Напрежение и протест в Момчилград заради убитото момиченце

Десетки жители на Момчилград излязоха на протест днес заради липсата на официална информация за убийството на 8-годишната Дамла Муса.

Обратно в новината

Коментари - Напрежение и протест в Момчилград заради убитото момиченце | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Модерно е да се протестира за всичко. И т. нар. "общество", което не се интересува от нищо смислено сега протестира, като отново не го интересува, че не може да се изнася информация по време на разследването. Но преди убийството дори и да е имало нещо обезпокоително те нямаше да го забележат.

Можете ли да цитирате статистика колко от извършените в последните 30 години убийства са разкрити? В България работата на т.нар. полиция се характеризира напълно с израза: "Истината е някъде там..."

Както се очакваше, майката ще излезе убиеца. Интересно тея протестери на кво се надяват

Ако беше майката, нямаше да остави толкова очевидни улики и да се вижда, че е убийство. Можеше да каже - изчезнала е, задавила се е, паднала от балкона и т.н. Нямаше да я остави обвита с тиксо и да извика полиция.

Майката е задържана.

По принцип, съдът е този, който трябва да се произнесе и да назове убиеца - технически и юридически това е положението! Полицията прави разследване под ръководството и наблюдението на прокуратурата, но не казва на първия ден - "ето, този е убиец, хвърляйте камъни по него на площада!". Изглежда, че на тези протестиращи така им се иска да стане, но не е редно! Полицията има версии, заподозрени и ги разпитва, прави някакви експертизи - за това трябва някакво технологично време. Не може веднага ... А като протестират, какво ще постигнат? Напрежение, заплахи към тези, които сега си вършат работата и е най-добре да не я вършат под натиск от улицата!

един турçин по малко.голяма работа.

протестират и искат истината? ми, ще я научат, ама няма да им хареса!

КОГАТО СЕ РАЖДАШ ПРОСТ ,ТО Е ЗА ДЪЛГО. КАКВО ИСКАТ,ТЕЗИ ХОРА ,ЗАЩО СКАЧАТ. ВМЕНЯВАТ НА ПОЛИЦАИТЕ ВИНА,ЧЕ НЕ МОГАТ ПО ХВЪРЛЕН БОБ ДА РАЗГАДАЯТ КОЙ Е УБИЕЦЪТ НА ДЕТЕТО. ПРОЦЕСЪТ ПО ДОКАЗВАНЕ НА УБИЙСТВО ОБИКНОВЕНОТ НЕ Е ЛЕСЕН, НУЖНО Е ВРЕМЕ.

Народа наистина изперколясва, май повече от популярните "80%". Лична трагедия се превръща в зрелище за масите, от типа на дебилните "риалита" по ТВетата. Какво иска тълпата, подробности за кръв и перверзии? Книжарниците и кабеларките са пълни с такива истории. Сопрете се, бре, не превръщайте нещастието в чалгаджийско шоу. Я си помислете, ако сте толкова ангажирани, защо не сте помагали на семейството, защо детето е оставено само. То с рИване не става, трябва и малко акъл.

ХОРА, ТОВА Е ТРАГЕДИЯ И ТЯ Е ПОРОДЕНА ОТ БЕЗЗАКОНИЕТО У НАС....ВСЕКИ Е РЕШИЛ ЧЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА...ДА, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОСТАВЯТ ДЕЦАТА САМИ, НО НЕ ДАВАЙТЕ ПРИМЕРИ С ДЪРЖАВИ КОИТО ИМАТ ТОЧНАТА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА...ВСИЧКИ КОИТО ПИШЕТЕ ТУК, ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ДА РАБОТИШ В ПРОВИНЦИЯТА ?! ОТНОШЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛЯ Е АБСУРДНО, ЗАПЛАЩАНЕ СМЕШНО, ОТПУСК КОГАТО ТИ КАЖАТ И КОЛКОТО ДНИ ТИ КАЖАТ, КОДЕКСА Е НАПИСАН И Е САМО НА КНИГА, ПРОБЛЕМИТЕ НИ СА ПОРОДЕНИ ОТ БЕЗПАРДОННАТА ПОЛИТИКА В СТРАНАТА....НАПРАВЕТЕ НЕЩО ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ , ТРУДЕЩИЯТ СЕ ЧОВЕК В ТАЗИ СТРАНА ДА Е НАИСТИНА ЧОВЕК А НЕ ЖИВОТНО....ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА ДЕТЕТО И НЕ КОРЕТЕ МАЙКАТА , НЕ ГО Е ОСТАВИЛА САМО ОТ ЛЕК ЖИВОТ....А УБИЕЦЪТ ДА НЕ НАМЕРИ ПОКОЙ, НАМЕРЕТЕ ГО , ОБЕСЕТО ГО НА ПЛОЩАДА И ТОГАВА ПОНЕ ОТ СТРАХ ЗА СМЪРТНА ПРИСЪДА ТОЗИ ДЕГРАДИРАЛ НАРОД ЩЕ СЕ ВЪЗПИРА ЗА ПОРЕДНАТА ЗЛИНА....

