След намеса на Борисов държавата може да конфискува лъвчета

Двете лъвчета, родени в зоопарка в Разград, ще бъдат отглеждани във възможно най-подходящите за тях условия.

Обратно в новината

Коментари - След намеса на Борисов държавата може да конфискува лъвчета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Премиера Слънце спасява не само българския народ, но и лъвчета!Той , кой, той!!!!!

И моя занася надолу, кой ли ще го центрова....

Браво на юнака, обаче един друг богатир в Кремъл спасява цели народи с голи ръце и гол до кръста !!!:))) Българският богатир трябва да се учи от батко си в Кремъл на първа помощ с обдишване уста в уста с лъвчета, маймуни и лично с путин :)))

Царят Слънце огря най-сетне и в своя(животинския) свят!

Благодаря ви гн Борисов,благодарение на вас Тереза и Масуд ще получат шанс за достоен живот.Искам да споделя,че това не е изолиран случай на решаването на подобни проблеми с участието на премиера.Преди време при министъра на околната среда и водите се състояло спешно заседание по искана на директорката на зоопарка в гр.Пл. с участие на организации за защита на дивите животни.На съвещанието е объждан въпросът за живота и здравето на единствения слон в зооградината,който от известно време имал проблем с отделителната систма.След споделените мнения се оформило единодушно становището,че въпросът може да бъде решен единствено със знанията и уменията на премиера.След като бил запознат със ситуацията,гн Борисов веднага долетял с правителствения самолет при страдащото животно.Без да се колебае и бави показал на слона,с личен пример и действия ,какво да направи, за да се облекчи.Страдалецът го последвал и работата станала.Доволното същество пристъпило към спасителя си,който жест на благодарност бил неправилно възприет от служителите на НСО,които го гръмнали,да да защитят живота и здравето на примиера и сигурността на Държавата.Незовисимо е незначителното недоразумение,Директорката на зоопарка,организациите за защита на животните и обществеността в гр.Пл. са дълбоко впечатлени от решителността и съпричастността на Премиера.

Сега НПО ги продават и готово ще идат в някой частен зоопарк Нали пазарджишкия зоопарк има лиценз значи може да ги гледат -имат възможности и условия. Да забранят на НПО да се месят в каквито и да е други работи на държавните институции -Само проблеми донасят.Сега излиза че те са спасители А хората до сега как ги гледаха Не са били затворени в малка клетка . Тоя министър много се влияе от външни фактори -външни хора .Няма собствено мнение.

Лъвче - мутра - мутра - лъвче...

Бре, не мога да се начудя тоя как изкара цяла седмица без да спаси нищо.

Да живее Северна Корея на Балканите!!!!

"Борисов спаси лъвчетата" Цялата СМРАД е министерство на пропагандата на Кафявия.

Сигурно е замислил да ги подари на Путин, и да каже на тъпото българско племе, че само така може да се спасят.

Да сведем покорно глави пред премиера-Слънце!

понякога пишат за-кон, но този път е за лъв ..

Da mu eba pichkata majchina az na tozi izmislen spasitel borisOff

Da mu eba pichkata majchina az na tozi izmislen spasitel borisOff

Ъ-ъ-ъ, кокошките ми спряха да снасят. Шъ може ли една спешна намеса на Борисов?

Ще ги продадат!Бас ловя!

Човекът слънце,абе направо Ким Чен Ун урааааааааааааааааааааа.

Боже Господи, с какви простотии ангажират г-н Премиера!

Ако Бойко спаси и планетата от глобално затопляне! Нямам думи!!!

Голям спасител, голямо нещо. Как не ви е срам, то бива лъскане, бива подмазване, бива, ама вие съвсем се оляхте.

Дебелият циганин премиер ли е или се изживява като животновъд. Като се има предвид циганският му селски произход, май второ ще излезе вярно. А ще окаже и голям талант - освен, че разбира от животни, разбира и от цветенца - например магнолии. да се чуди човек как не е станал доктор хонорис кауза /доктор по заслуги/от аграрния университет в Пловдив.Може би пречка се явява циганският му произход?

симитлииската содомия и безсмисления зоофилизъм----са присъщи на бащицата бою тъстата мутра lll.....:)))))))

Да се готвят жирафа, слона и хипопотама да бъдат спасени.

ЗудДойче Цайтунг неотдавна съобщи, лицето ББ има 3.8 млд евра в офшорки и инвестиции в Гугле, Фейса и тн. Баце, откъде стъкми тия кинти ? Народа обезверен, гладен, измръзнал и без перспектива. Водата нагоре с 20-39%, тока го следва и т.н. Баце, имаш ли срам ? Мургавите роми ни бият, изнадилват и убиват за 10 лв. Баце, тука ли си ? Чуваш ли народа как стене ?

