Асад нарече подкрепяните от САЩ кюрдски сили ”предатели”

Сирийският президент Башар Асад нарече "предатели" кюрдските милиции в Сирия, подкрепяни от САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Асад нарече подкрепяните от САЩ кюрдски сили ”предатели” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Асад каза още, че подкрепя всякаква роля на ООН в сирийските избори, стига тя да е свързана със сирийския СУВЕРЕНИТЕТ." Подчертаната думичка не съществува в чувала с думички от евроатлантическите ценности. Евроатлантическите думи са модерни. Знаем ги до втръсване. ПП: Терминът Евроатлантически ценности не съществува в класацията на юридическите термини на ООН. За първи път терминът Евроатлантически ценности е употребен в първоначалната чернова на учредителния акт на Северно атлантическия военен пакт и гласи: Под формата на евроатлантически ценности ще се обяснява заемането на територията чрез военна сила и военни действия на страни, които не са членки на този пакт. Тоест войната ще бъде оправдавана с този термин. Или още казано заличаване на културния код на страните приобщени към този пакт. Димитър Недков

Евроатлантически ценности е употребен в първоначалната чернова на учредителния акт на Северно атлантическия военен пакт и гласи: Под формата на евроатлантически ценности ще се обяснява заемането на територията чрез военна сила и военни действия на страни, които не са членки на този пакт. Тоест войната ще бъде оправдавана с този термин. Или още казано заличаване на културния код на страните приобщени към този пакт. Димитър Недков Невероятна лъжа за ивохристовци другарю Недков!Или ивохристов!

Тия кюрди с визия на български ма*гали каква държава искат на 4ужда територия.Башар Асад да се у4и от Ердоган за кюрдския проблем.

"Путин допълнил, че кюрдите са "мъжествено и самоотвержено воюващ народ". "Знам какво говоря: кюрдите воюват много самоотвержено, не се жалят, подчертал руският държавен глава"

като кани официално чужди войски? И помни ли какво ставаше в ГДР 19531 в Унгария 1956, в Чехословакия 1968 и т.н.?? Май му е малка черепната кутия за да чете уроците на историята.

През 1956г в Унгария е извършен оит за цветана революция. Оказва се, че еврейски произход окупира бавно всички ръководни звена на Унгарската комунистическа партия. След което обявяват изведнъж смяна на курса. Естествено без да ги интересува мнението на хората. В следствие се прави чистка на управлението на всички социалистически страни от евреи в управление. Защото изразявали интересите на малка група хора, под диктовка на външни поръчители, а не общите интереси на преобладаващото мнозинство. В Чехия опита за цветна революция става по друг начин. Хората с еврейски произход нямат достъп до властта вече, за това тихо успяват да окупират медиите и започват промивки на мозъците на хората. И се стига до раздуханото като пражка революция, отново извършена с активна подкрепа на страни от запад и Израел. Не е имало някакви масови протести или подкрепи за тия начинания, което съвсем ясно говори за характерът им. Ако действително са се вдигали народите и са го желаели, последствията и конфликтите биха били наистина мащабни. Просто е ликвидиран десант на група чужденци и местни помощници, действали без местна подкрепа. Това се е случило, предстои изчистване на историята, силно замърсена и манипулирана от запад или по-точно, както обикновено и у нас, от хора с еврейски произход. Те имат богат опит в такива фалшификации, не случайно са известни като измамници.

сте вазстановят енергетиката-потарсете ме-имам за продан ново неупотребявано оборудване за атомна централа - хем е руско!

Хубава провокацийка. Преди няколко дни написа същото за свинкята Ун.

Тоя дали си вярвя? Най-много да предизвика бързо създаване на Кюрдистан. Баси наглия тапир.

каза хамерската помия БЯГЕЕЕЕЯЦ

Рашистко глупендерче, вземи си го самонаври от яд, че кюрдите и 2 пари не дават за московския васал асадчо.

НИКОЙ НЕ ВИ БРЪСНЕ И ЗА "СЛИВА" ВАНКА...

Добре ,че бяха "кюрдските предатели" и САЩ ,че да изритат ИД от Мосул.

Шило

Мосул е в Ирак! Ех, кой не е бил в часовете по география?

Нормално,нали ги "освободихте" Само,че всички знаем как ще свърши някрая-азиатските дебили ще ги гонят с камъни.

