Коментари - Смоленов: Тероризмът е огромна далавера! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Байгън ми стана от толкова "експерти" по антитероризъм!

има много материали в нета,които допълват казаното и намекнатото тук .ако господин смоленов прочете коментарите тук ще трябва да се съгласи с иво христов ...що не се замислите поне малко ,бре хора !?

Объркан човек, който критикува властта защото не е част от нея, въпреки, че се опитва всячески. Нещо като Антон Тодоров, Тома Биков и т.н. С тая дисертция по металознание, по-добре да си се занимава с металите, а не с неща за които не му достига речника, да не говорим, че произхожда от будно смемйство на т.н борци против фашизма и капитализма, които на всякъде влизаха с предимство и привилегии.

Този много си го харесвам. Толкова глупости може да измисли, че е дори забавно. Не се ли сеща тъпото ченге да вземе да се скрие, а той регулярно се излюпва от някъде.

Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа ти кой си! - Светът е полудял поради липсата на ресурси и безумната алчност на тези, които го управляват. МОЯТ ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ д-р Тренчев казва по този повод: Алчността взема връх над инстинкта за самосъхранение. И е абсолютно прав. Дотук с този.

Липсата на ресурси - да. Но само това и алчноста не са достатъчни. Забравя се безконтролното размножаване на човекоподобни в Азия и Африка. За спасението на цивилизацията трябва да се спре миграцията и да се ограничи раждаемоста на приматите.

и комунизмът. Не е лесно от нищото да станеш капиталист.

и комунизмът. Не е лесно от нищото да станеш капиталист.

Комунизма беше най-голямата далавера Смолянов. Нещо да кажеш по въпроса. И демокрацията след комунизма е най ама НАЙ Великата далавера на далаверите.

ОСВЕН ТОВА ТОЙ Е ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЕЦ - ЧЕТЕТЕ НЕГОВАТА КНИГА С КОМЕНТАРИ ЗА ЗЛАТНОТО СЪКРОВИЩЕ ОТ ВАРНЕНСКИЯ НЕКРОПОЛ. И ОЩЕ -ЧЕСТЕН, ПОРЯДЪЧЕН, С ДОСТОЙНСТВО, НО БЕЗ НАДМЕННОСТ.... ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН.

Истинският българин нито е честен, нито е порядъчен, нито има достойнство. Истинският българин е готов да даде и вземе подкуп, за това и държавата е пълна с корупция. Истинският българин има криворазбрано достойнство и е готов да убие за 5 лева и да утрепе ако го гледаш лошо. А този говори елементарни неща, да не повтарям коспираноята за Храпа и т.н и т.н.

той не продаваше ли оръжие по едно време?

чакащ дивиденти от историята..

Абсолютно прав! Известно е кои са лобитата,ясно е къде са... Жалко че ЕС е много "слаба ракия"...

ясно?

Дрън-дрън, та пляс!.. Борбата е за политическо надмощие, дори икономиката и финансите се използват за тази цел. Ипотечната криза, предречена от интервюирания, била резултат от алчността на хората?! Алчността на хората е инструментът, използван в случая, за да се приведе в действие този акт, ипотечната криза, довела до доста сериозни сътресения икономиките по света. Резултатът: всички пострадаха, включително САЩ, откъдето тръгна процесът, но САЩ бяха и страната, която първо се съвзе и измъкна от кризата с най-малко щети: на практика, те спечелиха от тази криза, понеже икономиката им дръпна още повече пред другите, които пострадаха повече. Да не се заблуждаваме: всичко е в името на световното господство, на хегемонията. САЩ са световният император (хегемон) в момента и, естествено, правят необходимото за запазването на статуквото. И за тази цел днес, за разлика от времето на Римската империя, не е задължително винаги да се използват легионите (военните средства): има много други начини - финансови механизми, иницииране на конфликти в райони, където ще доведат до проблеми и затруднения за съперника и т.н. Явно още сме в епохата на империите; настоящият император (пардон, хегемон) е САЩ. Той избира и решава как да запази и затвърди господството си (така са постъпвали всички империи). Едва ли някой се заблуждава, че няма други държави с амбиция да поемат лидерството/господството над света, та на империята САЩ да не се налага да взема превантивни мерки за запазване на статуквото. Мисля, че щом все още сме в епохата на империите, по-скоро би трябвало да си отговорим на следния въпрос: кой император бихме предпочели: САЩ, Китай или Русия?!

