Убитият в Нови Искър млад мъж бил санитар в психиатрия

Един от убитите в Нови Искър - 20-годишният Георги Юнаков, е работел като санитар в държавната психиатрична болница „Свети Иван Рилски”.

Обратно в новината

Коментари - Убитият в Нови Искър млад мъж бил санитар в психиатрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В симеоново се влиза с български език, но много по политически са назначени с образование в Пловдив и сие градове, с Икономика, макар, че има много завършили в Симеоново, но не е моя работата. Там не е за всекиму. Трябва да си дебил, ако си чувствителен, едва ли би издържал на натоварванията , виж батето е от издръжливите, факт неоспорим, отдалече се разбира, а и казват старите кучета от по. Наздраве и Весели празници!

Колко неудобно с това неоткрито оръжие,обичайно в такава ситуация полицията бързо разнищва случая-единият избива другите и се самоубива,но и сега ще измислят нещо,неслучайно в Симеоново се кандидатства с литература,както казват в Тренировъчен ден -не е важно да е верно,а достоверно

Отдалече замислено и подготвяно това престъпление, но е съшито с бели конци. Отвличането на жената е било с цел да насочат съмненията към нея. И затова са я скрили в кладенец на няколко километра от автомобила - за да може като намерят джипа без следа от нея, да решат, че е избягала и се укрива.

Цензурирахте ме и после поправихте новината като заменихте ВЕЩО с ПОЕМНО лице. Но това пак не отменя въпроса, че сте преписвачи

Такова голямо убийство не е битов инцидент.Обикновено това е почерка на мафията -убива всички заради голяма далавера за да няма свидетели.Някой от семейството или дълг към някоя мафиотска групировка или е открднала малко кокаин за търговия.Рано или късно истината ще излзе наяве.

Заради момчето на снимката е според мен - не е искало да участва в престъпните схеми, които се въртят в психиатрията. Някой се е уплашил от един такъв незамесен свидетел и е убил всички, с които е споделил евентуално информация по случая. Не е тайна, че в психиатрии и социални домове за стари хора се извършват десетки убийства с цел имотна облага.

И Карлуково там е близко !

Всичко е ясно. След като е застрелял четирите жертви, убиецът се застрелва в главата и скрива оръжието.

Аха... Под главата си...

papion

А защо и кучето, да го издаде ли?

Че то и аз съм бил санитар в психиатрията. И пак ще го бия, ако ми падне...

Кого ще биеш, че не става ясно...

Санитара, Ками, санитара... Ама като четеш, вниквай в написаното.

Това някакъв опит за тъп виц ли е?

Абе, питайте Хараланчо!Той всичко знае!

Махленска свада за паркомясто!

бил саниран в психиатрията?

Като знаем мотивацията и умствения потенциал на служителите на МВР, е учудващо, че водещата версия не е масово самоубийство!

Момчета и девойки, подхвърля ви се идея, услужливо, че има връзка с психиатрията. За да може да хванат един и да го нарекат за убиец. Да се избегне скандала заради министър на МВР калинка.

Санитар в джип БМВ? В тоя случай има дрога и много пари!

To затова болните са го обичали много.

убийството вече е разкрито и както можеше да се очаква е извършено от стандартен пловдивски клошар, който в момента пътува с влака за София с компания, знаеща правилната версия

Мирише ми на болезнена ревност и психопатска маниакалност от страна на бившите. Това според мен е бившият мъж на г-жата. Но това е мое мнение.

papion

Гълъбова, някой от твоите подопечни да не си е играл в новогодишната нощ на заря? Жалко за погубените животи, който и да се окаже, ще отиде при д-р Гълъбова и ще се отърве.

Ужасна и гадна новина.дано излезе наяве истината.Отвратително престъоление.определено изглежда работа на професионалист.не е чудно да е имало заглушител.или ги е застрелял точно в 12.не мога да си представя че убиеца не е психопат.

vasil

Малокалибрен би трябвало да значи `22 калибър,трудно звукът ще направи впечатление на съседите.Все едно се изтупва чувал,нещо такова. Същевременно куршумът в доста от вариантите се деформира много при попадане в цел и пораженията са сериозни.

