Мигранти живеят на открито край сръбските граници (Снимки)

Няколкостотин мигранти живеят в импровизирани лагери по границите на Сърбия и спят на студа в очакване на шанс да преминат в съседните страни от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Мигранти живеят на открито край сръбските граници (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се премине границата безопасно е през официалния КПП. Толкова тъпи ли са тези от "Лекари без мозък"?

ОТ СЪСТРАДАТЕЛНИТЕ ГЛУПАЦИ (БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ!) , КОЛКО МИГРАНТИ МОЖЕ ДА ПОЕМЕ ЕВРОПА , БЕЗ ДА ПОТЪНЕ!!! И КАК ЩЕ БЪДАТ ИЗХРАНВАНИ, ОТ КОГО ?!? НЕ ГОВОРИМ ЗА НЕИЗБЕЖНИТЕ СОЦИАЛНИ СБЛЪСЪЦИ, НА КОИТО НИКАКВИ СИЛИ НА РЕДА НЯМА ДА ПОМОГНАТ !!!!!

Ами дори и без мигранти 2 милиона избягаха. Ти какво мислиш че тази земя ще стой празна ли????? Като не раждате деца и като бягате на запад, тази земя ще се насели с други хора и е въпрос на време...... С ти вместо да ревеш вземи направи три деца гледай ги и допринасяй за България !!!!! Другите няма да измрат, защото ти си решил да не си разваляш рахатлъка с дечурлига....

да се замислиш за дните пред теб - ще ги има ли? ще ги няма ли :-)

надеждата ни е във малък и голям Сечко...

Към Замислен, и примерът Ви е показателен - предци, най малкото верски, на тези към които сте състрадателен са заклали и бащата на Д.А.

Ти какво точно не разбра??? Джон Атанасов е избягал имигрант и НИКОЙ не го е оставил да умре от студ, а са му помогнали да се реализира. Добре че не си го срешнал ти, щеше да го заколиш с чувството на изпълнен дълг.

"Трябва да признаем, че хората още се движат през Балканите и да намерим начин да ги избавим от рисковете, смята Контента" Така и предполагах,че ще кажат.Значи щом намират начини да преминават границите трябва да помагаме на всички мигранти да преминат по лесно и безупречно границите?!Е като искат по безопасно преминаване за тях нека да ги карат да минават само по официалните пътища вместо през горите и прочие.Ама това естествено няма как да стане защото всички ще ги карат да седят пред входовете и толкоз.

Като прочетох повечето мнения, как открито желаят смърт на хората и си помислих, че така наречните наши ценности нямат много разлика с джихадистите. Бащата на Джон Атанасов е убит бягайки от кланетата след Априлското възстание, а самия Джон е намерен прикрит от тялото на баща си и по-късно бягат с чичо си в Америка. Изобщо откритото пожелание за смърт на много хора не е ЧОВЕШКО качество.

Трябва да ме е грижа за всички пушачи, че се тровят - но знаят какво ги очаква, да ме е грижа за алкохолиците че се съсипват - но продължават . . . . трябва да ме е грижа за мигрантите . . . . А за мен на кого му е грижа ?

Не те е грижа за другите, ама искаш другите да се грижат за теб!!!!! Искаш някой да ти спира мигрантите а ти да стоиш на топло и да псуваш, дори и по полицаите, че не ги спирали качественно. Ами ето и на тях не им пука за теб, нали това искаше. Значи си си го получил.

Циганите не ни ли пребиват и убиват.А политиците с тия дохиди ,не проявяват ли геноцид към нас.Нали войната свърши,защо бягат още,да раждат чо малко деца и да се образоват,а не да разчитат на западна Европа наготово да живеятКак са живяли преди да си живеят и сега.Ние как си подарихме цялата икономика останалото на концесия ,ЕС печели от нас и сега иска да станем буферна зона,само за квоти говорят,а не виждат как живеят бедните българи,затова не съчувстваме

Какво лицемерие! В софийските подлези пребивават доста бедни българи, които също мръзнат, но за тях никой не се е загрижил и не им носи топли напитки и одеала! Явно нелегалните мигранти са по-ценни и това непрекъснато се внушава от медиите!

Отидете приберете нахранете някой БЪЛГАРИН. Ама така е лесно да се плюе и да казваш да мрат.

А някой да ги е канил, че да ги жалим?

В интерес на истината - наистина ми е жал :( НО НЯМА ДА СЕ ПОДДАМ!

Да! Другарката Ангела Меркел.

Летим, летим и се въртим - мигранти веселим...

