Боян Чуков: Светът се намира в болезнена трансформация

ЕС е в латентен разпад, митичната „руска заплаха“ е инструмент на Пентагона.

Обратно в новината

Коментари - Боян Чуков: Светът се намира в болезнена трансформация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руските ракети от крим покриват европо и евразия! до босфора стигат за 5 минути и той се разширява или затваря!! и после бой по нашти праздни тикве начела с гуемата и цвинокио!!!

Спрете се за малко и направете опит за обктивно мислене! Предявете същите изисквания (коит о предявявате към Б. Чуков) към западноевропейски и пр. коментатори на същите теми, и дайте пример за удовлетворяване на изизскванията ви да чуете казана на глас цялата истина, и само истината! Та нашият човек е по-искрен и отворен за нея.

Е какъв анализатор като го е страх? Не изброи страните, които подкрепят тероризма - било досадно. На мен пък ми е интересно, и е важно да се знаят. За Радев - натиска се да му стане съветник. Не се разбра от какво е недоволен - че не го е назначил ли? След това за унищожаването на армията, службите, полезните идиоти - можеше да е по-конкретен. Пак го е страх. За базите на САЩ тук нито дума не казва, много странно. Кой ли ни е предал територия на САЩ?

доста разумно, макар и на моменти крайно интервю... въпросите са си направо поръчкови :) но ме накара да поразмисля, а това не всеки Соросоиден кретен го може :)

Този нещастник през целият си съзнателен живот е продавал българските интереси в полза на руските.Неговите напъни нищо не могат да променят.Заради такива като него живеем зле.

Голям политически анализатор. Точен като хирург, а не мазач като останалите.

За 30 години американска окупация, България е напълно ликвидирана, а народа дебилизиран не на 80% а на 100%. Добре че има умни хора като Чуков !

Щом НПО-тата на Сорос квичат, значи ножът е на гърлото им. НАЧУКА ВИ ГО ЧУКОВ ДО СЛИВИЦИТЕНА, НАЛИ ПЕДАЛЧЕТА ?

Ами да...Другарят Чуков като един руски чук го изненада натовизацията на Балканите и реши с НАТО да му започват и свършват проблемите и той, съветскосъютския разведчик, като една баба Ванга съща почна да пророкува разпади, потопи и всячески сложни катаклизми и да плаши навред .

русия и сащ са завидели на ес, но още не са успели да го закрият ..

Поредните хибридни глупости от едно рушко леке Интересно е се опитват да ни лъжат с толкова плитки лъжи Или те са тъпи , или мислят нас за такива...

Първият не 80%тов коментатор тука.

Чуков е руски чук, по-точно путинов полезен ид*от. Не е интересен.

Баце, Баце, Идиото????

светът осъзнава голямата измама с така наречената Демокрация. Те е демокрация докато народите поискат нещо от феодалите, които имат правата. и ако искането е настоятелно "демокрацията" преминава в диктатура и се избиват всички демократично мислещи

Което мечтае даже лиже задника на Пиздин и да стане поне кмет на Париж, когато мужиците окупират Европа )

Това интервю с Боян Чуков трябва да бъде изпечатано и връчено срещу подпис на ВСЕКИ от НС и дори всеки политик в БЪЛГАРИЯ. Да го четат и препрочитат по пет пъти на ден,( така както мюсулманин чете Корана)така белким вденат,че НИЩО не правят като такива и , че бездействието в този случай е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО... Браво Г-н Чуков..бой с чука по празните глави на политици и пседо=българи със самочувствие на богове.....Браво!!!!!

Фактът, че един добре направен обикновен анализ на реалната ситуация по нашите географски ширини разбуни така духовете, означава, че водещите психологическата война срещу Русия се разтревожиха, хората изведнъж да не видим истината. Не се трежете, господа. Дори и децата виждат истината. Всички виждаме истината, че не Русия трупа войски по чужди граници и е заплаха, а по нейните граници се трупат оръжия и се създават бази. Кого заплашва Русия? По чии чужди граници трупа войски? Кого иска да напада Русия, та се превърнахме в плацдарм на Пентагона? Та кой е агресорът? Спомням си за нападението на Хитлер срешу Русия, за нападението на Наполеон срещу Русия, сега САЩ, под формата на НАТО й точи съби, но не си спомням Русия да е нападала чужда държава. Плашим се, че като фронтова държава, както ни нарича НАТО, от която най-напред ще се стреля срещу Русия, ще станем една от първите мишени на руското оръжие. А то не подбира между русофили и русофоби, господа! Не разбирам участниците във форума, привържеци на войната, освен ако не сте платени изпълнители на вашите господари? Успокойте ги, виждаме истината.