тъпотия от хамерската помия БЯГЕЕЕЕЯЦ

то хубаво асад иска россия да възстанови сирия, ама тя россия може само да руши! тя россия тъне в мизерия, кал и бездорожие, там където преди 40 години имаше мостове сега са бродове през реките, където вървяха влакове сега се движат самоделни дрезини, на 95% от територията няма ток, а течаща вода и канализация е неясно понятие за 70% от русские! россия е една огромна глубинка! това очаква и сирия!

Не е необходимо да спроим по въпроса...само можем да си отговорим на един въпрос..ако това беше така, защо не са ги превзели вече? Всички знаем че демокрацията се носи от американската/натовкса армия..кеф ти ирак, кеф ти афганистан...ако сметнат че могат да бият, го правят. Колко му да смажат Русията която ти описваш?

кой да ги превземе бе?? на кого са нужни? ти би ли превзел максуда??

Кюрдите да почват пак терора в Турция .От Ирак ги гонят,Асад ги гони ,и остана в Турция да се завърне ПКК-то.Америка обучава кюрдите за военни ,а не за дипломати.

Тук съм на страната на САЩ и на кюрдите: народ който си заслужава собствена държава и като плюс, ще дойде за сметка на тюркието. А както всички ние знаем, колкоз по слаб феса, толкоз по добре.

И кюрдите са мюсюлмани, не позна.

sonibvc@gmail.com

Аз под феса им в предвид турците. Врагът на моя враг е мой приятел.

Абе мюсюлмани са, но не съвсем. Кюрдската жена е равнопоставена на мъжете и смъртоносна за джихадистите в боя, защото ако те утрепе жена не отиваш в рая.

И как си я представяш.Турция и Ирак позволяват на кюрдите там да си направят държава и то в стратегически важни райони и после същото правят в Сирия и Великият Кюрдистан е факт.Това няма стане никога и ще се лее много кръв ако кюрдите се вържат на американците. Справка Израел там войната продължава.

Е и какво ще направят великите Турция и Ирак, ако щатите се застъпят за кюрдска държава в Сирия. Мисля си, че само могат да им пръднат на х..

Каква кюрдска държава? Те да се договорят помежду си. Разделени са, живеят на различни територии - Сирия, Ирак, Иран, Турция. Дори различават се с език и други особености от това разединение. При това воюват помежду си. Практически невъзможно да се обединят и да имат собствената си държава.В Сирия би могло да имат автономия, но не повече от това. Американци ги използват както винаги го правят в собствените си цели, което, впрочем, кюрди знаят.Знаят,че ще бъдат предадени. Съдбата им е трагична, но предопределена.

sonibvc@gmail.com

и ти си прав...

Абе то хубаво, но реалностите са такива, че 75% от нефтените находища са в ръцета на кюрдите в Сирия, респективно американците. Пък пак кремълските пропагандисти тръбете, че сте освободили 99% от Сирия. По-голяма тъпотия не бях чувал. Между другото не съм соросоид.

при кюрдите, ама друг път. Ако беха там, отдавна говедата да са ги "демократизирали" Ма НЕ СА.

Има време, ще ги демократизират. И все пак са там, не се опирай само на сводките на радио Москва.

кладенците... Какво противоречие ти виждаш? Руснаците са в добри отношения с кюрди и нямат противоречие и противостояние с тях, тъй като кюрди законно пребивават на собствената територия при това добре воюват срещу ИД.

у нас е пълно с подобен род кюрди ,чакащи сорос да ги нахрани,напои и мозък да им даде ,за да могат поне да се гръмнат ,когато ще бъдат напълно употребени,като носни кърпички .

Не, кюрдите не са предатели, те са сепаратисти. Нископлатени сепаратисти. Слугинаж на САЩ.

Естествено, че РФ ще бъде партньор номер 1 за САР! Някой да не е очаквал това да е Вашингтон или Брюксел????? :)) Енергоресурсите от региона /Израел, Египет,САР,Иракски кюрдистан/ ще текат или по руски тръбопроводи или ще бъдат под контрола и охраната на руснаците!

а бе смотльо, газопровода от израел за европя е дълъг 2000 км, и ще струва 6 000 000 000 € брпатята ти руси искаха от нас 10 000 000 000 $ за 600 км газопровод! россия скоро ще продава газ само на иран на бартер-руска газ за иранска газ

"Смотльо" можеш да викаш на баща си! :))

Ще струва, ама колко да струва?? Единият е ПОСТРОЕН, другия е само планове!! Та, каква е цената, соросопитек??

