Петте най-тревожни събития на 2017 година

Отиващата си 2017 година бе доста по-спокойна от предходната, 2016.

Обратно в новината

Коментари - Петте най-тревожни събития на 2017 година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклука Ким си е руски продукт.Балистичните ракети също пребоядисани-руски.Русия никога не се е изтигляла от Сирия.

Отвличане на вниманието от важни неща!!!

4 от 5-те събития въобще не са тревожни, точно обратното - браво на Русия че размаза терористите на ЦРУ в Сирия и браво на СА че разкара техните глобалисти предатели! Единственото тревожно събитие е ситуацията със Северна Корея, официалната държава на ЦРУ и глобалистите!

Аз пък си мисля, че Ким е на правилен път.....що пък едни да имат ядрено оръжие, а други не! Защо ги е страх сега Америка от С Корея, ако нямаха ядрено оръжие, до сега да са ги опаткали както Либия, Ирак и кои ли не още!

дреме ми за световните тревожни събития. бедни сме, работодателите не дават пари, последни във всякакви класации сме, радваме се , че плюскаме ГМО, радваме се да получаваме поне 1 год. пенсия. да се радвам, че не съм пияница ако пия някаква си шльоковица и да се чувствам престъпник ако имам наглостта да си произведа 50-100 л домашна ракийка.... пп. тревожно ми е , че на сомалийските комари лявото бутче е по-малко от дясното.

Пет пари не давам за краварските проблеми!!! Да го духат!!!

и аз ....

Трьмп наруши баланса в Близкия изток . Страх ви ли е да ви спрат рекламите хь.

какъв баланс бе цървул ... воините в ирак , либия и т.н. баланс ли му викаш ... китаи и русия са тези които спират кървавото кранче на америка !!!

Такива глупости за биткойна, криптовалутите и блокчейна чета за пореден път. Авторът Красчо явно е не добре осведомен по най-значимата новина за изминалите няколко години. Нищо. Времето ще покаже. Весели празници!

и мен това ме учуди:) Наред с другите му 'категорични' разсъждения, все едно са 100 процентова истина без капка съмнение, с това за биткойна направо уби коня с лопатата :)) Глобалистите го налагали били ..оле мале..

най-тревожните събития: Русия се изтегли от Сирия! Това тревожно ли е? Или статията е ХУМОРИСТИЧНА????? Войната там свърши и по-тревожно е, че САЩ не се изтеглят оттам.

Русия се изтегля и Асад е нестабилен. В този смисъл има опасност СА да воюва срещу Хизбула на територията на Сирия, още по-лошо с Иран пак там. Горе-долу това е написано в статията.

Паисий

демек, когато Русия влезе в Сирия - лошо когато Русия се изтегля - пак лошо!