности на ЕС. Това няма как да стане ако България е в "изолатора" или по-лошо, ако не е в ЕС. Очаквам руснаците да подават високи топки на България идните 6 месеца, за да приспят вниманието на другите и доколкото е възможно да "стабилизират" положението на България в ЕС. НО, веднъж да им се "подредят звездите" ще взривят ЕС по подобие на САЩ в момента. След което ще съберат отломките - България, Гърция, Прибалтика, Чехия, Словакия, евентуално Унгария и Полша. За Финландия ще видим. Франция и голяма част от Италия също ще бъдат приобщени, заедно с голяма част от Испания и евентуално Португалия. При добро стечение на обстоятелствата Германия ще се разпадне и източната част отново ще стане руска.

В Америка PTSD заболяването стана широко известно и много актуално след войната във Виетнам, години след нея, когато се оказа, че много от войниците и офицерите, които са станали свидетели на убийства там - било то на хора, които те са убили к опожарили и унищожили не само от противника, но вкл. цивилни жители, жени и деца, така и ранени или убити техни колеги и приятели. Симптоми на това заболяване имат и много близки и роднини на воювалите във войната, скл. и зона оживели, преминали през голяма тревога и огромен стрес за своите деца, родители, съпрузи, приятели, близки и роднини. И забележете - тук става дума за участие в стресово събитие, продължило сравнително кратко - мисиите на войниците там са били по няколко месеца и после са ги сменяли! България бе половин век под съветско робство, жестока, макар и прикривана, кървава диктатура! Цялата й автентична интелигенция бе варварски и жестоко, нечовешки избита и третирана, репресирана и заличена - 30,000 души, цветът на българската нация к държава! И то най-злодейски, извратено и преднамерено, планомерно и последователно! Хора са хвърляни полуживи и пребити със сопи на подивели свине!!! Малката ни страна е осеяна с жестоки концлагери по див и нечовешки азиатски тертип! Травмите са жестоки и непоносими, ужасяващи и за оцелелите к близките, роднините и децата им, и за всички останали, които са били свидетели или са научавали от слуховете, предавани от уста на уста, от местното население и случайни очевидци. От мазетата на Дирекция на милицията на Славянска, където са ечали виковете и звуците на изтезаваните и пребиваните всяка вечер са тръгвали камиони с натоварени хора, които са избивани и труповете им набързо са заравяни - без съд и присъда! Извергите са работели по норма, и дори са я преизпълнявали!

От участници и свидетели, както може да се види и от откраднатите и крити и до днес български архиви в Москва се разбира, че масовите и нечовешки зверства и убийства в България, наредени лично от Сталин и Берия са предизвикали тревога и протести дори и в послушната им марионетка Георги Димитров, който е написал и писмо до Сталин по въпроса!!! И това, този кървав геноцид срещу цял един народ НЕ е еднократен акт, както обичайното традмиращо и стресово събитие за PTSD, а много дълго продължило събитие, години и десетилетия, 45 годишна жестока диктатура, макар че формите на терор и репресия с времето се променят и смекчават. Но ... ПАК СЕ СТРЕЛЯ СРЕЩУ НЕВИННИ И БЕЗЗАЩИТНИ ХОРА, пак се убиват, пак се хвърлят в затворите, макар и не толкова масово - например младежите, опитващи се да избягат от комунистическия рай, от социалистическия лагер! И де факто своего рода жертви са били дори и преките изпълнители на зверствата и убийствата!! И никой никога не е лекуван, никога никой не е консултиран, години, десетки години!!! И никой никога не бе наказан за тези престъпления, за този геноцид! НИКОЙ! НИКОГА!!! Така, че всъщност това, което стана и става в и с България е всъщност много естествено и съвсем логично - просто никой не говори и анализира тези неща и ФАКТИ и Европа, ЕС и европейците не ги знаят и познават, че всъщност малка България преживя през втората половина на 20 век най-жестокото и нечовешко СЪВЕТСКО РОБСТВО и още страда и тегли последствията от чудовишния колективен PTSD от него - по-възрастните генерации! Науката е категорична - колкото по-голям и по-дълго е бил стресът и травмиращия ивент, събитие с ужадите, и колкото по-дълго не се адресира и лекува целенасочено и ефикасно, ТОЛКОВА ПО-ДЪЛГО ПРОДЪЛЖАВА (симптомите му, и се задълбочава) и ТОЛКОВА ПО-ТЕЖЪК И РАЗРУШИТЕЛЕН Е ТОЙ - PTSD, за поразените и за околните, и за обществото. Тук говорим за 45 години!

