Сблъсъци и димки в албанския парламент (снимки)

Албанската полиция влезе в сблъсъци с поддръжници на опозицията, които опитаха да нахлуят в парламента, за да попречат на избирането на временен главен прокурор

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци и димки в албанския парламент (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом ЕС и САЩ "помагат" на Албания със сигурност ще ги доведат до.......бунището!

где е минал алах мир няма да има...

пак се почнаха и там беше като при Кадафито. Докато Ходжата въртеше камшика всички слшаха и изпълняваха като пружинки. След като чичо Енвер се спомнина дивашките страсти се отприщиха и клановете на гегите и тоските се закълцаха като бесни, за да наваксат пропуснатото. Самите шиптари признават две неща от както имат нещо като държава - Кралят Ахмед Зогу ги е отучил с бой и клане да краднат, Ходжата пак по същип начин с бой и клане да се трудят и печелят по почтен начин!

Щом става дума за социалисти, работата е ясна - защита на корупцията, крадене, наглост и мизерия!

Ясно е за 20-те процента пълни идиоти от официалните 80 дебили.

Някой дали може да обясни значението на написаното по-горе "който е беш президент и премиер", че това "е беш" и речника не го намирам?

....Предшественикът на Баша на лидерския пост в партията Сали Бериша, който е беш президент и премиер, спомена "ликвидиране на депутатските мандати, което означава, че нито един депутат вече няма да бъде депутат"..... Какво е БЕШ президент???

и тук ще трябва да възстанем срещи гнусните родни изедници!!!

Където са замесени ЕС и САЩ, все стават "народни въстания" и "цветни революции"!

Повторете го още 4-5-16 пъти белким се успокоите :))

Където са замесени ЕС и САЩ, все стават "народни въстания" и "цветни революции"!

По време на ВСВ много албански комунисти учат в Москва, женят се за рускини, наблюдавани са и подържани от съветските служби. Заминават за Албания. СССР създава там военни бази. Особено переспективна е базата за подводни лодки, поради факта, че албанските пристанища са дълбоководни. Всичко цъфти и връзва, после идва културната революция на Мао. Китай решава да се разграничи от СССР. Албания получава финансова и икономическа помощ от Китай и решава също да скъса пъпната си връв със СССР. Рускините получават препоръки да напуснат Албания. Албания пък решава да арестува двете руски подводници в пристанище Дурес и го прави, заграждайки изхода с минни заграждения. Енвер Ходжа показва характер. Това е първата в историята на света военна операция по арестуване на подводници завършила с успех !

Hие нямаме нужда от революция,нашата съдебна система е неподкупна но идва време за калашникова ръченица.

ми социалисти сър.

Албания и Румъния не ги мислете...изобщо не им дреме от нихилистичния ви сън, който ви е обхванал, докато бавно потъвате в блатото от тикви и цаци...

Трябва да се направи обход на Сърбия и Турция. Че те са малко неуправляеми.

оди там като ти харесва...

Доста време мина. Време е за някоя цветна революцийка, албанска пролет или майданец. Кой не скача е червен. Палаткови лагери, бял роял, вувузела и прочие. да се готвят нашето протестър за командировка. Братския албански народ трябва да се демократизира. Чакайте опорни точки скоро. От Дедо ви Шорош

трай бе заспо..

Започна слюноотделянето.

не е лесно да се оттървеш от комунизма, много трудно и бавно си отива, но да кажа на всички тролове, накрая желанието за свобода и щастие надделява, такава е човешката природа

Комунизмът никога не е идвал. Изглежда не знаеш, какво значи това. С неграмотници като теб има само разруха за България.

Защо винаги в мюсулмански страни се случват дивотиите?

в грешка си,тук няма дивотии макар че вече сме мюсулманска страна ако броим джамиите и 1.5 милиона цигани и 1 милион турци,не се изкарват резултатите от преброяването за да не се шокира стадото от послушни овсе

Очевидно мумията спекулант-милиардер пак организира цветна революцийка. А бе, не им ли писна на народите по един и същи начин тоя изрод да съсипва държавите им.

още едни средновековни примати ще си правят цветна революция. тия даже ги няма на картата или ако ги има не се виждат с просто око.

Да - примати са или поне натурални диваци , но на картата ги има . А след 2-3 поколения ще са най - значимият фактор на балканите , защото се плодят , като плъхове . За жалост . А пък ние цивилизованите стоим отстрани , самодоволно им се подиграваме и не мислим какво ни чака .

Именно затова не трябва да им се позволява да пускат разсейки в околните държави, защото ще ги унищожат и тях. Там да си се размножават като плъхове и в един момент ще се самоизяждат и ще спрат. За съжаление сащ и мумията им помогнаха да заграбят част от Сърбия, след част от Македония, Черна гора. И нашия ред ще дойде, не напразно бутат Боко да прави Нова Балканска Югославия, за да могат плъховете да завземат още територии.

ами плоди се и ти бе, български плъх!:) те се плодели, а ние чакаме....ми кво чакаш...айде..отивай при женската и се плоди!

Не се ли намери някой сръбски турист да ги отсрами и развее албанското?

със знамена на ЕС и САЩ - абе знаех си аз....

Дир, в тая връзка защо не пишете за братята на албанците по демокрация, украинците. Вчера ненормалниците на Саакашвили превзеха два пъти един бивш дворец в Киев, после какво стана никой не разбра.

Кураж дружина, вярна сговорна, ние вече не сме, рая покорна. Бийте душманите албански братя!

Ердоган заръча на Давут Кадировски обади са на Бойко и му речи приятелю ела със Спартана и 2та Кугара натварени с пушкала и каптагон да помагаш .Дигни СПАРТАНА под предлог че носиш армагани телешки суджуци и Македонска Наденица ЛЕКИ за ГЛАДНОТО и нуждаещо се българско малцинство в Албания

Разчитат на Винету ТРЕТИ да ги Евроитегрира. Затова така съ държът невъзпитано. Боко да заминава към Албания, нали им е лидер

От време на време по някой майдан за окупираните територии. Ей така, да не губят форма протестърите.

Албански реотани.

И явно такъв ще си остане! Не може да се допуска питекантроп да управлява ядрен пулт.

Албанските реотани пак загряват бавно ;) Това вече се е случвало у нас - социалистите и ДПС избраха Пеевски за шеф на ДАНС. Отлична кандидатура, защо имаше после протести, никой на Позитано не можа да разбере..