Ако наистина ги има, питам се за какво са му на един човек толкова пари, защото "човек и добре да живее, умира и друг се ражда..." Има един американец Ендрю Карнеги, който завещал на семейството си толкова, колкото да живеят спокойно, останалите си пари вложил в различни фондации и построил сгради, които обществото да ползва и да го помни. Така постъпва достойният човек. Колко от нашите милионери/милиардери са достойни, предстои да разберем.

Отдъхнах си!

Г-н Слънце, Какво стана със Суджук-гейт Какво стана с Делян Добрев-гейт Какво стана с НДК и Борош-гейт

Питам и аз,другарю Борисов !!!

Колкото научихте за Мишо Бирата и жена му, толкова ще научите и за тези.

Благодарим ви г-н Борисов- най-обичания премиер ! Благороден и щедър човек сте ! Бог да ви благослови !

Ей шегаджия.

Трепането ви е малко на вас

симитлията, освен тлъст содомит---е и зоофилл!;)))))...таквиз бате ви ахмед доган, дръндарският лингурин-----наи-обича и уважва!:)))))))

За БОКО е важно,винаги да е АРБИТЪР и СПАСИТЕЛ,та било и на ЛЪВЧЕТА,а децата с тежки заболявания,били в прерогативите на "началника" МУ от небето,а ???ПОЗОР другарю Борисов !!!

В статията прочетох само, че Н. Димов се срещнал с Борисов. Нататък се говори само за това какво свършил Димов за лъвчетата, но Борисов по призумпция трябва да бъде възприеман като спасител. Лошото е, че докато спасяват лъвчета, загиват български деца и тях никой не ги спасява. Освен, че се опитваме със SMS-и да помогнем с малко. Каква държава, Господи!

На Спайдърмен му сменили името - бате Бойко. Колко обаче е бежнадежна България, няма никой освен бате Бойко да управлява. Защо? Ами Костов, баш десните, понеже "Държавата е лош стопанин", я продаодоха. Българските Граждани ги покрепиха понеже мислеха, че ще разкарат партийните секретари и баджабаците . . . . ., на завалиите мислеха, че ДЕМОКРАЦИЯТА И ЧАСТАНА СОБСТВЕНОСТ е различно нещо. Да, различно е. Преди бяха роби на ПАРТИЯТА, сега са роби на . . .ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ . .на ПАРИТЕ. Забравиха завалиите за КЛЕТНИЦИТЕ, за ГАВРОШ и КОЗЕТА и Жан Валжан . . . . . . но ще го почувстват . . . . те го чувстват де . . .то и ако ви незнайно защо страните от Източния блок все нещо "търсят" в ЕС, все нещо им стяга чепика . . . .те са видяли и другото . . . .та нещата са май някъде по средата . . .

Хората от Силистра котка не си взимат, а някой си взеха жени от там!

Благодаря на господа, че го има бай хой! Той сваля фидосова, главчев, назначава караянчева, антон тодоров и цацаров, дава пари за щяло и нещяло, лекува онкоболни, спасява лъвчета, омиротворява Балканите.........! Ако го нямаше едва ли щеше да изгрее слънцето! Благодаря ти господи!!!

Заглавието служи , за преброяване на дебили и за създаване на такива, и също така на ибрикчии ......

TIREX

бай суджук е навсякъде-мазен популист, дебилна симитлийска булка...

пак ли тоя селски идиот

Щото и падението трябва да има граници

Пак той, пак суперменът реши такъв важен въпрос! Ако не е човекът-слънце за къде сме?

Човекът-слънце огря и тъмните кътчета на разградския зоопарк. И никой да не си прави илюзия, че ще властва безпрепятствено в Царството на мрака, при положение, че ТОЙ е тук!

Всичко Му идва отръки, икономика, външна политика, разкриваемост на престъпленията, екология, лечение на онкоболните, спасяване на природата и лъвчетата. За малко да забравя, удават Му се чуждите езици, танците със саби и някои други лични мурафети. Който може чудеса да прави, прави ги без да се замисля. Това е то дарба! Само да не стига до Него страшната новина, че фигурното пързаляне в България е застрашено, че на бърза ръка ще вземе съответните мерки и ще го спаси и стабилизира. Нека хубавите новини продължат от Коледа та чак до Великден!

Лъвчета-мъвчета, Сирия-мирия, Корея-морея, Путин-мутин, Ердоган-мердоган...Тонколони-монколони, шоколади-моколади... О, неразумний и июроде, усещаш ли как те манипулират? Какво стана с кражбата на века? Къде са крадците на КТБ? Кои са, ще ги хванат ли, кога ще ги накажат, ще върнат ли откраднатото? Скоте, осъзнай се....Много лесно те манипулират и промиват мозъка ти!!!!

бе нали сий бистришки тигър как няма да помогне на лъвчетата...хи хи

След като го търпите, значи доста съм посмалил цифрите.