Простреляният данъчен е в критично състояние

43-годишният шеф на отдел "Фискален контрол" в НАП Ивайло Стаменов, който бе прострелян днес в центъра на София, е в критично състояние, съобщиха от ВМА.

Обратно в новината

Коментари - Простреляният данъчен е в критично състояние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вероятно бившия полицай също е бил прострелян от бивш полицай...

в началото на комуноидния разбойнически "преход" бяха убити честни ревизори от М-ство на финансите, но всичко се потулваше.

Големи специалисти тука! BMW X3 далеч не е показател за висок стандарт, ако имаше такъв, щеше да си купи X5. Ама българинът голям разбирач.

BMV х3 не е джип, а SUV. Все пак има разлика.

И каква е разликата? Не се стеснявай, обясни ми, аз не я знам. Тъкмо тук му е мястото да поговорим за коли - това е най-важното в тази история. То не че е X3, но няма значение.

kerelov@poshta.net

Джип (Jeep) е марка на Крайслер, произвеждаща високопроходими автомобили (SUV). Много хора, които не знаят, наричат всички такива Джип, същото се отнася например и за ПЕЛЕНИТЕ "Памперс".

Какъв е този лъжец тук, който твърди, че БМВ-то на снимките струва колкото стар Опел? Нещо не съм виждал джипове за 14 0000 лв да се продават. И как пък никой не му вярва на този специалист? Все-пак дано да се поправи пострадалия! Нещо май журналистите избягват тази новина днес. Какво толкова - стрелба в центъра на София, тежко ранен - чудо голямо.

Като чета коментарите и ми става ясно, че България никога няма да се оправи... Злобни, дребни душици, неуки и невежи... Дано се оправи човекът, дано и тази тенденция на ежедневни убийства, стрелби и побоища да спре.

Джипчето е на братчеда. Апартаментите са на свакото. Банковите сметки са на вуйната. А този човечец всъщност е всестранно развита личност, като същевременно е данъчен, полицай, учител по пеене и контрольор в градския транспорт. Чиста душичка, а това, че някой ми е завидял колко всестранно развит е и ми е пуснал два бързи си е плод на човешка злоба. Нищо друго, нали така?

НАПаст божия.... По любовни причини ще да е, у нас корупция няма, мутри, олигарси и прочие любители на стрелбата също.

FuckTheEU

Поредният герберски бушон не искал да гърми сам, затова го гръмнали. За партии като герб италианците направиха филм, казва се "La Piovra"

Всъщност уволнението на служители на дс, убо,и разните милиционетски отдели от луканов даде начало на организираната престъпност- мафията в България.

А за руските тролове ще правите ли филм?

?????

Не разбирам как полицай става шеф в НАП. Също не разбирам как с нормална заплата кара джип БМВ. Ясно че е замесен в тъмни дела и някой е въздал справедливост.

Ивайло Иванов не е комисар, а старши комисар!

Истинското име на данъчния е Багдади ал Тиквун Суджуклията

Rifles rule.

Не изключвам да са го простреляли,затова,че не е клекнал и не им е пуснал аванта. Днес при Ризова въпроса към Делян Добрев беше за големите "търговци" на ток и той отказа да ги каже с думите "След това, което се случи днес с данъчният, няма да говоря".Ба си и прогизналото государство!

Ко,ко каза герберче?

Един бандит застрелял друг бандит!

Данъчен цървул с 1500 лв заплата кара кола за 90,000 лв. После що държавата пропаднала.

Не си разбрал , бе ! Джипа му е от полюцейското битие !

Комшията ми също е данъчен , само , че кара една 20 годишна Вектра . Него обаче НЕ ГО ГЪРМЯТ !!! Що тъй ???

Нещо не е както трябва. По принцип при убийство се гърми докато убиецът е сигурен че жертвата е мъртва , с два контролни изтрела в главата, или поне целия пълнител.А тук само два изтрела през стъклото ..

Дали са му шанс ДА ВЪРНЕ парите за несвършената "работа" ... Втори такъв обаче едва ли ще има ...

Хайде сега НАП да отговори : КАК бе аджеба с Държавна заплатка се купува джип BMW X5 , който струва почти 100 бона ??? Уффффффф , забравих бе ! ТЪСТА И ТЪЩАТА са заделили от пенсиите и са му ги дали паричките ! Така де , те хората с пенсиите на Тъста и Тъщата ПО ШЕСТ апартамента купуват , Вие тука за не'кво джипче ...

всички ще мрат да не се мислят за безсмъртни, аахххх тази корупция ,само до лоши случки води.

Тъка тава Защото такива не ги раследват и не ги питат за екзотичния живот който водят.

Данъчен, а джипа е Х5.