Ние канили сме ги ? Като са тръгнали са знаели , какво ги очаква, че до Германия има много път и че баба Меркел е силна само на думи от тв екрана. Защото тя ги покани, но после им оряза достъпа, но иначе го играе добрата баба. Никой не ги кара да седят, могат да се върнат по домовете си, няма кой да ги спре. Точка!

Бялата смърт е най-приятната и безболезнената от всички останали...

Звънят и камбанки, приспива ти се сладко и... Аллах те посреща с 99 девици! Блаженство без край! Какво по-хубаво коледно пожелание от това?

А организация "Граници без лекари" просто изчакват...

Какви ти лекари?! Тези само лоботомия ги оправя.

Не пиши за неща, които изобщо не са ти ясни!

никой не ги е канил тези уроди безпросветни тук!

Сръбските ловни дружинки да стягат чифтетата!!! На слука!!!

Вика му се "вреден дивеч за отстрел"!

Милите на дяда! Януари месец ще направя 3-4 седмици -25'С! Ха наздраве! Хо-хо-хо!

А , някъде в Судан сега е +33 и узряват портокалите.

Да ходим да им направим по една свирка ли? Или може би да им предложим жените си? Никой не ги е канил - сами са се натресли. Да мрат!

по големи студове и по барзо кам аллах

Ами да ги вземат веднага и да ги транспортират към Италия,за кога чакат още?!? Или още по-добре,...при комисарчето от Гърция в Брюксел,та да му станат...секретари!!!

Абе ,,дядо Йоцо"...като си кьорав,поне глух ли си,че не чуваш ,че тези ,,нещастници бедни" да хукнали от хиляди километри плащайки десетки хиляди $$$ ,които ние българите нямаме в джоба си след десетки години труд! Дори до областнивт град псри нямаме да отидем на мед. Преглед! Ко ги жалиш бе бунак... Че си кьорав си се писал,ама напиши и банкоеата си с/кс дето ти превеждат $$$ те за да лееш тези крокодилски сълзи ьа тези...НАШЕСТВЕНИЦИ! ТЪПАНАР ПРОДАЖЕН!

Чети преди да пишеш! Дядо Йоцо е написал точно това, че никой от тях не е предприел пътуването насила. Направил е избор и си е негова отговорността за положението в което се намира. Никой не е длъжен да го обгрижва заради личния му избор. Критиката към журналистите е, че се опитват да промиват мозъците и да представят бялото като черно.

Майката му е стрелба на месо, границите са свещенни, незаконното преминаване през границата трябва да се наказва със смърт.

Аре пък ти стига си разяснявал бе.. Само ти си разбрал, другите са идиоти, сякаш. Журналята са вампири- хранещи се с човешката трагедия... Всички го знаем. Задръж си обясненята, защото никой не ти ги е поискал! Сякаш теб те интересува как живеят твоите съседи... И ти си същия като журналята! Такава е диагнозата на Ганьо. Понякога и аз съм такъв- не ми пука как живееш, и няма за какво да ми пука! Дръж си разясненията за себе си!

Аз незабавно бих ги избавил от страданията им. Всички до един бих избавил. Нито някой ги е викал, нито има място за тях в цивилизацията. Защо не тръгнаха към богтите арабски страни? Абу Даби, ОАЕ, Кувейт...? А? Чий го дирят в цивилизацията? Марш в пустинята обратно!

Сладки са благата на цивилизования свят, но трябва да си ги създадеш, а не да се тропнеш наготово. Да се връщат по родните си места. Да си казват кой откъде е и да не се мъчат повече, сърбите с удоволствие ще им платят еднопосочния. Никой не ги е канил тук на Балканите. Могат да отидат и в Саудитска Арабия, Кувейт или ОАЕ.

Защо още не са депортирани? Що за безумие да държиш престъпници на собствената си територия?

Циганин в бутилка = Манго !

Не така бе, бате! Не обиждайте сиган! Дай 5 лева?

Продължавам да твърдя, че БЪЛГАРИЯ трябва да поддържа някакъв, макар и минимален, брой "мигранти" - племената от Горен Инд и Паропамиз срещу племената от Долен Инд (наречени кой знай защо на една много хубава напитка, която се прави от захарна тръстика) = АНИХИЛАЦИЯ. Това е формулата за успеха!