Да бе, държавата е виновна пак. На 80-те % все държавата им е виновна за всичко.. включително и за пукната водопроводна тръба.

АКО ТИ НЕ ВИЖДАШ ПРОБЛЕМИТЕ В АБСУРДИСТАН, ЗНАЧИ СИ ОТ ОНЕЗИ 20% КОТО СЕ ПРАВЯТ ЧЕ РАБОТЯТ , ОТКЛОНЯВАТ СРЕДСТВА, ИЛИ РАБОТОДАТЕЛ КОЙТО ИМА ЗА ДЖОБНИ СУМА , КОЯТО Е РЕШИЛ ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАПЛАТАТА НА ТЕЗИ КОИТО МУ РАБОТЯТ И Т.Н. , НЯМА ДА ИЗРЕЖДАМ...СВАЛИ СИ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА...ДА , ПРИМЕРА С ТРЪБАТА ТИ Е СУПЕР, КАТО НЯМА КАКВО ДА ЯДЕШ , ПИТАМ- КАК ЩЕ СЕ СПРАВИШ СЪС СРЕДСТВАТА НЕОБХОДИМИ ЗА ТРЪБАТА? И ДА ЗНАЕШ ЧЕ ПОНЯКОГА ТАКИВА КАТО ТЕБ СЪДБАТА МОЖЕ ДА ИМ ПРЕДЛОЖИ И ДРУГАТА СТРАНА, ДЕМЕК ДА ПОПАДНЕШ В 80% И ТОГАВА СЕДНИ И ПИШИ ПАК ТУК...ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО , ЗА ДА ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ВИДИШ ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ И НА ЕДНИТИ И НА ДРУГИТЕ...

ти що не идеш да се обесиш, та да не де мъчиш?

А сега да помислим - 700 лева за приемното семейство а за майката 300 лева. Да виждате нещо сбъркано?

Който е чел "Клетниците", нека да си спомни за сем. Тенардие и малката Козета.

ДА, НЯМА ЛОГИКА ПРИЕМНИТЕ СЕМЕЙСТВА ДА ВЗИМАТ ТАКИВА СУМИ , А РОДИТЕЛИТЕ ДА НЕ РАЗПОЛАГАТ ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА С ПОДОБНИ СУМИ...НЯКОИ ПРИЕМНИ СЕМИЙСТВА ИМАТ ПО ТРИ ДЕЦА, НАПРАВО СЕ Е ПРЕВЪРНАЛО В БИЗНЕС....ПОРЕДНАТА СЪТВОРЕНА ГЛУПОСТ В СТРАНАТА НИ...СОЦИЯЛНИТЕ КЪДЕ СТЕ? КАК ВИ ИЗЛИЗАТ СМЕТКИТЕ? НЕЩО Е ОБЪРКАНО МАЙ !?!?!

Тия пък, клюкари, да им кажели цялата истина. Защо му е на някой да знае точно кой и какво? Битова драма, трябва ли подробности да знае целия свят? Какво ще им е на съучениците, след като с подробности научат как е било удушено момичето, колко време се е мъчило и т.н....

изборът е: детето ти да мре от глад или да го оставиш само с убийците...

не можах да разбера срещу какво протестират?

Където и да живея, колкото и пари да получавам / или да не получавам/, аз детето си само не оставям и през деня, камо ли през нощта на такава възраст! С мен ще спи до краката ми на работата, ако толкова се налага, приятели, роднини, съседи..., но САМО - НИКОГА!

В случая няма връзка с оставянето на ветето само и смъртта му.

Ето ви я информацията. Единствената задържана в ареста е майката, това с близка на семейството в кръга на заподозрените е партенка. Чака се изготвяне на ДНК експертизата, за да се обяви официално. Убийството е станало преди нощната й смяна.

Ако щеш вярвай, това помислих и аз. ужас...

Единствено се колебаех дали не е опитала да прикрие някого - например любовник. Също така си помислих, че може неволно да я е убила, като й е залепила устата, за да я накаже, а детето като е останало само за няколко часа се е задавило и задушило.

Представи си такава ситуация - майката забранява на детето да говори по телефона и да си чати с приятели в нейно отстъствие. Залепва й устата и очите! Детето в един момент се задавя, ако повърне човек със залепена уста - непременно ще се задуши.

Големи еврогейци в този форум. Детето било само,социалните трябвало да го вземат като в Еврогейландия. Проблема е,че редица семейства се разпиляха по света,а у нас са принудени да работят каквато и да е работа,за да си гледат децата,а после някой изрод им ги убива защото такава е съдебната евролиберална система и дава малки присъди. Ако знае,че има смъртна присъда ще помисли преди да действа в този дух.

Е срещу какво е протеста? Може и убиецът да е сред протестиращите.Малък град сте,приходящ със сигурност не е. Нека разследват,получат експертизите ... Сутринта станало,вечерта убиеца на съд. Което не става,не става. Жалко само за детенцето.