Да мре кръвопиецът...

баш ма боли уя--- за тоз бандит!:))))))

стрелеца 100 процента е изпълнявал мокра поръчка на цру

Дано другите подобни на тоя палячо се сетят че нищо не е вечно.

А тоя индивид от закуски ли е спестил за колата си???

съдейки по кадри разпостранен по БТВ - новини , стрелбата би трябвало да е осъществена от по-ниска точка отколкото височена на предното стъкло колата му . Съответно изводът : багажник на паркирана кола . Прочутият начин на една група действаща в столицата на САЩ преди няколко години. Или с други думи , почеркът американски. Тогава , каква да е контрабанда , подбудът за стрелбата няма да е само стоката и данъчната облага , а определена групировка , която действала даже в Вашингтон по-подобен начин . Сиреч , малката България се американизира . И как да няма такива неща предвид богаствата от 213000 биткойнчета , блокирани в данъчната дрямка ?

ха-ха битите кончета дадоха фира и станаха на суджук

личния си автомобил - джип БМВ Х3 НОВО Е ОТ 105 000 ДО 78 000 БЕЗ ДДС СПОРЕД АВТО БГ :)) ... ЯВНО НЕ СИ Е ПЛАТИЛ ДДС-ТО И СА ГО ГРЪМНАЛИ КРАДЕЦО :))

Детройт,да ти кажа,ако не си наясно...такива скъпарски возила не плащат ДДС...Регистрират ги като ,,баничарки" и лекотоварни...или регистрират на ,,куха фирма" на името на някой безпаричен ,още по-добре еми да е ТЕЛК,че и стотака и от свинетката да спестят....

Вече беше крайно наложително някой да приложи ефективни мерки за борба с корупциата.

не, че нещо ама откога кръв се пренася в сакове...не беше ли в едни специални банки. Ей, много съм изостанал

и каква е вашата кола , модел , багажникът чист ли е ?

Ники

Две са версиите: 1. Няма бивши ченгета! Ченгетата обичат да вземат едни пари, да обещаят и да не свършат нищо, но не връщат парите. Понякога макар и рядко това се наказва! 2.ЧовекО е забравил да отнесе париците в китно градче западно от София и почти в чертите на големия град. Парите са били за Годзилата родена във въпросното градче.

А сега е ред на някои от "Топлофикация"!

Е нали вальо схемаджията го отнесе един път.

Андрешко изпадна в екстаз, от факта че са нападнали данъчен служител. Карал бил БМВ. Пичове, такива кенефи вървят по 8-10 000 лв. Къв е проблема когато работиш, да теглиш един кредит и да го изплатиш това гробе за 8 години??? Голям оргазъм щот на данъчен се случило. Ми кой сбира пари в тая държава за онкоболните бре? Не ли НАП ги сбира? Нали искате да няма мораториум? Тогава, ще си платате на НАП кат попове и няма да стреляте по данъчните, ми ще ги срешкате с баклава и рахат локум. Иначе няма паре за химиотерапии и най-нови и най-скъпи лекарства. Щом сакате 20 онкоболни да се лекуват с най-скъпото ще се научите и да платате.

ей отфорко, разтегай ги тия лакардий на цеца борисловова стрелеца е мислел че в жипката са били цвокьо и тиквочьо но последните са пуснали по пързалката нещастния си измекяр и сега кой знае къде са се покрили

събираме ги ние дето внасяме данъци а не данъчните бе умнико!!!!!!

баклава и рахат-локум! Нъль запомни? И да си пуснеш декларазията до 3 януари

Селски, както се пънеш да не си и ти нападжия? Гледай да не те посрещнат някъде като тоя от статията, вместо да си просиш локум.

Ясно е че е... Да внимава кого изнудва и да си купува само опелчета некадърника.

Добър вечер мили деца от нощен бар "горски рекет" оставете своите бухалки при мама и татко, грабнете по едно 15-годишно мляко Дъмпъл и слушаите приказката която ще ви разкаже педя човек голям Борец. За кумчо вълчо, за кума лиса , за зайо байо и баба меца Шефа на Бореца Вървял в балкана нейде Кумчо Вълчо с бухалка в ръката мобифон. Па търсел хубавата кума лиса шефката на публичния дом. Че месец вече рекета не плаща, кокошката с пломбирания зъб. А баба меца шефа на бореца, останала е тя без мед. И както си вървял на среща гледа, с Макаров пистолет и автомат. Застанал важно Зайо байо, щатния радовски пазач. Че месец вече кумчо му не плаща, с голяма зелка морков и домат. А зайчетата малки сиво бели, умират в кyщи те от глад.....