Веднага ти казвам - този, който ще е склонен да ни дава повече от колкото взима.

Икономическата война винаги е била на дневен ред. От древността до наши дни. Може и да не ми повярвате, но дори и в Star Wars всичко започна с търговски спор. Но малцина са го видели.

Този Хаарп е виновен за всичко от Балканскаа война и преди нея. Ама ако погледнем мощността му, погледнем данните на подобните нему, погледнем кой работи там и се оказва, че конспираноята тресездраво дори такива, ...анализатори... Хехех, най много ме кефи титлата му...Ръководил е и Центъра за антитероризъм и сигурност към Европейския колеж по икономика и управление в Пловдив. ...

Който има уши да слуша, нека слуша. Покрай някои неточности човекът казва истини, които добре се маскират от западните толерастки сили, алчни клептокраци.

върви на майата си там в Сибир да видиш какво значи крадци и престъпност, и човекоядци има даже, някой може да закуси с тебе ..."В Русия семейство канибали смразиха от ужас, изяли към 30 души" ... щракни това в Гугъл

В момента групичка псевдо-еко терористи яко заработват за сметка на България! Така че Господина е прав! Зелено-червеният терор яко заработва за сметка на българина! Основните терористи са комунистите и ИД, факт е, че БКП е правил много терористични актове в България, включително по площади и в църкви!

Г-н Смоленов е прав! В момента шайка зелено-червени терористи, на кратко групичката "презряла диня" тероризират България! Българите празнуват коледните празници, а те стоят и пискат: Българите трябва да ходят гладни, българите нямат право на пари от туризъм, само тези дето ни плащат на нас имат право да строят лифтове, българите да се връщат в колибите и да ходят с борови препаски!

този човечец вляво на снимката преди години беше мнооого болен, появи се в студиото на една телевизия със системи и други кабелаци по ръцете, неистово охкайки и с изпразнен от съдържание поглед, че се чудя как по Коледа стават чудеса и той е здрав като пръч,че и анализи и акъл дава,бре, да му се неначуди човек

комунарска подлога

свободомислещите са в чужбина, в Булгаристан са ченгета и шуробаджанаци, но обърне ли се палачинката тоя пръв ще овисне на въжето, ... гледайте, Би Ай Телевизия Bulgarian International Television, почва да му се вижда края, емиграцията се пробужда и ще си поиска обратно Родината, Боко и пасмина май ще си карат старините в изгнание, като Горбачов

Уш умно говориш, пък фсичката емиграция гласува за Борисоф. Незнам що така.

емигрцията нямаше как да гласува, малобройни изборни секци не можаха да обслужат даже и един процент от емигрантите с право на глас, гледай като ги принудят да въведът електронно глауване какво чудо ще стане, Мафията е падне от власт

от моите познати два типа заминаха в чужбина. Първите бяха слабообразовани, които в България можеха да работятя само за мизерни пари, вторите отидоха да добият образование в чужбина, най-често защото родителите им така бяха решили. Свободомислещите понякога са просто хейтъри, за да си истински свободомислещ трябва да си интелектуалец, а младите по дефиниция няма как да са интелектуалци с малки изключения може би.

любовта към свободата не е въпрос на образование а на възпитание, там е поблема че не може да съумееш да възпитаваш у подрастащите качества на характера които самия ти не притежаваш, затова е и овчедушието на поробената пасмина наречена народ

"емиграцията се пробужда и ще си поиска обратно Родината" Така наречената "емиграция" не иска и да чуе за БГ. В чужбина си сменят имената; срамуват се да се нарекат българи. Те няма нищо общо с БГ. Пробужда ли се, глупости!

Той е привлечен като агент от Шесто управление на ДС за борба с идеологическата диверсия през 1982 г. под псевдонима АНДРЕЙ, а не за борба с АНТИТЕРОРА. НЕЩАТЕН - означава, че не e бил назначен на длъжност в ДС, но се е водил на добра заплата от оперативният му ръководител. Прикрит плазмодей злодей в ДС за борба с идеологическата диверсия следи младежта и българските и чуждестранни студенти за недопускане на вражески и нелоялни прояви срещу режима на БКП. То с доносници е проучвало и разработвало българските спортисти, художествено-творческа интелигенция.