Каква информация повече от това,че едно малко дете е оставено цяла вечер и цяла нощ да си седи само?!?! за подобно нещо в САЩ и Канада родителят остава без права

Sm3hurk0

Разследващите и цацаратурата стрелят на посоки ! Може от някой храст да изскочи заека !

За какво протестират тези ахмаци? Да хванат майката и да я линчуват, задето е оставила детето си само!

За какво е този протест? За това, че едно дете стои само в къщи, а семейството се е разпиляло по различни държави? И колко ли са децата, оставяни без надзора на възрастен? В културния свят за такова нещо социалните взимат детето и го дават на приемно семейство. У нас се счита за нормално деца да се разхождат сами по улиците, дори нощно време. Когато се случи нещастие, търсим вината някъде навън. Жалко за горкото детенце.

След събиране на достатъчно доказателства ще се съберат и сравнят, тогава ще отпаднат тезите, които са по- малко вероятни и ще се стигне до кръг заподозрени лица. Засега кръгът се стеснява до жена убиец. Много е важно как са снети и закрепени доказателствата и кои лица сега се разпитват.

Една от причините, и може би най-важната е, че е била оставена сама от майка си. Това в "белите" държави се наказва.

Sm3hurk0

съгласен съм с Вас..., но също така в белите държави заплатата и детските стигат за нормално съществуване ! В България, и заплати и помощи са подигравка за повечето хора. Дават едни пари за Бог да прости !

добре де, за какво изобщо са заминали този татко в Белгия, батко в Турция, баба в Дания като даже не са можели да изпратят по някой лев та майката спокойно да си гледа детето, а се е налагало да го оставя само по цяла нощ?

Ти наистина ли питаш? Недей да се чудиш много, не знаеш какво ще ти дойде на главата. Много от хората са принудени да оставят децата си сами и вярвай ми, парите в Белгия не падат от небето, нито са толкова много.

Същото беше и когато една Даниела Горсова беше удушила собствето си дете и го беше хвърлила във фонтана. Тогава таксиметровите шофьори се вдигнаха на протест, тъй като тогавашния и мъж беше таксиметров шофьор. Протестът беше дирижиран...и накрая се оказа ненормалната майка, ако може да се употреби думата "майка"в случая....

Даниела Терзийска. Мануела Горсова е друга манджа.

Даниела не беше Горсова, бъркаш я с Мануела Горсова, но по-важното е, че тя не беше убийца на детето си,а стана изкупителна жертва за да се успокоят таксиджиите и да не падне Костов от власт. Тогава се бяха заредили много убийства и положението беше взривоопасно. Измислиха я тази история,че е майката за да успокоят народа и да се разотидат таксиджиите, но тя беше съшита с абсолютно бели конци. По-късно в книгите на Георги Стоев или на Боби Цанков се казваше кой е убил детето и това вече звучеше много по-достоверно от тази измислица, че е майката. Просто това, че жената е била с психическо заболяване им дойде много на ръка в онзи момент.

наистина 80% дебили

БиеСиеПие и ДиеПиеСие-ставате смешни,бе!

пръдне и протестчето е готово!

Каква официална информация искат жителите на града, след като още полицията няма резултат? По какви версии се работи ли, кои са заподозрените, какви следи са иззети и т.н.. Оперативната работа на службите за сигурност стана "разграден двор" - всичко трябва да знаем.... Като си свършат работата ще ни информират. Сега можем само да коментираме свободията и безнаказаността в страната ни.

До 2 часа след престъплението да е намерен виновникът и осъден. Справедливо искане. Но загубихме Ванга, дето виждаше нещата, та се налага да разчитаме на обикновен полицейско-следователски труд. Пък който мисли, че се справя по-бързо да заповяда!

Осемгодишно дете, оставено само през ноща. майката в затвора ли е вече? Където и е мястото. не е за вярване просто...бащата в Белгия, баткото и бабата в Турция, а т. нар. майка си отива преспокойно на работа и то НОЩНА смяна!! Бог да прости детенце, лека му пръст!!

Да, жертвите са си виновни. Убийство на дете, виновна е майката. Убийство на пешеходна пътека, виновен е пешеходецът. Убийство на млада жена, била златотърсачка. Чалгария. Но, ви харесва.

Преди няколко години, изверг уби майката и дъщеричката и в Джебел. Естествено майката е виновна.

Бог да прости детенцето! Е те така - майка му се "забавлява" работейки нощна смяна, бащата и той на "екскурзия" в Белгия и нЕма кой да вземе милионите левове (детски надбавки)...

Боклук безмозъчен, както и дружките ти по-горе дето един текст не можете да схванете! Престъпление е да оставиш малолетен без надзор и то през ноща!! Убиецът си е изверг, но майката е станала случайно такава. Това не може да е майка!!!

Помните ли как скорострелно разрешиха един случай с убитото дете в Южния парк? ПолЮцаите ни са много тъпи за съжаление и работят все с едни и същи методи и версии, но за съжаление ние сме дебили да кълвем на тях.

ChatGPT

:x