плюс плюс плюс

Това не е БМВ Х3, а Х5 и то 2003 г. Ама вие сте се захванали за колата глупаци. Защо веднага уличавате човека в корупция, а не мислите, че може да е бръкнал в г..а на някой който заобикаля закона и вняся нелегално стоки.

и оня веднага го и разстрелял и никой друг не знае за фанатия нали?

Защо ли наистина и веднага, и дали е случайно? Да видим колегите от МВР какво ще намерят.

Виновна е съдебната система. Ако въпросният служител беше уличен в корупция и съответно прибран в затвора той нямаше да бъде прострелян. Може би трябва да се замислим и да спасим живота останалите такива. Докато не е станало късно. При бай Ставри :)

В началото на прехода поне се знаеше кой-кой е. Сега стана мешавица: мутра става полицай (и обратно), бизнесмен става политик (и обратно), физкултурник става министър, проходил юноша го правят депутат, а калинките се роят по-бързо от пчеличките. Нищо лично, но нека разнищат сериозно случая, нищо не става случайно. Поне един път властимащите да изнесат мръсните бакии в държавата на светло.

valentor

ха дано, ама надли

от прехода досега на държавата несе плащало колкото на такива от НАП

някои служители на нап се взеха много сериозно за звезди.всички ходим па майката земя.като сте служител на държавната администрация че да не сте с ангелски крилца.има видовден.

Е как може! Честен данъчен, с мижавия си трошляк БМВ Х3 да го прострелят! Бивше ченге! Ми то наистина няма за какво да го гърмят, това е най-безобидната и свята комбинация!

Не че го защитавам, ама X3 в зависимост от годината може да си купиш и за под 10 000 лв. Тогава какво казваме за тия, с новите Дачии по 15-20к лева или шкодите по 30к+?!?!

В какво ли се е забъркал, че да му пратят килър? Мислех, че само босовете на мафията, забъркани в крупни далавери, свършват така, поне ако се съди по тези, които бяха показно разстреляни в България.

Това за BMV-джипа, не трябваше да го пишете. Хората са завистливи !

може, но не са крадливи и изнудвачи. дали е правило държавен служител да си купува джип беемве ЪМ?

и тя се оплаква кат теб... Доктор хонорис кауза си била купила с 1,5 млн. от онез 740 милиона, дет си ги раздадоха предколедно.. И сега хората само и завиждали.. Много сай обидила и тя от завистта на матряла..

Забравих кавичките.

Само дето кожената тужурка не са вей на терена.. С рояк Джурналистки около носителя и.. Пък после фали Цвинокиото си - "Колегата Цветанов с един багер копае и вади трупове..." И го праща телешки пържолки за кучета да пазарува.. Та награди да раздава..

Нямам представа за какво става въпрос в конкретния случай. Но болшинството от коментарите днес изразяваха октрито или прикрито задоволство, че е стреляно по данъчен служител. Господа управляващите и държавната администрация трябва много да се замислят защо такъв инцидент се припознава като повод за известно задоволство у мнозинството от коментиращите.

Sm3hurk0

То само факта, че се мести от една хранилка на друга, поражда негативни чувства в мен. К'ви коментари да пише човек ?

това няма значение. по интересното е че са го разстреляли. ей така човек не се застрелва. ще да е прекалил доста доста доста.

даваш ли си сметка ако беше депутат, тридневни празненства по страната. А ако пък беше министър направо национален празник обявяват.

Ако беше министър-председател цял месец ли щяхме да празнуваме?

Причакан шофирал от упор, имал среща, нещо не е наред тука.

Сигурно е трябвало да пият "кафе".

Е как не им дожаля, господ да ги убие ! Скромен държавен служител със скромна "лична кола джип БМВ Х3" !

Sm3hurk0

Как да Ви дожалее, като чуеш, че с един харантутляк по-малко ..... :)))))))) И аз не пророних сълза....

язък само за прелятата кръв,плазма и всички средства от здравната система,дето можеха да отидат за някой наистина нуждаещ се

полицай и данъчен в едно, най-големите крадци са, а той им е тартор

Бивш полицай и настоящ данъчен! Все позиции, свързани с най-голямата корупция и изнудване. Ако му бяха направили проверка на приходите и имуществото, сега може би щеше да е в затвора, но без опасност за живота. Или щеше да докаже, че тъщата му ги е подарила и е взел на заем от "приятели".

Дано се оправи човекът,че сигурно има жена и деца. Не знам доколко един данъчен може да върви в нашата свинщина по правия път. Привикат го от горе-оправи тази фирма,оправи онази фирма,виж един наш човек е закъсал... После фирмите и нашия човек се отблагодаряват.И не с бутилка уиски и кутия бонбони. Та така.

ами който не може и са му слаби нервите да напусне бе!