Каквато и да е истината, едно е сигурно - ако изобщо бъде разкрит, заловен и осъден, убиецът ще бъде обявен за невменяем или ще получи 20 години, от които ще излежи най-много 10.

Зависи- ако се докаже, че по време на извършване на престъплението е бил вменяем, независимо от заболяването си, доживотен или 20 години не му мърдат. А лице в афект няма как да извърши хладнокръвно едно престъпление- двете неща си противоречат. Афектът предполага силен външно изявен изблик на негативни чувства- най- вече - ярост, което не кореспондира с твърдението на полицията, че всички жертви са застреляни само с по 1 куршум всяка. Хладнокръвието , прецизността сочат на пряк умисъл и изключват състоянието на афект.

Изпълнителят е хладнокръвен професионалист.

Изродия до шия... изнервили са някой комшия като са дигали шум в новогодишната нощ...

нищо чудно да го изкарат ,,щафетно самоубииство,,...??? а маиката да е ,,въртяла,, бутилката...!!!

Не е така! Бас залагам че е някой клошар. Когато не може да се установи извършителя винаги излиза че е някой клошар.

имаше един шампион по бокс, юри юнаков, от маалата, да не са роднини

Моооже! А игрище "Юнак" е било семейна спортна база. Родът им е установен чак до юнака, който бозал 25 години.

В интервюто написано във Фрог нюз, д-р Гълъбова казна че при назначаването му младежът казва че няма нужда от пари....искал да бъде полезен. Това не е за изпускане...млад човек няма нужда от пари???? Значи има отнякъде.... Абе тук да не е замесен нарко пласьорство в това семейство?

Има логика да е така, при положение, че в свети наум се лекуват наркозависими и може да е искал да е близо до клиентите. Разбира се, това може да са само фантазии.Полицията дано да разреши бързо убийствата

Убити са шест човека с огнестрелно оръжие. Никой ни о не е видял, чул и не знае. В град Нови Искър се случва това. Питам се ако бяха убити 30 души някой пак ли така нищо няма да знае, чуе и види? И това не е просто повод за пропаганда срещу властта, а гняв срещу овчото би общество, което издигна чисти боклуци в народното събрание, които ни се подиграват и обиждат. Това общество получава берекета от овчото си мислене. Ако някой смята, че 6 човека е нещо незначително и за това убийство няма следи и не може да се намери извършител, държавата и обществото ни не са си на мястото. Ние не сме си на мястото! До Нови Искър има камери- от всички посоки освен от полето. Всичко трябва да провери полицията- няма как да няма следа. Другото е оправдание. Извършител може да е само лице извършило друго убийство, защото убийството на 6 човека изисква адекватна психика. Целта със сигурност е користна. Няма как да ги убият за друго. Един е целта, другите са свидетели, които са ненужни, защото може да са знаели кой е целта. Ако убитата в гората е целта, другите са питани къде е тя? Ако мъжът и е целта- то нейната смърт означава, че познава убийците и знае причината за убийствата. Така или иначе може да се говори само за користна цел. Убийство от психично болен е само лесно обяснение и нищо повече. Болните са пасивни, а в момент на гняв не са организирани с такава точност. Тогава би имало произведена безразборна стрелба.

.... Никой ни о не е видял, чул и не знае.... Може- ако оръжието е било със заглушител и е пистолет, което задължително говори за пряка умисъл у извършителя на престъплението. За това е ВРЕДНО лица без специализирано образование да се упражняват в изграждането на хипотези за начина на извършване на едно тежко престъпление.

Нарочно е избрана новогодишната нощ когато се гърмя в цяла БГ още преди,по време,и след настъването на нова година. Не е лудубиеца действал е хладнокръвно.

За целият Преход в България има убити трима човека с по един изстрел, и то от професионални убийци - Жоро Илиев, Крушата и Илия Павлов. Да убиеш 5 човека само с 5 куршума е невероятно.

vasil

Глупости.Много убийства са с 1 куршум.

vasil

Самият съсед бърка,защото не знае какео е поемно лице,а какво-вещо лице.Журналистите,обаче,на теория,би трябвало да знаят.