показва че Чуков е ударил десятката

Прочете интервюто с този умен Българин ...още веднъж ! Думите му са пророчество . Това интерв да се сложи пред всеки политик ,и да има изпит по него !

Не се обиждай от дебилите те сa повече от 80 %. и знаеш ли те не са савяни а отрочета на миналите кстоносци и 400 години турци които са си по--еб---вали Затова нямат славянски дух а се дупят отново както са го правили предците им

След като има такъв голям читателски интерес - прочетох почти всички коментари - разбрах, че в голяма степен си прав. Иначе за елементарните и фалшиви анализи няма интерес. Не се обиждай от дебилите обаче, те се оказаха повече от 80 %. А и не казват нищо съществено - само простотии ръсят.

На Чуков явно са му обещали много рубли, ама явно не чете руските СМИ! Там другарят Премиер Медведьев ясно заяви, че за такива миндили "Денег нет и не будет"! Учите русский, и надежди всякакви оставете! Мухахахахахахаха!

НАИСТИНА СИ КАТЪР - НИТО КОН, НИТО МАГАРЕ!!!

Българския Чукча до сега не е разбрал, че докато Царува Цар Долар, няма да има никакви трансформации! Ще има болезнени опити да се извършат, които ще завършат със смъртна опитващите се!

Смъртта на долара е от главните причини за изнервеноста и агресивност на САЩ ! САЩ усещат КРАЯТ си !

Прав си за Радев.

да го каже толкова ясно и толкова точно,пяната от устата на соросоидните пудели ,доказва че е уцелил десятката

Г-н Чуков трябва да е радостен от вниманието, което му бе оказано днес в този форум. Не на всеки се случва. Най-тежката присъда е безразличието. (Жените знаят това най-добре.) Ако трябва да направим един synopsis (резюме) на всичко казано дотук, то е, че човек требе да се учи от всеки и от всичко, при това цял живот, и да слага юзди (в нашия случай) на балканския ген да се подхожда към всичко с отрицание (признак за проблем с душевността, да не казваме нещо по-лошо). Тъжната новина, обаче, е, че времето за учене изтече. В момента тече матурата; и кой каквото е научил научил. И според представянето на всеки един ще му се отреди вида бъдеще. Т.е. това, което е заслужил и го очаква. И никой няма право да се сърди и мрънка. Така е било винаги, откакто свят светува, но днешният човек си въобрази, че може да промени този изначален принцип (и все още си мисли, че падането на Берлинската стена стана по волята на Буш, Горбачов, Тачър и пр. назначени чиновници).

Минусчета, май пак се припознахте! Истината не прощава никого, без значение отношението към нея!

Смени опорките, кремльовска ДС проститутко!

Да не са ви обещали бонуси, та сте се разлаяли толкова?

Вече ни платиха, драги! Вие, рубладжиите се задоволявате с обещания, ама "денег нет, надейтесь"! Ние работиме за сухо!

И гас да пикаеш соросоидчо ,Чуков казва истината ,разбирам че е трудно да го четеш ,неопределения ти пол те раздира отвътре

Истина платена с рубли няма! За истината плащат Долари!

Тоя припява в хора на Решетников и Захариева. Значи няма да си губя времето да го чета.

Аз пък ще го чета.

Червено канче. Ама е много далече от истината.

И тоя ''експерт'' се оказа русофил фанатик!!! Русофил е, ама с пари! За разлика от ''нашите русофили'' ''тук долу на земята'', без пукнат грош вече, защото започнаха да им спират парите и ще се наложи да започнат да работят като другите хора. И ще им се наложи със сигурност, защото хранителните стоки които купуваха в една кошница за 100 лв през ноември, сега я купуват за 160 лв, а в края на януари ще купуват същата храна за 200-220 лв. И това е само началото на ценовата летва, която ще вдигнеме, специално заради тях, за да започнат да се трудят:):)Сигурен съм че догодина напролет даже и няма да се сещат за това дали ''Крим си го е върнала Русия'' /както се изказва този господин/ или всъщност е невъзможно това, защото ще бъдат твърде заети с физически труд, за да изкарват насъщния си хляб...:):):)

Така, така... експерти... Кука от ДС и мутра ръси мозък "експертно".

