Двама тежко ранени след отнето предимство на пътя

Двама шофьори се борят за живота си след тежка катастрофа на пътя Кичево-Суворово край Варна, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Двама тежко ранени след отнето предимство на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

20-годишен шофьор? Тоя още има биберон в устата тръгнал да кара кола!

кой да научи тоя 20 годишен лайнар, че при ляв завой насрещния има предимство. Ама...къде ти, в куха тиква правила не се задържат.

Веднага стареца на проверочен! Защото е на 7о. Значи е възпитаван по социалистически ,а тогава са го учили да дава "широк път на младеШтТа". ;-) Дано се оправят хората ! И дано МЛАДИЯТ да попрочете малко от онази , малката книжка дето пише кой ,кога и как... Ама като гледам колко работа имат младите... То Биг брадър ли да гледаш ,то Галена ли да слушаш ,то тревичка ли да си търсиш...? От къде време за четене на някакви си глупости!?

Алоооуу,редакторите...вижте си картите,не пишете наизуст... ,,Нерде Ямбол,нерде Стамбул".... Къде е Кичево...къде ...Суворово.....къде Каменар... Познат ми е участъка...години натед го ползвам...има няколко кръстовища,наглед елементарни,регулирани със знаци,а на едното дори подавиха мигащи сигнали о положиха набразден асфалт....но кой да ги спазеа....редовно жертви и то от млади хора...по двама-трима наведнъж... Чичака на 70+ години е на път с предимство,но млсдото е бързало и не е спряло на ,,СТОП"-а.... Те това е...

на говедата до 30 г. Аман от тъпаци!

глобява ли глобява за превишена скорост! Едно си баба знае, едно си баба бае. Дали някога ще се появи глоба за идиотска маневра и непредсказуемо поведение на пътя?

КАТ винаги измъгва държавата с дежурното "Виновен е умрелия водач, шпнеже не се е съобразил с пътните условия. Требвало е да предвиди, че в локвата може да има дупка!" Така държавата продължава необезпокоявано да си нехае, а умрелия си е умрял, за цял живот.

С по-високите глоби стана по-лошо. С тях искат да си вържат бюджета, а народа се изпотрепа по ужасните пътища с лоша маркировка и мижаво осветление!

20 годишен безсмъртен ,нямам думи....

Алоооу, нима не знаете, че Каменар и Максуда са столицата на циганите във Варна? А и 20-годишно гъзле - то е ясно кой е виновен и какво е станало... Дали има или няма книжка, това от какво значение е? А там, около Каменар, е като дива Африка...

Единият отнема предимство, а другият газ до дупка и всичко на кайма.

бе колега? Достатъчно е да караш с 80 км/ч и да се удариш с тази скорост в друг автомобил за да настъпят опасни за живота ти наранявания, особено ако не си с предпазен колан!!!

Като завие точно пред теб, нито газ може да дадеш, нито спирачка! За съжаление мнението ми за шАфьорите по пътищата пада драстично - почти всеки се прави на безсмъртен, разчитайки на останалите да спират да го пуснат. Днес така един с телефона на ухото, излиза без да гледа. Пак двама, завиват за Аспарухово от на-лявата лента, точно пред мен, добре че там намалям и карам с 50, иначе щяхме да се натресем. Камери, камери трябват, не за скорост, а за рисково шофиране - сече ти пътя, отнема ти предимство - 1000 лева глоба, 3 месеца да чисти подлоги на блъснати по пътищюата или да мие моргата, иначе няма да се отървем от комплексарите зад волана!

Къде са сега двамата свирчовци, които се наакваха в новина за ударена жена от 70 годишен мъж, че последния трябва да си върне книжката??

нечий кавал докато им бършат насраните задници...