Маскирани пребиха жестоко сирийче в училищен двор

Маскирани са нахлули в училищен двор във Варна и са пребили жестоко петокласник от сирийски произход. Извършителите все още се издирват.

Обратно в новината

Коментари - Маскирани пребиха жестоко сирийче в училищен двор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има само едно определение за такива кухи лейки, и то не е пички, защото те не са женски полови органи, а п-у-т-ки, защото това е вид мъжки характер у съвременния българин.

Ще ги видите в началото на февруари маскирани с факли,за да не ги познаем! Страх,а?

ЩЕ ГИ ВИДИТЕ СЪС СИНДЖИРИТЕ,ФАКЛИТЕ И КОЖЕНИТЕ ГАЩИ В НАЧАЛОТО НА ФЕВРУАРИ.Ааааа и задължително с маски за да не ги познаем! Страх,а?

Никой ли не прочете, че нападателите вероято са познавали момчето. Може би то преди това е напердашило някой брат или братовчед!

Прилича на провокация....

Бой по джихадистите в зародиш.Не трябва да допускаме да станем джунгла с примитиви,както в Лондон и Париж.

Интересно дали ако беше пребито българче от роми примерно или българка от бежанци, щяхте да пишете за това или щяхте да го отминете, понеже вече е станало ежедневие и не е никаква новина.

Първо - груба грешка на т.нар. журналисти - детето не е сирийче, защото е родено в България. Тоест е българче със сирийски произход. Второ - едва ли са го пребили без нищо тоест най-вероятно самото дете е знаело за какво го бият, но това няма да го кажат по вестниците. Трето - в тази възраст се случва - не че е е нещо хубаво, но момчетата растат буйни, нервни, презадоволени от към материални неща и са доста агресивни едни към други. В тази възраст започват и задяванията за момичета и т.н. Това са и вероятните причини. Вместо това тук се развиват едни фантастични теории за расизъм и други подобни. Ако ви интересува темата за расизма, вземете пишете за антибългарският расизъм от страна ромите към българите. Стига сте извъртали нещата!

Тъй като съм от богатите, мога да съм още по-рафиниран и освен цветнокожите да мразя и прошляците скинари, пенсионерите и всички бедни боклуци.

жалки, долни и страхливи криминални расисти, които на налитат на малки деца!

Вероятно същите продават дрогата на българчетата ,но не маскирани

Цялото соросоид и цялата артилерия от спам -бот е мобилизирана тук явно! За някакво сирийче,изяло два шамара! А чий го търси това сирийче в България? Тези, дето са го били ли са виновни за омразата между хората или тези, които са го прогонили отСирия инатрапили унас?! А същевременно от 11 бай мангала били българчета, едва 5 получават ефективна присъда, максималната от кото е 1 година затвор! Иронично,нали, тролчета?

И би ли разяснил с какво това дете заслужава побой? Родителите не са дошли с мигрантския поток,но дори на тозифакт да се опрем пак дали то трябва да страда? - дали не са за бой политическа класа и мафия - наглите цигани - още по-наглите банкери - отрепките продаващи дрога Детето са шамарили вероятно изпратени посерковци с цел сплашване родителите

Сирийчето да си върви в Сирия. Не толерирам по никакъв начин каквото и да било посегателство над деца, но нека да не забравяме, че това племе е изпратено тук с точно определена мисия и тя е утре да взривява нашите деца. Така че, както се казва кой от къде е ....

Още от малки са превърнати в малоумници.После- дрога и проституция!

ЦРУ-то работи неотказно. Провокация след провокация, не се поддавайте ! Тия кравари си бутнаха небостъргачите само и само да си продават оръжията и да всяват страх. Където видите миризливи янки, бой по капацуната. Вън от земите наши и долу лапите от пропагандата.

Преди години имах ученик с баща африканец. Момчето беше наследило неговата външност, а говореше абсолютно правилен български език. Децата от класа се отнасяха приятелски към него и по никакъв начин не го деляха от колектива. Нека политиците се замислят как промениха отношенията между хора с различен произход. Грубото натрапване на чужденци, опитите да се подмени истината дават резултати, особено сред подрастващите. Къде е вината?