Самият факт ,че пишеш в 04 ч., вместо да спиш ,показва колко много си травмиран и страдаш от заболяването , което коментираш.Безсънието ти е само един от симптомите.А може би изпитваш страх да излезеш през деня на улицата и затова си се сраснал с компютъра.Освободи съзнанието си,човече/FREE YOUR MIND/...

Ако навреме бяхме разкарали от живота си ченгета, борчета и пишман комунисти, дето милеят за СССР, а не за народа си, нямаше да сме на тоя хал - опростачени от чалгата и изсмуквани от мафията...

За всеки, който не е пълен игнорант, кръгъл идиот и завършен дебил е отлично известно, че по света има различни часови пояси, тоест в различните държави времето (може да) е различно. Така например упоменатото точно време-час при мен е ... 9. Сега ми е интересно какъв е твоят коментар, дебил! А, огледам че останалите кретени от дружинката набързо сте се преброили след твоето бихотско изхождане. И не ме наричай другарю, лумпен!

А може би изпитваш страх да излезеш през деня на улицата и затова си се сраснал с компютъра.Освободи съзнанието си,човече/FREE YOUR MIND/... А може би път ти си пълен идиот и кретен! Или недоразвит пубер! През лятото ще пътувам и до България, в София - дай ми координатите да се видим и да те почерпя, да прецениш сам кой колко е освободен:) и кой на кого и какво колко робува. Аз през миналата година пътувах и бях в 6 страни на три континента, изключая страната в която живея, така че сигурно това не е станало защото изпитвам страб да изляза на улицата:) и съм се бил сраснал с компютъра:). Между другото някои са толкова прости, ме не знаят и разбират, че компютърът е винаги и навсякъде с мен - в къщи, в офиса, в колата, ... в джоба ми, откъдето точно сега например пиша. Но нещо взе да ми писва да ограмотявам игноранти и дебили без грам мозък дето умират да дават неискани съвети на другите..,

Ще те поправя за цифрите - поне 10 пъти повеке са. Това само доказаните и освидетелствани избити. Вземи си прочети достоверни източници на съвременнисци, защот осаму куманиЗките редактирани източници цитират текиви занижени цифри с десетки пъти по-малко. Избитите и репресирани хора са най-малко 300 000, като дори и това е най-ниската възможна цифра, само доказаната и освидетелствана. Поради факта, че е имало период на саморазправа между 1945 и 1948, когато масово хора са биле избивани по доноси, от самата окупационна сила - и еврейските червени емисари, които са практикували неограничена власт, то те са отивали някъде и вадели от къщата целото семейство, и избивали и мародерствали без това да се документира. После съседи и свидетели казват, и трупове не са намирани. До текава степен сичко е било отработено. просто човеците изчезват. Дали са разтваряни в киселина, дали са кълцани живи, и какво точн ое ставало - много от свидетелитеи съседите само гадаят, просто човеците изчезват и никой не знае. Огромна липса на човеци, но е било лесн ода бъдат заличени, защото същите червени емисари са държали и държавната власт.

Тоя "политик" хем, че е неинформиран по тематиката, хем е и прост... Въпросният "регистър" е едно недоразумение, както и цялата ни държавна администрация... Данните на НСИ са тези, които са по-точни... Ама пусти джурналя с тяхната сензационност...