Всеизвестно е, че истината боли. Лошото е, че като нагълтаме още малко вода, вече ще е късно. Свободата е хубаво нещо, но ако има с какво и как да я защитаваш. Иначе, терминал 2 не е решение. Не може всички (95%) да мият подовете на Запад.

по себе си ли съдиш смешнико ? :) или ти освен подове можеш да миеш и кенефи ? направо се кефя че има такива като теб ....трябва тор на тази земя. браво че те има! това прави разликата !

Веднага разбрахме, че си Stone Head. Не си много умен, нито оригинален.

Момък, ти с какво можеш да заявиш за себе си, та си се изказал толкова глупаво. Я да видим какво мислиш, как го мислиш...и въобще удава ли ти се това нещо?!

Боли те истината? Странно... Сигурно, щото няма как да те боли главата.

Защо да не могат? Една не малка част (мъже и жени-по-млади и красиви, а българките са красиви) ще предлагат други услуги

"чук"!?Дъвче едни притоплени неща, които се повтарят от поне две десетилетия!?Егах ти и "разузнавача"!?

Американците се били готвели за изпреварващ удар по Русия и България щяла да бъде мишена за руските ракети... Това са лъжи на путиновата пропаганда за малоумници изречени от този господин на явно руска служба! Както се вижда агресия проявява Русия,а NATO взима мерки да ни предпази от тази агресия!И едва ли американците имат желание за разпалване на конфликт с Русия или биха допуснали руска агресия срещу нас като страна съюзник във NATO!И със сигурност изстреляни руски ракети срещу нас или атака със самолети ще бъде отразена веднага,а усттановките в Крим унищожени преди да имат възможност за втори залп!

Песента "Кипърски мечти" .

Недей се изцепва така,че пак ми счупихте тъпомера, и сметката за нови тъпомери ще я представя на чичо Сорош и ще е на загуба от такива като вас.

явно е верно, че деда ( дядо ти ) се е казвал чук ?

извинявам се : околните са го наричали "чук" , " може ли да си такъв голееем чук, бре?" - са му казвали. и от там и наследникът му.....

...."Задъхва се от липса на достатъчни финансови ресурси"...кой няма финансови ресурси бе дебилче Западна Европа ли...само това е достатъчно за да разбереш що за "експерт" е този най-обикновен червен лумпен, който се прави на умен!

чиба бе!!!!!

Печатането и изливането на пазара на милиярди ежемесечно от Европейската ЦБ не е ресурс. Да изчакаме 2020-2021 г. и излизането на Англия и тогава се вълнувай толкова ...

Чуков ...... Ходеща глава, чрез която говори офицера му от ФСБ. Лумпените обаче кълват и се размечтават пак да влизат в ТКЗС-то и да борят империализма ... Бааси карикатурата!!

помията на козяшките тролове е налице...

Финансовите потоци са в две посоки - към личните сметки на така наречените "олигарси" и за въоръжаване. За инвестиции, развитие и производство - нищо! През 90-те години нямаше олигарси а само въоръжаване и стгнаха до ФАЛИТ! Днес нещата се повтарят, на практика Русия е фалирала "държава", очертава се сгромолясване и разпад, а днешните и лидери ще се спасяват с бягство на Запад, по стара руска традиция, както навремето Ленин, Троцки и се стигне до Горбачов.

интересно кво се случва в любимия ти говедарник след данъчната реформа на бай дончо А?

поредната прогноза на Cорос,която не се сбъдна!!!

Абе, тиква, ти не следиш ли американски медии, нали си на работа при тях. Не само, че Русия не се скапва, ами вече има ръст на БВП. И отдавна признаха, че санкции върху Русия нямат никакво влияние. И като видяхме в Сирия, оказа се, че Всички ходят при Путин на поклонение. Простотиите, които пишеш ни ги пласирахте преди 2-3 години. Вече не са актуални. То, че са ти дали файлчето с русофобски клишета е ясно. Ама трябва и малко мозък, поне да знаеп какво да копи/пействаш. Ама от тъп трол, какво да се очаква.Ако имаше малко акъл, нямаше да се занимаваш с тази дейност.