Слиза се на гарата на Карлуково. От там в южна посока и само на един километър. Ще ви посрещнат много усмихнати хора и ще са чудесна ваша публика, господине от статията.

....Сблъсъкът на икономически интереси е първичната причина за съвременния тероризъм....А доброутро- това е и отговор на въпроса защо русия създава агресии и въоръжени конфликти в ключови държави, през които е предвидено да преминават стратегически за ЕС газопроводи, които могат да доведат природен газ от държава, различна от русия...И доста руски петоколонници в България ОДОБРЯВАТ тези действия на русия с думите могат- правят го. Ами по същата логика и България може да екстрадира всички руски граждани с имоти в България под претекста, че са граждани и бъдещи/ настоящи военни на вражеска държава- поне наистина да има причина да квичи путлеристан...

Предлагам лицето от снимката за ръководител на общоевропейска агенция за противодействие на тероризма. Явно многооо ги разбира нещата...

ако българите бяха нормални здравомислящи хора тоя щеше да е във затвора за финансови престъпления и злоупотреба със служебно положение, ... прост робски народ слаба държава, от цялата покорна пасмина се намери само едно момче което е самозапали във Варна в протест срещу Мафията, и подвига му е вече напълно забравен, умирайте в мизерия като нямате смелост да се опълчите на една шепа негоднци които ви крадът бъдещето

Самозапалването е гулема форма на протес. Вервай ми.

Какъвто и да е бил авторът,той прави точен и задълбочен анализ на Света-ресурси,пари,тероризъм,войни. Директно говори за Големите братя и тяхната випиюща алчност и безпардонност.За връзките на Вашингтон и Ленгли,с най-изявените терористични организации,техни чада.Тероризмъм-страх,милиарди потичат към Централите,които са "добрите пазители" и към ВПК. Няма по-лесно нещо от стараха,който прави приятно всяко управление.Хората спират да мислят глобално и свободно-те имат страх.Гледат си ипотеките,заемите,лизингите.Купуват всичко ново,ядат,като за последно и се превръщат в немислещи тумбаци-потребители на"блага". Това е световният ред,наложен на Света.

Говори. И доста неистини сред истините. Ама на кой му пука. Нали е анализатор.

В България се е събрала цялата помия на хора от света. Те са най-умни, най-силни, най-единственни и най-алчни. Тук се виждат мнения на мелези които се интересуват само от своите интереси и ниво на развитие. Но малко от тях мислят за по-добро, за всички. Няма такава територия, но и няма да я има още дълго! Това поне е успокояващо.

"Нещатен сътрудник от Шесто управление на ДС за Борба с Идеологическата Диверсия през 1982 г." НЕЩАТЕН - означава, че не се е водил на заплата, а Управлението е имало нужда от реалните, експертните му познания във връзка с атентата в с. Буново.

НЕЩАТЕН - означава, че не e бил назначен на длъжност в ДС, но се е водил на добра заплата от оперативният му ръководител. Прикрит плазмодей злодей.

EХ, КЛЕПТОМАНЕ АНДРЕЙ, КОГА И КАК ОТ ЕКСПЕРТ ПО КРАДЕНЕ СТАНА ЕСПЕРТ ПО АНТИТЕРОРИЗЪМ.

всичко хубаво този но как, изведнъж им прехвърли топката на "европейските управници"!? Нещо се очаква от тези объркани хора, внезапно са прогледнали и отварят вратата на светлото бъдеще, можеби..??? Тооолкова спамене за едното милиционерско внушение... цц.. ц.. молодец.

Тероризмът е антитероризъм спрямо големите, истинските терористи, дето водят войните открай време за разпределение на световните богатства!?

Тероризирай големите. Какво са ти виновни децата по сергиите, на пазарите?

Смоленов - поредният прогледнал седесар.

Закрещяха дружно двете кречетала: Каральольо, и Ербап-Ачо дребосъка!

