КЗК спря разследване срещу 4 застрахователя

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) прекрати производството срещу четири застрахователни дружества.

Обратно в новината

Коментари - КЗК спря разследване срещу 4 застрахователя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо съм ш0киран !?!?!?

а какво стана със фантомас - Ивайло Пенчев и неговото окшънайс нали тая глутница безполезни кърлежи КЗК и със него също се разправяше

Метлайф пък защо проверяват? Те, доколкото знам са единствените, които не работят с брокери, а директно с клиенти. Но пък може и да греша...

КЗК - това е една от най-фалшивите и корумпирани институции в България!

Комисия за защита ОТ конкуренцията :)

Комисионното да е видно във всяка полица.

А пък ЗК Надежда като е с отнет лиценз от половин година, на сайта ѝ по нищо не си личи ?!?

"дал бог живот и здраве" Как може изобщо да съществува юридическо лице с такова име че чак и лиценз за застраховател да му дадат!? Това бъзик някакъв ли е?

а всички останали ЛевИнс, БулИнс, Армеец и т.н. чисти и изрядни!!! най-големите рекетьори - най-точни!!! смях в залата..

Може да са рекетьори, но миналата година откраднаха джип, паркиран до моя, единствено лепенката със скалния сокол /май така беше/ ме спаси

ми да де! :) той това ти казва човека като ги нарича рекетьори, крадът колите които не са застраховани при тях и искат откуп или ги разпродават за части а твоята със скален орел или к'вото там не са я пипнали щото после те трябва да ти изплащат застраховката проста работа и нищо ново под слънцето преди беше лъвче с 3букви сега скален орел ии врана все едно ама зад тях все едни и същи босове стари рекетьори като официалната част от фирмата са си нормални хора на заплата някой от тях с амбиции на млад меринджей и лъскат имидж а неофициалната част към компанията са тея дето пипат колите застраховани при конкуренцията - колко трябва да си умен да прозреш е нищо не се е променило - според мен не много щом аз схващам ;)

"...нормативно установените приходи за застрахователя..." ... бахти конкуренцията!!!

От нищо не разбираш, не го ли проумяваш вече? Спри да се изказваш! Голям резил си....

Така, де, защо да ги глобявате, те сами са се осъзнали на база категорични доказателства ;)) Все едно да влезеш през нощта в магазин, да напълниш джобовете с каквото можеш, а когато на изхода те хване полицията изведнъж да се осъзнаеш и да обещаеш повече да не правиш така, а насълзените ченгета да ти пожелаят Весела Коледа! Мила родна КЪРТИнка ;)

преди да пишеш!!!!! Става въпрос за опит на застрахователите да предпазят от нелоялната конкуренция на брокера, който продава техните продукти.

Последвайте собствения си съвет ;)) Компаниите НЕ са разрешавали на брокерите да свалят собствения си процент, за да НЕ създаде това конкуренция межу застрахователите на база този процент.