В Америка има едно заболяване, едно (психическо) разстройство, което е тежко и ако не се диагностицира и лекува своевременно има унищожителен ефект на поразените и околните. Наричат го съкратено PTSD, Post-Traumatic Stress Disorder. Или пост-травматично разстройство от голям преживян стрес, от прекомерен стрес. Симптомите на това заболяване - цитирам - могат да бъдат ужасяващи. Те могат да разрушат вашия живот, може да направят трудно до невъзможно просто да преживявате до края на деня. PTSD симптомите обикновено започват да се проявяват скоро след преживяното ужасно събитие, след преживения травмиращ ужас и огромен стрес. ТЕ СЪЩО МОГАТ ДА СЕ ПОЯВЯВАТ И ПРОЯВЯВАТ ГОДИНИ НАРЕД! Дори и винаги да сте имали подобни симптоми, помощта и консултацията със специалист може да ви помогне да овладеете последствията от заболяването. ВАШИТЕ СИМПТОМИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТРАЗЯВАТ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО ВИ,?НА ЖИВОТА ВИ, НА РАБОТАТА ВИ, НА ВРЪЗКИТЕ ВИ И ОТНОШЕНИЯТА ВИ С ДРУГИТЕ!!! Повечето хора които преминават през стресови ситуации притежават някои от симптомите на PTSD в началото но не заболяват непременно ог PTSD!!!

PTSD се диагностицира след като съответните симптоми се наблюдават след поне месец от преживяното травмиращо събитие. Но тези симптоми може да не се появят и/или проявят и с месеци или дори години! Този вид разстройство се характеризира с три вида симптоми: 1) Отново и отново травмиране на личността и преживяване на стреса от спомените за преживяното събитие, безсъние или лош съм и кошмари, 2) Емоционално притъпяване (индеферентност) и избягване на места, хора и дейности, които могат да напомнят за травмата, десоциализиране и затваряне в себе си; 3) Увеличено или постоянно вътрешно напрежение и напрегнатост, проблеми със съня и заспиването, с концентрацията (и възприемането), чувство на възбудимост и лесно провокиране на разстройство и гняв. Някои от причинителите на PTSD могат да са СВИДЕТЕЛСТВО НА УБИЙСТВО ИЛИ ЗАПЛАХИ ЗА УБИЙСТВО (забележете - не непременно срещу конкретната личност, може и да са срещу нейни близки, приятели, колеги или съвсем непознати хора!),на сериозни травми (например ранени или застреляни хора на улицата или в заведение - при спор за паркомясто или видяни к чути по телевизията или вестниците), или сексуално насилие.

власта ще задължи всяка българска жена да има по десетина чавета. поне десетина.

лошото е че на никой не му пука

Просто трябва да се изгонят Герб и подобни бандитски образувания да не се допускат в политиката. Никой не ни убива - сами се унищожаваме, като търпим лъжци и крадци да ни управляват. По неизвестни причини се оставяме на елементарни манипулатори с милиционерско образование да ни налагат техните виждания за крадене. Морал нямат.

Просто требе да се избият куманягите бе! Ето толко е просто! ЛУСТРАЦИЯ! КУМАНЯГИТЕ ИЗБИХА НАРОДА, ТИ КАК СИ МИСЛИШ, ЧЕ ШЕ СЕ СПРАВИШ С МАСОВИТЕ УБИЙЦИ И ГЕНОЦИДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ! Да не би да ги превъзпиташ, ка па не! масови убийци дето избиха целия нарот, какво мислиш че помага срещу тех! ЕДИНСТВЕНО ИЗБИВАНЕТО ИМ, МОЖЕ ДА СПАСИ ОЦЕЛЕЛИТЕ, ЗА ДА ИЗГРАДЪТ НОВА СТРАНА И НОВ НАРОТ ОТ ОСТАНКИТЕ НА ИЗБИТИТЕ МЪЧЕНИЦИ!

Я се хвърли в Темза.

Не да се гонят, а на България и тря0ва нов Народен съд. Навремето комунистите много правилно са го направили и 8а 45г станахме сред най-развитите страни в света. Станахме космическа държава и произвеждахме компютри, а сега мръсните капиталисти ни върнаха със сто години назад.

Що, пак ви се краде имуществото на осъдените ли. Пак ли сте безпарични бе куманягите, ко ги праите тея откраднати пари!

е най-накрая така ще стане.. Само че тоз път народният съд ще съди русоробите. Така че, прости се с роднините и мини през зъболекар да ти направят пълна зъбна картина, че в масовият гроб грудно се разпознават телата. И най-важното - поживей си живота докато народният съд не го прекрати преждевременно.