Корумпирани руски фирми щели да възстановяват Сирия?! чрез турски фирми които са главните строители и изпълнители на инфраструктурни проекти в Русия на двадесеторна цена,а може и повече!И Русия ще бъде обичана мощно и от още един близкоизточен народ

Трай, бе трол соросоиден ! Късай се от яд, че любимите ти терористи загубиха ! Всъщност, я кажи - ти да не си теририст, бе пиле ? Я кажи, кажи - кой си ти ?

Не си мислете, че това е изцепка на Асад. не, просто това е добра външна политика. С това си изказване Асад си осигурява подкрепата на Турция, която е много силен регионален играч. някога Асад и Ердоган бяха почти приятели. Сега може и пак да станат заради общи интереси. Турция ще е сигурна, че от Сирия ще озаптява кюрдите. А те пак са прецакани. така е като се чудиш на кого да слугуваш. Можеха да застанат зад държавата си. И щяха да получат парче от баницата, сиреч автономия.

сега имат много повече кюрдите. Там сирийска армия не може да влезе. Гледай Израел и евреите и ще видиш бъдещето на кюрдите.

Част от по-умните кюрди доброволно предадоха на Асад, тоест на държавата си най-големите петролни находища в Дей Аз Зур. За тях ще има добро парче от баницата. А за другите - ръждивите калашници от Бугаристан.

Оформя се шведска тройка Асад Ердоган и Путин

Прав е.Абсолютно.Две мнения няма - на всички е ясно, че ФАЩ подриват суверенни държави, организират цветни революции и майдани или директно бомбардират други народи.Примери - 300. Краварските реднеци са най-мръсната сган на земята.

Прав е.Абсолютно.Две мнения няма - на всички е ясно, че ФАЩ подриват суверенни държави, организират цветни революции и майдани или директно бомбардират други народи.Примери - 300. Краварските реднеци са най-мръсната сган на земята.

руснаци ще оправят икономиката на други държави.. а кога ще дойде ред на руската икономика, м?

Много си е добре руската икономика. Не е задлъжняла като "икономиката" на говедата.

много е добре.. БВП два пъти се е сринал, точно колкото и рублата. Имат си и хранително ембарго от малкия путеф. Частиту им на рашките, ама други икономики ще оправят.

Кюрдите отново са губещи,както загубиха в Ирак,Турция,Иран и сега в Сирия.

Кюрдите и арабите не се обичат. Направо се чудя на акъла на тези араби, които се включват в СДС и работят за създаването на кюрдска държава, в която арабите ще бъдат малцинство.

vasil

Кюрдите са индоевропейци с език от тази група,а арабите са семити,дошли по- късно. Средновековният владетел на тия земи - Саладин е кюрд.

По-тъпо животно от пиндостанеца няма. Като некви лапета са - като си науми нещо, ще упорства ако ще да се насере. Само и само за да свалят Асад и да правят сечено на руснаците, загубиха най-ценния си и най-силен съюзник в региона - Турция.

Предполагам се досещате какво значи това всеки знае какво ги чака предателите.

такива са!

А американците като какви други се явяват в суверенна Сирия, от гледна точка на международното право, освен като военнопрестъпници номер 1 за втората половина на 20в. и първата четвърт на 21в.?

Веднага 2 дежурните соросоида лепнаха тъпите си коменти :))))

Ти ли си дежурният рублофил?

Аз съм е*алофил на такива изроди като си ти.

Башар Асад е със статут по-нисък и от на марионетка. Вече дори говорят от негово име и ни обясняват какво точно иска или не иска. Цирк кремльовский!

Кенеф соросоидиотски.

Абе пак е по-голем от тебе - гнусната кравофулска сиросоидна бълха, агитираща от мазето на Козяк със яростно старание, че да не го пратят на фронта с еуснаците скири. Бой се, гнидо - този път руските богатири ще се спрат чак във Фашингтин, че да миряса светът най-сетне !

НАГЛИ ПОДЛИ МРЪСНИ РУШЛЯЦИ СИРИЗЦИ -АБЕ ЕЙЙ МАККЕЙН ОТКАЧАЛНИКА НЯМА ЛИ ДА ГО ТУРИТЕ НА КРАНА ПРИ ТРЪБАТА БЕ Я ВИЖТЕ ИРАК ,ТАМ УМЕЛО СЕ СПРАВЯ С ТОЧЕНЕТО МАКАР И ТОТАЛНО ИЗКУКУРИГАЛ