КЕВР обеща да не вдига парно и ток до април

До 1 април, когато е краят на отоплителния сезон, цените на парното отопление и електрическата енергия няма да бъдат увеличавани.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР обеща да не вдига парно и ток до април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Думата "НЕДОФИНАНСИРАН" звучи интересно! Нали има коцесионер? Какво участието му във финансирането? Играете си с хората. Водата, храната в България са най скъпи съпоставени с цената им в други европейски държави.

Смърт за незаконния (Д)КЕВР и престъпниците в него! Незаконен от 3.3.2011 г. по Трети Енергиен Пакет. Незаконни са всички цени определени от ОПГ-то след тази дата, а подкупите взимани от енергийната мафия - ЧЕЗ, ТоплоФЪК, Веолия и прочие, са основание за разстрел на престъпниците - национални предатели на площада!

Малко му е на българския народ, съставен от красни кухи лейки и многопоголямо Българският народ си заслужава да му изпият и последните капки кръв, та белким се сети, че изродите, които си избира да му служат по министерства и агенции, трябва да работят в интерес на работодателя си, а не в интерес на определени юридически лица. Водата трябва да стане 11 лева за половин кубик Токът - 3.50 лева за киловатчас. Още може!

стари трикове, това си го издейства баце да не се вдигат през зимата за да не се усеща толкова силно от стадото, нали има опит от Кавинет 1 с февруарските сметки, вместо да сложи контрол и да се направят закони както трябва те просто се споразумяват с тия да е по-незабележимо вдигането, да го треснат хиляди сметки герберастката мутра.

край всичките циркаджалъци и маймун сурати дето ни ги показват по ТВ тата журналягите забравят да споменат защо отново се извадиха и пуснаха в употреба хартиените 2 лева!!!!???

Сметката ни за тока пак е висока -113 лева.Това нещо не е нормално.Подобно беше положението при нас през октомври,ноември падна сметката и сега пак е висока.

Тези няма да се оправят сами.Необходимо е да се вдигнем и да им строшим тиквите. Всеки ден вдигат цените на нещо.Парите на пенсионерите не.Разликата на тавана на пенсиите кои ги взема бе боклуци.Само говорите за добро съществуване , а напротив става по лошо и по лошо .Стига сте сасипвали честния народец.

А ИЗРАВНИТЕЛНИТЕ СМЕТКИ СА ПРЕЗ АВГУСТ..... ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ПРЕИЗЧИСЛИ ПО НОВИТЕ ЦЕНИ...... СЕГА ЩЕ ПЛАЩАМЕ ПО СТАРИТЕ, А ПРЕЗ АВГУСТ ПРЕЗЧИСЛЕНИЯТА ЩЕ СА ПО НОВИТЕ И ЩЕ ИМА ДА ДАВАМЕ.... НА КРАДЦИТЕ

На тия трябва директно да им н...пят тиквите, иначе оправия няма!!

бас, че някой пак ще вдига кръвното. доц. Иванов и тиквата ще си ходят заедно.

Всичко е една невъобразима демагогия и рекет! В случая, се развързват ръцете на енергийните акули, оставяйки ги да си въртят далаверите, вече като една олигополна структура, управлявана от няколко големи играча, които са си спретнали вече едно хубаво картелно споразумение. "Държавата", всъщност изобщо е абдикирала от своята регулаторна функция. Т. нар. "пазарен механизъм", при нашата дива и анархистична пазарна действителност, просто означава траен процес на рекетьорство и дране на кожи на гърба на обикновения плебс... Демагогията с която се обяснява, че видите ли цените трябвало да се изравнят със средноевропейските е пълен абсурд и нагло поведение на самозабравили се малоумници! Странно защо никой политик за 30 години не отвори дума, какво трябва да се случи с доходите на населението, в посока, как те да достигнат средните европейски нива. Лъжата, че в България имало ниска производителност на труда, също е една гадна мантра, с която "родния бизнес" оправдава реалната експлоатация на труда в частния сектор, изобщо. Тоталната липса на адекватност и заинтересованост от страна на "държавата-мащеха", осезаемо започва да ни задушава! А докога това ще продължава зависи от всички нас - гражданското общество, което за съжаление липсва у нас... Собственото ни търпение и овчедушие е в основата на всичките ни проблеми. Овцата я стрижат,... защото е овца... И те така!