Каза ли ВИ го......Ама то ВИЕ сте елита отпреди девети септември......

налага с чук по соросоидните ни тикви ,които продължаваме да избираме

Браво на човека за анализа!!! Мислех, че у нас няма да се намери реално виждащ аналитик. И все се случва да се запознаем с лъжите и простотиите на Дойче веле и другите подобни файк нюз. Значи имаме си и наши читави анализатори. ДИР, поздравления за попадението за тази рубрика. Голям контраст с предходната статия на еврейския измамник.

анализ бе, гледа предпразнично да се подмаже на господарите. Някои като него и за без пари го правят от СТРАХ СТРАХ - Страхът е комплекс от негативни чувства, емоции и характерни поведенчески реакции у хората и животните, които се активират от обект, тълкуван като заплашителен. Крепостните не работят за пари, а защото са собственост на господарите

Тъпия трол се прави на умен. Пребозал си малко от глупостите в Санта Фе. А написаното в статията е наистина много качествен анализ. Аз лично въобще не очаквах такова нещо. Обикновено четем тъпа американска пропаганда. И писания на тъпи тролове като теб. Като всички сте като под калъп извадени. Отчайващо тъпи и некомпетентни, американска класика. Дори и не се усещате. А за анализа, наистина браво. Живата действителност такава, каквато е. Без простотиите на Канал 1, БТВ и останалия боклучав американски матрял.

А пък аз като чета публикациите и коментарите под тях стигам до извода, че процесите са скрити и неразбираеми само за политиците, но не и за обикновените хора. И в Дир-а, и навсякъде личи, че като изключим няколко соросоидни трола, на всички читатели са ясни краварските лъжи за руска заплаха и фалшивите, наложени ни от Запада "демокрация и ценности" чрез техните слугувници - нашенските и европейските управници. Ясно е, че навсякъде действа натовизация и че като плацдарм на Пентагона ще сме първа мишена на Русия, че Радев е хамериканска марионетка и като такава не може да направи никакви положителни промени, че САЩ и НАТО създадоха ИДИЛ и всички терористични организации и сеят терор навсякъде по света, че ЕС е в разпад, че хамерикански агенти и идиоти извършиха целенасочено и в услуга на чужди интереси преврата на 10.11.1989г. и унищожиха и армия и икономика и всичко, че и народа ни наполовина. Абе на народа всичко му е ясно, колкото и да се опитват да го заблуждават с медийни и политически лъжи.

Руска подлога.

Поредната русофилистична полюция на тая чебурашка. Айде няма нужда.

Газ пи--еш, а? Хубаво ви го е начукал на вас, тримата сороските продажници, които драскате поръчкови коментари с 50 ника. Свиквайте, скоро всичките ви НПО-та ще бъдат изгонени и ще изпукате от глад.

Дир, престанете да триете коментарите и репликите на хората. Телефона който сте изписали за контакт с вас, никой не го вдига. Нима е нужно да се дава сигнал на по- висши инстанции за тези неща? Нима така ще представяте България по време на председателството? Замислете се.

да споделиш, та се сърдиш че те трият ??? Ами медии колкото щеш, обърни се към някой друга щом толкоз са ти гениални постовете, дори и хонорар ще изкараш.

председателството не е причина да се крие истината!!!

някои хора са алергични към очевидното и разумното .не ги смятам за българи ,въпреки претенциите им към България,защото Родината ни е създадена от сатанинските изчадия .

извинявам се -да се чете- НЕ е създадена ...

Поне три пъти заплюх снимката на този национален предател, на тази болшевишка подлога, на този путинов ибрикчия.

Тогава отивай и целувай снимките на тези които ни докараха до това дередже.

рашистките агенти ни докараха до това дередже.

Болезнена му се вижда на тоя ЧУК трансформацията, щото Русия е слаба и сама. Всъщност приятел е само със султана и Мъдуро мъд.ото.

На челото му пише - руски агент

Този си е съвсем официален и неприкрит руски агент повтарящ измислиците на Москва,плюещ Европа,САЩ и България и величаещ Русия на Путин!