Предупреждават шофьорите за снеговалеж и ниски температури

От АПИ предупреждават шофьорите, че през нощта се очаква снеговалеж и понижение на температурите.

Обратно в новината

Коментари - Предупреждават шофьорите за снеговалеж и ниски температури | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сняг мяг като гътниме прасето на Коледа ела ти на вижти.Ще има бахур свинско със зеле сарми рикия и вино.Ко му требе на човеко

Като наточа един буркан със зелева чорба като туря вътре праз и люта чушка охххх котьоооо.После като нарежа сланинка иидна кана червено вино ко ши муй живот кът на кину

Прикрива свиняриите отдолу.....до напролет обаче. После пак по старому. Но пей, сърце, иде ред на свинското и винското, входовете вече са се вмирисали на прокиш и кисело зеле, после ще му мислим за данъци и такси, а заредат картите, а сме ги потрошили за китайски ментета и ненормално огромни ябълки. ЧНГ. Щастие, рози и снегориначки. Домоуправителят залепи ли вече на асансьорната врата кой колко дължи?

Очакване за снеговалеж 1,8 мм... Безсрамие. Ако някой ми обясни защо се пишат подобни новини, ще пробвам да го разбера. До момента няма и толкова натрупване, а до сутринта ако има вероятно ще трябва да вали поне до 14,00 часа. и температурата да не се вдига повече от -1 градуса. И пак не може да се случи снеговалежа, за който пише. Пътува се при зимни условия и всички водачи знаят какво означава това. Не може да се говори за драма.

Додоха малки сланин право от небето и... Тихо се сиипят по петдесетак, тихо разрязваме сухия бут...Още чакам сняг , който да изкрещи на шофьорите: "КОПЕЛЕТА, бегайте спасявайте се! ПАДААААМ! Няма, няма и да падне, Най- много мин. Ненков да иде на някое заснежено място , за да го наснимат сочно и многоповторно, за да изиграе мисия спасяването на другаря Райян- снегорин затрупан с шише ракия , останала на капка от смъртта, при изпълнение на дълга. Кой не мрази соросоидите може и на 4 рози да го затрупа снега, но на пътя човекът е човек, когато е на път.

Да дойдат танковете тогава.

американските или турските.

Ти гедай да не са руските.

Кои танкове,тези които ги продадоха/мафията/ или тези които отидоха за скрап:)))

За Бога братя българи, не пътувайте.

Температурите за София-1 до 0 градуса... странно за ниски температури. Сигурно са гледали Драгоман, Кнежа, Мусала и Ботев..или Красноярск.

Снеговалеж... Извинете, а къде го очаквате? Във Видин Русе, София, Благоевград .. В Канбера, къде? Колко часа ще вали сняг? До Април? БАН прави репортаж за сняг и то в планините и Южна България през нощта, за да може да се направи бедствено положение и да се напишат премиални за случая, както досега властта и медиите лъжат. Синоптик дава "умерена" прогноза 78% в 20 часа до 87% в 8,00 утре сутринта.. При 78% в 20 часа вече трябва поне да пръска или малки снежинки да прелитат- няма ги. Прогнозата на Yahoo e 30% около 24 часа do 50% , а утре на обед слънце, Storm radar дава 50% ... Фифти - фифти прогноза. Влажността е 80% вероятността 30% с увеличение през нощта до утре на обед... Предимно в Южна България в планинските райони.. Нещо не ми е ясно истерия ли се създава, лъже ли се умишлено да не би да излязат товарни камиони по магистралите и заблудени леки коли ли? А онези, които пътуват по работа да се побъркват ли? Ако прогнозата на един сайт е истерично невярна той губи популярност "нашишете" си го на един лист 100 пъти и всяка сутрин си го повтаряйте. В държавата на тракийския цар "Шишо" всяко посещение на природата очевидно е риск за живота, но в останалия свят не е повод за притеснение.

В София, бе! Всичко е за София. Прованса нема значение

Ами чистете бе дайба май.а ви... Има кой да предупреждава за метеорологичните промени.

Никой не е длъжен да Ви чисти навсякьде.

Предупредени сме, тоест Кафявата Овча Тиква няма да е виновна.

Вместо да чистим и харчим пари, затваряме пътища и тиквата прави изявление: Природа, кво да прайш! Сиреч, толкоз за дебилите-избиратели!

kato vidish snegorin pozelai si neshto