мдам, ниската производителност на труда е оправдание за ниски заплати и за тежка ръчна работа - реално производителноста на труда до голяма степен зависи от инструментите и автоматизацията, които работодателите дават на своите служители, както и от цената, на която продавад произведените стоки - като дялкаш играчки на стария струг и ги продаваш на Икеа за стотинки, няма как да имаш голяма производителност, освен ако нямаш осем ръце и не дялаш на 4 струга... а на запад струговете се програмират и пердашат автоматично, един човек само ги следи и спира ако нещо стане... ми съответно неговата производителност е астрономическа в сравнение на бай Ставри, макар че бай Ставри работи повече и по-тежка работа на стария струг...

Кой си ти бе нещастник малоумен?Тази държава не ти е бащиния,имаше един дето се заигра по темата ,а сега в небитието!Що не вземеш да отглеждаш теменужки като твоя учител -циганина от Драгалевци....Нямаме нужда от обещания,а от разумни мерки,кадърни управници и по-вече внимание към този народ,който превърнахте в експериментално племе.Нима в сърцата си нямате малко човещина,та народа гладува и е толкова отчаян,че дори няма сили да възрази.Робската психика го е обсебила,няма никаква надежда и мечти,освен да уцели джакпота ,търкайки поредното лисче/собственост на една мутра наречена-черепа/!

"експерт" с енергийна експертиза. Борец срещу руското енергийно влияние на Балканите. Заслужил кадър, наш. Радетел на "Синята идея".

Бойкооо, махай го тоя бесепар от там!

Направо сте от 80% гласували за боко след като даже не сте запозната че тоя сие Костовист или т,н, новопръкнали се ''демократи'' ....

Седераз в червата. Или тя и посланничката ни у Турция Надето и тя е бесепарка а?

тоя старазагорски гнуснар е от върлите седесари човек на Иван костов радетеля на демокрацията дето продаде държавата! хахаха колко заблуден народ има гробарка лиси?

Kalin

това е такава измислена и продажна институция че отдавна трябваше да са я закрили а тия в нея да са разстреляни за лобиране на разните енерго, водо и други фирми и дружества.

Но забележете до април, а после...После както с водата...Скоро очаквайте от Иван Костов и ДСБ поскъпване на слънцето и въздуха! Това може само в Българиия да се случи! А има КЕВР има омбудсман има правителство което се грижи за хората/да ама за своите хора/ има прокуратура има и съд...да ама не...нищо такова няма...

Докато е тази Комисията за енергийно и водно регулиране /КЕВР/ с теб доц. Иван Иванов(отдавна за пенсия) цената ще се вдига. Къде бяхте до сега, за да си свършите работата. Какво е инвестиция. При загуби от 80% защо не изисквате да се намалят тези разходи за сметка на "инвеститора", който ще си избие парите след това. Знаеш ли колко време се погасяват инвестициите в другите сектори. Например един кораб колко години се изплаща.

Ами те така си правят всдигането на цените - ПРЕЗ тримесечие за да има заглъхване на недоволството на тъпия овчи български ''народ''....Та тези ''по високи'' пенсии и мрз трябва да бъдат прибрани с ЛИХВИ от монополистите които добре обгрижват властващите за да си продължават кражбите и спонсорирането на социалните дейности на техните страни..

ГОТВИМ СЕ ЗА ПРОТЕСТИ И ИЗБОРИИИИИИ Избори! Избори! Избори! Избори! Избори! Избори! Избори! Избори! Избори!

Жалко, все пак ще се освиним пред чужденците.

Единственият начин да се освиним е ако пак изберем тиквондур.

ChatGPT

Вие хубаво вдигате цената ама качеството ще се вдигне ли?

Колкото до сега се е вдигнало след поредното увеличение:)))))) Цени срещу качество е нещо непознато по нашите земи от много време, защото увеличението си го вземат реално а качеството е в сферата на ЩЕ...

Най-добрата корекция, е някой да те гръмне в главата, изрод такъв.