Нагли сте, нагли сте до безобразие, евролиберастки подлоги на ционистката хранилка! Това целяхте, нали? Спомнете си Германия, 20-те години! Еврейски гуляй и разварт върху изнемогващата Германия! И какво се случи? Получихте Хитлер, който забави със 70 години пъклените ви планове за унищожение на Европа. Сценарият сега се повтаря! Само че сега не е 1945 г. та да ни залъжете с най-грандиозната историческа измама, наречена "холокост"! Това "сирийче" не е жертва на български националисти! То е жертва на отвратителния ви ционизъм! Който сее ветрове, ще жъне бури! Съвсем скоро Европа ще се разтърси от пак викове Хайл... остава само да разберем името! И нещата ще се повторят! Но този път историята ще ви помете и вас, веднъж завинаги!

във властта са, недосегаеми.

Нагли сте, нагли сте до безобразие, евролиберастки подлоги на ционистката хранилка! Това целяхте, нали? Спомнете си Германия, 20-те години! Еврейски гуляй и разварт върху изнемогващата Германия! И какво се случи? Получихте Хитлер, който забави със 70 години пъклените ви планове за унищожение на Европа. Сценарият сега се повтаря! Само че сега няма да залъжете никого, както в 1945 г. с най-грандиозната историческа измама, наречена "холокост"! Това "сирийче" не е жертва на български националисти! То е жертва на отвратителния ви ционизъм! Който сее ветрове обаче, ще жъне бури! Съвсем скоро Европа ще се разтърси от пак викове Хайл... остава само да разберем името! Е, постигнахте целта си! Но този път историята ще ви помете веднъж за винаги!

Нагли сте, нагли сте до безобразие, евролиберастки подлоги на ционистката хранилка! Това целяхте, нали? Спомнете си Германия, 20-те години! Еврейски гуляй и разварт върху изнемогващата Германия! И какво се случи? Получихте Хитлер, който забави със 70 години пъклените ви планове за унищожение на Европа. Сценарият сега се повтаря! Само че сега няма да залъжете никого, както в 1945 г. с най-грандиозната историческа измама, наречена "холокост"! Това "сирийче" не е жертва на български националисти! То е жертва на отвратителния ви ционизъм!

Маскирани са пребили жестокото сирииче. Майкооо, журналя

Тези нападатели, изгубили човешкия си облик, нападат петокласник. Защо се случва поредното насилие?! Каква майка е родила и отгледала тези насилници? Трябва да бъдат заловени,порицани и наказани, не само те, но и родителите им.

Нагли сте! Пуснахте 30 мин преднина на долните тролове да изкарат българите най-агресивната и расистка нация! Кажете нещо за 5 века ТУРСКО РОБСТВО И КЛАНЕТАТА! кажете за участието на Англия,Германия..., евреите в тоя ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ!

Толерастите вече реват на умряло. В Европа хората започнаха да се събуждат и съпротивляват срещу мултикулторизма и толерастията. Пришълците трябва да знаят че не са добре дошли.

Това е една замърсена от тртолове, фалшива новина!

Мисля, че зад тази "хулиганска проява" се крие нещо много по-сериозно. 1-во: Нападнато е едно дете..в 5-ти клас?!! 2-ро: Факта, че от толкова деца, точно сирийчето?!! 3-то: ..че са били маскирани?!! 4-то: ..по време на учебния ден, в междучасието..където е пълно с деца и учители?!! ВСИЧКО ТОВА Е ЕДНА ДОЛНА ПРОВОКАЦИЯ!!! НЯКОЙ ЦЕЛИ ДА НИ ПАЛНЕ ЛЕКО -ПОЛЕКА ЧЕРГАТА. НЕЩО..ПРЕЗОКЕАНСКО МИ НАМИРИСВА. ДАНО ДА СЪМ В ГРЕШКА, НО ИНТУИЦИЯТА МИ ГОВОРИ НЕЩО ДРУГО, А ТЯ НИКОГА НЕ Е МЕ ПОДВЕЖДАЛА!!!

"НЕЩО..ПРЕЗОКЕАНСКО МИ НАМИРИСВА" , а на мен ми се струва, че е намеса направо от космоса! Ъхъ!

Брей, много остър нюх имаш.

И от малкто инфо е ясно, че биячите са скинарчета, най-вероятно от същото училище, но въпроса е друг, защо такива юнаци, не ходат да се правят на герои в Максуда, Столипиново, Токайто, Татарли, Абисиния, Факултето ... просто питам?

Нагли сте! Пуснахте 30 мин преднина на долните тролове да изкарат българите най-агресивната и расистка нация! Кажете нещо за 5 века ТУРСКО РОБСТВО И КЛАНЕТАТА! кажете за участието на Англия,Германия..., евреите в тоя ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ!