Да ги натоварят на влаки да ги връщат по родите места

в българия е пълно с бедни и болни и бездомни хора за които никой нищо добро не върши а социалното министерство се прави че не съществуват понеже не са се регистрирали, но служителките иначе накичени като коледни елхи

дайте им напалм за подгряване:)

Нормалните хора по това време ни си ли плащат хотел?И не минават ли границата с паспорти? Ако са нелегални-защо не са в затвора? И защо по времето на"желязната завеса" нямаше "мигранти"? Границата...по-друга ли беше?

Ако им е студено - да се връщат в Африка

Чий го крепят в Европа. Що не си седят дома? Чий пъклен план изпълняват? Марш,обратно!!!!А тия,дето ги съжаляват,да си ги вземат в къщи.

Има и у нас трезви гласове - потърсете с чичко Гугъл Миграцията в Европа: Голямото разминаване между политици и граждани Има много истини и информация - гадни, но все пак казани. Доста ме учуди, че някой се е осмели да го напише.

Шмеркел да ги вземе на топло в бундестага.

И за чий дявол са хукнали в студена Европа, вместо да си седят в родните топли страни?! Айде обратно!

дано да стане минус з0 та да изпукат дано кърлежите никои не ги е викал тука има африка ида отиват та там е топло,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

не винаги се получава така, че кланящите се на педофил и мразещи хората, живеят по-добре. Съдбата е доказала, че си има своите правила. Но по-важнто е внушението с което се облъчат дебилите. Тоест, ставало дума най-вече за "мигранти"! Това е система. За да правиш масите на кретени, трябва да измислиш удобни названия спрямо доктрината. Другото е много опасно. Да. " Мъдростта започва с назоваването на нещата с истинските им имена. " Конфуций

А междувременно, еврокомисарят Димитриос Аврамопулос заяви днес в интервю, че те (чигрантите) са нашето бъдеще и одобри проведената от либерастката американска медия "Politico" дискусия (ха-ха-ха - "дискусия"!), участниците в която са стигнали до "великолепния от всякъде" извод: Европа е твърде бяла и трябва да стане много по-цветна, като приеме неограничен брой мигранти от Азия и Африка. Освен това, и на самия Аврамопулос приетите през миналата година мигранти - "едва" около 720 000, му се виждат малко. Нищо, че поне половината от тях ще "доведат" и семействата си - средно по 6-7 човека (по данни на Норвегия и Канада толкова е едно "сирийско семейство", което се присъединява към мигранта на европейска и канадска територия). Да живее светлото бъдеще на ЕС! Ох, пак се изказах като расист, щото казах светлото - поправям се незабавно! Да живее цветнокожото бъдеще на ЕС! Да живеят и да работят поне до по 90 години и тези, които ще ги хранят! Смърт на ксенофобите, расистите и пенсионерите! :((

Не бива да се съмняваме, че Аврамопулос и сатанинските му дружки един ден ще се пържат в ада за това, което причиняват на белите европейци-християни. Кръвта на загиналите в терористични актове европейци е върху този безумец и съидейниците му.

Управляващите наглеци в Германия защо не приберат мигрантите,които те поканиха,за да ги топлят и хранят?! Това не е по еврогейски така да оставят хората зимата в тази мизерия,при положение,че Германия на Меркел пред целия свят ги покани.

Сауд. Арабия, Кувейт, Оман, ОАЕ, Иран, огромни територии, огромни финансови възможности, и не са приели нито един емигрант, а уж единоверци...

Идеята е да ги набутат по Европа. Понататък не е ясно...

горките нагли паразити от невоюващи държави-клоаки. от днес още една страна ще отказва да ги хрантути на корем, за сметка на собствените си данъкоплатци-австрия. ако се позабавят още, търкаляйки се в сърбия (която също не ги е канила!), може още да намалее броят на европейските държави, които желаят да хрантутят търтеи, неграмотници, използвачи, нерези, престъпници, диваци и откровени агресивни завоеватели на цивилизовани територии, на хиляди километри от родните им катуни.

В Хърватия такива бяха настанени в хотел и го съсипаха защото не ги пускаха на запад и сега могат да бъдат настанение някъде, но неискат. За съжаление вече имаше случай на удавени и измръзнали по нашите граници, какво да се прави.

открито,имат покрив над главата си.Да събират дърва и да слагат на огъня,ще оживеят.

Какво като стоят на границата ? Нашите пенсионери и безработни също мръзнат и седмица до получаване на пенсията , ядат кофичка кисело мляко два пъти на ден с хляб ниско качество !

Една българска ловна дружина,и да ги избави от мъките!!!

Бих взел стотина за ратай, да копат и поливат срещу покрив и храна и по €5 надница, но тези не идват за да работят, а да плюскат наготово.

Е, И!?