Така значи до април си трйте!!!!!А след това ??????А миналата година колко беше вдигнат ток вода и т.н.????!!!! ГАРАНТИРАНО ОТ СУДЖУК ШАЙКА ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПРЕВОД: От април ВДИГАМЕ цената на тока и парното!!!

не разбрахме, за кое по-точно се увеличава водата. Източниците на вода са на държавата на норода, ВиК, компанийте само ги експлоатират тръбите са от време старо, ръждясали, какво инвестиции направи това дружество за да увеличава непрестанно цената на водата. Май има нещо гнило в КЕВР.

Е, какво не разбирате толкова..? Идеята е, че без вода не можете, не живеете в къща, че да си изкопаете кладенец, пък и ви мързи. Затова ВиК дружествата се възползват и са сметнали, че можете да отделяте по 40 лева на месец за вода, а не по 20, както сега. И имат план как да ви ги вземат. Защото те са организирани и умни, а ние сме овце тъподушни.

Кво като някой имал къща и си изкопа кладенец в двора? Тъй ще мине метър ли? Да ама не. Водата е на Държавата, държавата е на управляващите я, така че водомер, разрешителоно от съответното РИОСВ, и такси, такси, такси...

не разбрахме, за кое по-точно се увеличава водата. Източниците на вода са на държавата на норода, ВиК, компанийте само ги експлоатират тръбите са от време старо, ръждясали, какво инвестиции направи това дружество за да увеличава непрестанно цената на водата. Май има нещо гнило в КЕВР.

и на 1ви април уж на шега още 20ина процента увеличение...ууупс

от снимката рекламиран по сутрешните ТВ блокове като "експерт", който ГРАБ-аджиите нагласиха на топличко и доходно местенце дали има въобще представа какво значи "инвестиция", "възвращаемост", "рентабилност"? Ама не от учебниците по полит икономия на ВИИ "Карл Маркс", макар, че и според тях това което правят няма общо ни с комунистическа форма на икономика, ни с капиталистическа.

тези от ,,кевр,, като вземат ,,виагра-та,, и всичко вдигат...!!! боцето ги ,,научи,,...!!!

Така е. Той е инженер.

налага се да съобщя една много гадна истина! водата, също като всички стоки поскъпва още от времето на фараоните, и ще поскъпва докато свят светува!

Камъни, дърве, лопати, сопи, мотики, чукове, тесли!

говориш за ,,хибридна воина,,...!!!

Говоря за това, от което единствено разбират оялите се от КЕВР, уж наши защитници. И ако още не знаеш, войната тихо е обявена от тях. Няма други обяснения за така скъпата и нискокачествена услуга, която ни се предлага. Ако искаш сравни с цените в големите европейски или пък американски градове.

Наръчник за еврочиновници в БГ: Бай Ганьо, мутра, некадърник

като ,,шампоан,,...3 в 1...!!!

ИЗБОРИ - ОПОЗИЦИЯ КЪДЕ СИ..? Стига с тези общи приказки, В СОФИЯ водата е по-скъпа от Ню-йорк... как там им стигат парите!?

а през април ще ни Дигне ли пенциите ?

ТИЯ ИЗЕДНИЦИ ПАК СПАСЯВАТ ШОПИТЕ С ПАРНОТО, А НИЕ В ПРОВИНИЦИЯТА СИ ПЛАЩАМЕ СКЪПИЯ ГАЗ И ПАК ЩЕ ГИ ИЗДЪРЖАМЕ.

от 20 години нямаме парно, но плащаме за греещите се.

В провинцията не плащат, бре???

Недебилите си квичат онлайн и се дават да ги стрижат. Ама не са дебили. И прости не са. Те са най-умните в целия свят, най-кадърните, най-хубавите.

и аз това се чудя...??? къде са ,,протестърите,,...???

Кристалинка последно като идва да се прегръща с Бойко помним ли...ето това са резултатите от срещата! Евала Световна Банка евала Баце

Вероятен сценарий: Водата ще поскъпва, за да може след 4 години да се дадат на концесия печелившите водни дружества, с оправени тръби и канализации по водните цикли с то с нашите пари. И след 50 години когато всичко е скапано, да се върнат на държавата, за да може ние гражданите пак да ги отремонтираме.

Вдигайте цените - нали затова сме ви избрали...