Хората в тази държава не могат да се гледат от омраза и презрение вие искате деца да правят. Няма как да стане.

1945-8: 180 000 бебета на година. 2017 - след сеймсе годин управление на куманягите - 56 000 бебета, над 60% от които са циганета и турчета. ЕВАЛА НА КУМАНЯГИТЕ, ИЗГЕНОЦИДВАХА НАРОДА! ТОВА ПО ДЕФИНИЦИЯ Е ГЕНОЦИД - НЕМА ЛИ ЕДИН ЮРИСТ ТУКА, ДА ДАДЕ БКП/ГЕРБ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД В ХАГА!

1945-8: 180 000 бебета на година , АМА СИЧКИТЕ БЪЛГАРЧЕТА. НАД 98% КОМПАКТНО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ! ПОД СПИСЪК, 10 000 ЦИГАНИНА, ДЪРЖАНИ ПОД КОНТРОЛ ПОИМЕННО ОТ ЦАРСКИТЕ ВЛАСТИ ДО 1945. СЛЕД 1945, РАЗМНОЖЕНИ БЕЗКОНТРОЛНО ОТ КУМАНЯГИТЕ. НЕКОЛКО ОПИТА ЗА ЕТНИЧЕСКА ПОДМЯНА НА БЪЛГАРИТЕ, С МАСОВИ УБИЙСТВА И ЧЕРВЕН ТЕРОР, И С НАСИЛВЕНО ИМПОРТИРАНЕ НА ВИТНАМЦИ, УКРАИНЦИ И АФРИКАНЦИ В БЪЛГАРИЯ - НА ЕТАПИ И ВЪЛНИ, ПО КОЕТО СА ПОТРОШЕНИ МЕЛЯРДИ ТОГАВАШНИ ДОЛАРЕС! СИЧКИ ПОМНИМ ВИЕТНАМСКАТА ВЪЛНА ОТ МИГРАНТИ И АФРИКАНЦИ, ПРЕЗ 70-ТЕ, ПОСЛЕДНАТА ИДИОТИЯ НА БКП, ДА ИЗНАСЕ КУМАНИЗАМ ПО СВЕТА И ДА ПРЕБИРА БРАТСКИТЕ КУМАНИЗКИ НАРОДИ! 1990 - ТЪРЦИ МЕЛИОН И ПОЛВИНА, ОТКЪДЕ БЕ! ЦИГАНИ - МЕЛИОН. ОТКЪДЕ БЕ! КОЙ ГИ РАЗ,МНОЖИ! КОЙ ВКРВА СЕГА МИГРАНТИ В СТРАНАТА И ПОДПИСВА ДОГОВОРИ В ЕС - БКП И ПРОЧУТОТО СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРИЕМАНЕ НА БЕЖАНЦИ, ПОДПИСАНО С КРИТИЧНИТЕ 2 ГЛАСА НАД ИЗИСКУЕМИЯ КВОРУМ ОТ БКП! БКП - ГЕНОЦИД ЗА НАСЕЛЕНИЕТО! БКП/ГЕРБ - НА СЪД В ХАГА ЗА НАЦИОНАЛЕН ГЕНОЦИД!

infograf ТОЧКА bg/article/1496042439000 Също и: geoproblems точка eu/wp-content/uploads/2016/01/201234/5ilieva.pdf РОЙ НА РОМСКАТА ЕТНИЧЕСКА ГРУПА В БЪЛГАРИЯ ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО (1878 г.) ДО НАЧАЛОТО НА ХХІ В. СПОРЕД ПРЕБРОЯВАНИЯТА читети и мрети! цифрите са потресаващи!

От първия линк цитат: 'През 1946 г., когато общият брой на населението на страната е малко по-нисък от този през 2011 г., едва 3,4% от населението е на 70 и повече години, а общо 9,6% е над 60 години. През 2011 г. над 70 годишна възраст вече е 12,9% от населението, а общо за групата над 60 години делът е точно 26%. Противно на повечето твърдения, увеличението на коефициента на смъртност в България започва малко след следата на XX век, като най-устойчив е ръстът именно в периода 1965-1997 г.'