брей, че тъпи копелета се въдят в тая прогнила кочина, ... защо на поляците и чехите и унгарците не им натрапват политиците а само на ганьовците, а защо ? ... на тоя подлец от всякъде му личи че е КГБ, и най нагло и безнаказано продължава да провежда идиологическа диверсия, с цел подронване основите на обществото, насаждане на недоволство и недоверие ... Бугаристан е единствената държава в Европа която продължава да бъде руска колония, проклетата милиционерска мафия продъжава да обслужва интересите на Москва за сметка на благосъстоянието на народа, спомнете си колко милярда се платиха за престъпно неправилно оформения договор Беляне, агента на ДС Доган умишлено манипулира власта за да предизвика банкрута на КТБ, ... ганьовци ще се пробудите ли накой ден или така безропотно ще потънете в мрачно забвение че въобще сте същестували

Авторът бил сътрудник на държавна сигурност. Именно за това му вярвам! Опитайте да проумеете значението на думите "държавна" и "сигурност". Знам че е трудно при положение че на Територия България держава и сигурност липсват.

Викаш, значи щом разни бивши КДСари прибраха парите на народа и станаха крупни "бизнесмени", значи те са спасили народната пара, а? И аз така си мислех, ама не бях сигурен!

там е работата че работеха за сиурноста на СССР, а не на България, и репресираха собствения си народ

Ице брато, това ти го казвах още далечната 1989 година когато синееше към основаващото се СДС и не знаехме още че си агент на ДС/КГБ на БКП... Така че акъл от червени тикви мерси - от 1989 година до сега ви сърбаме попарата... Защото не се намери българския Пиночет и ето на... Продължавате безочливо и нагло да се правите на експерти...!?!

Какъв HAARP го гони този като: 1. HAARP е в пенсия от Август 2015 2. Най-старата подобна система е руската СУРА, която ни трови от 1982 година насам. 3. В света е бъкано от подобни системи. Който се интересува, може да намери информация за тях. След като този "специалис" не си е научил уроците, колко му струва "анализа"?

Ъххх, не искат да изпуснат мазният кокал на конспираноята. Гледал и той филмчета в тубата и рекъл... ей сега станах аналиЗД

Ице брато, това ти го казвах още от 1989 година, когато ти бе залитнал по театъра СДС и демокрацията...!!!!!! Пък после се прибра пак при партията майчица БСП/БКП... Не трябва човек да е бивш сътрудник на ДС/КГБ на БКП, за да стигне до извода ти...!?!

Е, то излиза, че САЩ и Русия играят в един отбор, а се правят пред другите, че уж се мразели... мъни-мъни-мъни...

Какъв HAARP го гони този "специалист", като 1. HAARP е в пенсия от Август 2015. 2. Света е бъкан с подобни системи. 3. Най-старата подобна система и работеща до днес е руската СУРА, която ни трови от 1982 година до днес. За какво д аму вярвам на анализите, като не си е научил уроците?

Христо Смоленов е бил нещатен сътрудник на Шесто управление на Държавна сигурност от 5 ноември 1981 г. до 29 март 1988 г. - това е достатъчно

Да, подкрепям тезата. След като краварите си гръмнаха косвено небостъргачите за да вирее тероризма и да продават повече оръжие. От това по голям пример няма. Завършил съм УБО и ги разбирам тия работи :)

A агент Буда какъв е???

Христо Смоленов е агент на Държавна сигурност, завършил е в Москва. А вие му вярвайте.

Според данните на Комисията по досиетата Христо Смоленов е бил нещатен сътрудник на Шесто управление на Държавна сигурност от 5 ноември 1981 г. до 29 март 1988 г., този сътрудник на ДС е и кредитен милионер - от Добруджанска търговска банка 1 млрд. и 150 млн. лв. Това сигурно го прави в очите на слепите и експерт по антитероризъм и то от първите редици на СДС.

Както и Инджев ама на него вярваш...

Смоленов, не знам по какво сте експерт, но с терора не ви се получава. Стокхолмския синдром за който така смело ръсите мозък се поражда при много различни от описаните от вас обстоятелства, има съвсем друг механизъм и никое цяло общество не може да бъде обхванато от него.

Ето за кого сме гласували, когато вярвахме, че ще направим справедливо и проспериращо общество ???