На снимката,трябва да му отрежат главата. Кръвопийците в тази държава си правят каквото си искат напълно безнаказано. Водата е природна даденост ,а тяхното е злоупотреба,при това напълно необоснована. Вместо ние да им отрежем главите,ТЕ ЩЕ ОТРЕЖАТ НАШИТЕ. ПРИМАТИТЕ НЕ РЕАГИРАТ....

да не забравяме че ,,сталинка,, от св.банка ни беше ,,посетила,,...!!! ,,световната,, а не ,,светата,,...!!!

Живея в къща, имам си кладенец и хидрофор и от години не им ползвам услугите на тия мърши от ВиК!!!

не се радваи...??? в други ,,демократични,, страни сложиха водомери и на ,,личните,, кладенци, защото други били собственици на водата...а ти им я крадеш!!!

Всички от тази "комисия" са за разстрел в мазето на 6-то!!!

Да, ама кой да го направи- няма НАРОД в тази държава! А "комисията" е случила на матрял.., както и цялата ни политическа мафия...

Колкото и да се вдига цената на водата или по точно на услугата доставяне на вода няма да оправи ВиК фирмите! ВиК ФИРМИТЕ СЕ УПРАВЛЯВАТ НЕПРАВИЛНО И НА ЗАГУБА! ТОВА Е ИСТИНАТА, А В ДОБАВКА И ЩЕ БЪДАТ ДАДЕНИ НА КОНЦЕСИЯ! ХАК ДА ВИ Е БЪЛГАРЧЕТА! ИЗБИРАЙТЕ СИ БОЙКО 4,5,6,7,8 НАЙ НАЙ!

не ще. Кой също.Който е свикнал да смуче ще продължи.

Поскъпванията са неизбежни! Колкото и да не ни харесва - такива са реалностите! Хубавото е, че все пак до април ще се задържат сегашните нива и отоплителния сезон ще е вече минал.

и на какво основнаие се вдига цената за да ми доставят вода ? Неищо да се е променило в канализацията на ВиК фирмите?

Неизбежни ли?Защото топлото все е пред фалит(тъй като е по лесно да събира дължимото на части от редовните платци от колкото от нередовните) от инвестиции които обществото не печели въобще,а за водата и тока да не говорим тъй като е абсолютно същото и там.

Тия от КЕВР доста се изхвърлят с това обещание освен ако не са се съгласили за поне 40% увеличение на цената след първи април.Все пак досега когато регулаторите тръгнеха да реват за увеличение КЕВР на секундата изпълняваше исканията им.

това е един от хората които участваха в приватизацията на енергетиката на българия! Истинска гадина. А ВиК сектора не са финансирани в българия не защото цената е ниска, а защото неправилно се управляват фирмите! А в добавка влиза и една нова програма за която се мълчи а тя е че ВиК фирмите ще са дават наконцесия! Това е по идея на Световната Банка дето ни управлява! Мрете тъпи българи!

КЕВР обеща да не вдига парно и ток до април Така-така, трябва да забавят народното недоволство заради европредседателството. ПП: А газът защо ще вдигат?!

Какво е това вдигане на цените,направо ни ограбиха!!!??? В Северозападна България цените са най високи,а заплатите най ниски!!! Да не говорим,че там,където се преправи водопреносната мрежа вече не може да се пие вода,нито да се измие нещо с нея,защото целодневно тече кал от чешмите и прекараха хората да си купуват вода от магазините!!! оставиха ни без питейна вода за пиене и навсичкото отгоре вдигната цената до небето.... Това е тотален геноцид!!!

Какъв рушвет взе тоя, за да дигне цените?

той е СЕДЕСАР от седесарите на Иван Костов! Тоя същия е българомразец!

КЕВР трябва да ни обещае, че няма да изкара мандата си и до април ще бъдат осъдени. Г-н Иванов, ще бъдете арестуван и обвинен в престъпление корупционно. Тъй като сте си абсолютен престъпник... колеги ( обръщение към служителите на ГДБОП), както за всеки един престъпник - както трябва. Долу на земята, на колене!

Другарят Иванов може ли да каже на коя дата се отчитат водомерите във "Факултета", "Филиповци"....

от 30 до 31 февруари

Май живеещите там хич не ги интересува....