2017: година на разрушения, отчаяние и пълна катастрофа

Толкова много новинарски "мълнии" - атентат на концерт, нападение в църква, атака в магазин за сладолед; нападател, размахващ оръжие, чук или плискащ киселина.

Обратно в новината

Коментари - 2017: година на разрушения, отчаяние и пълна катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпите дръжки на микрофони от слугинският сайт link,не журналисти, слугуващи на ГЕРБ и Предводителя на ирокезите с едната прочетена книга, могаг с пълна сила да отнесат това заглавие към България, но едва ли, нали зобят на герберунската ясла....За Великият политик на Балканите, за мен, най-големият престъпник на Прехода,всичко е в розово.....Управлението на ГЕРБ е пълна катастрофа, ще го разберат всички, когато фалираме като Гърция, като преди това шайката ще се е изнесла от БГ с накраденото....

"Тероризмът и други прояви на насилие толкова зачестиха, че мнозина ги приеха като част от живота." Целта е постигната.

Написалият горната словесна помия с уникално трагичното заглавие е психически неуравновесен човек, с остра нужда от специализирана помощ. Не може да изведеш само негативното и да правиш такива безумни изводи за 2017г.

"Нестабилната 2017 г. ни разтърси толкова силно и толкова често, че ни се стори като камшичен удар..." А България е за завиждане - тук цари от стабилност нагоре! Стабилна корупция, стабилна мизерия, стабилни мутри, стабилни заспали дебили (поне 80%)...

Е вярно. И така ще бъде ,защото светът предпочете да тръгне на евем страна. В такива дни си спомняйте за Содом и Гомор.

ехооооо ТОЙ-ти нещо в главата имаш ли. да не би да са те оперирали от тумор в главата ва, ма, значи, ако не си на мнението на управляващите си червен, да ама не, много се лъжеш, всеки има право на мнение, а не вие да му го налагате. наистина 2017 беше една отвратителна за живеене година, от десет и кусур години е така, и те знаят и затова не си дават кокала, а са от семейства, където не са виждали пари, а и виждаме, колко неграмотни са, а по върховете, срам и позор българийо , държавата на шофьорите и неграмотните, завършили задочно висшУ, а и знае ли се .....

не само не можеш да пишеш, но явно не можеш и да четеш! в цялата статия няма и дума за това, че в България некадърниците живеете зле, чакайки някой нещо да ви даде! в поста ми по долу също не става и дума за това! по тъ.п си от иван от москва, въпреки че смятах, че това е невъзможно!

Всички селяни в София. Останалата територия за продан.

Вируси, социални мрежи и шпионаж - ръка за ръка. Целта оправдава средствата.

Хомосексуализъм и демографски кризи. Ебачи от Африка. Шоколад от Украйна.

И другата година няма да е добра !

Отчаянието всъщност е само песимизъм, а разрушенията - е, тях винаги си ги е имало /ето сега у нас бутат историческа къща на ген. Рачо Петров и жена му Султана и като поличба - багерът, понечил пръв да бута, се катурнал/. Как народът да се усмихва и да стане по-добронамерен, като му дават лош пример? Дано поне децата не гледат и не чуват, та да пораснат необременени. Има ли страна, в която трябва непременно да загине някой, за да начертаеш една пешеходна пътека с кутия боя и четка? Но да го оставим за след 3-ти, като пак хукнем като автомати. Остават само четири дни отдих и покой, възползвайте се.

Свободни сте а ,демокрация на буци а КЕФФФФ и какво не на страха ....но ви казаха че по празниците в София за вашата безопасност ще се грижат джандари със автомати!!! Живейте спокойно дибили на вас демокрацията ви се ХИЛИ!!!!!!!! РАЗБЕРЕТЕ НЯМА ЕВРОГЕЙСКИ ЦЕННОСТИ ИМА ОБЩОЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧАТ!!!!!!!!

Парите смениха студените войни с горещи.

2018г. няма да е по-различна от 2017г., ще продължи процесът на разпад и фрагментация на модела на световно устройство, наложен от запада. Ще продължат и опитите на запада да забави/спре този процес, чрез генериране на хаос, страх и несигурност. Ще има още "атентати", а всъщност операции на ЦРУ, ще има нови "терористи", а всъщност агенти, действащи по указания от западните си куратори, ще има нов ребрандинг на терористични групи и движения... Ще има "фейк нюс" под под добре познатото ни мото: "Путин е виновен!"... и т.н., и т.н. ...

комунделите реват, нормалните хора живеят, творят, работят и движат цивилизацията напред! весели празници, нормални хора! а вие комундели ревете си, и си четете негативните новини с надежда и на другите да им е зле, като на вас!

Твоята злоба започва да става пословична, но животът не щади никого. Или си млад или си глупав, а най - вероятно и двете.

къде видя злоба? та аз пожелавам честити празници на хората!

С две думи: 2017, годината в която ЦРУ беше във вихъра си, но и година на надежда за сирийския народ...

Конфликтите по света са в резултат на провежданата от САЩ политика на ''контролирания хаос'' ! Не се шашкайте - нещата са ПОД КОНТРОЛ !

Палежи, убийства, разбити банки, загуба на суверенитет, загуба на достойнство, антидемокрация, дискриминация, корупция. Това са основите на най-новата българска "държава". Забавната програма за посрещането на 2018 година ще се прави от жандармерията. Организирана престъпна група нарекла се политическа класа унищожава българския етнос. С голям успех. И с подкрепа на други "демократични" общества.

Да и през изминаващата година американските разузнавателни агенции положиха големи усилия и усвоиха многомилиярдния си бюджет като организираха безброй много терористични акта, потопиха в кръв много страни от близкия и далечен изток, Латинска Америка, но вече и държави и население от Европа ! Няма само те да си организират сами 11-ти септември ... И европейците заслужват такива "приятелски" режисури и постановки !

Тъп, по-тъп, най-тъп, американецТова са степените на сравнение. За тях светът не означава Русия, източна Европа. Нима не загинаха хора в Русия, хиляди загубиха живота си в Сирия именно заради американските интереси там . Светът ще е по-добър без САЩ

Искаш да кажеш без намесата на САЩ, защото няма как те да не съществуват, но е време да престанат да се месят на други държави.

в години под диктатурата на извратеняците нео-либерасти винаги е така, както през 2017: "година на разрушения, отчаяние и пълна катастрофа.".

Да се бориш срещу природата трудно ще се получи.Срещу всичко останало може ако има желание.

Което идва да покаже, че от рода человечешки и чеп за зеле не става!

lajliva agencija