Някой май иска да даде храна на бхк-то.Някой иска пак да ни изкара долни расисти.Идиоти,не разбрахте ли,че по толерантен народ от Българския не съществува на тази земя!

Айде недей така . . . Да не казвам !

Било родено в БГ значи било българче. Нали така комунета ? Нека ядат бой от малки и да знаят че тук ние ги мразим и да си ходят на майната си

Тия училища нямат ли никаква охрана? Къде изпращаме децата си?!?

Нека не забравяме че половин България е навън във света, как ли ще ви бъде ако това се случи на вашето дете, баща , майка и така нататък извън България.Не ги обичам Арабите и много други народи но ние живееме на тази планета.Най долното нещо е да нападаш по слаб човек от теб,това го правят животните , ние сме хора.

Твоето дете да не е арабин?

Как така вече 4 ти ден и няма все още следа от виновника.Това е възмутително.

Абе мръсни комплексирани келеши,като сте толкова еркек защо не пребиете някоя гадна мутра или или друг престъпен плъх

Ти пък? На гадните мутри им се възхищават и мечтаят да са като тях. Защото са примитивни и неуки!

Така представено много мътна история. Дете възрастни хора няма да бият. Ако се цели да се внуши,че бг сме расисти не е вярно това. Никой няма нищо против сирийци учили и работещи почтено в БГ.

По досегашния начин - казвате, че класната е виновна, разкарвате я и готово, случаят приключен! После на 15-ти й носите евтино букетче, дано там й замажете очите за ден поне. Ах, вие, сладури нйедни, и аз ви обичам.

Абе, има си специалисти по насъскване на хората едни срещу други. Пък нали и БХК-то деца хранят.

Има си специалисти по насъскване на хората едни срещу други.

Това е от фалшивите новини и то не какви да е, а европейски.

Това във връзка с новината за "Върховният комисариат на ООН за бежанците ли го пускате"? Баш днес някой реши да пребие бежанец? На кого ще вменявате вина, еврогейци прости?! Историята е, за да се помни, особено кървавата ни такава! Мюсюлмани не ни трябват!

Ако е родено и отрасло в България, защо не го пишете българче?

Тая статия във връзка с "Върховният комисариат на ООН за бежанците" ли я пускате? Точно днес някой реши да пребие "бежанец"?! На кого ще вменявате вина, еврогейци прости?! Историята е, за да се помни и ние помним нашата, кървава такава. Мюсюлмани не ни трябват!

Ако беше престъпник, като оня Издислав, от берлинското метро, тогава щяха да го пишат Б Ъ Л Г А Р И Н, с големи букви, светещи, мигащи, озвучени...

Гъз!!!

да не е родом от мали или афганистан това сирийче?

Ти не можеш ли да четеш? Родом е от България.

Поредните комплексирани глупаци. Имат проблем със сирийче, което е родено, отраснало и обучавано в България, в българско училище, а самите те едва ли са посещавали училище. За жалост - проблем с "матрияла"..

Абе че мразя орките- мразя ги. Ама да седнеш да се праиш на мъж срещу малки деца- е това е скодоумна комплексарщина на нещастни лумпени.

Това да ходиш да биеш петокласник погазва колко жалък е нападателя. Иначе толкова ли е важно да се напише в статията дали е сирийче, американче или българче? Тук говорим за бито дете и последното нещо което ме интересува е какъв му е произхода.

че то, затова я има статията бе, този. вЕрваш ли, че някой ще те отрази някъде, ако пребият твоето дете в даскалото, а то не е цигане или придошло отнякъде !? шансът е 1:1001. смятай. ...или жертвата със сирийски корени е единствената днес в даскалото и най-изстрадалата, и не се знае, и никой не селектира онова, което се знае!? ..хахаааа дебилно, този. дебилно.

its

Два месеца в тухларната. Следващият път един месец в Белене. И другите няма и да си помислят.

Да ама това е комунистически подход и не е демократично ;-)

Българчетата ги пребиват Редовно и не са медийни звезди !

Ха... Това са модерните "Левски" и "Ботев" ! Патриоти и бойци ...

Верно си чук! Как смееш да пишеш имената на Левски и Ботев, за да прокарваш лицемерните европейски ценности, които ни унищожават като нация! Ти не си Българин, това е сигурно! Или си от малцинствата или си мръсен предател, а такива се разстрелват/ а най-добре обесват, за да не хабят муниции/.

reotan

Каква Ария - на Риголето или на Азучена си? Нацистки изстъпления нямат място в България. Можеш да си отидеш в Афганистан или Пакистан, където са били арийците.