професионална работа, хладнокръвно, без емоции, с по един куршум и то точно където трябва - хладен ум, горещо сърце и чисти ръце. Кой знае кой от тях в какво се е забъркал

Но той, сега pаботи за Фъндкова, засеpва случка в детска гpадина.

Сигурно са били роднини, които не се понасят. Събрали са се да "празнуват" Коледа и Нова година. Някой е започнал да мрънка по адрес на другите и да се заяжда с тях. На някой друг не са му издържали нервите и е започнал да стреля по останалите. В такива случаи убиват и дядото и бабата, и кучето и котката.

Евала ти правим...Хорейшо

Ем до НОВИ ИСКЪР има ПСИХИАТРИЧНА КЛИНИКА и лудите се разхождат свободно по града, щото е презапълнена, отделно в района дето е станало мелето е преобладаващ с цигани

уважавам д-р Гълъбова, но не разбрах разликата между двете диагнози, за които говори!

Наистина е най- добре да няма възможност за коментари под темата. не всеки коментатор е медицинско лице или лекар, или юрист. аз обаче поддържам тезата си, че за да се извърши такова хладнокръвно убийство, човек трябва да притежава медицински познания и да има голям психичен проблем. Изобщо не е лесно за нормален човек да извърши убийство, а камо ли да извърши масово убийство, при което само с 1 куршум да убива жертвите си. Такава точност изисква медицинските познания не на санитар, а най- малкото- на лекар без специалност. Сега е време да се покаже, че ИМА държавност в България, да започне да се движи държавната машина и да заловят убиеца.

Ти си срещу свободата на словото.

май отдавна сме си плюли на държавността ,ако се съди по общата НИ безотговорност и неморалност .

Пишете за СВОЯТА СИ безотговорност и аморалност- аз не съм Вие и в професионалният си живот съм отговорна и морална- точно както и в личният си живот.

"съсед, който снощи е бил вещо лице по време на огледа "???? Абе драскачи мамини, знаете ли изобщо какво е вещо лице? Съседът е бил поемно лице при огледа! Да си коригирате тъпизмите!

Ами- журналисти, сър... Да- верояно съседът е бил поемно лице.

Поебно лице... Всички го е.. и никой не му плаща за това. Било "граждански дълг", но ако не се възползваш да дадеш този дълг, може да те арестуват и обвинят :(

Куките плашат с "възпрепиятстване на правосъдието"- не им се връзвайте на Ушевите, нищо не могат да ви направят. В най-лошия случай Ушев трябва да седне на пишещата машина и да трака 2 седмици глупости. Сган от хрантутници!

Откъде да знаят журналистите какво е поемно лице? За тях това сигурно е някой, който го поема.

Вещо лице ? Този пенсиониран кравар ? Хаха. Убиецът е от семейството 100 %.

избито. Освен може би майката, но не виждам ако е тя да застреля и собствената си дъщеря, че и кучето си. Без да има някой информация е безсмислено да се правят догатки, но ти може да хвърлиш един боб и да почнеш да познаваш.

От семейството е .Помни ми думите.

По-скоро става въпрос за "поемно лице".

Санитар с X5-ца??? Знаете ли какви са заплатите на санитарите бе... Тука мирише на АРИЕЛ, от батко ви да знаете!

Снимката с Калашника и коментарите, може да означава, че някой ги е заплашвал или притеснявал.

И какво от това, че е бил санитар? Какво се опитвате да ни внушите? Работел е човекът и честно си е изкарвал парите. Работата в психиатрия не е кой знае колко по-различна от работата в обикновена болница.

НЯКОЙ ОТ ТИЯ Е БИЛ НАЕМЕН УБИЕЦ :)) ...

Съседа е бил ПОЕМНО лице, а не ВЕЩО бе, диванета! Вие въобще наясно ли сте с глупостите, които пишете?

И какво като е рааботел м психиатрична клиника? Доктор Гълбова също работи втакава.